Henry meg egy *cijó játékos volt annak idején.dzsi91 írta: Ez a bappé egy 2020as kiadású henry. Ennél többet nem kell belelátni. Nem R9 vagy Cé messi vonal.

HozzászólásSzerző: Sierra » 2023. október 9., hétfő 21:53
Henry meg egy *cijó játékos volt annak idején.dzsi91 írta: Ez a bappé egy 2020as kiadású henry. Ennél többet nem kell belelátni. Nem R9 vagy Cé messi vonal.
HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2023. október 9., hétfő 21:51
HozzászólásSzerző: ferni » 2023. október 9., hétfő 21:44
HozzászólásSzerző: kecsu10 » 2023. október 9., hétfő 19:02
Néztem, amikor odaért a sztori, hogy Madridba igazolt, előjött a rengeteg rossz emlék. Perez azt nagyon benézte, a megalomániája beletaszította azt a csodálatos keretet a teljes nihilbe. Mentségére szóljon, hogy második regnálása alatt javította a dolgot.MorataMartin írta: Valaki megnézte a Beckham dokumentumfilmet a Netflixen? Nekem tetszett, de azért sok hiányosság volt. Zavart, hogy Zidane és van Nistelrooy nem szólalt meg, míg a Unitedes korszakából Giggs lehetett volna, de gondolom az azóta kiderült dolgok és a cancel culture miatt erre esély sem volt. Nem igazán érintették szerintem, hogy miért volt sikertelen vele a Real Madrid. A Mallorca elleni spanyol szuperkupa-győzelem pedig ki sem derültEmellett az utolsó realos szezonjának elképesztő bajnoki címét is jobban kiemeltem volna. Játékosként nem kedveltem annyira bekemet, de az utolsó szezonja után megváltozott a véleményem róla és most már nincs vele bajom. De hihetetlen mekkora médiahypeja volt neki anno.
HozzászólásSzerző: lordgabi » 2023. október 9., hétfő 0:12
Sorozatok, TV műsorok topikban már volt tárgyalva pár napja.MorataMartin írta:Valaki megnézte a Beckham dokumentumfilmet a Netflixen?
...
HozzászólásSzerző: lestat » 2023. október 8., vasárnap 18:07
Én a 2002-es vb-t hiányoltam.MorataMartin írta: Valaki megnézte a Beckham dokumentumfilmet a Netflixen? Nekem tetszett, de azért sok hiányosság volt. Zavart, hogy Zidane és van Nistelrooy nem szólalt meg, míg a Unitedes korszakából Giggs lehetett volna, de gondolom az azóta kiderült dolgok és a cancel culture miatt erre esély sem volt. Nem igazán érintették szerintem, hogy miért volt sikertelen vele a Real Madrid. A Mallorca elleni spanyol szuperkupa-győzelem pedig ki sem derültEmellett az utolsó realos szezonjának elképesztő bajnoki címét is jobban kiemeltem volna. Játékosként nem kedveltem annyira bekemet, de az utolsó szezonja után megváltozott a véleményem róla és most már nincs vele bajom. De hihetetlen mekkora médiahypeja volt neki anno.
HozzászólásSzerző: MorataMartin » 2023. október 8., vasárnap 16:34
HozzászólásSzerző: realbeckham » 2023. október 7., szombat 14:09
HozzászólásSzerző: Sierra » 2023. szeptember 26., kedd 21:25
HozzászólásSzerző: RealVazquez » 2023. szeptember 20., szerda 10:01
Raadasul Balenek is rengeteg golpassza volt, vagy olyan kulcspassz, amivel szetszedtuk az ellenfelet. Peldaul a Bayern elleni tamadas es sakkmatt gol, az annyira BBCRealista24 írta:Mondjuk, ha mar az az idoszak, meg tamadok, akkor az pont az volt, amikor a BBC inasba tette Europat. CR egyedulallo szamokat produkalt, de Karim es Bale nelkul nem lett volna ra kepes.hehetheoriginal írta: nem tudom, nem sok maradt meg nekem belabol, a barca elleni elfutasa a kupadontoben (azt is makkal, mert szarul tolta meg az db labaval a vegen), meg a beelldontos ollozos golja kb. amugy ilyen semmilyen, egy jomunkasember kb, neha jol belepüfölt a labdaba, aztan ennyi. Inkabb ceronaldo raklapnyi golja miatt volt emlekezetes az az idoszak, ha tamadokrol beszelunk.
Eleg, ha megnezzuk azt, hogy Karim lett a Real tortenelmenek legtobb golpasszt ado jatekosa.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2023. szeptember 20., szerda 8:51
Mondjuk, ha mar az az idoszak, meg tamadok, akkor az pont az volt, amikor a BBC inasba tette Europat. CR egyedulallo szamokat produkalt, de Karim es Bale nelkul nem lett volna ra kepes.hehetheoriginal írta: nem tudom, nem sok maradt meg nekem belabol, a barca elleni elfutasa a kupadontoben (azt is makkal, mert szarul tolta meg az db labaval a vegen), meg a beelldontos ollozos golja kb. amugy ilyen semmilyen, egy jomunkasember kb, neha jol belepüfölt a labdaba, aztan ennyi. Inkabb ceronaldo raklapnyi golja miatt volt emlekezetes az az idoszak, ha tamadokrol beszelunk.
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2023. szeptember 20., szerda 8:42
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2023. szeptember 20., szerda 8:39
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2023. szeptember 20., szerda 8:32
Legalabbis nalam a favago egy kobuta, egysiku, leutkozom az ellenfelet es elrugom a labdat amerre allok jatekost jelent.
ez a balfasz ivelosfoci, hanyok tole, nem tehetek rola.ezek azért nem voltak gyengék
HozzászólásSzerző: M1Ö » 2023. szeptember 20., szerda 8:29
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2023. szeptember 20., szerda 7:37
Mar megint csak a vegletek.hehetheoriginal írta:welcomeBuitre írta: gyűlöltem, nyomatta folyamatosan a hosszú kereszteket, ha kellett ha nem, mert az ment egyedül
hányós szmájli![]()
![]()
nem is csak hogy hosszu kereszt, de azok a szar alulrol nyesett fos passzok, amik olyan lassan szálltak, hogy az egész védelem megkávézott, szart egy kiadósat, majd átsétált robicarlos oldalára, mire megérkezett a labda.
pfejjgeci sohatöbbé, béla meg a többi testidegen fagávó nyomorulttal együtt. még szerencse, hogy belit kiszedték az angol fertőből időben, meg van agya, hogy tudja mit kell focizni, és lát 1 passznál és mozgásnál előbbre...
HozzászólásSzerző: lestat » 2023. szeptember 19., kedd 22:33
Kurva nagy tulzas.Buitre írta: gyűlöltem, nyomatta folyamatosan a hosszú kereszteket, ha kellett ha nem, mert az ment egyedül
hányós szmájli
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2023. szeptember 19., kedd 22:31
welcomeBuitre írta: gyűlöltem, nyomatta folyamatosan a hosszú kereszteket, ha kellett ha nem, mert az ment egyedül
hányós szmájli
HozzászólásSzerző: Buitre » 2023. szeptember 19., kedd 22:25
HozzászólásSzerző: Halfkey » 2023. szeptember 19., kedd 21:47
Szerintem ő volt annak a prototípus próbája középen amit utána Xabi Alonso és Kroos sokkal jobban meg tudott valósítani. Előtte nem annyira láttam ilyen osztogatós mélységi 6-ost nálunk, Redondo meg előtte a hollandok teljesen más stílus voltak.KAG írta: Galaktikus csapat alatt meg kispocs voltam.
De nekem mintha az remlene, hogy nem is feltétlen jsz-t játszott, hanem kkpt es vkpt
Rosszul emlékszem?
Jelenlévő fórumozók: 5 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem