Elképzelhetetlennek tartom, hogy valaki a csapatnál Alabával kezdőként számoljon ennyi sérülés és kihagyás után. Már nem is emlékszem, mikor játszott egymás után négy meccset, szerintem egyetemre jártam még akkoriban. Ingyen jött, az első két évben meghatározó tagja volt a csapatnak, hálás vagyok neki, de fizetés ide vagy oda, meg kell várni, hogy kifusson a szerződése vagy valaki megvegye. Én már nem számolok vele egyáltalán, max ha az összes kh és khként is bevethető játékosunk sérült.R. Carlos írta:A problémát a neve okozza, meg a hatalmas fizetése Alabanak (Talán a második legmagasabb a csapaton belül). Ettől függetlenül remélem, hogy nem akarják betuszkolni a kezdőbe, jelenleg ezt nem érdemli meg. Asencio megküzdött a helyért, az osztrák ebben a szezonban max. Rüdiger tehermentesítését lássa el egy ilyen sérülés után. Aztán ha rendbe megy neki minden, akkor nyártól küzdhet a helyéért.nzooli93 írta: Tudom,nem bántjuk Carlot, de siman kinézem,hogy Alabat eroltetjuk majd fél évig,hogy bele jöjjön, Asencio meg padrol nézi majd vegig![]()

Raúl Asencio - 17
-
- Kedvenc játékosaid: Ramos, Modric, Ronaldo
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Re: Raúl Asencio - 35
balenek is magas volt a fizuja megsem jatszott a vege fele, hazard szintenR. Carlos írta:A problémát a neve okozza, meg a hatalmas fizetése Alabanak (Talán a második legmagasabb a csapaton belül). Ettől függetlenül remélem, hogy nem akarják betuszkolni a kezdőbe, jelenleg ezt nem érdemli meg. Asencio megküzdött a helyért, az osztrák ebben a szezonban max. Rüdiger tehermentesítését lássa el egy ilyen sérülés után. Aztán ha rendbe megy neki minden, akkor nyártól küzdhet a helyéért.nzooli93 írta: Tudom,nem bántjuk Carlot, de siman kinézem,hogy Alabat eroltetjuk majd fél évig,hogy bele jöjjön, Asencio meg padrol nézi majd vegig![]()
valamelyik univerzumban:
----------------tbo---------------
hakimi-militao-rüdiger-davies---
camavinga-tchouaméni-bellingham
---brahim-haaland-mbappe---
edzo: xabi apo

----------------tbo---------------
hakimi-militao-rüdiger-davies---
camavinga-tchouaméni-bellingham
---brahim-haaland-mbappe---
edzo: xabi apo
- R. Carlos
- Kedvenc játékosaid: Daniel Carvajal, Xabi Alonso, Roberto Carlos
A problémát a neve okozza, meg a hatalmas fizetése Alabanak (Talán a második legmagasabb a csapaton belül). Ettől függetlenül remélem, hogy nem akarják betuszkolni a kezdőbe, jelenleg ezt nem érdemli meg. Asencio megküzdött a helyért, az osztrák ebben a szezonban max. Rüdiger tehermentesítését lássa el egy ilyen sérülés után. Aztán ha rendbe megy neki minden, akkor nyártól küzdhet a helyéért.nzooli93 írta: Tudom,nem bántjuk Carlot, de siman kinézem,hogy Alabat eroltetjuk majd fél évig,hogy bele jöjjön, Asencio meg padrol nézi majd vegig![]()
"When everyone thinks we are dead and buried we go and win the Champions League. This is what Real Madrid is all about." - Alvaro Arbeloa
- nzooli93
Tudom,nem bántjuk Carlot, de siman kinézem,hogy Alabat eroltetjuk majd fél évig,hogy bele jöjjön, Asencio meg padrol nézi majd vegig

- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Voltak jó talalataik amúgy az elmúlt években.kodo írta:Csak azert nem aggodom, mert ez a Relevo ertelmes hirt hozott valaha?Realista24 írta: Relevo szerint az is lehet hogy eladjuk, és Carvajal utat jaratunk be vele.
![]()
![]()
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Csak azert nem aggodom, mert ez a Relevo ertelmes hirt hozott valaha?Realista24 írta: Relevo szerint az is lehet hogy eladjuk, és Carvajal utat jaratunk be vele.
![]()

- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Relevo szerint az is lehet hogy eladjuk, és Carvajal utat jaratunk be vele.

Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Még a név se stimmel

- realmadrid95
- Kedvenc játékosaid: Guti, Xabi, Pepe, Marcelo, Güler, Asencio
Sok helyen kiraktak ezt, nem tudom, hogy valos e.
Arsène Wenger:
Defender Raúl Asensio is much better than his teammates Militão and Alaba in aerial duels and ball distribution. I place him among the top three defenders in the world right now.
Arsène Wenger:
Defender Raúl Asensio is much better than his teammates Militão and Alaba in aerial duels and ball distribution. I place him among the top three defenders in the world right now.
- realmadrid95
- Kedvenc játékosaid: Guti, Xabi, Pepe, Marcelo, Güler, Asencio
Ritka lusta jatekos hireben all, Raul tobbszor is beszelt errol.untouchable írta:Azt hittem Iker Bravo is benne volt, feltűnően jegelve volt tavaly, aztán ahogy lehetett meg is váltunk tőle.ferni írta:
(Ferran Ruiz, 21, Juan Rodriguez, 22, and Andres Garcia, 21)
Első lett Gironás, 17 percet játszott a mostani szezonban eddig
-
Azt hittem Iker Bravo is benne volt, feltűnően jegelve volt tavaly, aztán ahogy lehetett meg is váltunk tőle.ferni írta:(Ferran Ruiz, 21, Juan Rodriguez, 22, and Andres Garcia, 21)untouchable írta:
Kik voltak ők név szerint?
Hala Madrid y nada más 
- whitemadrid
Még arra tippelnék a videó mellett, hogy megprobaltak kibillenteni mentálisan, nyomás alá helyezni.RealRaúl77 írta: Bárkinek ötlete a fütyülésre?
Volt egy nagy hibája az előző meccsen és hatha elbizonytalanodik.
(Ferran Ruiz, 21, Juan Rodriguez, 22, and Andres Garcia, 21)untouchable írta:Kik voltak ők név szerint?ferni írta:
Girona igazolta le az egyik jómadarat a háromból.
Másik kettő ment a harmadosztályba.
Lehet ez nem tetszik a szurkolóknak és ezért téma ez náluk.
-
Kik voltak ők név szerint?ferni írta:Girona igazolta le az egyik jómadarat a háromból.RealRaúl77 írta: Bárkinek ötlete a fütyülésre?
Hala Madrid y nada más 
Girona igazolta le az egyik jómadarat a háromból.RealRaúl77 írta: Bárkinek ötlete a fütyülésre?
Gondolom sok embernek nem pozitívum a szexvideó botránya, főleg ha esetleg a csajnak van valami köze ahhoz a régióhoz.RealRaúl77 írta: Bárkinek ötlete a fütyülésre?
-
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Guti
A szexvideós ügyére tippelekRealRaúl77 írta: Bárkinek ötlete a fütyülésre?
- RealRaúl77
- Kedvenc játékosaid: Raúl; Modric; Marcelo
Bárkinek ötlete a fütyülésre?
"Modric más dimenzió..a labda jobb helyen van nála mint magzat az anyja hasában." R.M.C.F.
https://www.youtube.com/watch?v=bIIO0WT1nX4
https://www.youtube.com/watch?v=bIIO0WT1nX4
- Steve
- Kedvenc játékosaid: R9, RC, Guti, Zidane, Modric, Marcelo, Bellingham
Remyyy!!!!Remy írta:Alapkezdő. 200 mehet is az új szerződésbe.Raúl Asencio has a contract valid until June 2026 and a €50m release clause.
Real Madrid and the player will meet at the end of the season to discuss the new contract.

Akkor ezért hibázott ekkorát. Nem tudsz csöndben maradni?!
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
Alapkezdő. 200 mehet is az új szerződésbe.Raúl Asencio has a contract valid until June 2026 and a €50m release clause.
Real Madrid and the player will meet at the end of the season to discuss the new contract.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots