Remélem lassan mindenkinek leesik a vezetőségben, hogy Bale-re ilyen-olyan okoknál fogva nem lehet építeni, nem is szabad, még akkor sem, ha véletlen nem sérült.Neymar, Fekir, Lewa és a többiek – a lehetséges nyári célpontok
Továbbra is el lehet válni egymástól úgy, hogy voltak szép pillanatok, néha Bale is tudott hozzátenni, sok kupát nyert, de nem illik teljesen a spanyol fociba.
Hazard - Szerintem nem rossz opció, sokkal jobban illene a spanyol fociba, mint Bale. Ha Ő nem forszírozza a távozását erőteljesen, akkor sok esélyt nem látnék rá - még az előbb vázolt esetben is drága lenne.
Kane - viccnek is rossz. Főleg a 200 milliós nonszensz árral.
Dele Alli - benne van fantázia, de a Spursből csak akkor hoznék valakit, ha tényleg ordas nagy játékos, vagy potenciálisan az, mint Mbappé. Alli azért nálam egy szinttel ez alatt marad.
Neymar - nem leszek népszerű, de Őt bármikor szívesen nézném Madridban, az előzmények ellenére is. Nagyon jó játékos, bárki bármit mond, és élvezhetőbbé teszi a meccseket. A realitása szerintem 0, nem fogja elengedni a PSG, bármit is csinál.
Mbappé - a legjobb opció lenne továbbra is, de ehhez az FFP-nek működnie is kellene, nem csak mellet döngetni, hogy milyen ügyesen kontrollálják az esélyegyenlőséget. A fenitek miatt szintén sansztalan.
Lewandowski - már nem kell.
Fekir - Őt nem ismerem, nem is mondok semmit. A sajtóban futottam bele a nevébe néhányszor csak, általánosan jó a vélemény róla, ennyit tudok.
Mivel vagy nem látom realitását a felsoroltaknak, vagy horribilis az áruk, ráadásul szerintem Cé még jövőre is fix kezdő, így eleve el kellene felejteni a BBC-féle felállást is, amivel házon belül oldanánk meg a problémák egy részét.
Navas - Carvajal,Varane,Ramos,Marcelo - Modric,Kovacic,Kroos,Isco - Asensio,Ronaldo
A középpálya rendben van, a cserék is Casemiroval, Ceballos-szal, Llorrentével. Előre szerintem mindenképpen marad Benzema és LV is, amennyiben a padot tűrik, ez nem is biztos, hogy baj (bár a francia nem tudom mennyit tud lendíteni egy meccsen csereként), Mayoral nem tényező.
Ezek, az évek óta tartó sérüléshullámok és Cé kora ismeretében még egy meghatározó játékos elférne előre, de ötletem sincs ki lehetne, akire reális esély lehet.