Remy írta:
alexoxladjackoxi írta:
Ezt a kínai gyereket mit szopkodják? Múltkor néztem időmérős átlag különbségeket, Bottas hát tizeddel veri, egy pontja van. Szerintem Giovinazzi is jobb lenne nála.
Egyrészt Zhou újonc, másrészt Gio sem tudott többet, csak annyi a különbség, hogy ő éveket kapott bizonyítani. Semmit nem mutatott.
Zhou ma nem megy rosszul, simán fejlődhet még. Bottasnak meg kifejezetten erős éve van amúgy.
Albon mennyire beárazza Latifit, te jó ég. Albon sem a fullextrás pilóta, de nagyon úgy tűnik, hogy ő is inkább az, aki a kis-középcsapatokban tudja hozni az extrát, nem az élmenők között, nyomás alatt.
Latifit már a hétvége után lecserélném Piastrira.
De Giovinazzi nagyon peches volt olyan szempontból, hogy kb. a 3 szezonjából egyedül az első év felében volt versenyképes autója, amikor értelemszerűen még tanulófázisban volt (ez mondjuk a kínaira is igaz), de akkor sem volt egyáltalán olyan erős a verda, mint mostanság. Nem volt jó Giovinazzi, vagy nem tudott jól versenyezni úgy mondanám, amúgy nyers tempóban szerintem jobb volt, mint Zhou. Bottas veri szarrá... Jó pilóta a finn, de akkor Alonsotól mennyit kapna? Egy másodpercet? Giovinak kötve hiszem, hogy egy pontja lenne ezzel a kocsival. Ez ilyen tipik Wéber féle elfogultság, Strollt is mindig szopkodja a semmire.
Alonso meg hatalmas király! De örültem neki, és az a csibészes mosoly az arcán... hát ez az ember még mindig egy vadállat, látszik rajta, hogy duzzad az önbizalomtól. Jól hallottam, hogy kb. 10 év után van újra első sorban? Erre nem nagyon lehet mit mondani azon kívül, hogy ebben a sportban valami kurvára el van baxva, szégyen!