Konföderációs kupa 2013

Archívum
Los Blancos
Kedvenc játékosaid: Zinedine Zidane, Cristiano Ronaldo
Kedvenc csapatod: RMCF

Re: Konföderációs-kupa 2013

HozzászólásSzerző: Los Blancos » 2013. június 27., csütörtök 0:16

Csak mert nem értek veled egyet és azt mondom , hogy te és miattad elég sokan a fórumon alul értékeli a srácot. Illetve sokan azért ,mert a barcába igazolt. Én nem istenítem csak nevetséges amit művelsz ,hogy a béka segge alá húzod le a gyereket , és elég idegesítő , ezt napi szinten 5 x megteszed, hogy elmondod hogy itt mindenki isteníti , közben pedig sz*rt sem ér. Egyedül te láttál még itt olyan kommentet hogy valaki isteníteni Neymart. Érdekes rajtad kívül senki sem
de, hehe. :mrgreen: :mrgreen:

oroszisti
Kedvenc játékosaid: Raúl,
Kedvenc csapatod: Real Madrid, EgriFC

HozzászólásSzerző: oroszisti » 2013. június 27., csütörtök 0:13

R.M.C.F írta:
viszont 10-szer találta el ebből belőtte 2X
:lol: :lol: :lol:

Isti,nem akarom hogy álmatlanul aludj,ha neked az felel meg hogy neymar az isten,akkor oké......aláírom....csak neked,mert amúgy nem az.
Megint hazudsz és már elég idegesítő , ha megmutatod hogy hol istenítettem akkor jó , de sajnos ilyet nem fogsz találni. :) Nem tudod , hogy most ezt direkt csinálod vagy csak nem veszed észre hogy senki sem isteníti :hmmm:

Csak mert nem értek veled egyet és azt mondom , hogy te és miattad elég sokan a fórumon alul értékeli a srácot. Illetve sokan azért ,mert a barcába igazolt. Én nem istenítem csak nevetséges amit művelsz ,hogy a béka segge alá húzod le a gyereket , és elég idegesítő , ezt napi szinten 5 x megteszed, hogy elmondod hogy itt mindenki isteníti , közben pedig sz*rt sem ér. Egyedül te láttál még itt olyan kommentet hogy valaki isteníteni Neymart. Érdekes rajtad kívül senki sem :kivagyhe:
Danilo--Woodgate---Heinze—-Drenthe
-----Gravesen-Gago-Khedira---
Hazard---------------------------Faubert
----------------Jovic------------------

R.M.C.F
Kedvenc játékosaid: Sergio
Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.

HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2013. június 27., csütörtök 0:11

Los Blancos írta:
Ne haragudj de a gólpassz nem az utolsó gól előtti labdaérintést jelenti....hanem a gólt érő átadást.......egy szöglet berúgása nem ez. Az találomra megy.

Nálad.
Másoknál akiknek nem olyan okosak mint Te (pl: FIFA, UEFA) náluk annak számít.

Hát tényleg sajnálom ha a fifa/ueafánál ha valaki előrebaxxa a labdát és abból a rácsapó center gólt szerez azt gólpassznak jegyzik,mert az átadó ért bele utoljára.
De felnyitod a szemem....tényleg......szóval ha valaki a félpályáról odaíveli a labdát a 16osra és ott valaki belefejel és gól lesz az nálad gól passz akkor oké.....akkor rendben...vagy ha valaki bedobja oldalról és valaki átveszi majd ronaldóssan bevarrja az gólpassz......akkor az oké.

Nálam tudatlannál továbbra is a gólpassz az amikor a társ olyan helyzetbe hoz,amivel könnyűszerrel gólt szerzel,amivel a másik nyitja meg az utat a gólszerzés előtt,és ez tudatos dolog,egy szöglet,vagy egy beívelés nem tudatos.....ott megy a labda majd valaki aki emelkedik az gólt szerez ha tud....de ki ki máshogy nézi a focit.ÉN így. Ez van.
Ha a fogalmatlan osztja az észt akkor nagy a baj.....úgyhogy nagy a baj.

Los Blancos

HozzászólásSzerző: Los Blancos » 2013. június 27., csütörtök 0:09

tisztában vagyok a gólpassz jelentőségével.....azzal is hogy sokan ha a kedvencünk rúgja a szögletet vagy dobja be a partdobást akkor az gólpassz.........
Nálam továbbra is,a gólpassz az ami gólt érő átadás,amit az átadó nélkül a gált szerző nem tudott volna gólra váltani....vagyis a passzt adó,olyan megoldást választ,amivel a gólszerző "könnyű" helyzetben van. (ja,nem Higuról van szó)
ennyi.

És az első gól előtti szitu sem volt gólhelyzet és kapuralövés? :)

nem kedvencem, de azért a tényeken ne ferdítsünk már...

'shutterisland
Kedvenc játékosaid: LM / GD
Kedvenc csapatod: fcb / esp / arg

HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2013. június 27., csütörtök 0:06

Nálam továbbra is,a gólpassz az ami gólt érő átadás,amit az átadó nélkül a gált szerző nem tudott volna gólra váltani....vagyis a passzt adó,olyan megoldást választ,amivel a gólszerző "könnyű" helyzetben van.
NÁLAD nem az, de ha objektíven és a statisztikák szerint az, akkor bárki felhozza ellened, neki van igaza, és nem neked.

máskülönben neymar nélkül nem fejelte volna be paulinho, hiszen ő tette oda a fejére, tehát megfelel annak a kritériumodnak, hogy "a gólpassz az ami gólt érő átadás, amit az átadó nélkül a gólszerző nem tudott volna gólra váltani."

oroszisti

HozzászólásSzerző: oroszisti » 2013. június 27., csütörtök 0:05

R.M.C.F írta:

Isti,nem akarom hogy álmatlanul aludj,ha neked az felel meg hogy neymar az isten,akkor oké......aláírom....csak neked,mert amúgy nem az. De nem akarok semmi gondot,messze nem az amire tartják.....de semmi baj.Mehet,oké.

Az 3 akart lenni :) Amúgy tökmindegy 10 kapuralövéséből valhogy , megpattan vagy nem 5 gól lett. És ő szélső . És nem ziccereket mondtam hanem a 20-ról előtt albdák is benne vannak. De meglehet nézni mondjuk hogy hány lövéséből lő gólt Cr. 10? (Ezzel megint nem Cr-hez akarom hasonlítani csak egy példa , h neki sem minden lövése gól)

szerk: megnéztem 235 lövés 34 gól :)
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára oroszisti 2013. június 27., csütörtök 0:07-kor.

oroszisti

HozzászólásSzerző: oroszisti » 2013. június 27., csütörtök 0:03

realistahuni írta:
Ronaldinhot is imádtam ( nem szeretném hozzá hasonlítani ,mert a cipőfűzőjét se köthetné MÉG be) attól függetlenül ,hogy barcás volt.
Iszonyat nagy baj lenne ha ezt a tarajost Dinhohoz kezded hasonlítani. Rengeteg Real drukker szerette őt, köztük én is, mert a focival foglalkozott, és földönkívüli játékot mutatott be abban a 3 évben.
Ez a Neymar meg egy suttyó szimuláns barom, aki Ronaldinho árnyékától is fényévekre lesz játékszépségben.
Nem fogok jóslásokba bocsátkozni, hogy mennyire lesz eredményes a barcánál, az meg hogy mit kívánok az ilyeneknek akik beállnak az ilyen Buszkecc, Xavi, Villa stb szimulánsok sorába, azt inkább le se írom mert lehet kapnék egy komolyabb büntit.
Akkor légyszíves olvasd el amit a zárójelben írtam :roll:

Itt is van egy pár játékos : Di María, Arbeloa, Ramos ...
Egyik sem egy szent lélek. :ike:

R.M.C.F
Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.

HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2013. június 27., csütörtök 0:03

Isti,nem akarom hogy álmatlanul aludj,ha neked az felel meg hogy neymar az isten,akkor oké......aláírom....csak neked,mert amúgy nem az. De nem akarok semmi gondot,messze nem az amire tartják.....de semmi baj.Mehet,oké.
Gólt ért. Passz volt.

És hidd el az, vagy olvass utána.
tisztában vagyok a gólpassz jelentőségével.....azzal is hogy sokan ha a kedvencünk rúgja a szögletet vagy dobja be a partdobást akkor az gólpassz.........
Nálam továbbra is,a gólpassz az ami gólt érő átadás,amit az átadó nélkül a gált szerző nem tudott volna gólra váltani....vagyis a passzt adó,olyan megoldást választ,amivel a gólszerző "könnyű" helyzetben van. (ja,nem Higuról van szó)

realistahuni
Kedvenc játékosaid: Zidane, Van Nistelrooy, Modric,
Kedvenc csapatod: Los negros

HozzászólásSzerző: realistahuni » 2013. június 27., csütörtök 0:00

Ronaldinhot is imádtam ( nem szeretném hozzá hasonlítani ,mert a cipőfűzőjét se köthetné MÉG be) attól függetlenül ,hogy barcás volt.
Iszonyat nagy baj lenne ha ezt a tarajost Dinhohoz kezdenéd hasonlítani. Rengeteg Real drukker szerette őt, köztük én is, mert a focival foglalkozott, és földönkívüli játékot mutatott be abban a 3 évben.
Ez a Neymar meg egy suttyó szimuláns barom, aki Ronaldinho árnyékától is fényévekre lesz játékszépségben.
Nem fogok jóslásokba bocsátkozni, hogy mennyire lesz eredményes a barcánál, az meg hogy mit kívánok az ilyeneknek akik beállnak az ilyen Buszkecc, Xavi, Villa stb szimulánsok sorába, azt inkább le se írom mert lehet kapnék egy komolyabb büntit.

Los Blancos

HozzászólásSzerző: Los Blancos » 2013. június 27., csütörtök 0:00

Ne haragudj de a gólpassz nem az utolsó gól előtti labdaérintést jelenti....hanem a gólt érő átadást.......egy szöglet berúgása nem ez. Az találomra megy.

Nálad.
Másoknál akiknek nem olyan okosak mint Te (pl: FIFA, UEFA) náluk annak számít.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Los Blancos 2013. június 27., csütörtök 0:00-kor.

R.M.C.F

HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2013. június 26., szerda 23:55

'shutterisland írta:
A gólpassz nevében is benne van....."gólt érő passz" ...egy szöglet,nem gólpassz. Se zidanánál se neymarnál.
Gólpassz? egy szöglet beívelése neked gólpassz? Nálam a gólpassz a "gólt érő átadást " jelenti........ez nem gólpassz,kevered a gól előtti utolsó labdaárintéssel......
már hogyne lenne gólpassz...ugyanúgy, mint szabadrúgásoknál is.
az, hogy te nem tartod annak, az semmit nem jelent.

A gólpassz ezek közül pár....nem mind nyilván,mert sokan szimpla átadást tettek magukévá és abból maguk oldották meg:
http://www.youtube.com/watch?v=9nmNka6ud68
: Los Blancos
Röhöghetsz,de sokan ezt jelezték vissza. Sajnálom ha ez neked most nem jó hír.

oroszisti

HozzászólásSzerző: oroszisti » 2013. június 26., szerda 23:53

realistahuni írta:
Véleménynek hívják, legtöbb értelmes embernek van sajátja. Nem fontos egyetérteni, de hogy ne mondd már meg, hogy kinek szurkoljoon az ember és mi miatt.
Szurkolni csapatnak szoktak, és nem mondom meg senkinek, hogy mit csináljon. Csak számomra felfoghatatlan, hogy a legnagyobb riválisunknak születőben van egy ultraköpedék játékosa, és mégis vannak olyan madridisták akik szimpatikusnak tartják. De hát én már csak ilyen vagyok. :'(
Én például amellett hogy a Real Madridnak szurkolok , szeretem a szép focit , az eleganciát . És ez a gyerek hihetetlen mit tud a labdával és jó lenne ha nem a süllyesztőben veszne el. Ronaldinhot is imádtam ( nem szeretném hozzá hasonlítani ,mert a cipőfűzőjét se köthetné MÉG be) attól függetlenül ,hogy barcás volt.

oroszisti

HozzászólásSzerző: oroszisti » 2013. június 26., szerda 23:51

Én nem a médiáról ebszélek meg a speakerekről ,mert azok nem érdekelnek azt mondanak amit akarnak. ÉS ha velük van bajdo akkor ne azt mondd h mindenki isteníti ,mert a FÓRUMON az emberek nagy része szerint Neymar egy senki , aki úgy se fog semmit sem érni a barcában.

http://www.fifa.com/confederationscup/s ... asses.html

Tessék itt meg lehet akkor nézelődni.

A lövései tényleg nem nagy számúak viszont 10-szer találta el ebből belőtte 2X és a kipattanóiből még lett 2 gól. És ő még mindig szélső tudtommal nem csatár. :hmmm:

Los Blancos

HozzászólásSzerző: Los Blancos » 2013. június 26., szerda 23:51

A gólpassz nevében is benne van....."gólt érő passz" ...egy szöglet,nem gólpassz. Se zidanánál se neymarnál.
Gólt ért. Passz volt.

És hidd el az, vagy olvass utána.

engem itt sokan utálnak.....de az biztos,hogy sok ember sokat tanult tőlem......és ez fontos,látom,látom a véleményeket,és visszatükrözik.
:lol: :lol:

realistahuni
Kedvenc játékosaid: Zidane, Van Nistelrooy, Modric,
Kedvenc csapatod: Los negros

HozzászólásSzerző: realistahuni » 2013. június 26., szerda 23:49

Véleménynek hívják, legtöbb értelmes embernek van sajátja. Nem fontos egyetérteni, de hogy ne mondd már meg, hogy kinek szurkoljoon az ember és mi miatt.
Szurkolni csapatnak szoktak, és nem mondom meg senkinek, hogy mit csináljon. Csak számomra felfoghatatlan, hogy a legnagyobb riválisunknak születőben van egy ultraköpedék játékosa, és mégis vannak olyan madridisták akik szimpatikusnak tartják. De hát én már csak ilyen vagyok. :'(

R.M.C.F

HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2013. június 26., szerda 23:48

miró írta:rmcf miért érdekel téged ennyire hogy a madridom.hu fórumán ki mit irkál..nyilván az ember néha veszekszik,de te már napok óta ezen idegeskedsz hogy elhitesd itt mindenkivel hogy neymar nem zseni...
megsúgom ha sikerül,még vannak emberek akik azt hiszik,szóval sok bajod lesz még ezzel a témával..

Miro:

mert mindig is érdekel az ember,a drukker maga....honnan veszi a véleményét,honnan épít? Kit követ? alá tudja támasztani? van logikus rámutatása?

a legtöbb más után megy,nincsen saját véleménye,sokakat a média irányít,sokan azt mondják véleményként amit a meccsen a speaker.....
ezek érdekelnek.........

engem itt sokan utálnak.....de az biztos,hogy sok ember sokat tanult tőlem......és ez fontos,látom,látom a véleményeket,és visszatükrözik.

'shutterisland
Kedvenc játékosaid: LM / GD
Kedvenc csapatod: fcb / esp / arg

HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2013. június 26., szerda 23:47

Gólpassz? egy szöglet beívelése neked gólpassz? Nálam a gólpassz a "gólt érő átadást " jelenti........ez nem gólpassz,kevered a gól előtti utolsó labdaárintéssel......
már hogyne lenne gólpassz...ugyanúgy, mint szabadrúgásoknál is.
az, hogy te nem tartod annak, az semmit nem jelent.

