HozzászólásSzerző: Remy » 2014. február 5., szerda 23:18
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2014. február 5., szerda 23:16
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2014. február 5., szerda 23:09
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2014. február 5., szerda 23:03
HozzászólásSzerző: realistahuni » 2014. február 5., szerda 22:58
HozzászólásSzerző: Géci » 2014. február 5., szerda 22:52
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2014. február 5., szerda 22:51
Miért? Miért?realistahuni írta:Csak a szokásos, Mascherano piros és 11-es elmaradt, de túloldalt, Martinez egyből pirosat kapott, de még most sem lehet tudni miért...
HozzászólásSzerző: realistahuni » 2014. február 5., szerda 22:50
HozzászólásSzerző: Géci » 2014. február 5., szerda 22:20
HozzászólásSzerző: morientes » 2014. február 5., szerda 16:36
Elvi kérdésekről....mondjuk csak annyiról,hogy nem kell gúnyosan,magaslóról kioktatni azt,akinek más a véleménye,ráadásul vendégként,az előbb említett emberek csapatának szurkolöi oldalán...Mondjuk most nem tudom, hogy min megy a vita,
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2014. február 5., szerda 14:30
HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2014. február 5., szerda 14:13
HozzászólásSzerző: morientes » 2014. február 5., szerda 13:50
Jó lenne ha leszállnál a magaslóról öcsi,mert nekem pont az jön le a kommentjeidből,hogy te aztán megmondod a frankót,aki meg nem úgy látja ahogy te,az meg mind hülye meg elfogult...na most akkor hogy is akarunk itt érdemben,normálisan,logika alapján vitatkozni???Fiam? Amúgy pont, hogy az elöző válaszod is full bicskanyitogató volt. Simán jó lenne ez a topic csak van néhány ember (te, Csabi, Savant, Remy, RMCF), akik az elfogultságukkal meg a kislányos stílusokkal megölik az egészet, és lehetetlen normálisan vitatkozni.
HozzászólásSzerző: attareal » 2014. február 5., szerda 13:09
Eddig a Barcásokkal nem volt semmi gond, akik ide jártak, de te...R24 elfogult?kiki. írta:Fiam? Amúgy pont, hogy az elöző válaszod is full bicskanyitogató volt. Simán jó lenne ez a topic csak van néhány ember (te, Csabi, Savant, Remy, RMCF), akik az elfogultságukkal meg a kislányos stílusokkal megölik az egészet, és lehetetlen normálisan vitatkozni.Realista24 írta:Kiki fiam, okosan a jelzőkkel es a gúnyos megjegyzésekkel.
Egyrészt továbbra sem fogtad fel, amit írtam.
Másrészt en EDDIG normálisan írtam neked.
HozzászólásSzerző: sanko. » 2014. február 5., szerda 13:03
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2014. február 5., szerda 12:59
Ebben mi volt a bicskanyitogató? Ha neked ez az, akkor javaslom, hagyd el a fórumot.Pep az edzőtök most? Vagy Vilanova? Vagy Aragones? Értsd már, hogy miről beszélek, a jelenről.
HozzászólásSzerző: kiki. » 2014. február 5., szerda 12:54
Fiam? Amúgy pont, hogy az elöző válaszod is full bicskanyitogató volt. Simán jó lenne ez a topic csak van néhány ember (te, Csabi, Savant, Remy, RMCF), akik az elfogultságukkal meg a kislányos stílusokkal megölik az egészet, és lehetetlen normálisan vitatkozni.Realista24 írta:Kiki fiam, okosan a jelzőkkel es a gúnyos megjegyzésekkel.
Egyrészt továbbra sem fogtad fel, amit írtam.
Másrészt en EDDIG normálisan írtam neked.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2014. február 5., szerda 7:11
HozzászólásSzerző: h3x0r » 2014. február 5., szerda 6:55
Ez hasonlo mint az Aranylabda szavazas. Igaz, hogy en nem tudnek meg egy sima edzest se levezetni, de sok szovetsegi kapitanynal jobban meg tudnam itelni hogy adott evben kik voltak a legjobbak. Nem ertek jobban a futballhoz, viszont vannak olyan dolgok, amiket lehetseges hogy jobban latok mint ok.kiki. írta:Kvázi te jobban értesz a futballhoz, mint Tata Martino. D ha jól tudom del Bosquenel is okosabb vagy ezek szerint.
HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2014. február 4., kedd 22:08
Jelenlévő fórumozók: 13 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem