EB - 2016
Re: EB - 2016
Szerintem mindkettő a legjobbak közé tartozik, csak amiatt szeretném Kassait, mert magyar.
- nmate
- Kedvenc játékosaid: Arbeloa
Kassai az egyik legidegesítőbb játékvezető, folyton szerepelni akar, össze-vissza fújkálja a sípját. Nem szeretem az ilyet, széttördeli a meccset.
-
- Kedvenc játékosaid: Alba, Busi, Alves... ja nem
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Én sokkal több bakijára emlékszem, mint Kassainak. Pl. a Chelsea-Tottenham.Csabi írta:kassai egyáltalán nem jobb bíró mint clattenburg
- lordgabi
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Puskás, CR, R9, RC, Zidane, Casillas, Ramos, Marcelo, Guti, Nacho
Az UEFA pénteki közleménye szerint az idén a Bajnokok Ligája és az angol FA-kupa döntőjét vezető Clattenburgre esett a választás, míg Kassai Viktor negyedik játékvezetőként vesz részt a saint-denis-i döntőn. Ring György pedig tartalék asszisztens lesz.
Még mindig adja.

Ex-szerkesztő.
2015. november 25.
UEFA Bajnokok Ligája - Shakhtar Donetsk 3-4 Real Madrid C.F.
Arena Lviv, Lemberg - A nagy találkozás!

2015. november 25.
UEFA Bajnokok Ligája - Shakhtar Donetsk 3-4 Real Madrid C.F.
Arena Lviv, Lemberg - A nagy találkozás!

- Csabi
- Kedvenc játékosaid: Figo, Cristiano Ronaldo, Modric
- Kapcsolat:
kassai egyáltalán nem jobb bíró mint clattenburgrashidm írta:Nem értem, hogy hogy vezethet egy ilyen ember egy döntőt.sebydani írta:Clattenburg vezeti a döntőt nem KassaiEgyelőre még csak sajtóhír, remélem csak pletyka.
sebydani írta:Clattenburg vezeti a döntőt nem KassaiEgyelőre még csak sajtóhír, remélem csak pletyka.

"A gólöreme nem volt szép nekem mégis óriási örömöt okozott mert abban a pillanatban tudtam mennyi Real\Cr gyülölő rohad el belülről életük legszörnyűbb élménye az agyukba is beleégett úgy odarakta a köcsögöknek..." - dzsi91
- dzsi91
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F

"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams
-
- Kedvenc játékosaid: Alba, Busi, Alves... ja nem
Nem értem, hogy hogy vezethet egy ilyen ember egy döntőt.sebydani írta:Clattenburg vezeti a döntőt nem KassaiEgyelőre még csak sajtóhír, remélem csak pletyka.
- wZoLee7
- Kedvenc csapatod: REAL MADRID
Hát pedig szerintem így lesz, ami hiba. Kassai pont, hogy a kétes szituációkat tudja jól megítélni, egy Portugál-Francia összecsapáson ez elengedhetetlen lesz. Egy rakat egyéni megindulásra lehet számítani, és egyik oldalon se finomkodnak a védők és a vkp-sok. CR meg esni fog ahogy a nagy könyvben megvan írva. Akárki is fog fújni kösse fel a gatyáját és ne próbálja a hazaiakat segítenisebydani írta:Clattenburg vezeti a döntőt nem KassaiEgyelőre még csak sajtóhír, remélem csak pletyka.
- sebydani
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Zidane, Modric, Bellingham
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Eagles
Clattenburg vezeti a döntőt nem Kassai
Egyelőre még csak sajtóhír, remélem csak pletyka.

"A Barcelona történelme, amely az elmúlt 10 évből áll, soha nem lesz egyenlő a Real Madridéval.”- Álvaro Arbeloa
"A gólöreme nem volt szép nekem mégis óriási örömöt okozott mert abban a pillanatban tudtam mennyi Real\Cr gyülölő rohad el belülről életük legszörnyűbb élménye az agyukba is beleégett úgy odarakta a köcsögöknek..." - dzsi91
-
- Kedvenc játékosaid: Xavi, Iniesta, Verratti, Dahoud
- Kedvenc csapatod: Barcelona
Nekem a kedvencem az volt, hogy utána Gignacot hozta be helyette..numberone1 írta:Dechamps hozzaerteset mutatja, h beallnak kontrazni es fent hagyja Zsirut.![]()

- Anthony
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo
Ja, rosszul írtam, Belgium ellen akkor
Az angolok ellen Izland.
Na akkor volt 2 fordítás. Ehh, és a franciák is Írország ellen, akkor lassan megdől a tézisem

Az angolok ellen Izland.
Na akkor volt 2 fordítás. Ehh, és a franciák is Írország ellen, akkor lassan megdől a tézisem

- sebydani
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Zidane, Modric, Bellingham
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Eagles
Fordítva. Wales vezetett ott. Egyébként még a horvátok akik fordítottak a spanyolok ellen, franciák az írek ellen, Izland meg Anglia ellen, de több most nekem se nagyon rémlik.Anthony írta:Talán egyedül Wales fordított az angolok ellen.

"A Barcelona történelme, amely az elmúlt 10 évből áll, soha nem lesz egyenlő a Real Madridéval.”- Álvaro Arbeloa
- Anthony
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo
Sané jónak tűnt abban a 10 percben, igaz akkor a németek is jobban igyekeztek...
Betettek a sérülések a németeknek, de az egész EB-n mindenki a lófasz biztonsági focit tolja, aki vezetést szerez az beáll védekezni és gyakorlatilag nyerte a meccset. Talán egyedül Wales fordított az angolok ellen.
Siralmas.
Betettek a sérülések a németeknek, de az egész EB-n mindenki a lófasz biztonsági focit tolja, aki vezetést szerez az beáll védekezni és gyakorlatilag nyerte a meccset. Talán egyedül Wales fordított az angolok ellen.
Siralmas.
Ugyan azt csinálják, amibe a spanyol válogatott is belebukott. Csak a tili toli megy, de nem tudnak helyzetbe kerülni. Vagy ha sikerülne is nincs normális befejező sem... A sok egysíkú, lassú, kiszámítható, gyenge fizikumú játékossal akik nem tudnak semmi váratlant húzni nem lehet nyerni. Ezekkel a full átlag Draxler, Götze és társaival sem tudom mit akarnak. Padon ott volt pl Sané is aki 10 percet játszott kb az egész EB-n...ziro4vr írta:A németek hasonlóan estek ki, mint 10-ben vagy 12-ben. Ők fociztak, de fejben nem elég erősek. Megvan az ára a sok "nemzetiségnek", foci megy, viszont a német identitásnak annyi. Nem tudnak küzdeni, fordítani.
- L.Miki
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Ki lesz a bíró? Végül nem Kassai? Vagy meg nem tudni?ziro4vr írta:Remélem a döntőben pártatlan bíráskodás lesz.
- ericco
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Philadelphia Flyers
- Kapcsolat:
Ráadásul ha a franciák megnyerik az EB-t, szerintem Benzema a büdös életben nem kerül a válogatott közelébe.ziro4vr írta:az arsenalosok vagy grízes viszont nem érdemelné azt a szopkodást, amit a győzelem után kapna.
Portugáliára nyomtam, Pepe és Ronaldo miatt.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára ericco 2016. július 8., péntek 9:18-kor.
Merci Zizou!
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
Remélem a döntőben pártatlan bíráskodás lesz.
A németek hasonlóan estek ki, mint 10-ben vagy 12-ben. Ők fociztak, de fejben nem elég erősek. Megvan az ára a sok "nemzetiségnek", foci megy, viszont a német identitásnak annyi. Nem tudnak küzdeni, fordítani.
Pepe és Ronaldo megérdemlik a győzelmet, az arsenalosok vagy grízes viszont nem érdemelné azt a szopkodást, amit a győzelem után kapna.
A németek hasonlóan estek ki, mint 10-ben vagy 12-ben. Ők fociztak, de fejben nem elég erősek. Megvan az ára a sok "nemzetiségnek", foci megy, viszont a német identitásnak annyi. Nem tudnak küzdeni, fordítani.
Pepe és Ronaldo megérdemlik a győzelmet, az arsenalosok vagy grízes viszont nem érdemelné azt a szopkodást, amit a győzelem után kapna.
Nem illik.