Tisztába vagyok vele.De láttad már Romerot védeni?Hozzá képest Király Gabi Isten...Sergio Romero is az. És őt a korosztálya magasan legjobb kapusának gondolták akkor.

HozzászólásSzerző: morientes » 2014. január 26., vasárnap 21:31
Tisztába vagyok vele.De láttad már Romerot védeni?Hozzá képest Király Gabi Isten...Sergio Romero is az. És őt a korosztálya magasan legjobb kapusának gondolták akkor.
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2014. január 26., vasárnap 21:29
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2014. január 26., vasárnap 21:24
tévedtekicsabmo írta:Sergio Romero is az. És őt a korosztálya magasan legjobb kapusának gondolták akkor.Azért az argentin szöv.kap. is kinyithatná lassan a csipáját,hogy itt ez az u20-as világbajnok,de csak azért is azt a fogalmatlan Romerot védeti...
HozzászólásSzerző: icsabmo » 2014. január 26., vasárnap 21:23
Sergio Romero is az. És őt a korosztálya magasan legjobb kapusának gondolták akkor.Azért az argentin szöv.kap. is kinyithatná lassan a csipáját,hogy itt ez az u20-as világbajnok,de csak azért is azt a fogalmatlan Romerot védeti...
HozzászólásSzerző: Remy » 2014. január 26., vasárnap 21:21
HozzászólásSzerző: morientes » 2014. január 26., vasárnap 21:17
Azért az argentin szöv.kap. is kinyithatná lassan a csipáját,hogy itt ez az u20-as világbajnok,de csak azért is azt a fogalmatlan Romerot védeti...ziro4vr írta:na caballero, most mutasd meg te kopasz isten
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2014. január 26., vasárnap 21:16
HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2014. január 26., vasárnap 21:12
Remy írta:Nem fognak. Túl sok pénzt hoz a fociba a barcelona, nem fingathatják meg őket. Túl szép lenne...Realista24 írta:Engem inkább az érdekel, hogy mi lesz az üggyel. Folytatja a bíróság vagy ennyi volt. Tesz-e valamit az Uefa/Fifa vagy sem.
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2014. január 26., vasárnap 21:08
HozzászólásSzerző: Remy » 2014. január 26., vasárnap 21:06
Nem fognak. Túl sok pénzt hoz a fociba a barcelona, nem fingathatják meg őket. Túl szép lenne...Realista24 írta:Engem inkább az érdekel, hogy mi lesz az üggyel. Folytatja a bíróság vagy ennyi volt. Tesz-e valamit az Uefa/Fifa vagy sem.
HozzászólásSzerző: morientes » 2014. január 26., vasárnap 21:05
Tényleg,Neymar sérült,igaz....ha jól csinálja a következő meccsen már ő készítheti ki messinek a cipőit
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2014. január 26., vasárnap 21:04
HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2014. január 26., vasárnap 21:03
Kerlon írta:Ne legyetek már naivak... Ha nem mond le, akkor marad a kereset és meszelik Rosellt, ha ártatlan lett volna szerinted lemond? Akkor bebizonyította volna az igazát és marad...
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2014. január 26., vasárnap 21:01
ha jól csinálja a következő meccsen már ő készítheti ki messinek a cipőitmorientes írta:Ja Tata kulcsfeladatot bíz majd rá...(Afellay hosszú idő után ismét a padon, remélem, kap majd pár percet.)Ő zárja az öltözőt
HozzászólásSzerző: GT37 » 2014. január 26., vasárnap 21:01
Az akkor szó szerint kulcsfeladat leszmorientes írta:Ja Tata kulcsfeladatot bíz majd rá...Ő zárja az öltözőt
HozzászólásSzerző: morientes » 2014. január 26., vasárnap 20:59
Ja Tata kulcsfeladatot bíz majd rá...(Afellay hosszú idő után ismét a padon, remélem, kap majd pár percet.)
HozzászólásSzerző: revolver » 2014. január 26., vasárnap 20:57
HozzászólásSzerző: GT37 » 2014. január 26., vasárnap 20:50
HozzászólásSzerző: Savant » 2014. január 26., vasárnap 20:46
1- Mégis mi a tökömért kell(ene) madridi szálat keresni?? Ha én feljelentem a főnököm azért, mert nekem valami nem tetszik és alapja van annak amit kérek és megtagadják.... akkor biztos hogy engem felbérelt egy másik cég vagy figura?Drake írta:Cases visszavonta keresetét Rosell ellen.
"Ezek után kíváncsian várjuk, vajon a madridi szál mikor bukkan fel Casessel kapcsolatban, illetve, hogy valójában kik mozgatták a szálakat a háttérben!
Az este mindenesetre nagyon szomorú, hiszen éppen onnan nem illett volna megtámadni egy hivatalban lévő elnököt, ahonnan a legkevésbé számított rá bárki is."
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2014. január 26., vasárnap 20:42
Jelenlévő fórumozók: 16 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem