BlancoMark írta:A mérleg egyik serpenyőjében egy világgzadasági konjunktúra és rengeteg únios támogatás utáni lezüllesztett oktatás, egészségügy, közlekedés, gazdaság, vidék, rekordinfláció, oroszoknak való hazaárulás, diplomáciai zsákutca, a jogállamiság lebontása, magyart magyarral való összeugratása áll. És mi van a mérleg másik serpenyőjében Magyar Péterrel és bűneivel kapcsolatban ami alapján még mindig inkább a Fideszt preferálod? Aggresszív, hőbörög, felvette az igazségügyminisztert, csúnyán beszél a magánéletében? Remélem érted mire próbálok célozni. A kettő dolog nem említhető egy lapon, ezek nem érvek sajnos.1madridista írta: te szovegertes problemakat szoptal magadba ugy latom
redukaljuk ennyire az elozo kommentemet hatha ezt sikerul megertened
"tovabbra is tartom hogy ha valaki kicsiben nem kepes felelosen becsuletesen donteni nagyban se fog, es lassan csatlakozok a roncstarsadalmazashoz, szerintem az emberek ijeszto nagy szazaleka lopna hasonlo helyzetben (az atlagember nagyon sok helyzteben valasztja a nem becsuletes utat "megoldjuk okosba" csak ez egy pitianer ugynel nem jar nagy kovetkezmenyekkel...), nem rosszabbak a politikusaink (vilagszinten) mint az atlagember."halamadrid írta: Kiserik 5 napja nem kommentel, kezdett konszolidálódni a lelkiállapotom, majd jön ez...
most hogy hajlando vagy parbeszedre megprobalok normalisan valaszolni
nem tudok elmenni afelett peldaul hogy a diakhitelnel mit nyomott, kicsiben mar lattuk hogy kepes mindent ellopni, nagyban meg nem volt lehetosege, nem akarok neki adni, nem erzem hogy egyaltalan alternativa lenne
mondtatok hogy nem lesz ketharmada
a fidesznek hala 50+1 szazalekkal is sokkal tobb jogkore van egy kormanyzo partnak mint 14 eve, ez elszamoltatas szempontjabol jo de konnyebb lesz magat bebetonoznia, es nehezebb ot levaltani ha megis megvadul (amire van esely...)
nagyjabol azt tudom mondani mint blancomarknakElfogadom ha valakinek a szemelyevel vannak fenntartasai, de azt nem tudom megerteni, hogy az orszag helyzete meg MP szemelye egy merlegen kiegyenliti egymast.
nem az a legnagyobb bajom h bunko/aggressziv/hogy beszel mar, hanem hogy ugyanazokat a vonasokat latom kicsiben a korabbi/jelenlegi tevekenysegen amit ruhellek a fideszben (diakhitel, nyilvanos "tevedesek" facebookon amit nem javit, csusztatasok, hergeles).
es igen van amikor ramutat problemakra es igaza van de ha valaki kis tetnel nem becsuletes nem fog megjavulni ha hatalmat adnak a kezebe higgyetek el.
leirtam mar parszor a fidesz aktivan dolgozik azert (menczer pl, vagy kegyelmi botrany) hogy kiszalljak teljesen a politika kovetesebol (es akkor nem is mennek szavazni, kiveve ha lenne tenyleg ertelmes alternativa), es az elvakult fideszes ismeroseimet probalom gyozkodni hogy nincs minden rendben, de az a baj ezt ami itt megy neha sokszor a lo tuloldalanak erzem.