Real Madrid vs. Barcelona
- Puding
- Kedvenc játékosaid: Raúl, CR7
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, New England Patriots, LA. Lakers
Re: Real Madrid vs. Barcelona
Felőlem csinálhatja ezt nyugodtan, csak ne a TV-ben tegye, szánalmas.

"No matter what situation we are in, we have to make the plays at critical moments to win the games." - Tom Brady
Huh azért kemény ez a videó, nem is a tartalma miatt, mert engem pl. semennyire nem bánt, ezzel magát járatta le, sokkal inkább az a durva, hogy ez a sport tv-n lement és a nevüket adták hozzá, ilyet nem lenne szabad.
- h3x0r
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Dehogyis, ez az egesz dolog csak a penzrol szol. Ganxstara eloadokent mar nem kivancsiak az emberek, mindent elkovet hogy egy kis penzt szerezzen. Lattam mar rola egy kepet, ahol legalabb 10 kulonbozo csapat mezet viselte. Ha adnek neki egy 20-ast, eljonne ugy egy hazibuliba, hogy vegig a Real cimert csokolgatna. En az ilyen ember velemenyet el se olvasom.Matt009 írta:Ne izgassátok fel magatokat egy iskolázatlan, buta emberen. Ez a cselekedet nem a Realt minősíti, hanem Ganxstát, meg az Atma drukkereket, akik valóban így éreznek a Real iránt, pusztán kisebbségi komplexusból. Most nagy a szájuk, mert előttünk vannak a bajnokságban, de végül úgyis mögöttünk végeznek, meg nyáron úgy lerabolják azt a csapatot, hogy max az EL helyekért fog versenyezni jövőre.
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Főleg, hogy már orvosin is volt, csak aztán jött a Barca féle kenőpénz...Tiszta küzdelemben sanszosabb, hogy miénk lett volna a srác...

Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Matt009
- Kedvenc játékosaid: Casillas, Higuain, Varane, Modric, Özil NEM
Ne izgassátok fel magatokat egy iskolázatlan, buta emberen. Ez a cselekedet nem a Realt minősíti, hanem Ganxstát, meg az Atma drukkereket, akik valóban így éreznek a Real iránt, pusztán kisebbségi komplexusból. Most nagy a szájuk, mert előttünk vannak a bajnokságban, de végül úgyis mögöttünk végeznek, meg nyáron úgy lerabolják azt a csapatot, hogy max az EL helyekért fog versenyezni jövőre.nmate írta:A legszebb benne, hogy komolyan gondolja magátArgentin, AtMa drukker... egy örök vesztes.
Ez a sztori egyre jobb.wZoLee7 írta:„A brazil bíróságnak már beadtuk a keresetünket, és a spanyol jogrendszerrel is kapcsolatba lépünk – mondta az áruházlánc szóvivője. – Valami nagyon nem stimmel: ha a Barcelona nem sáros az ügyben, miért távozott az elnöke? Ez nagyon különös. A Neymar-üzletből 40 százalék minket illet meg, de becsapott minket Neymar és az apja is. Nagyot csalódtunk a játékosban. A Real Madrid sokkal jobb ajánlatot tett, mint a Barcelona, ám minket meg sem kérdeztek, mindenről a játékos apja döntött."
részlet egy NSO-s cikkből...
ők már nem vesznek Barca mezt

- wZoLee7
- Kedvenc csapatod: REAL MADRID
„A brazil bíróságnak már beadtuk a keresetünket, és a spanyol jogrendszerrel is kapcsolatba lépünk – mondta az áruházlánc szóvivője. – Valami nagyon nem stimmel: ha a Barcelona nem sáros az ügyben, miért távozott az elnöke? Ez nagyon különös. A Neymar-üzletből 40 százalék minket illet meg, de becsapott minket Neymar és az apja is. Nagyot csalódtunk a játékosban. A Real Madrid sokkal jobb ajánlatot tett, mint a Barcelona, ám minket meg sem kérdeztek, mindenről a játékos apja döntött."

- nmate
- Kedvenc játékosaid: Arbeloa
A legszebb benne, hogy komolyan gondolja magát
Argentin, AtMa drukker... egy örök vesztes.

- wZoLee7
- Kedvenc csapatod: REAL MADRID
Zoli még mindig azt hiszi magáról, hogy argentin drog kartel aki megállás nélkül k
ázik....ideje lenne felnőnie neki is
mert erről az a videó jut eszembe amin egy kisgyerek barca mezt kap a szülinapjára, földhöz vágja és kicsapja a hisztit...

- Hawer
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Benzema, Jesé
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Ezért meg kéne lincselni.Géci írta:Szokásos Zolika... Kevés a lóvém, mert a zenéimmel szart se keresek, így kicsit feltünősködni kéne... Szép amùgy, hogy pont a fehér mezt szedte le...

-
- Kedvenc játékosaid: Zidane,Benzema,Modric,Kroos
Szokásos Zolika... Kevés a lóvém, mert a zenéimmel szart se keresek, így kicsit feltünősködni kéne... Szép amùgy, hogy pont a fehér mezt szedte le...
- sander
- Kedvenc játékosaid: Varane
Sikerült megtalálnom a videot :
https://www.youtube.com/watch?v=zqd5fTcp64I
Egy valamit azért kiemelnék:
Amikor mondják hogy "ne mert elveszítjük a Real szurkolókat" akkor zoli a következőt mondja: "dögöljenek meg"
És akkor az ember ne legyen ideges amikor már alapból is a hülyeséget mondják erre ez még rátesz egy lappáttal!
https://www.youtube.com/watch?v=zqd5fTcp64I
Egy valamit azért kiemelnék:
Amikor mondják hogy "ne mert elveszítjük a Real szurkolókat" akkor zoli a következőt mondja: "dögöljenek meg"

És akkor az ember ne legyen ideges amikor már alapból is a hülyeséget mondják erre ez még rátesz egy lappáttal!
-
- Kedvenc játékosaid: Zidane,Benzema,Modric,Kroos
Ne erőltessétek szerintem... Pár éve meg azt mondta, hogy Ronaldo egy köcsög. Aztán ott röhögtek nagypofával... Szánalmas az egész sport tv szakértőstől, mindenestől...
- Marci77
- Kedvenc játékosaid: Raúl.....Kocsárdi,Huszti.
- Kedvenc csapatod: ZTE FC, Real Madrid, Juventus, Arsenal, Boston Celtics, NE Patriots
Realban akit szivesen lattam volna:
(Arsenal es Juve jatekost ugye nem irok,bar Thuram,Henry,Cesc ha mar tavoztak,inkabb a Realba tettek volna
)
-Makelele maradjon.Tudom,hogy o nem a hoztam volna kategoria,de eppen hogy ez a lenyeg. Azert kellett volna o meg evekig.
-Ronaldinho. Barmikor elnezegetem a jatekat,kar hogy nem Realos volt hanem Barcas.
-Nesta. Amikor csucson tolta,akkor nem artott volna a Realba egy klasszis vedo.
-Yaya Toure. Nagyon elkene ide.
Aztan folytathatnam a sort azert meg: Ibra,Gerrard...
(Arsenal es Juve jatekost ugye nem irok,bar Thuram,Henry,Cesc ha mar tavoztak,inkabb a Realba tettek volna

-Makelele maradjon.Tudom,hogy o nem a hoztam volna kategoria,de eppen hogy ez a lenyeg. Azert kellett volna o meg evekig.
-Ronaldinho. Barmikor elnezegetem a jatekat,kar hogy nem Realos volt hanem Barcas.
-Nesta. Amikor csucson tolta,akkor nem artott volna a Realba egy klasszis vedo.
-Yaya Toure. Nagyon elkene ide.
Aztan folytathatnam a sort azert meg: Ibra,Gerrard...
Mindörökké KÉK-FEHÉR szív!
-
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Roberto Carlos, Modric, Varane, Essien, Ibrahimovic, Yaya Toure, Kroos
Online nem lehet visszanézni?
- sander
Erről az esetről valaki tudna egy videot mutatni ? Illetve ilyenkor nem büntethetik meg ? Mert ez azért szerintem és függetlenül hogy milyen csapattal teszi nagyon alpári viselkedés. Ilyet egy tv műsorban nem lehet megcsinálni!TéOeM írta:Nem rég odakapcsoltam a sport tv-re és a heti helyzet ismétlése ment. gangxsta zoli, így kis betűvel írva falról levette a Real mezeket, a földre dobta őket, majd az egyikre rá is taposott. A helyükre feltette az atletico mezeket és meg is csókolta őket. A műsorvezető hiába monda a földre dobás után,hogy Real drukkereket vesztenek, szerintem igazából nem érdekelte , valószínűleg röhögött ő is ugyanúgy magában.
-
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Roberto Carlos, Modric, Varane, Essien, Ibrahimovic, Yaya Toure, Kroos
Nem rég odakapcsoltam a sport tv-re és a heti helyzet ismétlése ment. gangxsta zoli, így kis betűvel írva falról levette a Real mezeket, a földre dobta őket, majd az egyikre rá is taposott. A helyükre feltette az atletico mezeket és meg is csókolta őket. A műsorvezető hiába monda a földre dobás után,hogy Real drukkereket vesztenek, szerintem igazából nem érdekelte , valószínűleg röhögött ő is ugyanúgy magában.
- sander
Akiket én szívesen láttam volna Real mezben :
-Viera Sokan mondják hogy Makalele volt az ász azon a poszton de szerintem a letisztult és könnyed játéka miatt inkább Viera (ettől függetlenül Makalele az egyik kedvencem
)
- Nesta A Realnak mindig védekezési gondjai voltak (annak idején) és hát nagyon tetszett az az elegancia amivel ő játszott.
- Pirlo Őt még félrehúzott szájjal most is megnézném
Mindig is szerettem azokat a játékosokat akik ésszel játszanak és nem erővel. Egyszerűen okos és pontos és ez kell a mai fociba.
-David Villa Amíg nem ment a Barcába addig nagyon szerettem volna hogy jöjjön de hát sajnos nem sikerült elhozni.
-Gerrard Megvan bent az angol keménység és az eszes játék is. Xabival annak idején jó kis párost alkottak.
- Henry Áhhh az az elegancia. Az a sok hosszúba lőtt belsős gól. A finom megmozdulások. Nagyon csíptem az Arsenalba de hát ő is a katalánokhoz ment sajnos. (Viszont a világ egyik szégyenének tartom hogy soha nem nyert aranylabdát)
Őket mindenképp megnéztem volna Real mezben de persze voltak még olyanok akiket ha leigazoltunk volna sem haragszok meg senkire mint például : Lilian Thuram; Scholes; Giggs; Totti; Deco....(és persze még sorolhatnám)
De a Barcából senkit
(akiket írtam azokat is csak a Barca előtt). Egyszerűen nem tudom miért de itt semmi pénzért nem nézegetnék el egy Messit; Pedrot vagy akárkit! Van egy két Barca játékos akiket tisztelek amiért ilyen sokat adtak a futball világnak de valahogy nem visz rá a szívem. De aztán lehet hogy itt lenne akkor megbarátkoznék vele mint anno Figoval...
De inkább ne jöjjön senki
-Viera Sokan mondják hogy Makalele volt az ász azon a poszton de szerintem a letisztult és könnyed játéka miatt inkább Viera (ettől függetlenül Makalele az egyik kedvencem

- Nesta A Realnak mindig védekezési gondjai voltak (annak idején) és hát nagyon tetszett az az elegancia amivel ő játszott.
- Pirlo Őt még félrehúzott szájjal most is megnézném

-David Villa Amíg nem ment a Barcába addig nagyon szerettem volna hogy jöjjön de hát sajnos nem sikerült elhozni.
-Gerrard Megvan bent az angol keménység és az eszes játék is. Xabival annak idején jó kis párost alkottak.
- Henry Áhhh az az elegancia. Az a sok hosszúba lőtt belsős gól. A finom megmozdulások. Nagyon csíptem az Arsenalba de hát ő is a katalánokhoz ment sajnos. (Viszont a világ egyik szégyenének tartom hogy soha nem nyert aranylabdát)
Őket mindenképp megnéztem volna Real mezben de persze voltak még olyanok akiket ha leigazoltunk volna sem haragszok meg senkire mint például : Lilian Thuram; Scholes; Giggs; Totti; Deco....(és persze még sorolhatnám)
De a Barcából senkit

-
- Kedvenc játékosaid: Sergio
- Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.
én rivaldot szerettem. jöhetett volna.
Ha a fogalmatlan osztja az észt akkor nagy a baj.....úgyhogy nagy a baj.
- dzsi91
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Hát én nem is tudom, igazából nagyon kedveltem én is Rivaldo-t Ronaldinho-t a Barcából de sosem volt hiányérzetem,hogy ott tolták, Messit is nagy játékosnak tartom örültem volna mindnek ha valahogy Madridban kötnek ki,de nem így lett ők már a Barca ikonjai ettől nem voltak álmatlan éjszakáim(meg hát voltak/vannak nálunk jobbak
)...
Viszont egyetlen 1 nagyon nagyon fontos játékos akit azóta is minden nap megsiratok az Patrick Vieira, ő volt a hiányzó láncszem a Galaktikus érából (ami a mai napig a legkedvesebb számomra)...szóval ha lenne egy időgépem visszamennék 2003ba és megkeresném Perezt egy sötét sikátorban, nem Ronaldinhoért meg Tottiért óbégatnék neki hanem Vieira-ért.

Viszont egyetlen 1 nagyon nagyon fontos játékos akit azóta is minden nap megsiratok az Patrick Vieira, ő volt a hiányzó láncszem a Galaktikus érából (ami a mai napig a legkedvesebb számomra)...szóval ha lenne egy időgépem visszamennék 2003ba és megkeresném Perezt egy sötét sikátorban, nem Ronaldinhoért meg Tottiért óbégatnék neki hanem Vieira-ért.

"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams
- h3x0r
En pedig Dinho mellett pont ot mondanam.csabi* írta:fura, hogy messit még nem írta senki
Kivancsi lennek, hogy ha anno Messi nem a Barcaba kerul, hanem hozzank es Ronaldot a katalanok veszik meg, akkor mennyiben valtozna meg a ket tabor velemenye roluk. Mert en szinte biztos vagyok benne hogy maga a ket velemeny ugyan az lenne csak a szerepek cserelodnenek fel.