Sierra írta:
A Sziget elment egy más irányba, ha az elmúlt 2-3 évet nézzük. Most már meg lehet nézni milyen arcok járnak ki (mondjuk ez manapság az összes fesztiválra igaz,
aránylag egyetértek veled viszont ebben nem. Ezt elég sokszor hallottam, de távolról sem igaz. a Szigetre általában nem a -50 iq-s kigyúrt fullcap ivadékok járnak ki, mint pl a soundra, hanem az úgymond értelmiségibb egyetemisták akik a rock valamilyen műfaját preferálják. Tavaly se láttam kötekedő részeg embereket, vagy esetleg bunkókat. Inkább a béke paradicsoma volt ahol a fiatalabb és idősebb generáció egyaránt élvezhette a helyet, az atmoszférát.
Fellépők listája idén se lenne olyan rossz mert akad pár akit várok, viszont belefért volna jócskán több ha nem martin garixra meg kiégett sander van dorm, w&w djket hivnak meg.
A jegy/bérlet ár pedig szerintem nem sokkal drágább a kelleténél hiszen azért még is csak egy 7napos fesztiválról beszélünk, ami nagyon jó helyen van, igényesen kivitelezve és elég sok világsztárt meghívnak. Ami igazán nagy gond hogy a legtöbb igényesebb banda augusztusban már nincs európában hanem amerikában/ázsiában koncertezik, Foo fighterst is elkapta minden nagyobb fesztivál..a szigetnek is sikerülhetett volna ha nem aug 8.án repülnek el.
Mondjuk esetemben teljesen rendben van az ár mert diákként 38-40 e ftért beszerzem a 7 napos bérletet. Másfél év múlva végzek egyetemen, szóval addig korrekt áron betudom még szerezni a bérletet és még rá 1 év után is mivel részt vettem diákbérlet programban. 3 év múlva már nekem is bele kell majd néznem a pénztárcámba hogy kitudok e menni szigetre vagy nem.