Luka Modrić

A Real Madrid egykori nagyjai.

Megtartanád Modricot vagy nem?

A szavazás 2025. május 9., péntek 16:07-kor befejeződött.

Igen, bármi áron.
9
11%
Igen, de csak kevesebb fizetéssel.
27
33%
Nem, kapjon méltó búcsút és zárjuk le.
46
56%

Szavazatok száma: 82

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kedvenc csapatod: Real Madrid
Kapcsolat:

Re: Luka Modrić - 10

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2024. február 18., vasárnap 17:19

Ancelotti: "Luka Modrić? He was very good. With the ball he was the best. He tried to help, very well positioned in defense. The Modrić of always."

Ha a Don mondja, én elhiszem. :mrgreen:
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

Faust
El director de fotografía

HozzászólásSzerző: Faust » 2024. február 18., vasárnap 17:19

Realista24 írta: Real Madrid have 5D and 1L in La Liga this season. Luka Modric started in 4 of those 6 games.

Kicsit csalóka, de van hatása a játékra annak hogy a pályán van, és már nem a jó irányba.

Ma amúgy Jude hiányzott, de nagyon.
Nelkule nem teper senki, en is ezert vagyok kicsit szkeptikus ezzel a so called uj nagy generacioval. Ertem en, hogy fiatal mindenki, de van par aki labdat kezelni nem tud. Es nagyob latvanyos, hogy Jude mennyire akar a tobbiekhez kepest, fejben sokkal jobban ott van.

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2024. február 18., vasárnap 17:12

Real Madrid have 5D and 1L in La Liga this season. Luka Modric started in 4 of those 6 games.

Kicsit csalóka, de van hatása a játékra annak hogy a pályán van, és már nem a jó irányba.

Ma amúgy Jude hiányzott, de nagyon.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

Pad'em

HozzászólásSzerző: Pad'em » 2024. február 18., vasárnap 16:37

Komolyan azt hiszitek, hogy Modric rendeli ezeket a "híreket" a Relovótól? Ugyanmár, írnak azok össze-vissza mindent.

Ancelotti az edzőnk. Az is haladás, hogy minden 3-4. meccsen kezd csak Lukita. Azért egy Rayo ellen erős ráfogni, hogy nem nyertünk.
"Down for Rodrygo... Éder Militao. Carvajal. It's Carvajal's cross... RODRYGOOO, oooh it's extraordinary!!! They prayed for miracles and miracles arrived! REAL MADRID, THE TEAM OF DREAMS. Where has that come from? How did that happen?!"

kiserik

HozzászólásSzerző: kiserik » 2024. február 18., vasárnap 16:31

Tjacks írta: Méltatlan lesz amit itt kap/kapni fog. De sebaj Raulnál,Casillasnál is átéltem ezt, a szurkolók nem változnak.

Szégyeld magad hogy az edző berak a kezdőbe és nem tagadod meg a játékot!

Jah és amit a média lehoz az mindenesetben szent írás.
Sajnos nem először fordult elő, hogy Modric nem kezdő pár meccsen, majd ""kitalálja a média"" hogy nem elégedett ezzel, azonnal megkapja a kezdő tagságot és pontot veszítünk. Ez a tipikus esete a saját szobor ledöntésének.

A 7 boltásunkból 5-ön kezdő volt, de 2 meccstől eltekintve minden esetben rémszar volt ő is meg a csapat is, mikor kezdett.

Egyszerűen nem bírja ezt a szintet fizikálisan. A média ilyen téren való használata meg gusztustalan, főleg az olyan legendáktól, mint Modric.
Járjatok nyitott szemmel, legyetek bátorak!

Tjacks
Kedvenc játékosaid: Raúl, Robi Carlos, Modric

HozzászólásSzerző: Tjacks » 2024. február 18., vasárnap 16:18

ELSiete írta:
Tjacks írta: Méltatlan lesz amit itt kap/kapni fog. De sebaj Raulnál,Casillasnál is átéltem ezt, a szurkolók nem változnak.

Mindegyikben az volt a közös, hogy egyikőjük sem tudta mikor kell abbahagyi. Példat lehetett volna róluk venni.
+ Hogy szarrá nyerték magukat a csapattal.Legendákat legendaként kezelni. :-*

ELSiete
Kedvenc játékosaid: Benzema

HozzászólásSzerző: ELSiete » 2024. február 18., vasárnap 16:10

Mindegyikben az volt a közös, hogy egyikőjük sem tudta mikor kell abbahagyi. Példat lehetett volna róluk venni.
Kroos: "But at the end... We are Real Madrid."

Carvajal: “When it's time for real competitions, we will go above Barcelona, I'm sure.”

Tjacks

HozzászólásSzerző: Tjacks » 2024. február 18., vasárnap 16:06

Méltatlan lesz amit itt kap/kapni fog. De sebaj Raulnál,Casillasnál is átéltem ezt, a szurkolók nem változnak.

ateeemadrid

HozzászólásSzerző: ateeemadrid » 2024. február 18., vasárnap 16:01

Ezért jobb, ha időben lelépnek/visszavonulnak a legendáink.
Megy a sírás a médiában, meg a 0 teljesítmény mellé, pedig nála ezt nem vártam.

ELSiete

HozzászólásSzerző: ELSiete » 2024. február 18., vasárnap 16:00

Ne erőltesd magad a kezdőbe, semmi értelme.

Carvajal: “When it's time for real competitions, we will go above Barcelona, I'm sure.”

ELSiete

HozzászólásSzerző: ELSiete » 2024. február 17., szombat 14:40

Ancelotti on Modrić not playing: “I talked to Luka, he was used to always play… it's difficult”.

“He's a professional, very serious. He always trains to play. I respect him”.

“He’s the leader in the dressing room. Everything is clear between me and Modrić”.

TheBull6

HozzászólásSzerző: TheBull6 » 2024. február 15., csütörtök 11:49

Kroos lényegében a szezon játékosa eddig Belli után, de nem hiányozna :lol:

Kb az eddigi pontvesztéseink nagy része az mind abból van, hogy ki lett véve a kezdőből.

Valamint szerintem pont Kroosnál nem kell azon aggódni, hogy a csapat terhére lesz. Az első két meccse után ahol nem passzol 95%-ban másnap leteszi a lantot ahogy ismerjük kb. Minden nyilatkozatban ezt mondja, hogy a legmagasabb szinten fogja abbahagyni, amint nem elégedett magával, abba is hagyja.

Mindig értetlenül állok az előtt, hogy a csávó full totálon alulértékelt...

Offbú ki!!!!

Tjacks

HozzászólásSzerző: Tjacks » 2024. február 15., csütörtök 10:27

füst írta: Szerintem CR-re gondolt, a R9 és ZZ távozása között semmi hasonlóság nincs.
Mondjuk Modric esetét már nem nagyon tudnám hasonlítani senkiéhez, öregebb mind némelyik edző, apja lehetne a keret fiatalabb részének. Az is. :D
Bocsánat a Ronaldo az Ronaldo :salute: :kalapos:

füst
Kedvenc játékosaid: Zidane, Reus, Modric

HozzászólásSzerző: füst » 2024. február 15., csütörtök 10:15

Szerintem CR-re gondolt, a R9 és ZZ távozása között semmi hasonlóság nincs.
Mondjuk Modric esetét már nem nagyon tudnám hasonlítani senkiéhez, öregebb mind némelyik edző, apja lehetne a keret fiatalabb részének. Az is. :D

Tjacks

HozzászólásSzerző: Tjacks » 2024. február 15., csütörtök 9:58

Zsobo írta:
feltételezem nem úgy akar elmenni, mint Raul, vagy Casillas, hanem inkább kb.mint Zizu, vagy Ronaldo.
ez már nagyon off, de Ronaldo nem túl jó példa, bőven túl volt a prime idő szakán, gyakorlatilag a real-ba igazoláskor sem volt prime - "hála" a sérüléseinek.

Zsobo
Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldinho, R9

HozzászólásSzerző: Zsobo » 2024. február 15., csütörtök 9:07

Te láttál idén meccset? És hogy Kroosnak mi a szerepe?...
Mindegyiket nem, de cm, néha cdm. Előrébb jobban játszik. Sztem Cama És Beli képes lenne megoldani egy jó részét, ha Valverde középen segíti a védekezést.

Most is adja- veszi a labdákat Cama, de sztem rá lehet bízni ennél jobban, legalább, hogy a védelmet és a középpályát kösse össze, persze a 34 éves Kroos jobb benne, de meddig? Milyen ütemű lesz a visszaesése, illetve a fiatalok fejlődése.
Kezdő akar -e lenni jövőre, mit mondanál neki klubvezetőként,ha igen? és ha jön mbappe, ki fog védekezni, vagy kit áldoznál be a csapatből?
Belit, Vinit, Mbpappe lenne csere, Cama, vagy Valverde, ha utóbbi 2 közül vki, akkor ki védekezik?

Kroos mellett lehet még a fórumon is elfutnának páran, és ha angolok mást nem is tudnak, megtolni és elfutni eltudnak. Plusz, ha rossz napja van akkor fizikálisan nem tud kompenzálni és ha erőnlét visszaesik, akkor követi a passz pontosság előbb-utóbb és annyi az előnyeinek, feltételezem nem úgy akar elmenni, mint Raul, vagy Casillas, hanem inkább kb.mint Zizu, vagy Ronaldo.

Egyébként én is hosszabbítanék vele, de én megmondanám neki, hogy kevesebb szerepe lesz, kb első csere, nem tudom, hogy neki az megfelelő-e. Sztem nem fogadná el. Szal örüljünk, ha marad, de nem kell megijedni, ha még sem, lehet bízni a fiatalokban.

+1 Güler, aki most még nálam egy nagy kérdőjel, ő egy az egyben helyettesíthetné, ha hozná azt, amit várnak tőle, de még nem mutatott semmit, így őt csak tegyük zárójelbe.

Nika91127
Kedvenc játékosaid: Guti, Marcelo,Valverde

HozzászólásSzerző: Nika91127 » 2024. február 15., csütörtök 8:01

Zsobo írta:
.Azért Kroos még nagyon kell a srácoknak.
Jo, ha itt van, de egyre kevesebbszer es kisebb mertekben anyatlanodnak el a fiatalok, vagy tunik el a kreativitas, vagy a pontosság, ha nincs, ellenben fizikalisan versenykepesek.

Arra gondoltam, h ha jövőre mondjuk mind2 oreg itthagyna bennünket, az mar lehetne egy olyan valtas, mint Ronaldo utan Benzema felemelkedese, nem olyan, mint pl Zidane elment vagy Benzema es nem volt alternativa, vagy csak nagyon rossz.

Abban azert hiszek, h nem fognak tudni kiteljesedni a '' kicsik'', ha ott van a Kroos vagy Modric fele vedohalo a fejük felett. Ez ebben a szezonban mar részben el lett véve es kezdik is atvenni a feladatkoroket. Ha teljesen kivalnak jo részét meg tudjak oldani, ha egészségesek.

Plane, ha jon mbappe, aki nem vedekezik, lehet majd futni meg egy ember helyett.
Te láttál idén meccset? És hogy Kroosnak mi a szerepe?...

Zsobo
Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldinho, R9

HozzászólásSzerző: Zsobo » 2024. február 15., csütörtök 7:58

.Azért Kroos még nagyon kell a srácoknak.
Jo, ha itt van, de egyre kevesebbszer es kisebb mertekben anyatlanodnak el a fiatalok, vagy tunik el a kreativitas, vagy a pontosság, ha nincs, ellenben fizikalisan versenykepesek.

Arra gondoltam, h ha jövőre mondjuk mind2 oreg itthagyna bennünket, az mar lehetne egy olyan valtas, mint Ronaldo utan Benzema felemelkedese, nem olyan, mint pl Zidane elment vagy Benzema es nem volt alternativa, vagy csak nagyon rossz.

Abban azert hiszek, h nem fognak tudni kiteljesedni a '' kicsik'', ha ott van a Kroos vagy Modric fele vedohalo a fejük felett. Ez ebben a szezonban mar részben el lett véve es kezdik is atvenni a feladatkoroket. Ha teljesen kivalnak jo részét meg tudjak oldani, ha egészségesek.

Plane, ha jon mbappe, aki nem vedekezik, lehet majd futni meg egy ember helyett.

_Bushido_
Kedvenc játékosaid: CR,Lebron
Kedvenc csapatod: Real Madrid, LA Lakers
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: _Bushido_ » 2024. február 14., szerda 20:27

Minden játékosnak eljon egyszer az idő, hogy búcsút kell venni tőle. Ha normálisan, időben elmondta volna a válogatottat, mint Kroos, és nem lett volna sokszor hulla fáradt a sok meccs miatt, lehet még szebb emlékek lennének tőle. De inkább menjen, mint maradjon.

Nika91127
Kedvenc játékosaid: Guti, Marcelo,Valverde

HozzászólásSzerző: Nika91127 » 2024. február 14., szerda 20:26

Zsobo írta: Nagyon örülök, h itt volt meg a 2 oreg ebben a szezonban, de kb. most kezdem en is ugy erezni a fiatal kozeppalyan, hogy ha el van engedve a kezuk, akkor is szepen boldogulnak. Sztem innentol kezdve mar rajuk lehet majd tolni a felelősséget, h nem lesz aranylabdas legenda a padon, esetleg mellettuk folyamat.

Ez am a nagycsapatok sajátja, a folyamatosság, ami nalunk sztem megvan. Luka ennek adhatott volna egy pofont, ha egybol lép, de inkább kicsit megalapozta a csapat jövőjét, ezért kulon halasnak kell neki lenni. Hianyozni fog az tuti. :salute:
Azért Kroos még nagyon kell a srácoknak.

Vissza: