gólpassz: 0 db
1 db
A gólpassz nevében is benne van....."gólt érő passz" ...egy szöglet,nem gólpassz. Se zidanánál se neymarnál.
Miről beszélsz ?? Ki isteníti ? Senki nem isteníti k b 3-an a fórumon ,de te hetek óta azt hajtogatod , hogy mindenki isteníti. A statisztika is szép . Ma kevés volt Neymar , ez igaz , most se isteníti senki . Ennek ellenére adott gólpasszt és a gólban is szerepe volt. Ettől függetlenül gyenge volt.
És akkor légyszíves a többi meccséről is hozz ilyen statisztikát ,mert a többin sokkal többet volt játékban , minden támadás rajta ment keresztül.
Én nem istenítem Neymart csak amit meg te művelsz az kb egy lejárató kampánnyal egyenlő . Folyamatosan nem létező dolgokról beszélsz. Ugyanis a fórumon nagyon kevesen istenítik.
Ki isteníti? Te nézed a meccseket? Kb elfolynak tőle......de ha süket vagy,és háttal állva nézed akkor oké....
3-an? Jaj......szorozd meg 10-el....plusz minden média.....plusz a speaker rosszul lett ma amikor lecserélték hogy ez hogy lehet,hááát biztos rajta múlt volna.....
Gólpassz? egy szöglet beívelése neked gólpassz? Nálam a gólpassz a "gólt érő átadást " jelenti........ez nem gólpassz,kevered a gól előtti utolsó labdaárintéssel......
a többi meccsre nincsen ilyen statom mert alig néztem,de kb így játszott bármennyire fáj neked,annyi kivétellel,hogy elépattant és beverte mint a szart,szép volt..........de ezt cavani is tudja.....
a fórumon kevesen istenítik? Melyik fórumról beszélünk? itt aki barcás,azt úgy istenítik hogy a szaga is alma illatú lesz......
Ha a fogalmatlan osztja az észt akkor nagy a baj.....úgyhogy nagy a baj.