R.M.C.F

HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2013. június 26., szerda 23:42

gólpassz: 0 db

1 db
Miről beszélsz ?? Ki isteníti ? Senki nem isteníti k b 3-an a fórumon ,de te hetek óta azt hajtogatod , hogy mindenki isteníti. A statisztika is szép . Ma kevés volt Neymar , ez igaz , most se isteníti senki . Ennek ellenére adott gólpasszt és a gólban is szerepe volt. Ettől függetlenül gyenge volt.
És akkor légyszíves a többi meccséről is hozz ilyen statisztikát ,mert a többin sokkal többet volt játékban , minden támadás rajta ment keresztül.
Én nem istenítem Neymart csak amit meg te művelsz az kb egy lejárató kampánnyal egyenlő . Folyamatosan nem létező dolgokról beszélsz. Ugyanis a fórumon nagyon kevesen istenítik.
Ki isteníti? Te nézed a meccseket? Kb elfolynak tőle......de ha süket vagy,és háttal állva nézed akkor oké....

3-an? Jaj......szorozd meg 10-el....plusz minden média.....plusz a speaker rosszul lett ma amikor lecserélték hogy ez hogy lehet,hááát biztos rajta múlt volna..... :lol:

a többi meccsre nincsen ilyen statom mert alig néztem,de kb így játszott bármennyire fáj neked,annyi kivétellel,hogy elépattant és beverte mint a szart,szép volt..........de ezt cavani is tudja.....

a fórumon kevesen istenítik? Melyik fórumról beszélünk? itt aki barcás,azt úgy istenítik hogy a szaga is alma illatú lesz......

nmate
Kedvenc játékosaid: Arbeloa

HozzászólásSzerző: nmate » 2013. június 26., szerda 23:39

miró írta:nyilván az ember néha veszekszik,de te már napok óta ezen idegeskedsz hogy elhitesd itt mindenkivel hogy neymar nem zseni...
Feltűnési viszketegség.
realistahuni írta:Múltkor is leírtam, de aki továbbra is madridistaként kardoskodik emellett a szimuláns k :cens: ög mellett annak csak gratulálni tudok.
Ez már most se különb mint Xavi vagy Buszkecc, mi lesz majd ha gránátvöröskékbe öltözik?
'shutterisland írta:volt eddig 4 brazil meccs, ha 30 kommentet nem, akkor egyet sem írtál a neymar témában, az összes szinte ugyanaz.
nem csoda, hogy van, aki unja...
..és néha csak úgy a semmiből.

oroszisti

HozzászólásSzerző: oroszisti » 2013. június 26., szerda 23:33

R.M.C.F írta:NEYMAR UTOLJÁRA:

Szóval,pár napja megy ellenem a harc mert neymar istenítését nem tudom magaménak érezni,vagyis nem értek vele egyet. Sokan lenéznek,kinevetnek,de ez volt itt mindig is,2006 óta,amióta itt vagyok.....a véleményem kinevetése,majd ha bejön(általában igen,akkor sunnyogás)....
Miről beszélsz ?? Ki isteníti ? Senki nem isteníti k b 3-an a fórumon ,de te hetek óta azt hajtogatod , hogy mindenki isteníti. A statisztika is szép . Ma kevés volt Neymar , ez igaz , most se isteníti senki . Ennek ellenére adott gólpasszt és a gólban is szerepe volt. Ettől függetlenül gyenge volt.
És akkor légyszíves a többi meccséről is hozz ilyen statisztikát ,mert a többin sokkal többet volt játékban , minden támadás rajta ment keresztül.
Én nem istenítem Neymart csak amit meg te művelsz az kb egy lejárató kampánnyal egyenlő . Folyamatosan nem létező dolgokról beszélsz. Ugyanis a fórumon nagyon kevesen istenítik.

Vissza: