Ha a Don mondja, én elhiszem.

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2024. február 18., vasárnap 17:19
HozzászólásSzerző: Faust » 2024. február 18., vasárnap 17:19
Nelkule nem teper senki, en is ezert vagyok kicsit szkeptikus ezzel a so called uj nagy generacioval. Ertem en, hogy fiatal mindenki, de van par aki labdat kezelni nem tud. Es nagyob latvanyos, hogy Jude mennyire akar a tobbiekhez kepest, fejben sokkal jobban ott van.Realista24 írta: Real Madrid have 5D and 1L in La Liga this season. Luka Modric started in 4 of those 6 games.
Kicsit csalóka, de van hatása a játékra annak hogy a pályán van, és már nem a jó irányba.
Ma amúgy Jude hiányzott, de nagyon.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2024. február 18., vasárnap 17:12
HozzászólásSzerző: Pad'em » 2024. február 18., vasárnap 16:37
HozzászólásSzerző: kiserik » 2024. február 18., vasárnap 16:31
Sajnos nem először fordult elő, hogy Modric nem kezdő pár meccsen, majd ""kitalálja a média"" hogy nem elégedett ezzel, azonnal megkapja a kezdő tagságot és pontot veszítünk. Ez a tipikus esete a saját szobor ledöntésének.Tjacks írta: Méltatlan lesz amit itt kap/kapni fog. De sebaj Raulnál,Casillasnál is átéltem ezt, a szurkolók nem változnak.
Szégyeld magad hogy az edző berak a kezdőbe és nem tagadod meg a játékot!
Jah és amit a média lehoz az mindenesetben szent írás.
HozzászólásSzerző: Tjacks » 2024. február 18., vasárnap 16:18
+ Hogy szarrá nyerték magukat a csapattal.Legendákat legendaként kezelni.ELSiete írta:Mindegyikben az volt a közös, hogy egyikőjük sem tudta mikor kell abbahagyi. Példat lehetett volna róluk venni.Tjacks írta: Méltatlan lesz amit itt kap/kapni fog. De sebaj Raulnál,Casillasnál is átéltem ezt, a szurkolók nem változnak.
HozzászólásSzerző: ELSiete » 2024. február 18., vasárnap 16:10
Mindegyikben az volt a közös, hogy egyikőjük sem tudta mikor kell abbahagyi. Példat lehetett volna róluk venni.Tjacks írta: Méltatlan lesz amit itt kap/kapni fog. De sebaj Raulnál,Casillasnál is átéltem ezt, a szurkolók nem változnak.
HozzászólásSzerző: Tjacks » 2024. február 18., vasárnap 16:06
HozzászólásSzerző: ateeemadrid » 2024. február 18., vasárnap 16:01
HozzászólásSzerző: ELSiete » 2024. február 18., vasárnap 16:00
HozzászólásSzerző: ELSiete » 2024. február 17., szombat 14:40
HozzászólásSzerző: TheBull6 » 2024. február 15., csütörtök 11:49
HozzászólásSzerző: Tjacks » 2024. február 15., csütörtök 10:27
Bocsánat a Ronaldo az Ronaldofüst írta: Szerintem CR-re gondolt, a R9 és ZZ távozása között semmi hasonlóság nincs.
Mondjuk Modric esetét már nem nagyon tudnám hasonlítani senkiéhez, öregebb mind némelyik edző, apja lehetne a keret fiatalabb részének. Az is.![]()
HozzászólásSzerző: füst » 2024. február 15., csütörtök 10:15
HozzászólásSzerző: Tjacks » 2024. február 15., csütörtök 9:58
ez már nagyon off, de Ronaldo nem túl jó példa, bőven túl volt a prime idő szakán, gyakorlatilag a real-ba igazoláskor sem volt prime - "hála" a sérüléseinek.Zsobo írta:
feltételezem nem úgy akar elmenni, mint Raul, vagy Casillas, hanem inkább kb.mint Zizu, vagy Ronaldo.
HozzászólásSzerző: Zsobo » 2024. február 15., csütörtök 9:07
Mindegyiket nem, de cm, néha cdm. Előrébb jobban játszik. Sztem Cama És Beli képes lenne megoldani egy jó részét, ha Valverde középen segíti a védekezést.Te láttál idén meccset? És hogy Kroosnak mi a szerepe?...
HozzászólásSzerző: Nika91127 » 2024. február 15., csütörtök 8:01
Te láttál idén meccset? És hogy Kroosnak mi a szerepe?...Zsobo írta:Jo, ha itt van, de egyre kevesebbszer es kisebb mertekben anyatlanodnak el a fiatalok, vagy tunik el a kreativitas, vagy a pontosság, ha nincs, ellenben fizikalisan versenykepesek..Azért Kroos még nagyon kell a srácoknak.
Arra gondoltam, h ha jövőre mondjuk mind2 oreg itthagyna bennünket, az mar lehetne egy olyan valtas, mint Ronaldo utan Benzema felemelkedese, nem olyan, mint pl Zidane elment vagy Benzema es nem volt alternativa, vagy csak nagyon rossz.
Abban azert hiszek, h nem fognak tudni kiteljesedni a '' kicsik'', ha ott van a Kroos vagy Modric fele vedohalo a fejük felett. Ez ebben a szezonban mar részben el lett véve es kezdik is atvenni a feladatkoroket. Ha teljesen kivalnak jo részét meg tudjak oldani, ha egészségesek.
Plane, ha jon mbappe, aki nem vedekezik, lehet majd futni meg egy ember helyett.
HozzászólásSzerző: Zsobo » 2024. február 15., csütörtök 7:58
Jo, ha itt van, de egyre kevesebbszer es kisebb mertekben anyatlanodnak el a fiatalok, vagy tunik el a kreativitas, vagy a pontosság, ha nincs, ellenben fizikalisan versenykepesek..Azért Kroos még nagyon kell a srácoknak.
HozzászólásSzerző: _Bushido_ » 2024. február 14., szerda 20:27
HozzászólásSzerző: Nika91127 » 2024. február 14., szerda 20:26
Azért Kroos még nagyon kell a srácoknak.Zsobo írta: Nagyon örülök, h itt volt meg a 2 oreg ebben a szezonban, de kb. most kezdem en is ugy erezni a fiatal kozeppalyan, hogy ha el van engedve a kezuk, akkor is szepen boldogulnak. Sztem innentol kezdve mar rajuk lehet majd tolni a felelősséget, h nem lesz aranylabdas legenda a padon, esetleg mellettuk folyamat.
Ez am a nagycsapatok sajátja, a folyamatosság, ami nalunk sztem megvan. Luka ennek adhatott volna egy pofont, ha egybol lép, de inkább kicsit megalapozta a csapat jövőjét, ezért kulon halasnak kell neki lenni. Hianyozni fog az tuti.![]()
Jelenlévő fórumozók: 0 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem