Csak sajnos ilyen nem gyakran fog előfordulni az elkövetkezendő éveinkben.Persze olyankor jól jön, ha nem mi vagyunk érdekeltek, és zsúfolódik az ellenfél naptárja.

HozzászólásSzerző: Pipita » 2017. október 31., kedd 14:05
Csak sajnos ilyen nem gyakran fog előfordulni az elkövetkezendő éveinkben.Persze olyankor jól jön, ha nem mi vagyunk érdekeltek, és zsúfolódik az ellenfél naptárja.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2017. október 31., kedd 14:01
De ez nem klub vb, ez ilyen interkontinentális Bajnokok Ligája szerű valami lenne. Szerintem a legjobb az lenne, ha megszüntetnék, de tudom, pénz beszél. Akkor meg inkább legyen négyévente plusz két hét, mint évente közel két hét. Persze olyankor jól jön, ha nem mi vagyunk érdekeltek, és zsúfolódik az ellenfél naptárja.Santi írta:Színvonalasabb lenne, mint ilyen Raja Casablancák meg Guangzhou Evergrandek ellen edzőmeccs jellegű meccseket játszani. Nemtudom, hogy a felvázolt lenne-e a legjobb megoldás, de tény, hogy elkél a változtatás a klubvb-nél, mert jelenleg komolytalan az egész.
HozzászólásSzerző: RaúlCF » 2017. október 31., kedd 13:58
HozzászólásSzerző: Santi » 2017. október 31., kedd 13:58
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2017. október 31., kedd 13:46
HozzászólásSzerző: Torquemada » 2017. október 31., kedd 10:56
HozzászólásSzerző: RealVazquez » 2017. október 31., kedd 10:37
Es nyerunk 2-1-re.Kerlon írta:Tudjátok mi lesz?
Nyomunk megint egy jó Casilla; Theo, Ramos, Nacho, Achraf; Marcelo, Kroos, Casemiro, Modric; Ronaldo, Benzemát.
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2017. október 31., kedd 10:33
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2017. október 31., kedd 10:08
FB-ra kikerült. Semmi meglepő amúgy.El Unico írta:Na meselj, mit lattal!
HozzászólásSzerző: RealVazquez » 2017. október 31., kedd 10:06
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2017. október 31., kedd 10:05
HozzászólásSzerző: RealVazquez » 2017. október 31., kedd 10:02
Igy meg inkabb hianyzik. Akarata ellenere itt "kellett" jatszania, megis ugy futballozott, hogy szo nem erte a haz elejet. Mindent megtett. Nem felszopni akarom, mert ez a dolga, a Real Madriban pedig plane, ez nem segelyszervezet, teljesen vilagos. De talan jobban meg kellett volna becsulni a munkajat, es a francia karara tobbet jatszatni. Benzemaval mar tenyleg nehez mit kezdeni, egyszeruen nem lehet ra szamitani. Ahogyan Balere sem. Mindkettot kedvelem, mert tudnak ok ha akarnak es egeszsegesek, de ez lofasz, vallalhatatlan mindketto. Es ahogy irtam: nem vagyunk segelyszervezet. Nyaron mindketto mehet, kiveve ha tavasszal ertekelheto teljesitmenyt tesznek le (es remelhetoleg vegig toljak a hatralevo idenyt).___Samy___ írta:Ezt csak úgy itthagyom, hogy még mindig hiányozzon egy pár embernek.Ha rajtam múlik, soha nem hagytam volna el a Juventus-t és Olaszországot. Egy spanyolnak a lehető legjobb dolog Olaszországban élnie: szépség, történelem, művészet, gasztronómia, divat, minden adott a kitűnő élethez. A Juventus-nál érett játékos lettem, szerintem a klubot két jelzővel lehet a leginkább bemutatni: győztes mentalitás és nagyszerű professzionalizmus.
Nem én választottam a Real Madridot, eleve a szerződésem úgy lett aláírva, hogy bizonyos feltételek esetén nem volt szavam a visszaigazolásban.
Morata
HozzászólásSzerző: babaking » 2017. október 31., kedd 9:08
C, Karim, TheoRealista24 írta:C, Karim, Asensio. Szerintem. Általában nem jönnek be a tippjeimnzooli93 írta:Naa vegen odajutunk hogy lucas kezdo lesz![]()
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2017. október 31., kedd 9:00
C, Karim, Asensio. Szerintem. Általában nem jönnek be a tippjeimnzooli93 írta:Naa vegen odajutunk hogy lucas kezdo lesz![]()
HozzászólásSzerző: nzooli93 » 2017. október 31., kedd 8:59
HozzászólásSzerző: KAG » 2017. október 31., kedd 8:55
Két játékosnak lehet értékelni a formáját, Navasnak és Isconak.MARCA | Navas és Bale nem lesz ott a Tottenham ellen, Isco és Varane játéka pedig kérdéses.
HozzászólásSzerző: illgner » 2017. október 30., hétfő 19:44
HozzászólásSzerző: G. V.tinho » 2017. október 30., hétfő 19:15
csak hagyd úgy itt.___Samy___ írta:Ezt csak úgy itthagyom, hogy még mindig hiányozzon egy pár embernek.Ha rajtam múlik, soha nem hagytam volna el a Juventus-t és Olaszországot. Egy spanyolnak a lehető legjobb dolog Olaszországban élnie: szépség, történelem, művészet, gasztronómia, divat, minden adott a kitűnő élethez. A Juventus-nál érett játékos lettem, szerintem a klubot két jelzővel lehet a leginkább bemutatni: győztes mentalitás és nagyszerű professzionalizmus.
Nem én választottam a Real Madridot, eleve a szerződésem úgy lett aláírva, hogy bizonyos feltételek esetén nem volt szavam a visszaigazolásban.
Morata
HozzászólásSzerző: L.Miki » 2017. október 30., hétfő 10:32
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2017. október 30., hétfő 10:15
Nem kedvelem Moratat, de ezek ellenére is mindent megtett tavaly a csapatért, szóval kár ekézni, miközben a három támadónk várja a sült galambot minden meccsen.___Samy___ írta:Ezt csak úgy itthagyom, hogy még mindig hiányozzon egy pár embernek.Ha rajtam múlik, soha nem hagytam volna el a Juventus-t és Olaszországot. Egy spanyolnak a lehető legjobb dolog Olaszországban élnie: szépség, történelem, művészet, gasztronómia, divat, minden adott a kitűnő élethez. A Juventus-nál érett játékos lettem, szerintem a klubot két jelzővel lehet a leginkább bemutatni: győztes mentalitás és nagyszerű professzionalizmus.
Morata
Jelenlévő fórumozók: 13 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem