Meg lennék lépve ha nem kereste volna meg Perezt, vagy fordítva. Persze ez nem azt jelenti, hogy hozzánk jön, de azért adná magát.Süti írta:Xabi Alonso közben bejelentette, hogy edzőként szeretné folytatni. Sok sikert neki, én nem bánnám, ha az utánpótlásunkban tevékenykedne.

Kommentáld a híreket
- babaking
- Kedvenc játékosaid: Guti, Kaká, Varane, Marcelo, SR4, Modric, Kroos, Nacho
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Re: Kommentáld a híreket
A Futball mindenké. A pénz viszont, csak a kiválasztott keveseké, és mindent meg is tesznek, hogy ez így is maradjon.
- Süti
Xabi Alonso közben bejelentette, hogy edzőként szeretné folytatni. Sok sikert neki, én nem bánnám, ha az utánpótlásunkban tevékenykedne.

Legends Never Die.
...popped into the penalty area towards Zidaaaaane! Oh, fantastic...
Real Madrid will be back.
You can put that on a poster.
Stick it on your wall.
Pray to it every night.
We will be back.

Stick it on your wall.
Pray to it every night.
We will be back.
Szerintem kevesek leszunk igy elol hosszutavon, de holnap egy kis eroproba legalabb!
- ericco
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Philadelphia Flyers
- Kapcsolat:
Tavaly ez történt. Mennyi az esélye, hogy kétszer egymás után összejön?Yazid írta:Ha cr-nek nem fog menni akkor kezdek majd aggodni, az meg még a jovo zenéje es meglatjuk a vezetőseg/zidane jól dontott-e. Itt mindenki nagyon bizakodó, hogy majd tavasszal tyhu. Igazatok legyen
Pedig már épp kezdtük levetkőzni, és tavasszal pofás játékot toltunk. Nem tilitolit.tibi18 írta:Az elmúlt két, de inkább három, vagy több évben inkább jellemez minket az ívelgetős játék, mint a tili-toli, ziccer játék
Merci Zizou!
- tibi18
- Kedvenc játékosaid: Ronaldo, Benzema, Varane, Modric, Kroos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
ericco írta: Ezt írtam én is. Csak nem vagyok benne biztos, hogy Moratával előbbre lennénk a tömörülő védelmek ellen.
Benzemát lehet ekézni, de részben az ő hiányának köszönhető a sok ívelés.
Ja és Mbappé azért nem jött, mert kevesebbet ajánlottunk a Monaconak és a játékosnak is. Ez a story leginkább a pénzről szólt.
Az elmúlt két, de inkább három, vagy több évben inkább jellemez minket az ívelgetős játék, mint a tili-toli, ziccer játék.. Morata erre a játékra opció volt.. Szerintem itt mindenki azzal számolt, hogy Ronaldo idén, már előre tolva befejező lesz, csak azzal nem számolt senki, hogy kap egy eltiltást, ami alatt marha nagy hátrányt szedünk össze.. Az, hogy közben Karim is lesérült, csak a hab a tortán..
Ha cr-nek nem fog menni akkor kezdek majd aggodni, az meg még a jovo zenéje es meglatjuk a vezetőseg/zidane jól dontott-e. Itt mindenki nagyon bizakodó, hogy majd tavasszal tyhu. Igazatok legyen
- ericco
- Kapcsolat:
Ezt írtam én is. Csak nem vagyok benne biztos, hogy Moratával előbbre lennénk a tömörülő védelmek ellen.Babinho írta:talán nem nagy kockázat kijelenteni, hogy csatárral azért más lenne.
Benzemát lehet ekézni, de részben az ő hiányának köszönhető a sok ívelés.
Ja és Mbappé azért nem jött, mert kevesebbet ajánlottunk a Monaconak és a játékosnak is. Ez a story leginkább a pénzről szólt.
Merci Zizou!
Megerdemli, ő akart több játék lehetőséget, most játszhat jobb szélsőt.H.E.H.E. írta:szevasztok cobákok, hát miakurvaanyja ez a szereplés?
hozzáteszem bappe is szenved a psg-ben, igazából endinson "lufthansa" cavanit kellene kibacni, hogy tudjon a kisgyerek a helyén játszani.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- H.E.H.E.
- Kedvenc játékosaid: R9
- Kedvenc csapatod: mi
szevasztok cobákok, hát miakurvaanyja ez a szereplés?
hozzáteszem bappe is szenved a psg-ben, igazából endinson "lufthansa" cavanit kellene kibacni, hogy tudjon a kisgyerek a helyén játszani.
taking currency fluctuation into account, the most expensive player in history would be Ronaldo Nazário at €433m 
patotomadrid2019jan
"a jutuboskodás 1 szakma, a városvezetés meg 1 másik szakma"

patotomadrid2019jan
"a jutuboskodás 1 szakma, a városvezetés meg 1 másik szakma"
Ha mondjuk 3-4-5 meccsen megkapta volna a bizalmat, talán tudnánk nyilatkozni...de az, hogy tök mind1 mit csinált kezdőként vagy csereként, a következő meccsen úgyis padon ült, az nem épp építő jellegű, főleg ha a konkurenciád fele annyi gólt rak el. Kezdőként és csereként is bebizonyította, hogy megérdemli az esélyt. Nem kapta meg. Hát jó hogy menni akart.Kezdőként viszont legtöbbször hasznavehetetlen volt.
Láthatjuk idén milyen amikor megkapja a bizalmat...

Én nem szeretem a mi lenne ha dolgokat, de az a feltételezés, hogy vele vagy más csatárral se lenne több rúgott gólunk idén...Talán nem. De ha a gólszerzéssel van gondunk és NINCS csatár a keretben...talán nem nagy kockázat kijelenteni, hogy csatárral azért más lenne.
- ericco
- Kapcsolat:
Kezdőként viszont legtöbbször hasznavehetetlen volt. Ő pedig csak akkor maradt volna, ha kezdő.Pad'em írta:Morata tavaly is jópár pontot jelentett a csereként beállt góljaival
Ezzel viszint egyetértek. Nem elengedni volt hiba, hanem nem pótolni.Pad'em írta:Nagy hiba volt nem pótolni.
Merci Zizou!
- Pad'em
Morata tavaly is jópár pontot jelentett a csereként beállt góljaival, és szinte biztos hogy most is a 3 Bernabeus kudarc valamelyikén betalált volna, azzal meg már előrébb lennénk. Nem siratom Moratát, mert lépni akart menjen, de a hozzáállása mellett a gólérzékenysége is hiányzik előről. Nagy hiba volt nem pótolni.Még Morataval együtt is (ne legyenek illúzióink, vele a keretben is kb ugyanennyi gólt rúgtunk volna)
"Down for Rodrygo... Éder Militao. Carvajal. It's Carvajal's cross... RODRYGOOO, oooh it's extraordinary!!! They prayed for miracles and miracles arrived! REAL MADRID, THE TEAM OF DREAMS. Where has that come from? How did that happen?!"
- ericco
- Kapcsolat:
Én csak azt nem értem, hogy ennyire amatőr lett volna a vezetőség, vagy csak simán kockáztattak?
Szép volt a tavalyi év, örökké emlékezni fogok rá, és hálás vagyok, de a sok pozitív dolog meleltt azt is látni kellett volna, hogy a góllövéssel is gondok vannak, ha CR nem beast mode-ban tolja. Még Morataval együtt is (ne legyenek illúzióink, vele a keretben is kb ugyanennyi gólt rúgtunk volna). Amúgy is frissíteni kellett volna a támadósort, nem még ennyi távozó függvényében.
Szép volt a tavalyi év, örökké emlékezni fogok rá, és hálás vagyok, de a sok pozitív dolog meleltt azt is látni kellett volna, hogy a góllövéssel is gondok vannak, ha CR nem beast mode-ban tolja. Még Morataval együtt is (ne legyenek illúzióink, vele a keretben is kb ugyanennyi gólt rúgtunk volna). Amúgy is frissíteni kellett volna a támadósort, nem még ennyi távozó függvényében.
Merci Zizou!
- ikarus93
Attól még KAK.Babinho írta:James-Morata-Mariano liga gólok száma: 12
Real Madrid liga gólok száma: 11
Csak érdekességképpen.
Hétfői vitaindító

Viccen kivül, ha Mbappé összejött volna, akkor nem lett volna probléma a csatárkérdés.

"Régen szegények fociztak és a gazdagok nézték
Most a gazdagok fociznak és a szegények nézik"
Puskás Ferenc
Most a gazdagok fociznak és a szegények nézik"
Puskás Ferenc
James-Morata-Mariano liga gólok száma: 12
Csak érdekességképpen.
Hétfői vitaindító
Csak érdekességképpen.
Hétfői vitaindító

Én azért nem bokavillantó nadrágban, és minimálzokniban jelentem volna meg ezen az eseményen, de nem vagyunk egyformák.
- Süti
dannen írta:itt vannak a puskás díjra jelölt gólok
döntsön aki tudbár azt hiszem egy kapus utolsó perces ollózó gólját nem nagyon lehet überelni, bárki bármit is csinál neki adnám a díjat. ilyet életében egyszer lát az ember szerintem
![]()
https://www.youtube.com/watch?v=7v4ZirKQJ6c volt már hasonló.

Legends Never Die.
Stick it on your wall.
Pray to it every night.
We will be back.

Stick it on your wall.
Pray to it every night.
We will be back.
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Karime ráadásul valami 450 eurós ing. Gucci asszem.TheBull6 írta:Legalább normálisan öltözött fel. Marcelo odaállított valami mintás polóban a zakó alatt, meg sportcipőben. Mondjuk Benzi ingje se volt a múltkor semmi.Navamiro írta:https://scontent.fbud5-1.fna.fbcdn.net/ ... e=5A45EFB6
Divatos csakko, de formális eventekre ezmiaf*szom?![]()
Szerintem bőven jó ez. Digós.![]()
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- sebydani
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Zidane, Modric, Bellingham
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Eagles
Ja, voltak ott sokkal problémásabb öltözékek már korábban, ez még így dicsérendő is
"A Barcelona történelme, amely az elmúlt 10 évből áll, soha nem lesz egyenlő a Real Madridéval.”- Álvaro Arbeloa
Legalább normálisan öltözött fel. Marcelo odaállított valami mintás polóban a zakó alatt, meg sportcipőben. Mondjuk Benzi ingje se volt a múltkor semmi.Navamiro írta:https://scontent.fbud5-1.fna.fbcdn.net/ ... e=5A45EFB6
Divatos csakko, de formális eventekre ezmiaf*szom?

Szerintem bőven jó ez. Digós.