Ángel di María - 22

Archívum
fringsquad
Kedvenc játékosaid: cé, marci, jesé, modric
Kedvenc csapatod: rm

Re: Ángel di María - 22

HozzászólásSzerző: fringsquad » 2014. március 24., hétfő 21:27

De nem csak ma, hetek óta tanár, és ha nincs formában, akkoris megdöglik a pályán a győzelemért, és ez sajnos nem sok játékosról mondható el...
...és ha az egész csapat előtte van akkor is bele vezeti, sőt még az 1v1-be se tudja megverni ellenfelét aminek a vége labdavesztés és rengeteg labdát elad stbstb de most szerencse formában van :mrgreen:

ezzel nem lehúzni akarom vagy akármi, mert egyértelműen nagyon jól tólja mostanság, de azért jó lenne a helyén kezelni a dolgokat, mert hamar átesünk a ló túl oldalára. 2-3 rossz meccs s megint fűfa elküldené... khedira sérülése után is mikor megvolt a kezdő és dm köztük volt minden második hozzászolás az volt, h csak őt neee, minél hamarább takarodjon és az ehez hasonló gyöngyszemek. ez a modric-dm kp mellé kell egy vidal, pogba féle alak. pogbától tartok kicsit, mert elég sokat van elől, két szélső védő is, így valaki pedig folyamatosan hátul kell maradjon. ugye eddig alonso volt ez. de ez már nem ide tartozik.

csak így tovább és akkor baj nem lesz dm :agree:
carvajal.bale.vidal.jesé

mocsok

HozzászólásSzerző: mocsok » 2014. március 24., hétfő 15:29

azért pepe is elég jó meccset hozott le szerintem. nálam ő jön dm és benzema után a sorban.

Rasta
Kedvenc játékosaid: Casillas, R. Carlos, Guti, Raúl, Figo, Zidane, Makelele, Varane, Xabi Alonso, Marcelo, di María, Isco, CR, Ramos, Modric, Kroos, Asensio, Kovacic
Kedvenc csapatod: Real Madrid

HozzászólásSzerző: Rasta » 2014. március 24., hétfő 13:24

Maradjunk annyiban, hogy DM és Benz kilóméterekkel verte a többi mezőnyjátékost mindkét csapatban. Bale CR-nél valóban jobb volt, az már más kérdés, hogy annál nehezebb lett volna rosszabbat produkálnia, mint jobbat. Remélem lassan mindenkinek kikerül a fejéből DM-el kapcsolatban a "reálbú ki" gondolat. Őszintén szólva nagyon sajnáltam a srácot, ha a 100 milliós sztárból csak az egyik megközelíti a mai DM szintet, akkor teljesen mindegy hány tizit kapott volna a Barca. De nem csak ma, hetek óta tanár, és ha nincs formában, akkoris megdöglik a pályán a győzelemért, és ez sajnos nem sok játékosról mondható el.

peti_madrid
Kedvenc játékosaid: Zizou, Guti, Modric, CR

HozzászólásSzerző: peti_madrid » 2014. március 24., hétfő 11:03

dannen írta:hatalmas volt az ember, jövőre dm-pogba-modric. nem lehet xabit fennt hagyni, kb. ez volt az utolsó csepp nála. nem tehet róla, csak a vezetőség is lássa ezt meg könyörgöm. dm-nek taps :)
Így van. Tegnap még barátnőm is megjegyezte, hogy Alonso már túl lassú és öreg ilyen meccsekhez, pedig ő aztán nem mondható szakértőnek. Szeretem az öreget, de sajnos már az ilyen meccseken kevés.

Di María viszont óriási tanár volt tegnap. Ha lett volna még 3 Di María tegnap a pályán, akkor 4 lett volna közte a végén. :salute: :salute:

tubatibi

HozzászólásSzerző: tubatibi » 2014. március 24., hétfő 10:30

Tanár vagy. Megvetted a jegyed a következő évre is.

Di Maria! :salute: :salute: :salute:
"If you don't like your destiny, don't accept it."

Géci
Kedvenc játékosaid: Zidane,Benzema,Modric,Kroos

HozzászólásSzerző: Géci » 2014. március 24., hétfő 10:15

Szerintem Bale igen is elég aktív volt, főleg az első félidőben. Jó labdákat osztogatott, az első gólunkban is benne volt. CR-nél mindenképpen jobb volt tizi ide vagy oda...

pheco
Kedvenc játékosaid: Beckham, CR, Ramos
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.

HozzászólásSzerző: pheco » 2014. március 24., hétfő 10:08

Géci írta:A meccs embere és ez nem kérdés. DM>Benzema>Bale nálam a sorrend, kár hogy lóf@szt sem ért... :'(
Bale? :lol: Mivel érdemelte ezt ki, a három labda kivezetéssel, a méterekre pattanó átvételekkel? Két jó megmozdulása volt, ami két jó labdavezetésben nyilvánult meg és ennyi.

DM viszont hatalmasat játszott. Egyértelműen azon voltam eddig, hogy el kell adni vagy irány a pad jövőre, de hihetetlenül odatette magát tegnap és tanárian játszott. Könnyen lehet, hogy jövőre is marad a kezdőben ezen a poszton és inkább Xabi helyére jön új kp-s.

nmate
Kedvenc játékosaid: Arbeloa

HozzászólásSzerző: nmate » 2014. március 24., hétfő 10:02

Valaki aki statguru, nyomjon már egy adatot mennyit futott ez az állat. :D

csabi87

HozzászólásSzerző: csabi87 » 2014. március 24., hétfő 9:14

Az egyik legnagyobb szive neki van a csapatból.Ha nem megy neki a játék akkor is megdöglik a pályán.Eszméletlen egy játékos. :salute: Ami tetszik még benne hogy küzd harcol.Csipem nagyon a srácot. :)
Ez a videó tökéletesen bemutatja, hogy a FIFA mennyire tisztel engem, a klubomat és az országomat. Sok minden érthetővé vált.

lordgabi
Kedvenc játékosaid: Raúl, Puskás, CR, R9, RC, Zidane, Casillas, Ramos, Marcelo, Guti, Nacho

HozzászólásSzerző: lordgabi » 2014. március 24., hétfő 0:41

A legjobbunk volt, ötletes, pontos megoldások, két gólpassz, brutális futómennyiség, Istenem, legalább X lett volna. :'( :salute:
Ex-szerkesztő.

2015. november 25.
UEFA Bajnokok Ligája - Shakhtar Donetsk 3-4 Real Madrid C.F.
Arena Lviv, Lemberg - A nagy találkozás! :sziv: :salute:

Géci
Kedvenc játékosaid: Zidane,Benzema,Modric,Kroos

HozzászólásSzerző: Géci » 2014. március 24., hétfő 0:34

Sierra írta:Óriási volt, miket kavargatott te jó ég...
A meccs embere és ez nem kérdés. DM>Benzema>Bale nálam a sorrend, kár hogy lóf@szt sem ért... :'(

L.Miki

HozzászólásSzerző: L.Miki » 2014. március 24., hétfő 0:16

mocsok írta:pedig ezek közül egyik se meglepő dolog.
Akkor úgy fogalmazok, hogy nem számítottam rá, hogy ennyire kiemelkedően fog játszani ezen a rangadón. Persze, hogy nem meglepő, hiszen nem egyszer bizonyított, de nem számítottam rá, hogy ennyire topon lesz, mint fejben, mint mindenhogy. Így értettem. :)

Sierra

HozzászólásSzerző: Sierra » 2014. március 24., hétfő 0:13

Óriási volt, miket kavargatott te jó ég...

mocsok

HozzászólásSzerző: mocsok » 2014. március 24., hétfő 0:13

dannen írta:amúgy az egyik gól után nem azért lett rosszul mert agyon hajtotta magát? nagyon olyan volt, szerencsétlen
én is erre gondoltam. beteg. :smile:
L.Miki írta:Olyan csodálkozva néztem a játékát, hogy alig akartam elhinni, hogy valóban Di Maria az aki ennyire hajt, küzd és ilyen passzokat tol
pedig ezek közül egyik se meglepő dolog.

ziro4vr
Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo

HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2014. március 24., hétfő 0:11

nagyon fontos ennek a madridnak, jön egy pogba mondjuk, és lehet majd az argentínnal variálni rendesen, ideteszem, hopp odateszem, kezdetem, uccsó 30ra berakom..szóval kell ő ide
Nem illik.

RealVazquez
Kedvenc játékosaid: CR

HozzászólásSzerző: RealVazquez » 2014. március 24., hétfő 0:10

Hatalmasat jatszott,a mi oldalunkrol o volt a legjobb. Ha Benzema befejeli azt a beadast vagy berugja/lekesziti CR-nek azt a labdat akkor viszont a francia lett volna.

Ilyenkor tudom szeretni. Amikor viszont agyatlanul jatszik akkor annyira felidegesit hogy egybol elzavarnam a csapattol. Nagyon hullamzik a teljesitmenye es azert is bassza fel az agyam sokszor mert ilyenkor derul ki hogy igenis tud ilyen szinten jatszani,igenis tud ilyen meccseket hozni,ezzel allitja fel a lecet,amit aztan heteken at durvan lever...
:goat:

L.Miki

HozzászólásSzerző: L.Miki » 2014. március 24., hétfő 0:10

Hatalmas nagy taps és tisztelet jár neki. Olyan csodálkozva néztem a játékát, hogy alig akartam elhinni, hogy valóban Di Maria az aki ennyire hajt, küzd és ilyen passzokat tol. Nagy taps, mit hozott le te Úristen. Ha tizenegy Di Maria-val játszottunk volna, nyertünk volna, tuti! :mrgreen:

:salute:

mocsok

HozzászólásSzerző: mocsok » 2014. március 24., hétfő 0:06

embertelen amit ezeken a meccseken csinál.
ameddig van benne élet végig sprintben közlekedik. :D

R.M.C.F
Kedvenc játékosaid: Sergio
Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.

HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2014. március 22., szombat 20:28

Mondjuk én soha nem gondoltam volna Dm ebbéli szerepére,de azért na......az sokat elmond,hogy többedmagammal,kb 3 éve azért sírunk itt,hogy álljunk át erre a szisztémára,mert EZ SOKKAL JOBB A CSAPAT strukturája szempontjából.

HA egy DM-el át állva a 4-3-3ra ennyire jobb a csapat(mert onnantól hogy át álltunk erre ugrásszerű a fejlődés)akkor mi lehet egy echte ide való minőségi BTB-al???????

Azért arra nem akarok gondolni,hogy ez CSAK azért lett igy,mert khedira kiesett. :'( :'( :'( :'(
Ha a fogalmatlan osztja az észt akkor nagy a baj.....úgyhogy nagy a baj.

hunmadridista
Kedvenc játékosaid: Zidane, Figo, Beckham, Ronaldo, CR

HozzászólásSzerző: hunmadridista » 2014. március 21., péntek 8:50

dannen írta:nem tudom volt-e már, de kihagyta a mai edzést láz miatt, ha minden igaz. nagyon remélem, hogy hétvégére nem lesz baja
Szerintem a Klasszikusra összepofozzák a gyereket...szerencsére Benzema is készen áll, ami nagyon jó hír...kettőjük játéka sokat fog számítani a meccsen.

Vissza: