Fene se tudja, megmondom őszintén, bízok én még benne de ettől függetlenül kell előre az új arc ennyi biztos. Alexis is megoldás lehetne a szezon hátralévő részére, de szerintem Wenger inkább ingyen elengedi a nyáron, mint most télen.Donát írta:...
A másik kérdésedre válaszolva meg, nekem az a gondom vele mint Moratával is volt, földön, ahol kéne, hogy történjen a foci gyenge, szerintem. A tipikus angol focihoz kellő erényei megvannak, tud menni mint egy tank, a gólerősségét kár lenne vitatni és centerhez képest átlagnál jobb lövője van. A gondom viszont az, hogy látjuk vagy láthattuk, hogy egy focizni tudó arc miket tud nálunk mutatni ott elől, mennyire fontos szerepe van már a támadásépítésben is. Ilyen középpályával amink most van, ahol Kroos és Modric tesznek-vesznek, Isco varázsol és ül a padon egy Ceballos, Kovacic és Asensio trió én a szó szoros értelmében vett focit akarok látni. Nem akarok íveléseket mint fő taktika, hanem egy célratörő, folyékony támadó focit akarok amit nem úgy képzelek el, hogy felrúgjuk a csatárunkra a labdát aztán az vagy elfejeli a labdát vagy nem vagy ha rárúgjuk nem tudja lekezelni meg hasonlók, egyérintős fociról nem is beszélve. Lehetőségünk lenne olyan focit játszani , hogy olvadozva nézném a meccseinket a megfelelő támadókkal. Tudom ez egy nagyon romantizált fehér balett és szálljak vissza a földre, de amíg van rá esély meg lehet választani én nem Kanet hoznám és elsősorban nem olyan típust mint ő.
Másrészről, szerintem ő nem fogja elhagyni a Spurst.