HozzászólásSzerző: Remy » 2018. március 27., kedd 19:32
HozzászólásSzerző: M1Ö » 2018. március 27., kedd 19:09
Lehet. De ettől még választhatott volna minket. Gondolom az nem kamu, hogy kellett volna nekünk is, csak nem mentünk el a végletekig. Mondjuk mindegy már, de egy kicsit megmosolyogtat az esete.ericco írta:Hát ez nagyon úgy néz ki, hogy a MU szurkolóival így akarta őt elfogadtatni. Ne feledkezzünk meg róla, hogy tékozló fiúként tért vissza.M1Ö írta:Elvileg ezt mondta. Hogy a szájába adták-e, vagy csak a hasára ütött az egy jó kérdés, de senki nem cáfolta.
Meg Pereznek is így akarhatott visszavágni, az is benne van a pakliban.
HozzászólásSzerző: ericco » 2018. március 27., kedd 19:03
Hát ez nagyon úgy néz ki, hogy a MU szurkolóival így akarta őt elfogadtatni. Ne feledkezzünk meg róla, hogy tékozló fiúként tért vissza.M1Ö írta:Elvileg ezt mondta. Hogy a szájába adták-e, vagy csak a hasára ütött az egy jó kérdés, de senki nem cáfolta.
HozzászólásSzerző: M1Ö » 2018. március 27., kedd 19:00
Elvileg ezt mondta. Hogy a szájába adták-e, vagy csak a hasára ütött az egy jó kérdés, de senki nem cáfolta."Úgy gondolom, hogy a Unitednek 200 millió eurót kellett volna fizetnie érte" - mondta Raiola a holland Quote magazinnak.
"Pogba elég olcsó volt, mivel a Juventusnál lévő szerződésében az szerepelt, hogy ő dönthetett a saját sorsáról, nem a klub."
"A játékosok általában ellenőrzés alatt állnak ilyen téren."
"Ő dönthetett volna úgy is, hogy a Real Madridhoz igazol 200 millió euróért, de a Manchesternek Unitednek sikerült megszereznie őt 100 millióért."
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2018. március 27., kedd 18:54
Ilyen ez az írott sajtóM1Ö írta:MU oldalán úgy olvastam, hogy pont nem szólhatott bele a Juve. Hiába adott volna a Real érte 200 milliót, akkor is a MUba ment volna.Realista24 írta:Raiola azt nyilatkozta hogy a Juvenak beleszólása volt abba hogy hova igazolhat. Ha igaz...
HozzászólásSzerző: ericco » 2018. március 27., kedd 18:54
Ja, azért tartott hetekig, amíg meggyőzék a játékostM1Ö írta:MU oldalán úgy olvastam, hogy pont nem szólhatott bele a Juve. Hiába adott volna a Real érte 200 milliót, akkor is a MUba ment volna.
HozzászólásSzerző: M1Ö » 2018. március 27., kedd 18:50
MU oldalán úgy olvastam, hogy pont nem szólhatott bele a Juve. Hiába adott volna a Real érte 200 milliót, akkor is a MUba ment volna.Realista24 írta:Raiola azt nyilatkozta hogy a Juvenak beleszólása volt abba hogy hova igazolhat. Ha igaz...
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2018. március 27., kedd 18:46
Raiola azt nyilatkozta hogy a Juvenak beleszólása volt abba hogy hova igazolhat. Ha igaz...M1Ö írta:Csak írnom kellett...Na ja. Soha nem gondoltam, hogy Modric-Iniesta magasságokba fog érni, de idén eléggé le lett rombolva. Egy kis káröröm viszont van bennem, mert ő csinálta magának, neki kellett az "álmai csapata" egy Real helyett...H.E.H.E. írta:pogbánál egyre inkább azt érzem, hogy fejben nem lépi meg a szintet![]()
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2018. március 27., kedd 18:44
wp Kerlon, te megmondtadot kihagytadH.E.H.E. írta:ott a bappinho goal.
vhogy olyan érzésem van, mint a 98-as vébé előtt, amikor néztem sorra a brazil válogatott felkészülési meccseit ronaldoval. (tehát nyilván akkor ezt a vébét most a brazilok nyerik)
most is ilyesmi, egy kicsi extra, egy kicsivel több kéne még, hogy ugyanazt érezzem, hogy gecibazmeg, ez az ember megállíthatatlan. (csak ronaldonál éreztem ezt, amióta az eszemet tudom, meg maradona videóinál, de őt nem láttam fullban élőben soha. messi, céronaldo nincsenek sehol ehhez a szinthez.)
pogbánál egyre inkább azt érzem, hogy fejben nem lépi meg a szintet, minden megvan hozzá, de nem áll össze teljessé, túl sok a hiba, túl sok a középszerű, ennél többre lenne képes.Összeállt a legütősebb 6os a franciáknál, erre elkezdenek tökölni?Oda kéne verjenek, mert így is kevés az esély egy ilyen k.pályára és támadó sorra a VB-n.
gg murinnyó, gg raiola, gg pogba.
HozzászólásSzerző: M1Ö » 2018. március 27., kedd 18:43
Na ja. Soha nem gondoltam, hogy Modric-Iniesta magasságokba fog érni, de idén eléggé le lett rombolva. Egy kis káröröm viszont van bennem, mert ő csinálta magának, neki kellett az "álmai csapata" egy Real helyett...H.E.H.E. írta:pogbánál egyre inkább azt érzem, hogy fejben nem lépi meg a szintet
HozzászólásSzerző: H.E.H.E. » 2018. március 27., kedd 18:36
pogbánál egyre inkább azt érzem, hogy fejben nem lépi meg a szintet, minden megvan hozzá, de nem áll össze teljessé, túl sok a hiba, túl sok a középszerű, ennél többre lenne képes.Összeállt a legütősebb 6os a franciáknál, erre elkezdenek tökölni?Oda kéne verjenek, mert így is kevés az esély egy ilyen k.pályára és támadó sorra a VB-n.
HozzászólásSzerző: M1Ö » 2018. március 27., kedd 18:34
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2018. március 27., kedd 18:31
HozzászólásSzerző: H.E.H.E. » 2018. március 27., kedd 18:19
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2018. március 27., kedd 18:05
te nem nézed ki belőle?Realista24 írta:Körmöt bárddal?H.E.H.E. írta:Deal, hozzátok a bárdot, tarantino, négy szoba![]()
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2018. március 27., kedd 18:00
Körmöt bárddal?H.E.H.E. írta:Deal, hozzátok a bárdot, tarantino, négy szoba
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2018. március 27., kedd 17:59
HozzászólásSzerző: H.E.H.E. » 2018. március 27., kedd 17:57
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2018. március 27., kedd 17:52
Annyival bele tudok szállniH.E.H.E. írta:Csekkoljatok majd az öreg bappet minnya kezdenek, R24 fel kislabujjkormet odaadnam, ha madridba johetne a vebe utan.
HozzászólásSzerző: H.E.H.E. » 2018. március 27., kedd 17:49
Jelenlévő fórumozók: 0 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem