Gulácsi és De Gea még jöhetne 5-6. számú kapusnakRealista24 írta:https://twitter.com/brfootball/status/1 ... 39296?s=21

HozzászólásSzerző: Jim » 2018. november 27., kedd 14:12
Gulácsi és De Gea még jöhetne 5-6. számú kapusnakRealista24 írta:https://twitter.com/brfootball/status/1 ... 39296?s=21
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2018. november 27., kedd 9:35
HozzászólásSzerző: sebydani » 2018. november 27., kedd 9:34
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2018. november 27., kedd 9:25
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2018. november 27., kedd 6:51
HozzászólásSzerző: Babinho » 2018. november 26., hétfő 14:41
HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2018. november 24., szombat 20:23
Én így is élvezemBlancoMark írta:Milyen edes is lenne nezni ezeket a müncheni cumikat ha nem allnank mi is legalabb ilyen szarul.
HozzászólásSzerző: illgner » 2018. november 24., szombat 17:57
HozzászólásSzerző: BlancoMark » 2018. november 24., szombat 17:48
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2018. november 19., hétfő 15:01
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2018. november 19., hétfő 14:17
HozzászólásSzerző: tubatibi » 2018. november 15., csütörtök 13:44
Jobbulást Neki!andreas9109 írta:Nem tudom kit mennyire érdekel még James jövője, de tegnap szétszakadt a térdszalagja edzésen.
HozzászólásSzerző: andreas9109 » 2018. november 15., csütörtök 11:49
HozzászólásSzerző: lordgabi » 2018. november 11., vasárnap 11:41
Bárcsak a való életben is ilyen felfogása lenne az összes embernek, a profi sportot nem is említve.Tottinho írta:Volt egy ilyen nyilatkozata még tavaly a legutóbbi keresztszalag sérülésénél:
„A könnyek két-három nappal később ismét megjelentek, amikor újra átéltem az egészet fejben. Egyedül lenni, dolgozni a visszatérésen a leginkább embert próbáló része a felépülésnek. Három hét után teljesen kész voltam. Brutális teszt ez mentálisan, mert egyedül kell dolgoznod” – mondta a Borussia Dortmund támadója.
„Topjátékosként rengeteg pénzt keresünk, de néha nagy árat fizetünk az egészségünk szempontjából. Az összes pénzemet odaadnám azért, hogy ismét egészséges legyek, hogy végezhessem a munkámat, hogy azt tegyem, amit imádok: futballozhassak.”
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2018. november 11., vasárnap 8:13
Kevés lenne támadásban. Kovacic továbbra is vkp-ban lenne a leghasznosabb.rashidm írta:Csak aztán elwitsel-te a karrierjét (majdnem) és elment oroszba (vagy kínába). Nem rossz playa. Kíváncsi lennék egy Kroos - Witsel - Kovacic középpályára.Kerlon írta: Axelt mar hajdanan leirtam meg a Benficanal, aztan mindenki hurrogott.
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2018. november 10., szombat 22:04
HozzászólásSzerző: rashidm » 2018. november 10., szombat 21:43
Csak aztán elwitsel-te a karrierjét (majdnem) és elment oroszba (vagy kínába). Nem rossz playa. Kíváncsi lennék egy Kroos - Witsel - Kovacic középpályára.Kerlon írta:Axelt mar hajdanan leirtam meg a Benficanal, aztan mindenki hurrogott.ziro4vr írta:Kovács kevés a bayernhez, ez egyértelmű, szembetűnő.
A Dortmund jó, noha azt sajnálom, Weigl mennyire leépült. Dahoud többet fejlődött, Witsellel az egy pofás kp. Akit érdemes még figyelni, az Sancho, illetve Reus, de ő más tészta.
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2018. november 10., szombat 21:22
Axelt mar hajdanan leirtam meg a Benficanal, aztan mindenki hurrogott.ziro4vr írta:Kovács kevés a bayernhez, ez egyértelmű, szembetűnő.
A Dortmund jó, noha azt sajnálom, Weigl mennyire leépült. Dahoud többet fejlődött, Witsellel az egy pofás kp. Akit érdemes még figyelni, az Sancho, illetve Reus, de ő más tészta.
HozzászólásSzerző: Tottinho » 2018. november 10., szombat 21:03
Ha már Reus, hatalmas nagy respect neki, hogy a súlyos és rengeteg sérülései ellenére is ilyen magas színvonalon játszik, nem adta fel és ment el lobbizni kínába vagy egyéb helyekre. Mert nagyobb százalékban más játékos a könnyebb utat választaná a helyében. SportemberBBeno írta:reus meddig juthatott volna ha nem betegagy a csavo...
Jelenlévő fórumozók: 3 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem