Bilbao idegenben, ott elég lesz lötyögni, Celta is szeret lefeküdni nekünk:mrgreen:dzsi91 írta: 3 idegenbeli meccsel kezdünk. Ha ott pontot vesztünk akkor vége.
Hogy kezdhetünk zsinórban 3 meccset idegenben, mi kértük ?
HozzászólásSzerző: Tjacks » 2023. július 24., hétfő 10:48
Bilbao idegenben, ott elég lesz lötyögni, Celta is szeret lefeküdni nekünk:mrgreen:dzsi91 írta: 3 idegenbeli meccsel kezdünk. Ha ott pontot vesztünk akkor vége.
HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2023. július 24., hétfő 10:45
HozzászólásSzerző: CS0ki » 2023. július 24., hétfő 10:41
HozzászólásSzerző: reeed_ati » 2023. július 24., hétfő 9:58
Azèrt Kroos sem dìcsèr ok nèlkül senkit, szòval majd egy 3-4 èv mùlva nèzzünk rá, hol tart..hehetheoriginal írta:kibaszott gyenge volt, sorozatos labdavesztések, lassú fejben, sokáig várt általában, aztán simán leszedték a lábáról a labdát.Kerlon írta: Engem Nico Paz erdekel. Ilyen keretbe ott van es kap 30 percet, szoval tuti van ott is kurazsi. O amugy szelso? Vagy ezredik kkp?
talán 1 labdaszerzésére emlékszem, köszi nem kell.
HozzászólásSzerző: Sierra » 2023. július 24., hétfő 9:49
de komolyan.raul 4 ever írta:Itt a játék alapvető eleme a sírból visszahozás is, meg kell tanulni az újaknak is, mi az![]()
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2023. július 24., hétfő 9:49
kibaszott gyenge volt, sorozatos labdavesztések, lassú fejben, sokáig várt általában, aztán simán leszedték a lábáról a labdát.Kerlon írta: Engem Nico Paz erdekel. Ilyen keretbe ott van es kap 30 percet, szoval tuti van ott is kurazsi. O amugy szelso? Vagy ezredik kkp?
HozzászólásSzerző: raul 4 ever » 2023. július 24., hétfő 9:47
Itt a játék alapvető eleme a sírból visszahozás is, meg kell tanulni az újaknak is, mi azSierra írta: Most nézem hogy most is sikerült tolni egy remontadat.0-2-re ment a Milan a szünetben.
![]()
HozzászólásSzerző: Sierra » 2023. július 24., hétfő 9:39
HozzászólásSzerző: Halfkey » 2023. július 24., hétfő 9:36
Mi? Lehet jól érzi magát ott, de Castillában sztem soha nem játszott csatárttubatibi írta: Jobb oldalon és csatárban érzi jól magát talán
HozzászólásSzerző: Muszi05 » 2023. július 24., hétfő 9:35
Nekem inkább KTK-nak tűnt, ha jól emlékszem Bellingham-et váltotta és inkább a csatárok mögött játszott.tubatibi írta: Jobb oldalon és csatárban érzi jól magát talán
HozzászólásSzerző: tubatibi » 2023. július 24., hétfő 9:33
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2023. július 24., hétfő 9:18
HozzászólásSzerző: Sierra » 2023. július 24., hétfő 8:43
azért durva hová süllyedtek csórik. Pedig milyen csapatuk volt a 90-es meg 2000-es években.hehetheoriginal írta: milan kurvagyenge játékosállomány és minőség, berlusconi pörög a sírjában.
HozzászólásSzerző: realmadrid95 » 2023. július 24., hétfő 8:41
Anthony írta:Edzőmeccs jellegű edzőmeccs.hehetheoriginal írta:második félidőt láttam, edzőmeccs jellegű.
Há mindjárt meghalok. Nem is értem mit képzeltek magukról, nem futottak 15 km-t fejenként és alázzák szét a Milant 5-6 góllal, a tét a Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Bajnokok Ligája győzelem, akarom mondani semmi.
Fel vagyok háborodva!
HozzászólásSzerző: Anthony » 2023. július 24., hétfő 8:36
Edzőmeccs jellegű edzőmeccs.hehetheoriginal írta:második félidőt láttam, edzőmeccs jellegű.
HozzászólásSzerző: M1Ö » 2023. július 24., hétfő 8:35
Extrát nem hozott, de játékban volt és nagyon jó helyen van nála a labda. Nekem tetszett amit láttam tőle, így elsőre. Minden labdaérintésén látszik, hogy klasszis lesz a gyerek. 16os előtt már nem tudom kivel, nyomott egy szép kényszerítőt, 16oson belülről lőtt, de blokkolták testettel. Meg volt az ötös sarkáról egy tovább fejelt labdája Militaonak, de azt a lövést is blokkolták. Van benne dinamika is, jó lesz a gyerek.Realista24 írta:Jude milyen volt?
HozzászólásSzerző: realmadrid95 » 2023. július 24., hétfő 8:26
hehetheoriginal írta:ezt kapod ma 100 milláértrealmadrid95 írta:
Nekem nem jott be a jateka hajnalban, tulsagosan is a biztonsagi focira ment, parszor megnyilt elotte a folyoso, mehetett volna akar kapura is, de inkabb megallt, oldalpassz. Kell meg neki 2-3 meccs, aztan jo lesz ez, de meg eleg idegen a csapatban.![]()
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2023. július 24., hétfő 8:22
ezt kapod ma 100 milláértrealmadrid95 írta:Realista24 írta:
Jude milyen volt? Neten jokat olvastam rola.
Nekem nem jott be a jateka hajnalban, tulsagosan is a biztonsagi focira ment, parszor megnyilt elotte a folyoso, mehetett volna akar kapura is, de inkabb megallt, oldalpassz. Kell meg neki 2-3 meccs, aztan jo lesz ez, de meg eleg idegen a csapatban.
HozzászólásSzerző: realmadrid95 » 2023. július 24., hétfő 8:22
Realista24 írta:Jude milyen volt? Neten jokat olvastam rola.M1Ö írta:
Ha van terület butítás, ha nincs akkor meg tötymörgés, körbe passzolgatás, esetleg felesleges szélről beívelés. Ismerős.Amúgy gyémántot játszottunk. Így az első meccs után el is lehetne felejteni. Nem szabad kivenni szélről az embereket, mert így még nehezebben fognak védelmeket bontani.
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2023. július 24., hétfő 8:21
Jelenlévő fórumozók: 5 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem