Értékeld a legutóbbi meccset

A Real Madrid mérkőzéseivel, átigazolásaival, aktuális edzőjével foglalkozó fórumrész.
Mickey
Kedvenc játékosaid: bappe
Kedvenc csapatod: párizs saint germain

Re: Értékeld a legutóbbi meccset

HozzászólásSzerző: Mickey » 2023. augusztus 13., vasárnap 10:00

Jó hogy adta a stream... kár lett volna a meccsért.

Frannal sztm erosodtunk a baloson, nem lesz ügyetlen és megy mint a golyó....
Jude patika, szereti a labdát, jó a fizikum és illik ide! Csak a sérülések kerüljék.
Lunin hozta a kötelezőt, a védelemből Militao hiányozni fog,de Rudi és Nacho sem balfax. Carvajal ha hozná a formát, ezt a mostanit, végig....na mindegy.
A felállás érdekes, de nem baj ha szélesebb a repertoár, gg Mester! Mindenesetre uralják a játékteret, csak a támadóknak kell szokni a helyzetet.

Jó volt ez elsőre, de sokadjára is jó lesz, ha ilyen szinten hozzuk a meccseket.
Pláne hogy fórumon temetés volt a meccs előtt, bár a megy a meccs topicban is hoztak a formát, nem csak a pályán :lol:
"jo de te ilyen gyuros kis sportbuzi lehetsz, aztan az ejszakaban is csak hajtod meg futsz a nok utan, azt hallottam."
:mrgreen:

RealVazquez
Kedvenc játékosaid: CR
Kedvenc csapatod: Real Madrid

HozzászólásSzerző: RealVazquez » 2023. augusztus 13., vasárnap 9:47

Pad'em írta: Remek kezdés volt ez. A gyémánt kpnk és a csatárkettősünk átlagéletkora 22,16. Az mi. Fizikumban, erőnlétben ezek megesznek mindenkit. Pörgött is főleg az első félidőben max fordulatszámon a taposódeszant, együtt vibrált mindenki. Nekem ez tetszik nagyon, elől a két braziltól kell majd pontosabb játék, főleg Vinitől, na meg egy hüllő se ártana oda előre.

Top Carvajal se hiszem, hogy sűrűn lesz a szezonban, de ezt ma nagyon odarakta Dani. Frantól meg ezt várom csak még bele kell szokjon a Real mezbe, de remekül játszott, egy hibája volt amiből a 11-es gyanús helyzett lett, azt leszámítva nekem nagyon tetszett.

Nem gondoltam, hogy elhozzuk a 3 pontot nemhogy ilyen simán.

Militao :(
Meccs elott elbuktuk a bajnoksagot es az egesz szezon kuka volt, de most a masik veglet leszek :mrgreen:
Ha meg Mbappe beesik, es lesz Lunin mellett/elott egy uj kapus is, akkor ez a csapat mindenre is eselyes lesz. Foleg a kp es a francia miatt. Nagyon remelem, hogy Perez nem var 2024-ig, es meg tud egyezni az arabbal.
:goat:

p.csabi1

HozzászólásSzerző: p.csabi1 » 2023. augusztus 13., vasárnap 9:43

Nagyon pozitív irányban lepett meg a csapat.
Nekem tetszett az új felállás is.
Egy nehéz helyszínen le lett simázva az ellenfél.
Így tovább ezt kell folytatni.
Hát ha még jönne MBappe... :ozil: :roll:
„Úgy élünk együtt, két kis idegen,
valahol messze, mese-szigeten.”

besteve7
Kedvenc játékosaid: Raúl, Casillas, Falcaó

HozzászólásSzerző: besteve7 » 2023. augusztus 13., vasárnap 9:06

dzsi91 írta:
ANDS írta:

Konkrétan mi nem tetszett?

A csapat végig kézben tartotta a meccset.

Kicsit sok volt a felelőtlenül eladott labda, ezt láttam gondnak.
Kontraknal csak a 2 brazil van elől a 60 kilójukkal. Középen meg valverdet feleslegesnek érzem. Nem ad annyit hozzá amennyit veszítünk elől.

Nálam maradna a 433 kroos-camavinga-tchou/valverde elől meg a 2 brazil és joselu vagy ha lesz bappe akkor ő.

Mondjuk ha jön bappe szerintem vissza is állunk a 433ra.
Na így legyél MVP Madridban az első meccsen. Utána már be se férsz :kalapos:

wZoLee7
Kedvenc csapatod: REAL MADRID

HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2023. augusztus 13., vasárnap 9:02

Pozitiv...
-3 pont
-kapott gol nelkul, 1 kaput eltalalt lovesuk volt, nyugodtan irhatjuk, hogy vegig uraltuk a meccset
-Ballingham minden centet megert, mindenhol is ott van
Negativ...
-Militao serulese
-Vini abszolut nem erzi a szerepet

Ez tegnap nagyon jol nezett ki egy nehez stadionban, de ehhez nagyon kellene egy legalabb ilyen formaban levo Carvajal a szezonban, ami nem lesz mindig. Azt tovabbra sem ertem miert neki kell bemenni szogletnel a kapust zavarni amikor az ugras nelkul leveszi rola a labdat, az idegeit meg ismerjuk, hanarabb szed be lapokat majd mint hogy barkit zavarjon.
Ebben a felallasban 2 jatekosunk nagyon nem az erossegeire jatszik, Vini es Valverde. Elobbi kicsit tobb gondolkodassal lenne jobb, utobbinal meg ha Carva jatszik es fent van neki kell vedekezni. Szerintem pl egy LV vel ez is mas lesz, majd meglatjuk.
Olvastam, hogy mennyire rossz hogy csak a braziljaink vannak elol a 60 kilojukkal, az elso golnal Rodrygo ugy allt bele az erkezo vedobe h az 2 fejjel magasabban meg jo par kiloval tobbel is lepattant.
Remelem 1-2 meccs es ez a rengeteg pontatlan passz sem lesz mar jellemzo, varom a kovetkezo bajnokit.

dzsi91
Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F

HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2023. augusztus 13., vasárnap 3:46

ANDS írta:
dzsi91 írta: Bellingham patent. Kroos nálam stabil kezdő.

Felállás nekem annyira nemtetszik. Elől nagyon kevés ez így. ….
Konkrétan mi nem tetszett?

A csapat végig kézben tartotta a meccset.

Kicsit sok volt a felelőtlenül eladott labda, ezt láttam gondnak.
Kontraknal csak a 2 brazil van elől a 60 kilójukkal. Középen meg valverdet feleslegesnek érzem. Nem ad annyit hozzá amennyit veszítünk elől.

Nálam maradna a 433 kroos-camavinga-tchou/valverde elől meg a 2 brazil és joselu vagy ha lesz bappe akkor ő.

Mondjuk ha jön bappe szerintem vissza is állunk a 433ra.
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams

Pad'em

HozzászólásSzerző: Pad'em » 2023. augusztus 13., vasárnap 1:57

Remek kezdés volt ez. A gyémánt kpnk és a csatárkettősünk átlagéletkora 22,16. Az mi. Fizikumban, erőnlétben ezek megesznek mindenkit. Pörgött is főleg az első félidőben max fordulatszámon a taposódeszant, együtt vibrált mindenki. Nekem ez tetszik nagyon, elől a két braziltól kell majd pontosabb játék, főleg Vinitől, na meg egy hüllő se ártana oda előre.

Top Carvajal se hiszem, hogy sűrűn lesz a szezonban, de ezt ma nagyon odarakta Dani. Frantól meg ezt várom csak még bele kell szokjon a Real mezbe, de remekül játszott, egy hibája volt amiből a 11-es gyanús helyzett lett, azt leszámítva nekem nagyon tetszett.

Nem gondoltam, hogy elhozzuk a 3 pontot nemhogy ilyen simán.

Militao :(
"Down for Rodrygo... Éder Militao. Carvajal. It's Carvajal's cross... RODRYGOOO, oooh it's extraordinary!!! They prayed for miracles and miracles arrived! REAL MADRID, THE TEAM OF DREAMS. Where has that come from? How did that happen?!"

Kercsó
Kedvenc játékosaid: R9, Kroos, Guti, Zidane, Bellingham

HozzászólásSzerző: Kercsó » 2023. augusztus 13., vasárnap 0:01

MarioCirolo írta:
Steve írta: Jó volt ez ma.

A csapat brutál erős!

Igazából két ember hiányozna és megint oda-vissza európa..

Carvajal helyére/mellé valaki és egy gólgyáros.

Ha ez a két probléma meg lenne oldva akkor nagyon messzire tudna menni ez a csapat megint. Nagyon sok poszton nagyon nagy minőség van ebben a keretben.
Carvajal ma kifejezetten jo meccset hozott, elore voltak pontatlansagai, viszont vedekezesben kiemelkedoen jo volt (11 labdaszerzes, 4/5 szerelesi kiserlet, 6/7 megnyert parharc, 83% passz pontossag). Ha ezt a szintet tudna hozni egesz szezonban egy szavam sem lenne ra, viszont valaki tenyleg kellene moge mert LV sajnos nem szint.
Carva ma príma volt, de azért ez a Bilbao egy erőlködő középcsapat módban nyomta. ha tudna hozni még pár olyan meccset, mint tavaly a City elleni első meccsen pl.akkor ez a poszt nem lenne gond, de hatalmas kérdőjel a sok sérülés és kiszámíthatatlan forma.
#whatisyourexcuse

Zinedine Zidane - When I retire I'll say, I managed Kroos.
"Mégis, ha legvégül össze kellene foglalnom a sikereim okát, csak annyit mondanék, hogy mindig én akartam jobban." Benedek Tibor

MarioCirolo
Kedvenc játékosaid: Raul, Guti, Ramos

HozzászólásSzerző: MarioCirolo » 2023. augusztus 12., szombat 23:44

Steve írta: Jó volt ez ma.

A csapat brutál erős!

Ha ez a két probléma meg lenne oldva akkor nagyon messzire tudna menni ez a csapat megint. Nagyon sok poszton nagyon nagy minőség van ebben a keretben.
Carvajal ma kifejezetten jo meccset hozott, elore voltak pontatlansagai, viszont vedekezesben kiemelkedoen jo volt (11 labdaszerzes, 4/5 szerelesi kiserlet, 6/7 megnyert parharc, 83% passz pontossag). Ha ezt a szintet tudna hozni egesz szezonban egy szavam sem lenne ra, viszont valaki tenyleg kellene moge mert LV sajnos nem szint.

LiamGallagher
Kedvenc játékosaid: Raúl,Zidane,R9,RC,Toni Kroos,CR,Ramos, Karim
Kedvenc csapatod: Békéscsaba,HSV,Real Madrid

HozzászólásSzerző: LiamGallagher » 2023. augusztus 12., szombat 23:40

Nem láttam a meccset, de akkor most nem buktuk a bajnokságot? :hmmm: :mrgreen:

miro.
Kedvenc játékosaid: Modric, Sergio Ramos, R9
Kedvenc csapatod: Real Madrid, RB Salzburg

HozzászólásSzerző: miro. » 2023. augusztus 12., szombat 23:39

Felállás nekem annyira nemtetszik. Elől nagyon kevés ez így. Viniciusz meg már annyit mozog vissza mint egy 5szörös aranylabdás. Ha jönne bappé szép lesz 2 ácsorgó ember fent amíg a többiek futnak.
+1,annyi hogy 433-ban is ez volt. Carlo azert csak olasz.

Bellinghamet tehermentesiteni kene,vagy ugy,hogy ne kelljen hatra ennyit melozni,vagy ugy,hogy Cama vagy Valverde tobbet vallal elore.
A szezon hosszu es latszik,hogy az esz o lesz a palyan,de akkor hasznaljuk azt tobbszor ott a tamadoharmadban.

Amugy nagyon varom Modriccal es Kroossal. 3 ilyen magas jatekintelligenciaval megaldott jatekos..na az lesz az extra.
Ma is latszott,hogy amikor beallt a ket oreg,elkezdett folyni a labda.

Fran Garcia is jol ment,meglatjuk beallt vedelem ellen hogy tudja hasznalni elol a tudasat. Itt ma sebessegbe meg erobe kellett felvenni a harcot,az meg neki tokeletes.
Valverde teng-leng,segit Carvajalnak,elore viszont csak a tuti.
Kell Kroos a palyara. Ebbol a harmasbol hianyzik az elore jatekban valo reszvetel,kreativitas,vagy ugy mondom,hogy csak Camavingaba van meg,de benne sem sok.( talan a hajlandosag ami inkabb hianyzik)
A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára miro. 2023. augusztus 12., szombat 23:41-kor.
Real Madrid

Roger Federer :goat:

Red Bull Salzburg
SERIENMEISTER 2013-2023

Steve
Kedvenc játékosaid: R9, RC, Guti, Zidane, Modric, Marcelo, Bellingham

HozzászólásSzerző: Steve » 2023. augusztus 12., szombat 23:37

Jó volt ez ma.

A csapat brutál erős!

Kerlon
Kedvenc csapatod: Levante

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2023. augusztus 12., szombat 23:32

Felállás nekem annyira nemtetszik. Elől nagyon kevés ez így. Viniciusz meg már annyit mozog vissza mint egy 5szörös aranylabdás. Ha jönne bappé szép lesz 2 ácsorgó ember fent amíg a többiek futnak.
mi a koze az aranylabdanak a visszamozgashoz?
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K

dzsi91
Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F

HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2023. augusztus 12., szombat 23:31

Bellingham patent. Kroos nálam stabil kezdő.

"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams

miro.

HozzászólásSzerző: miro. » 2023. augusztus 4., péntek 19:54

raul 4 ever írta:

Hagyd már ezt a fifát, 35 vagyok :lol:

Nyilván vannak más csapatrészek is, emlékszem, a Pirlo-Gatta-Seedorf sor se volt gyenge, és ehhez képest tőlünk egy Kroos-Fede-Camat se féltek, de amitől (szerintem) az a milan taktika működött, az a bitang jó éveket hozó Seva, a tökevégévelmiscsakgólt szerezni tudó Inzaghi, meg főleg Cafú és a szódával ok mindenkori balbekk voltak.

Bár igen, Kaká rengetegszer keveredett ki balra (de ugye jobbon ott volt Cafu), tehát a tkp se lehet statikus, Belli se fog csak álldogálni, de szerintem nagyon más erősségei k vannak, mint ami a milanos karácsonyfához/gyémánthoz kellett.

(Mondjuk az megnyugtat, hogy az osztrák bundást évek óta uraló rb-nál működik egy ilyen foci :mrgreen: )
Jó várj,azért az a milán 20 éve volt ám..Rengeteget változott azóta a foci. Ezt kár összehasonlítani.
Működhet ez,csak időt kell adni. A tavalyi játékon szvsz valamit kell változtatni,mert azért az már több helyen is vérzett.
Meg előre kell még egy hüllő. :mrgreen:

Salzburgot meg nem összehasonlításképp írtam egy Real Madriddal,csak hogy ott se az van,hogy fel-alá rohangálnak a szélső védők,és oxigénsátor kell 30 perc után nekik. :mrgreen:
Real Madrid

Red Bull Salzburg
SERIENMEISTER 2013-2023

raul 4 ever
Kedvenc játékosaid: Carvajal, Eder, Alaba, Mendy, Case, Modric, Kroos, Fede, Vini, BigBenz

HozzászólásSzerző: raul 4 ever » 2023. augusztus 4., péntek 19:43

miro. írta:
Nincs olyan taktika vagy formacio,ahol egy jatekosnak vonaltol vonalig kell jatszania,vagy legyen az akar csak 60-70meter.
A gyemantban a” ket szelso kp-nak” kell kifele segitenie,plusz azonos oldali csatar mozog ugyanugyba szele fele.
A 10-es,(nalunk jude) mozog vagy ugyanugy a vonalra,(ha esetleg a csatar beljebb tolodott es nem er ki) vagy pont a kifele mozgo, jatekkal azonos oldali csatar helyere,fel tolja magat.

Vedekezesnel szinten nincs akkora baj ha nem er vissza a szelso vedo,ugyanis ha a belso vedonek ki kell mennie a labdasra,akkor a gyemant alja,azaz a vkp,csuszik vissza a ket belso vedo koze,hogy ne lehessen melysegben leinditani a csapatot.

Labdakihozatalnal szinten ez a helyzet,vkp be a ket belso vedo koze,a belso vedok szelessegben illetve melysegben is feljebb tudjak tolni magukat,ezaltal a szelso vedo is egy sorral feljebb tolja magat. Illetve ha labdavesztes van,nincs gaz,mert a ket belso vedo kozotti urt betolti a vkp,nalunk csucsu.
Amolyan 3232 lesz belole.

Szoval ez megint fifa,ahol ha 41212-be jatszol,akkor a szelso vedo nyargal vonaltol-vonalig. Ez eloben nem igy mukodik.
Pont azert,mert 20 perc utan meghalna egy jatekos,vagy allandoan csak uton lenne.
( Amugy a salzburg is ebben a taktikaban jatszik,szoval ezt eloben is latom mar eleg regota.)
Hagyd már ezt a fifát, 35 vagyok :lol:

Nyilván vannak más csapatrészek is, emlékszem, a Pirlo-Gatta-Seedorf sor se volt gyenge, és ehhez képest tőlünk egy Kroos-Fede-Camat se féltek, de amitől (szerintem) az a milan taktika működött, az a bitang jó éveket hozó Seva, a tökevégévelmiscsakgólt szerezni tudó Inzaghi, meg főleg Cafú és a szódával ok mindenkori balbekk voltak.

Bár igen, Kaká rengetegszer keveredett ki balra (de ugye jobbon ott volt Cafu), tehát a tkp se lehet statikus, Belli se fog csak álldogálni, de szerintem nagyon más erősségei k vannak, mint ami a milanos karácsonyfához/gyémánthoz kellett.

(Mondjuk az megnyugtat, hogy az osztrák bundást évek óta uraló rb-nál működik egy ilyen foci :mrgreen: )
2021 04 20 - Ceferintakaroggy

2009 07 09 - 2023 06 06 - uno, dos, tres, Hala Madrid

miro.

HozzászólásSzerző: miro. » 2023. augusztus 4., péntek 18:22

raul 4 ever írta:

Szerintem primeMarcelo/Cafu szinten kell támogatni (vinni a hátadon) az adott oldalon a támadásokat, aztán skerázni vissza.

Az elsőt egyik bekkből sem nézek ki, pedig ebben a taktikában szvsz ez a lényeg, mert a szélekről így lényegesen beljebb kerülnek a támadók, a védő marad a szélen.
Nincs olyan taktika vagy formacio,ahol egy jatekosnak vonaltol vonalig kell jatszania,vagy legyen az akar csak 60-70meter.
A gyemantban a” ket szelso kp-nak” kell kifele segitenie,plusz azonos oldali csatar mozog ugyanugyba szele fele.
A 10-es,(nalunk jude) mozog vagy ugyanugy a vonalra,(ha esetleg a csatar beljebb tolodott es nem er ki) vagy pont a kifele mozgo, jatekkal azonos oldali csatar helyere,fel tolja magat.

Vedekezesnel szinten nincs akkora baj ha nem er vissza a szelso vedo,ugyanis ha a belso vedonek ki kell mennie a labdasra,akkor a gyemant alja,azaz a vkp,csuszik vissza a ket belso vedo koze,hogy ne lehessen melysegben leinditani a csapatot.

Labdakihozatalnal szinten ez a helyzet,vkp be a ket belso vedo koze,a belso vedok szelessegben illetve melysegben is feljebb tudjak tolni magukat,ezaltal a szelso vedo is egy sorral feljebb tolja magat. Illetve ha labdavesztes van,nincs gaz,mert a ket belso vedo kozotti urt betolti a vkp,nalunk csucsu.
Amolyan 3232 lesz belole.

Szoval ez megint fifa,ahol ha 41212-be jatszol,akkor a szelso vedo nyargal vonaltol-vonalig. Ez eloben nem igy mukodik.
Pont azert,mert 20 perc utan meghalna egy jatekos,vagy allandoan csak uton lenne.
( Amugy a salzburg is ebben a taktikaban jatszik,szoval ezt eloben is latom mar eleg regota.)
Real Madrid

Red Bull Salzburg
SERIENMEISTER 2013-2023

raul 4 ever
Kedvenc játékosaid: Carvajal, Eder, Alaba, Mendy, Case, Modric, Kroos, Fede, Vini, BigBenz

HozzászólásSzerző: raul 4 ever » 2023. augusztus 4., péntek 15:31

miro. írta: Sokan irjatok hogy ebben a felallasban mast kell csinalniuk a jobbhatvedeknek. Ezt kerlek valaki irja le ha van ideje,hogy mire gondoltok.
Szerintem primeMarcelo/Cafu szinten kell támogatni (vinni a hátadon) az adott oldalon a támadásokat, aztán skerázni vissza.

Az elsőt egyik bekkből sem nézek ki, pedig ebben a taktikában szvsz ez a lényeg, mert a szélekről így lényegesen beljebb kerülnek a támadók, a védő marad a szélen.
2021 04 20 - Ceferintakaroggy

2009 07 09 - 2023 06 06 - uno, dos, tres, Hala Madrid

miro.

HozzászólásSzerző: miro. » 2023. augusztus 4., péntek 15:06

Sokan irjatok hogy ebben a felallasban mast kell csinalniuk a jobbhatvedeknek. Ezt kerlek valaki irja le ha van ideje,hogy mire gondoltok.
Real Madrid

Red Bull Salzburg
SERIENMEISTER 2013-2023

Jim
Kedvenc játékosaid: Zidane, Nacho

HozzászólásSzerző: Jim » 2023. augusztus 4., péntek 14:55

raul 4 ever írta: Igen, a szélsőbekkek problémája még meg van, Fran ígéretes (én legalábbis bízom benne), de Carva nekem sötét ló. Igen, valahogy összeszedte magát 22 tavaszra, de szerintem amit egy ilyen 4312-ben hozzá kell tudni tenni egy szélső védőnek, azt Carva már-, Fran még nem tudja..
így, hogy Mendy marad valószínűleg, jól jár Fran, van 1 éve, hogy bizonyítson :hmmm:

Carvajal a top meccsen nagy részére felszívta magát az előző szezonban, de egész idényt nem tudja már végig játszani használható formában...
most még jó lehetőség lenne igazolni mellé 1 fiatalt (nem feltétlenül Fresnedát, ha van nála jobb) aki beépülhetne 1 év alatt a helyére :hmmm:
kár hogy ezt LV miatt kihagyjuk...

Vissza: