Egyébként a védelmet erősíteném, ha már szét lett kapva eléggé az offseasonben. Tavaly Cajuste és Froholdt draftolásával, Thuney valószínűsíthető maradásával, illetve Andrews felépülésével az Oline telítettnek tűnik. Viszont Josh Jones nagy steal lenne 2/5-ön szerintem, amit nem kéne kihagyni.
Ucheről tudnál pár gondolatot írni? Nem nagyon láttam idén Wolverines meccseket, hirtelen az Army elleni hosszabbításos szenvedés, illetve a Penn State elleni meccsük ugrik csak be, ezeken nem nagyon voltak pozitívumok.
Tight endet vinni kell valamikor, viszont nagyon gyenge az idei class. Kmetet is max a 3.korben vinném leghamarabb, vagy a végén Thaddeus Mosst, de láttam olyan mockot ahol Trautmant, vagy Okwuegbunam-ot húzták.
A Lamb-Cowboys pick nekem nagyon tetszett, biztos benne volt az is, hogy borsot törjenek az Eagles orra alá, viszont a Big12 döntő az AT&T-ben volt, Jerry Jones élőben láthatta Lambet, aki remekelt azon a meccsen. Nem kizárt, hogy azért is rá esett a választás, ha már lecsúszott hozzájuk. Nagyon nagy steal.