Azt csinálja majd mind calderón... újabb intézetbe való egyén lesz szabadláboncsababarca írta:Amúgy azzal hogy lemond,mit ér el? ugyanúgy perbe fogják, megbüntetik,stb. Akkor mire jó ez?

HozzászólásSzerző: Remy » 2014. január 23., csütörtök 15:27
Azt csinálja majd mind calderón... újabb intézetbe való egyén lesz szabadláboncsababarca írta:Amúgy azzal hogy lemond,mit ér el? ugyanúgy perbe fogják, megbüntetik,stb. Akkor mire jó ez?
HozzászólásSzerző: Sunsky » 2014. január 23., csütörtök 15:26
Nem, de ő volt az aki ránk köpködött folyamatosan, hogy hogyan engedhetjük meg magunknak dolgokat, aztán ugyan azt csinálja, csak ő fű alatt...Géci írta:Mert, szerinted a többi glóriát hord a feje felett?
HozzászólásSzerző: csababarca » 2014. január 23., csütörtök 15:25
HozzászólásSzerző: ferni » 2014. január 23., csütörtök 15:24
Most ha ez igaz....EB írta:A madridi 'As' sportnapilap a barcelonai 'El Periódico' napilapra hivatkozva azt állítja, hogy Neymar szerződésének egyik záradéka az, hogy amennyiben a játékos elfogadja azt, hogy ott játszik, ahol a vezetőedző mondja neki, úgy 2.5 millió körüli összeg üti a markát. A barcelonai napilap szerint Neymar kontraktusának néhány részlete nem titkos, és a fenti lenne az egyik ilyen közkincs.
Ha igaz, akkor azért, ha nem, akkor pedig azért csalt mosolyt ez az értesülés az arcunkra.
HozzászólásSzerző: Géci » 2014. január 23., csütörtök 15:23
Mert, szerinted a többi glóriát hord a feje felett?zalkrisz írta:Végre tényleg eltakarodik az a nagyképű barom, remélem le is csukják, aztán megtudja mi másra lehet még használni a száját pofázáson kívül.
HozzászólásSzerző: Dupla D » 2014. január 23., csütörtök 15:22
HozzászólásSzerző: Sunsky » 2014. január 23., csütörtök 15:19
HozzászólásSzerző: GT37 » 2014. január 23., csütörtök 15:16
Köszönjük.dzsi91 írta:Hát tiszta szívből kivánom nekik,hogy bukjanak hatalmasat
HozzászólásSzerző: Dupla D » 2014. január 23., csütörtök 15:14
aztán Cé felháborodik, és eligazol a psg-be 200 milláért.dzsi91 írta:meg szeretném kérni,hogy hivatalosan bejegyezzék, hogy Neymar a világ legdrágább játékosa.
HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2014. január 23., csütörtök 15:12
Ja tényleg, ez a másik aduász ha valami gond van.TéOeM írta:Persze, hogy nem lesz belőle semmi.De ha valamiért mégis lemond Rosell, akkor azért meg Mourinho lesz a hibás.
HozzászólásSzerző: TéOeM » 2014. január 23., csütörtök 15:06
HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2014. január 23., csütörtök 15:04
Elképesztően naívnak és vagy butának kell lenni ehhez, Rossel azért mond le mert szar van a palacsintában, ha neki lenne igaza behányná ,hogy mes que un club azt csókolom...de nyílván ő olyan lelkiismeretes, hogy lemond akkor is ha ártatlan...Realista24 írta:És nem hiszed el, de van aki ezt írta odaát. Hogy biztos sáros, de nem ebben, és inkább csendben továbbállrealistahuni írta:Igen, rossel annyira tiszta, hogy nem tűri, hogy bemocskolják ilyen vádakkal a nevét, inkább úriember módjára kiszáll.
Neymar pedig 17 milla volt, a világ legnagyobb igazolása.![]()
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2014. január 23., csütörtök 15:01
És nem hiszed el, de van aki ezt írta odaát. Hogy biztos sáros, de nem ebben, és inkább csendben továbbállrealistahuni írta:Igen, rossel annyira tiszta, hogy nem tűri, hogy bemocskolják ilyen vádakkal a nevét, inkább úriember módjára kiszáll.
Neymar pedig 17 milla volt, a világ legnagyobb igazolása.
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2014. január 23., csütörtök 15:00
HozzászólásSzerző: realistahuni » 2014. január 23., csütörtök 15:00
HozzászólásSzerző: GT37 » 2014. január 23., csütörtök 14:56
Egy nagy folyó. Pénzből. Csak a tengert nem sikerült még megtalálni.messideco írta:Mi folyik itt Gyöngyösön?![]()
HozzászólásSzerző: gunner » 2014. január 23., csütörtök 14:55
HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2014. január 23., csütörtök 14:54
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2014. január 23., csütörtök 14:48
A bajnoki pontokat én is hülyeségnek tartom, de az UEFA szankcionálhatja őket. És fennáll a valószínűsége a transzferpiacról való kizárásnak is. Mondjuk nagyon nem érinti őket, úgyis csak saját nevelések játszanak.BBeno írta:ilyet én is olvastam a napokban de egyáltalán nem foglalkoztam vele mert úgy volt a hír hogy levonhatnak 22 pontot a ligában és 2 évre kitehetik őket a BLből, gondoltam mi köze a két szövetségnek egymáshoz úgyhogy nem is foglalkoztam ezzel. remélem számunkra a legszebb lesz ez az este vagy az elkövetkező információkRealista24 írta:Na, korábban voltak hírek arról, hogy ha valami súlyos vétséget követtek el, akár a BL-ből is tilthatják őket két évre. Kíváncsian várom a fejleményeket.![]()
![]()
HozzászólásSzerző: BBeno » 2014. január 23., csütörtök 14:42
ilyet én is olvastam a napokban de egyáltalán nem foglalkoztam vele mert úgy volt a hír hogy levonhatnak 22 pontot a ligában és 2 évre kitehetik őket a BLből, gondoltam mi köze a két szövetségnek egymáshoz úgyhogy nem is foglalkoztam ezzel. remélem számunkra a legszebb lesz ez az este vagy az elkövetkező információkRealista24 írta:Na, korábban voltak hírek arról, hogy ha valami súlyos vétséget követtek el, akár a BL-ből is tilthatják őket két évre. Kíváncsian várom a fejleményeket.
Jelenlévő fórumozók: 19 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem