Mindent azzal ír, felfoghatnám tiszteletlenségnek, de annyira gonosz nem vagyok.Géci írta:Hát azért csak kisbetűvel írta... Én nem hagynám!

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2014. január 24., péntek 12:33
Mindent azzal ír, felfoghatnám tiszteletlenségnek, de annyira gonosz nem vagyok.Géci írta:Hát azért csak kisbetűvel írta... Én nem hagynám!
HozzászólásSzerző: GT37 » 2014. január 24., péntek 12:31
HozzászólásSzerző: Géci » 2014. január 24., péntek 12:30
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2014. január 24., péntek 12:26
Ettől függetlenül kiváglak, amint okot adsz ráakikkel semmi bajom : lopez,jesus,varane,nacho,carvajal,khedira,casemiro,modric,illarra,isco,di maria,jesé,benzema,morata
HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2014. január 24., péntek 12:24
Dupla D írta:
amit meg shutter felhozott. a Barcások mindig színészkedtek - a komoly ellenfelek ellen meg főleg -, Mourinho meg alapból uszítva küldte ki a csapatot. szóval szerintem csak egymást segítette a két faktor.
HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2014. január 24., péntek 12:21
hát ha így kéne levezetni, akkor :Na jo, komolyra forditva igy nez ki a listam:
- akiket nagyon utalok: Alves, Alba, Messi, Valdes, Pique, Busquets
- akiket utalok: Fabregas, Xavi, Pedro, Alexis, Neymar
- akikkel nem szimpatizalok: Mascherano, Adriano, Iniesta, Song
- akikkel semmi bajom: Pinto, Montoya, Bartra, Sergi Roberto, Tello
- akikel szimpatizalok: Puyol
HozzászólásSzerző: h3x0r » 2014. január 24., péntek 12:15
Iniesta is ugyan olyan mint a tobbi, csak mivel visszahuzodobb szemelyiseg, kevesbe tunik fel.Kerlon írta:Iniesta is csak egy nagy farok, ő is köpköd felénk. Igazából szerintem az egész barca keret tett, azért, hogy utáljuk őket. Én régen szerettem Fabregas játékát, de az is eltűnt, ahogy a Barcába igazolt. Talán Sanchez, akit bírok az egész keretükből. Illetve Messivel sincs bajom, inkább a médiájával van.
HozzászólásSzerző: Géci » 2014. január 24., péntek 12:10
Hasonló véleményen vagyok én is... Talán még ez a friss fiatal vonulat akikkal nincs bajom, és ez a Bartra vagy ki még szimpatikus is mint Puyol kb...Kerlon írta:Iniesta is csak egy nagy farok, ő is köpköd felénk. Igazából szerintem az egész barca keret tett, azért, hogy utáljuk őket. Én régen szerettem Fabregas játékát, de az is eltűnt, ahogy a Barcába igazolt. Talán Sanchez, akit bírok az egész keretükből. Illetve Messivel sincs bajom, inkább a médiájával van.
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2014. január 24., péntek 12:00
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2014. január 24., péntek 11:56
HozzászólásSzerző: Dupla D » 2014. január 24., péntek 11:54
HozzászólásSzerző: Marci77 » 2014. január 24., péntek 11:53
En jokat rohogok a hulyesegein. O is egy flugos kapus. Meg hat,nem zavar,hogy "erosit" titeket. Lehetett volna Valdes utodja'shutterisland írta:nah, ti nem értettétek xabit vagy alonsot, én meg például ezt nem igazán értem.4. Pinto![]()
HozzászólásSzerző: h3x0r » 2014. január 24., péntek 11:44
Ezzel en is igy vagyok, ezert inkabb kategoriakra osztanam oket:Realista24 írta:Én nem tudok sorrendet felállítani, ha értitek mire gondolok:Đ
Ezen a forumon (meg egyebkent is'shutterisland írta:ezt az ok-okozat dolgot inkább hagyjuk, mert ez olyan, mint a tyúk és a tojás esete.
a, a barcások színészkedtek, dobálták magukat, és úgy viselkedtek, ahogy, ezért a real játékosok elkezdtek hentelni.
b, mourinho taktikájának alapja volt a sok fault, keménység, a mieink pedig rájátszottak ezekre az esetekre.
nyilván szerintetek az "a" verzió, de attól nem biztos, hogy az az igazság.
[/color]
HozzászólásSzerző: Pipita » 2014. január 24., péntek 11:43
Pontosan.Szerintem hogy az elso CR ota kinek adta volna
Hát mondjuk kicsit tényleg olyan a dolog, mintha a Barcások utálnák pl. Faubertet, holott imádniuk kéne, amiért a riválist "erősíti...nah, ti nem értettétek xabit vagy alonsot, én meg például ezt nem igazán értem.![]()
Hát vagy legalábbis lezárják az ügyet...Kiderül ez hamar szerintem,hogy mennyi az annyi, szerencsére.
HozzászólásSzerző: csababarca » 2014. január 24., péntek 11:41
El Unico írta:Most azt olvastam,hogy 7 hivatalos dokumentum igazolja,hogy a Barcelona 90 valamennyi eurot fizetett Neymarert. Illetve,hogy Brazíliában zajlanak a tenyfeltarasok es komoly nyomozasok.
HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2014. január 24., péntek 11:37
ezt az ok-okozat dolgot inkább hagyjuk, mert ez olyan, mint a tyúk és a tojás esete.ok - okozat ugye.
nah, ti nem értettétek xabit vagy alonsot, én meg például ezt nem igazán értem.4. Pinto
HozzászólásSzerző: RealVazquez » 2014. január 24., péntek 11:36
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2014. január 24., péntek 11:36
HozzászólásSzerző: Dupla D » 2014. január 24., péntek 11:27
HozzászólásSzerző: pheco » 2014. január 24., péntek 11:21
Jelenlévő fórumozók: 20 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem