HozzászólásSzerző: poronty » 2020. április 19., vasárnap 19:30
Én nem vinném. Ha itt lenne még Brady és kéne egy project QB, akkor Love tökéletes lenne, de így, hogy Stidham itt van, akit a hírek szerint kedvel a stáb, semmi értelme nem lenne a Love picknek. Ha Stidham nagyon besül, akkor jövőre Lawrence vagy Fields látótávolságon belülre kerül, ha meg beválik, akkor Love kidobott pick.
5 csapatnak van 2 db, 2. köröse (Ravens, Rams, Miami, Chicago, Colts), ezekből a Chicago-nak nincs 3. és 4. köre, szóval sanszos, hogy ők nem jönnének fel. A Ravens alapból nem szokott velünk tradelni, de, ha lenne valaki, akit kinéztek, akkor előbb használnák az első körösüket, hogy feljöjjenek 5 helyet. A Rams zsinórban 4. éve nem rendelkezik első körrel, ők is inkább lefelé szoktak tradelgetni. A Miami-nak van 3 első körös választási joga, ők irányítják ezt az egész draftot, ha van valaki, akit kinéztek, akkor azzal a három pick-kel mozoghatnak, ahogy akarnak. Lehet egyébként feltradelnek a 3. helyre, hogy elvigyék Herbert-et vagy Tua-t és, akkor majd a Lions kaphat néhány 2. köröst.
Szal az eredeti 5-ből talán az Indi a legjobb opció, ha Love csúszik és feljönnének a Saints elé, hogy elvigyék, de Ballard olyan jól munkálkodik az elmúlt években, hogy lehet inkább építgeti tovább a csapatát feltrade nélkül.
Én amellett vagyok, hogy inkább két kisebb letrade mondjuk kezdve a Packers-szel, ha kinéztek maguknak egy WR-t (Jefferson, Reagor) és onnan csúszni lejjebb. A másik, ha a Lions-Miami trade megtörténik és elviszik Herbert-et, akkor a Chargers inkább visz Tua (medical) helyett egy OT-t vagy Simmons-t, és a második körből feltradelnek Love-ért.