Elektronika
- lestat
- Kedvenc játékosaid: Beckham, Zidane, C.Ronaldo, Ramos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Re: Elektronika
Csinálnak ott minden félét.
Nemtudom a honlapjukon mi lehet sosem neztem.
De Samsung Tablettől kezdve mindennel foglalkoznak.
Nemtudom a honlapjukon mi lehet sosem neztem.
De Samsung Tablettől kezdve mindennel foglalkoznak.
Cristiano Ronaldo
❼
2014-2024 Champions League Dynasty.
Danke Toni
Zinedine Zidane
92:48
Danke Toni
Zinedine Zidane
- Pipita
- Kedvenc játékosaid: Ronaldo, Zidane, Guti, Iker, Higuaín, Marcelo, Bale
- Kedvenc csapatod: Real, Leeds
pedig direkt kértem.sebydani írta:Kihúzni rá a kokót még pont jó lesz BarcaReallalAmúgy meg az iPhone nem tört volna be
![]()
Ez jól hangzik, köszi, de foglalkoznak mással is? a google szerint kifejezetten iphone szervíz. Nem bánnám ha 15-ből megúsznám.lestat írta:Borároson a GSM szerviz.
Baratnom Iphone6 teljes kepernyo cserejet 15ezerért megcsinaltak.
- lestat
- Kedvenc játékosaid: Beckham, Zidane, C.Ronaldo, Ramos
Borároson a GSM szerviz.
Cristiano Ronaldo
❼
Danke Toni
Zinedine Zidane
Danke Toni
Zinedine Zidane
- sebydani
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Zidane, Modric, Bellingham
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Eagles
Kihúzni rá a kokót még pont jó lesz BarcaReallal
Amúgy meg az iPhone nem tört volna be
"A Barcelona történelme, amely az elmúlt 10 évből áll, soha nem lesz egyenlő a Real Madridéval.”- Álvaro Arbeloa
- Pipita
- Kedvenc játékosaid: Ronaldo, Zidane, Guti, Iker, Higuaín, Marcelo, Bale
- Kedvenc csapatod: Real, Leeds
Két nagy kérdésem lenne:
Sikerült betörnöm a Huawei P8 Lite-om kijelzőjét. Egyrészt, garanciával ezt cserélik-e?
Erre egyébként sejtem sajnos a választ, szóval: hogyha nem, akkor ismertek-e megbízható, gyors és OLCSÓ mobilszervízt Budapesten? Megköszönném.
a kanye-féle "vegyél új házat a rózsadombon az ájfon hetes mellé" féle válaszoktól megkímélhet mindenki, köszönöm.
Sikerült betörnöm a Huawei P8 Lite-om kijelzőjét. Egyrészt, garanciával ezt cserélik-e?
Erre egyébként sejtem sajnos a választ, szóval: hogyha nem, akkor ismertek-e megbízható, gyors és OLCSÓ mobilszervízt Budapesten? Megköszönném.
a kanye-féle "vegyél új házat a rózsadombon az ájfon hetes mellé" féle válaszoktól megkímélhet mindenki, köszönöm.
-
Drake
- Kedvenc játékosaid: Henry
- Kedvenc csapatod: FC Barcelona,Arsenal
Van egy laptopom,ami nem jeleníti meg a képet,viszont ha rákötöm a tévére ott jó.Metörhetett valami kábel,vagy kell drivert frissítenem.?
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
Akkor erre lecsapok gyorsan, kössz srácok.
Nem sok kefír jön ki belőle, fifát kapásból be kéne szerezni, live is kéne asszem...a maradékból max egy spáros jön ki.
Nem sok kefír jön ki belőle, fifát kapásból be kéne szerezni, live is kéne asszem...a maradékból max egy spáros jön ki.
Nem illik.
Teljesen megbízható.
Én tavaly januárban vettem tőlük Sennheiser fülest meg fejhallgatót. Néha jó árak vannak ott, érdemes ott is körülnézni mielőtt műszaki cuccot vásárol az ember.
Én tavaly januárban vettem tőlük Sennheiser fülest meg fejhallgatót. Néha jó árak vannak ott, érdemes ott is körülnézni mielőtt műszaki cuccot vásárol az ember.
- pheco
- Kedvenc játékosaid: Beckham, CR, Ramos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Gyorsan csapj le ra, elmeletileg megbizhato bolt. Nem hiszem, hogy sokaig arulnak ezen az aron. Aztan a megmarado 30k-bol megrendelheted a havi kefir adagodziro4vr írta:Mall.hu-t ismeri valaki/rendelt onnan? Xbox 30-al olcsóbb pl mint máshol most. Igaz játékot nem adnak hozzá.
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
Mall.hu-t ismeri valaki/rendelt onnan? Xbox 30-al olcsóbb pl mint máshol most. Igaz játékot nem adnak hozzá.
Nem illik.
-
rashidm
- Kedvenc játékosaid: Alba, Busi, Alves... ja nem
Itt van egy teszt róla. A prototípusát tesztelték:nzooli93 írta:Sziasztok. Nem vagyok otthon annyira telefontemaban. Nekem most 1.5 eve egy lg g3am van. Teljesen megvagyok vele elegedve, es magat az lg-t is szeretem a markaszervizuk miatt. Nezegettem hogy lg g5t lehet mar kapni 120 korul szolgaltatonal. Viszont olvastam hogy sokaknak nem tetszik a kialakitasa meg 1-2 dolog benne. Nem lett akkora siker mint amekkorara vartak volna. Most dobjak majd piacra a g6t bevezeto ara boven 200 felett lesz. Az lesz annyival jobb telefon a g5nel hogy varjak par honapot amig lemegy olyan 150 korulire az ara??
Mindenkepp lg t szeretnek mert ez a koppintos kepernyo nagyon bejon es a szervizukkel nagyon megvoltam elegedve minden termeknel. Volt hogy telefont vittem be es 6 napon belul kesz volt ugy hogy volt kozte egy husvet. Nem dobtak eddig soha semmit vissza hogy az en hibam miatt lett hibas.
https://mobilarena.hu/teszt/lg_g6_proto ... emeny.html
- nzooli93
Sziasztok. Nem vagyok otthon annyira telefontemaban. Nekem most 1.5 eve egy lg g3am van. Teljesen megvagyok vele elegedve, es magat az lg-t is szeretem a markaszervizuk miatt. Nezegettem hogy lg g5t lehet mar kapni 120 korul szolgaltatonal. Viszont olvastam hogy sokaknak nem tetszik a kialakitasa meg 1-2 dolog benne. Nem lett akkora siker mint amekkorara vartak volna. Most dobjak majd piacra a g6t bevezeto ara boven 200 felett lesz. Az lesz annyival jobb telefon a g5nel hogy varjak par honapot amig lemegy olyan 150 korulire az ara??
Mindenkepp lg t szeretnek mert ez a koppintos kepernyo nagyon bejon es a szervizukkel nagyon megvoltam elegedve minden termeknel. Volt hogy telefont vittem be es 6 napon belul kesz volt ugy hogy volt kozte egy husvet. Nem dobtak eddig soha semmit vissza hogy az en hibam miatt lett hibas.
- e.gergo
- Kedvenc játékosaid: David Beckham
- Kapcsolat:
Helyettesítem én. Ha rácsapsz még 200k-t van egy 7-es iPhone-od, sztem ekkora különbség miatt nem éri meg Huawei-t venni manapságziro4vr írta:kanye meg ne tudja.
Viccen kívül egyébként nekem egy G630-asom volt (ha jól emlékszem a típusra), azt 30-ért akasztottam BestByte-ban, alsókategóriás készülék de nyúztam rendesen és mindent kibírt. Szerintem jó kis márka, ezek a P9-ek is kifejezetten szimpik speckó alapján.
- h3x0r
Lakotarsam nemreg ujitott be egy Honor 7 Lite-ot, az is hasonlo arkategoria. En Xiaomi Redmi 3s Prime-ot vettem meg november vegen (imadom a 4100-as aksijat), de Redmi 4-et es Redmi 4 Prime-ot is ki lehet fogni jo aron. Esetleg ezeket is nezd meg.Drake írta:Sziasztok,tudnátok telefont ajánlani 60.000 forintig?Sajnos a mostani fejest ugrott egy kanna vízbe.![]()
Én személy szerint a Huawei P9 Liteval szimpatizálok...Van ebben az árkategóriában jobb telefon?
-
Drake
- Kedvenc játékosaid: Henry
- Kedvenc csapatod: FC Barcelona,Arsenal
Sziasztok,tudnátok telefont ajánlani 60.000 forintig?Sajnos a mostani fejest ugrott egy kanna vízbe.
Én személy szerint a Huawei P9 Liteval szimpatizálok...Van ebben az árkategóriában jobb telefon?
- Galacticos
nem nézek nóta tv-t, se blu ray filmeket, és még nyugdíjas se vagyok. és így is csak egy 107centis tv-m van, ami se nem okos, se nem 3d-s.kanye írta:Akkor rosszul írtam. Az tény, hogy aki csak TV nézésre használja, annak elég a HD. De ki használja csak arra? Nyugdíjasok kb.
Gondolom rashidm nem a Nóta Tvt akarja rajta nézni, hanem esetleg blu ray filmeket, konzolon játszik, PC-re köti.
- sebydani
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Zidane, Modric, Bellingham
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Eagles
Szintén, az egyik legjobb funkciója.h3x0r írta: A YouTube-ot viszont rendszeresen hasznaljuk, kenyelmes telefonrol berakni a videokat.
"A Barcelona történelme, amely az elmúlt 10 évből áll, soha nem lesz egyenlő a Real Madridéval.”- Álvaro Arbeloa
- MesQueUnClub
- Kedvenc játékosaid: Ronaldinho, Ronaldo, Zizou, Kaká, Messi, Eto'o, CR, Deco
- Kedvenc csapatod: Barca
Nézi az Astro show-t és az öregségi nyugdíját arra költi, hogy kuruzslók pénzenergiát küldjenek és szellemeket szedjenek le róluk?h3x0r írta:Ha abbol indulunk ki, hogy a felnott lakossag mindossze 20%-a torrentezik, vagy hogy ez a szam a 18-29-es korosztalyban is "csak" 54%, akkor azert lehet sejteni, hogy a legtobb ember mire is hasznalja a TV-t.kanye írta:Akkor rosszul írtam. Az tény, hogy aki csak TV nézésre használja, annak elég a HD. De ki használja csak arra? Nyugdíjasok kb.
♠Ronaldo♣Ronaldinho♥Zidane♦