Kommentáld a híreket
Re: Kommentáld a híreket
megint azt mondom előbb döntsük el a meccset aztán lehet rotálgatni. legyen 0-2 a szünet és jöhetnek a tinik.
- RaúlCF
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Modric, Casillas, Zidane, Ronaldinho, Bellingham, Valverde
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
------------Llorrente
Ceballos---------------Kroos
-------------Isco
--------------B+C
Modricot jegelném válogatott meccsek után. egy Getafe tökéletes Ceballosnak, 60 körül meg jöhet Asensio meg Lucas. dream on.
Ceballos---------------Kroos
-------------Isco
--------------B+C
Modricot jegelném válogatott meccsek után. egy Getafe tökéletes Ceballosnak, 60 körül meg jöhet Asensio meg Lucas. dream on.
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Kroos, Modric, Isco, Cé, Karim, Lucas. Szerintem. Esetleg Ceba és Isco.TheBull6 írta:Így, hogy nincs Case a keretben, nagyon remélem, hogy Llorente lesz a kezdőben, nem pedig Kroos-t b*sszuk hátra. Mehet a Llorente, Kroos, Modric, Isco négyes középre rombuszba, elől meg Ronaldo meg Benzema fog kezdeni úgyis.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Így, hogy nincs Case a keretben, nagyon remélem, hogy Llorente lesz a kezdőben, nem pedig Kroos-t b*sszuk hátra. Mehet a Llorente, Kroos, Modric, Isco négyes középre rombuszba, elől meg Ronaldo meg Benzema fog kezdeni úgyis.
- H.E.H.E.
- Kedvenc játékosaid: R9
- Kedvenc csapatod: mi
george weah lesz libéria elnöke
kemény.
elég vicces, hogy itt van még egy játékos amúgy a 90-es évekből, akit simán elfelejt szinte mindenki, aztán pl egy drogba kanyarban sincs hozzá képest, nagyon gyenge volt az elmúlt 10 év. most is egy bappe az egyedüli kiemelkedő valaki csatárposzton, sehol senki más.

kemény.
elég vicces, hogy itt van még egy játékos amúgy a 90-es évekből, akit simán elfelejt szinte mindenki, aztán pl egy drogba kanyarban sincs hozzá képest, nagyon gyenge volt az elmúlt 10 év. most is egy bappe az egyedüli kiemelkedő valaki csatárposzton, sehol senki más.
taking currency fluctuation into account, the most expensive player in history would be Ronaldo Nazário at €433m 
patotomadrid2019jan
"a jutuboskodás 1 szakma, a városvezetés meg 1 másik szakma"

patotomadrid2019jan
"a jutuboskodás 1 szakma, a városvezetés meg 1 másik szakma"
AC and Inter Milan are both keeping an eye on James's situation for January. (calciomercato.com)
b terv ha nem jön be neki jupp
b terv ha nem jön be neki jupp
- BlancoMark
En megmondom oszinten nagyon csalodott leszek ha a baszk sracot hozzuk a kapuba hosszutavu megoldasnak, nagyon nincs meg kesz es nem is lesz 2-3 even belul, borzaszto bizonytalan egyelore.
Most a Valencia ellen is nagyon gyenge volt a tenykedese: https://youtu.be/_Nuqji1OYGQ
Persze barki bakizhat ilyeneket, de o pont nem olyannak tunik megint akire a vedok az eletuket is rabiznak es uralja vagy egyaltalan kepes lehet uralni valamikor a tizenhatost.
Most a Valencia ellen is nagyon gyenge volt a tenykedese: https://youtu.be/_Nuqji1OYGQ
Persze barki bakizhat ilyeneket, de o pont nem olyannak tunik megint akire a vedok az eletuket is rabiznak es uralja vagy egyaltalan kepes lehet uralni valamikor a tizenhatost.

- KAG
- Kedvenc játékosaid: G.H#14 ; LuMo#19 ; M#12 ; SR#4 ; CR#7
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Ha hosszabbít azzal egyértelműen ki is fejezte a szándékat a transzferrel kapcsolatban nálam.
Viszont azt támogatom, hogy Asensio padra kerülne egy picit.
Eléggé megnőtt az arc, teljesítmény meg visszaesett.
Követem instán is és a snapeken nem a szerénység mintapéldája a srác.
Jó lenne visszatérne a helyes útra és focizna tovább.
Itt pedig, nem tudom hogy benzemát mennyire kéne bedobni hosszabb kihagyás után azonnal a kezdőbe.
Viszont azt támogatom, hogy Asensio padra kerülne egy picit.
Eléggé megnőtt az arc, teljesítmény meg visszaesett.
Követem instán is és a snapeken nem a szerénység mintapéldája a srác.
Jó lenne visszatérne a helyes útra és focizna tovább.
ZIDANE
- Jim
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Nacho
nem is ezzel van/volt a bajRealista24 írta:ZZ áldását adta Kepa leigazolasara a Marca szerint.
hanem hogy inkább ne hosszabítson és kompenzáljuk nyáron a Bilbaot
ha aláír addig, sokba fog kerülni, nehogy de Gea szitu legyen belőle...
- ericco
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Philadelphia Flyers
- Kapcsolat:
Azért majd remélem kiderül valamikor, hogy miért nem sikerült kiaknáznia a képességeit. Mi csúszhatott el? Ha annyira nem profi életet élt volna, már rég eladtuk volna.ziro4vr írta:Na jó, az a Benzema..hát volt ott kakaó rendesen.
Ami pedig Marianot illeti, már ki lettem itt javítva, hogy van opció, de én továbbra is csak arra emlékszem, hogy a játékos értékesítési jogainak a 40%-a maradt nálunk.
Amúgy pedig hiba volt eladni, hogy nem jött Mbappé.
Merci Zizou!
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
Mai napig kuncognak hogy Benzemát ránk sózták.Realista24 írta: A Lyonnal nem lesz gondunk, ha úgy alakul.

Na jó, az a Benzema..hát volt ott kakaó rendesen.

Nem illik.
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
A Lyonnal nem lesz gondunk, ha úgy alakul.KAG írta:van egy nemhivatalos záradék, vagy egyezség, elővásárlási jog, vagy bármi, amivel jó helyzetben vagyunk a többi csapathoz képest.
Annyi a gond, hogy ezekkel a nemhivatalos megegyezésekkel mindig a fasz rossz oldalára kerültünk eddig.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- KAG
van egy nemhivatalos záradék, vagy egyezség, elővásárlási jog, vagy bármi, amivel jó helyzetben vagyunk a többi csapathoz képest.
Annyi a gond, hogy ezekkel a nemhivatalos megegyezésekkel mindig a fasz rossz oldalára kerültünk eddig.
ZIDANE
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
Nekem ez az egész Mariano sztori elég tragikus. Tényleg az lenne a csúcs, ha visszavennénk ilyen 60-ért.

Nem illik.
- sonic
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Modric
Megvarjuk mig 100 milliot fog erni es akkor visszavesszuk 200ert

"..We change the course of history. Everyday people like you and me.."
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
De, biztos, hogy tudja, hogy nincs, mivel elvileg tiltott abban az országban. De azt gondolom nem mondhatja, hogy van egy nemhivatalos záradék, vagy egyezség, elővásárlási jog, vagy bármi, amivel jó helyzetben vagyunk a többi csapathoz képest.Anthony írta:Mariano Díaz: " ..Ha most Madridban lennék, talán több lehetőségem lenne a játékra...Ami a jövőmet illeti, öt évre írtam alá, és nem tudom, hogy a Real Madridnak van-e visszavásárlási opciója."
(pena fb.)
Hát ez mi, nem tudja hogy mi van a szerződésében?
Nekem inkább az szúrja kicsit a szemem, hogy egyszer sem beszélt Zidane-nal. Persze nem kötelező, csak ha vissza akarnánk hozni, akkor szerintem a Mester néha dobna neki egy-két csontot. De lehet nem akarja megzavarni, fasse tudja.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Anthony
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo
Mariano Díaz: " ..Ha most Madridban lennék, talán több lehetőségem lenne a játékra...Ami a jövőmet illeti, öt évre írtam alá, és nem tudom, hogy a Real Madridnak van-e visszavásárlási opciója."
(pena fb.)
Hát ez mi, nem tudja hogy mi van a szerződésében?

- KAG
Mindenhonnan ezt kapja a gyerek, hogy O a császár, mindenki más kretén.
Közben meg arra nem képes, hogy 4 év után spanyolul beszéljen.
Közben meg arra nem képes, hogy 4 év után spanyolul beszéljen.

ZIDANE
- M1Ö
- Kedvenc játékosaid: Zidane; Modric, Isco, Ramos; Nagy Ádám; Özil, Xabi
Arról nem is beszélve, hogy ezek szerint nem sok Real meccset lát az emberünk. Csak nyomott egy berögződöttséget, ami 4 éve sem kellett volna probléma legyen, mert a Spursben is nagy erőssége volt, hogy jobbról megindult középre, lőtt és gól. Mint anno CR a bal oldalról. Csak ugye tőle ezek 1-2 kivételtől nem jöttek. De mára meg rendre feltűnik a bal oldalon is, sőt, néha még középen is. Kisebb csapatok ellen elég kötetlenül játszik. Lényeg a lényeg, hogy elég gyengére sikerült ez a " semmi nem Bale hibája, ő világklasszis lenne, csak minden ellene van" duma...sonic írta:Bale szerintem sem a jo oldalon jatszik. A csatorna tuloldalan kellene neki futballoznia. Toschaknek igaza lehet.

De Gea - Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo - Modric, Kroos, Verratti - Isco - Benzema, Agüero