Kommentáld a híreket
Re: Kommentáld a híreket
elvileg luka ma nem edzett a társakkal...
- KAG
- Kedvenc játékosaid: G.H#14 ; LuMo#19 ; M#12 ; SR#4 ; CR#7
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Realista24 írta:Azt hiszem 50 millió gombért.KAG írta:Mondjuk en meg mindig inkább donaeummat hoznám a ket fiatal kozul.
Pletykaltak valami olyat hha milan nem bl helyezest er el, akkor gombokert lehet hozni, nem?
Az a mai piacon ingyen van sajnos...

ZIDANE
-
- Kedvenc játékosaid: Raul, Michel, El Buitre
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
ahogy Mbappé is...Realista24 írta:Megijedt Karimtól.illgner írta:"Köztudott az is, hogy Lewa nagyon szívesen játszana Madridban, sosem volt ellenére egy ilyen átigazolás, így a játékost nem igazán kellene győzködni arról, hogy 2018 nyarán költözzön Spanyolországba."
Kinti cikkben olvastam. Ha tényleg olyan szívesen játszana itt, akkor 2014-ben, amikor szabadon igazolhatóvá vált, miért nem ide jött? Azt csinált, amit akart, mégis a Bayernt választotta.
mert ugyebár valamiért járó megalapozott előjogok vannak
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
Pedig nem is 16 éves transzi...Realista24 írta: Megijedt Karimtól.

Nem illik.
- H.E.H.E.
- Kedvenc játékosaid: R9
- Kedvenc csapatod: mi
"céges" gépBlancoMark írta:Itt mar csak az a kerdes hehe miert hasznal orosz googlet.Putyin kemei nem csak az amerikai elnokvalasztast akartak megvaltoztatni, hanem a madridom allovizet is felkavarni.

taking currency fluctuation into account, the most expensive player in history would be Ronaldo Nazário at €433m 
patotomadrid2019jan
"a jutuboskodás 1 szakma, a városvezetés meg 1 másik szakma"

patotomadrid2019jan
- istimester
- rex madridistae
- Kedvenc játékosaid: Iván Helguera, Raúl
- Kedvenc csapatod: DAC
Már három éve is megvettem a Fifában. Az irány jó

- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Azt hiszem 50 millió gombért.KAG írta:Mondjuk en meg mindig inkább donaeummat hoznám a ket fiatal kozul.
Pletykaltak valami olyat hha milan nem bl helyezest er el, akkor gombokert lehet hozni, nem?

Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- KAG
- Kedvenc játékosaid: G.H#14 ; LuMo#19 ; M#12 ; SR#4 ; CR#7
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Mondjuk en meg mindig inkább donaeummat hoznám a ket fiatal kozul.
ZIDANE
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Bilbao fizetésemelést kínál Kepának és azt, hogy alacsonyabb kivásárlási árat raknak a szerződésébe, ha hosszabbít.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
-
- Kedvenc játékosaid: M. Laudrup, Modric, Kroos, Courtois, Fede
Mert nem hülye. Benzema most is kirobbanthatatlan pedig évek óta kabaré, mit gondolsz mennyi esély lett volna, hogy padra rakják, akkor amikor ténylegesen hasznos is volt a csapatnak?Kinti cikkben olvastam. Ha tényleg olyan szívesen játszana itt, akkor 2014-ben, amikor szabadon igazolhatóvá vált, miért nem ide jött? Azt csinált, amit akart, mégis a Bayernt választotta.
-----------Courtois
Fede--Saliba--Gvardiol-Mendes
------Tonali-----------Neves
Cherki------Musiala-----Bappé
-------------Haaland
https://www.youtube.com/watch?v=kRzMmt_MFko
Fede--Saliba--Gvardiol-Mendes
------Tonali-----------Neves
Cherki------Musiala-----Bappé
-------------Haaland
https://www.youtube.com/watch?v=kRzMmt_MFko
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Megijedt Karimtól.illgner írta:"Köztudott az is, hogy Lewa nagyon szívesen játszana Madridban, sosem volt ellenére egy ilyen átigazolás, így a játékost nem igazán kellene győzködni arról, hogy 2018 nyarán költözzön Spanyolországba."
Kinti cikkben olvastam. Ha tényleg olyan szívesen játszana itt, akkor 2014-ben, amikor szabadon igazolhatóvá vált, miért nem ide jött? Azt csinált, amit akart, mégis a Bayernt választotta.

Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
"Köztudott az is, hogy Lewa nagyon szívesen játszana Madridban, sosem volt ellenére egy ilyen átigazolás, így a játékost nem igazán kellene győzködni arról, hogy 2018 nyarán költözzön Spanyolországba."
- BlancoMark
Itt mar csak az a kerdes hehe miert hasznal orosz googlet.
Putyin kemei nem csak az amerikai elnokvalasztast akartak megvaltoztatni, hanem a madridom allovizet is felkavarni.

- H.E.H.E.
- Kedvenc játékosaid: R9
- Kedvenc csapatod: mi
https://www.google.ru/search?q=keeley+h ... 20&bih=949ziro4vr írta:Szerencsére az angolok minden világversenyen beégnek, szerintem nem kell ettől tartani.![]()
Mondjuk Rashford jöhetne onnan, ő talán olyan földön is megélne, ahol nem mindig szürke az idő és ronda nők vannak jobbra-balra.

taking currency fluctuation into account, the most expensive player in history would be Ronaldo Nazário at €433m 
patotomadrid2019jan

patotomadrid2019jan
- ikelemen5
- Kedvenc játékosaid: Zidane,Guti,Modric, Kroos
James lesz a vb sztárja, visszajön Madridba, ám itt továbbra is gyenge lesz.ziro4vr írta:Én tartok tőle, hogy valami közepesen jó játékost, aki jövőre a vb-n 4-5 meccsen jó lesz és akit felsztárolnak majd, megveszünk valami indokolatlan magas összegért, hogy megmutassuk még mindig faszák vagyunk. Meg mert muszáj embert venni előre.

“I don’t trust fish.They breathe water…..that’s crazy.”
- ziro4vr
Szerencsére az angolok minden világversenyen beégnek, szerintem nem kell ettől tartani.
Mondjuk Rashford jöhetne onnan, ő talán olyan földön is megélne, ahol nem mindig szürke az idő és ronda nők vannak jobbra-balra.

Nem illik.
- pheco
- Kedvenc játékosaid: Beckham, CR, Ramos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Félek, hogy Kane lesz ebből és ívelgetünk majd rá meg Ronaldora.

- ziro4vr
Én tartok tőle, hogy valami közepesen jó játékost, aki jövőre a vb-n 4-5 meccsen jó lesz és akit felsztárolnak majd, megveszünk valami indokolatlan magas összegért, hogy megmutassuk még mindig faszák vagyunk. Meg mert muszáj embert venni előre.
Nem illik.
- eReMA
- Kedvenc játékosaid: 4
Ne ez a legnagyobb probléma. Mbappé-n kívül nem volt olyan játékos, aki elérhető és/vagy megéri gatyára vetkőzős összeget fizetni érte. Mindenki tudja, hogy kellene valaki, valaki, aki most már pont nem létezik.RealMadridFanatic írta:
Mbappé - A fenitek miatt szintén sansztalan.
...még egy meghatározó játékos elférne előre, de ötletem sincs ki lehetne, akire reális esély lehet.
Mi lesz a (vész)megoldás? Jön valami önkéntes tűzoltó, aki nem elég jó/nem illik ide, de legalább kiba. drága.
Ezért kellett volna teljes erőbedobással Mbappé-t megszerezni. Szerintem -a fenti körülményeket figyelembe véve- hiba, de legalábbis igen sajnálatos, hogy nem nálunk focizgat.
Minden évben van egy felkapott tini, aki épp világlegjobbja lesz, de a legtöbb lufi, ami hamar ki is derül.
Viszont olyan kontúros tehetséget mint Mbappé, kivételesen ritkán látni.
Nem baj, majd Vinicius...
“Játssz nyugodtan!” - Puskás
The time on the clock is etched on our memories, 92:48.
El Real Madrid es el equipo más importante del mundo y lo será hasta que yo lo diga
The time on the clock is etched on our memories, 92:48.
El Real Madrid es el equipo más importante del mundo y lo será hasta que yo lo diga
- babaking
- Kedvenc játékosaid: Guti, Kaká, Varane, Marcelo, SR4, Modric, Kroos, Nacho
Ha csak a balszerencsére gondolsz akkor egyetértünk, de egyébként erröl most nem a Sanitas tehet, ez nem olyan tipusu "sérülés"KAG írta:Mi a picsa folyik idén?!A MARCA legfrissebb információi szerint nem várt komplikációk léptek fel Dani Carvajal rehabilitációja során, így nagyon valószínű, hogy Keylor Navas mellett a saját nevelésű jobbhátvédnek is ki kell majd hagynia a városi derbit. Ezzel ellenben, az AS arról számol be, hogy Carvajal készen áll...
Ez már elképesztő, komolyan...
A Futball mindenké. A pénz viszont, csak a kiválasztott keveseké, és mindent meg is tesznek, hogy ez így is maradjon.