Azért Hazardban bízni ennyi idő után nem kis teljesítmény.
ez olyan nalam, mint hogy patot is a mai napig nezem, akar kinaban, akar odahaza, akar usaban jatszik
mert hazardnal is ott szunnyad a top5 legjobb tamado a vilagon tehetseg, inkabb remenykedek, ha elkerulik a serulesek, minthogy a higuainok, rodrygok es bélák szintet kelljen elviselni, ahol ha kirobbano formaban is vannak, akkor is tudom hogy az atlagtucatlofaszt fogom kapni.
Vissza kérdezek: eladod Vinit, jön Haaland, Mbappe. Hogyan játszatod őket? Tudom, nincs kötött poszt oldják meg oszt jó van, de mi van a védekezéssel? Basszanak rá, olyan PSG-sen, mert az működik?
hali agyonfut vedekezesben is mindenkit, őserő atomreaktorral a gyerek, tipikus retard fejjel, aki elborultan megy előre, ott nem lesz gond.
bappe elol mellette a baloson, benzema kicsit mögöttük osztogatni, meg erkezni a kapu elé.
mögöttuk lehet forgatni a kp-t, valverdenel nem artana, ha fejlodne egy jokorat labdabiztonsagban es helyzetfelismeresben pl.
de ahogy itt a kolléga mondta, ehhez kellene 2 beton szelsovedo is, de legalabb egy jobbra, gyors, eros , technikas, tamadasban kreativ, kis osszjatekokban, haromszogelesekben, kenyszeritokben is.
aztan ha vinyo marad, lehet oket elol forgatni, a 4 arcbol telleg nem tudom kit lehetne kihagyni, vinyo is rinyalna majd, hogy visszatettek 20 perces cserenek ilyen szezon utan....
amugy a ronaldo-romario óta nem volt - nalam - epkezlab csatarduo, akik egy huron pendultek, a kétcsataros jatek ki is halt, gg uefa, vissza lehetne hozni, ott azert lehetne rombolni kemenyen