Elektronika

Filmek, zenék, könyvek, off... Egyszóval minden más.
MesQueUnClub
Kedvenc játékosaid: Ronaldinho, Ronaldo, Zizou, Kaká, Messi, Eto'o, CR, Deco
Kedvenc csapatod: Barca

Re: Elektronika

HozzászólásSzerző: MesQueUnClub » 2017. február 12., vasárnap 14:36

transcend írta:Ha már az OFF ban úgy is feljött a téma:
Lenne lehetőségem most venni egy Samsung Galaxy S6 Edge telefont, elég jó áron. Van valakinek tapasztalata vele kapcsolatban? Nagyon szemeztem, hogy áttérek iPhone-ra(SE), viszont ez a telefon, ilyen árkategóriában (40-50.000 Ft) nagyon elcsábított, viszont nem tudom, hogy nem-e jön elő még ebben a magasabb kategóriában is a tipikus android betegségek?
Egy dolgot vegyél figyelembe, mivel már kint van közel 2 éve, nem nagyon fog már android frissítést kapni, míg az SE folyamat kapja az IOS-t. Ha neked ez nem probléma, akkor viszont nyugodtan, kollégám is azt használ és még semmi rosszat nem mondott róla, nekem személy szerint az már túl nagy, de ez egyénfüggő.
♠Ronaldo♣Ronaldinho♥Zidane♦

transcend
Kedvenc játékosaid: Raúl, S.Ramos
Kedvenc csapatod: Real Madrid

HozzászólásSzerző: transcend » 2017. február 12., vasárnap 14:34

Ha már az OFF ban úgy is feljött a téma:
Lenne lehetőségem most venni egy Samsung Galaxy S6 Edge telefont, elég jó áron. Van valakinek tapasztalata vele kapcsolatban? Nagyon szemeztem, hogy áttérek iPhone-ra(SE), viszont ez a telefon, ilyen árkategóriában (40-50.000 Ft) nagyon elcsábított, viszont nem tudom, hogy nem-e jön elő még ebben a magasabb kategóriában is a tipikus android betegségek?

e.gergo
Kedvenc játékosaid: David Beckham
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: e.gergo » 2017. február 9., csütörtök 16:35

Mi a tapasztalatotok a "hajtogatható" laptopokról? Kinéztem egy 14 colos Lenovót (Yoga 510) i7-es procival, 1 terra tárhellyel és 8 giga rammal, és ez is ilyen nyitogatható kivitelezésű. Mindenképp elszakadnék a 15,6"-os kijelzőtől, valami kisebbet keresek és ez nagyon megtetszett.

Arra lennék kíváncsi, hogy használ-e itt valaki hasonló 2 az 1-ben gépet (esetleg ugyanezt a típust?), és ha igen, meg van-e elégedve vele :)

Szerk.: céges gép lesz, játszani nem akarok, de szolgáljon ki megbízhatóan három-négy évig. :)

db97

HozzászólásSzerző: db97 » 2017. február 8., szerda 21:33

Süti írta:Én próbáltam hosszabb távon tableten olvasni, nekem fájt tőle a szemem. Viszont gépen se szeretek hosszabb szöveget. Ha az nem zavar, szerintem a tablet se fog. Én megmaradok a papírnál. :mrgreen:
Hát, igazából zavar is, meg kényelmetlen is ölben tartani nekem a laptopot órákon át, szóval ezért került a képbe az e-book, abból is a paperwhite kijelzősek, ami ugye majdnem olyan mintha papírról olvasnál.
Csak azért dobtam be a témát, hátha tud valaki valami jó kis tabletet fasza felbontással, viszonylag korrekt áron. :D

ziro4vr
Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo

HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2017. február 8., szerda 21:33

Az E-book kímélőbb, de én pl tabletről tanultam utolsó egyetemi évemben, nem lett tőle semmi bajom. Azért legyen egy rendes felbontása meg hd kijelzője.

De attól is függ, ha másra is használnád a tablettát, akkor az jobban megéri, ha sokat olvasol és másra nem kéne a lapos, akkor egy e-book jó befektetés.
Nem illik.

Süti

HozzászólásSzerző: Süti » 2017. február 8., szerda 21:29

Én próbáltam hosszabb távon tableten olvasni, nekem fájt tőle a szemem. Viszont gépen se szeretek hosszabb szöveget. Ha az nem zavar, szerintem a tablet se fog. Én megmaradok a papírnál. :mrgreen:
Legends Never Die.

...popped into the penalty area towards Zidaaaaane! Oh, fantastic... :sziv:

Real Madrid will be back.
You can put that on a poster.
Stick it on your wall.
Pray to it every night.
We will be back.

db97

HozzászólásSzerző: db97 » 2017. február 8., szerda 21:27

Sziasztok!

Tablet vásárlásban kellene egy kis segítség. Egyetem mellett marha sok elektronikus jegyzetet olvasok, és elég kényelmetlen laptopról megoldani, ezért kellene valami alternatíva. Egy közép-alsó kategóriás tabletben gondolkodom, nem kell csúcsgép, kvázi csak olvasni kéne, viszont nem igazán vagyok otthon a piacon.

A másik dilemma ami ide kapcsolódik, hogy gondolkodtam még e-book olvasóban is, ami felbontás és szemkímélés miatt talán a jobbik megoldás lenne, viszont ezt ugye másra nem lehet használni.

Valakinek valami tapasztalat az ügyben?

ziro4vr
Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo

HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2017. február 4., szombat 22:14

lordgabi írta:Már a set-top-box-nál is csinálta a Sharp Smart tévénk távirányítója, hogy a +hangerő gomb megnyomása a dekóderen folyamatosan írta a 3-ast, a Menü gomb, az 1-est, most van egy U2C típusú készülékem, IPTV, Google, Youtube, egyéb alkalmazások, mindent tud, és ugyanez a helyzet vele...mi a teendő? Nem találtam a beállításokban semmit, nagyon zavaró, hogy nézem a meccset, feljebb akarom vinni a hangerőt, és feljebb is viszi a tévén, de közben 3333333!!!!! :cens: :mrgreen:

Köszi előre is, ha tudtok valami megoldást!
Hagyd el a fórumot.

:mrgreen:
Nem illik.

reeed_ati
Kedvenc játékosaid: Zinedine Zidane

HozzászólásSzerző: reeed_ati » 2017. február 4., szombat 20:31

Kerlon írta:Dell itt is megy 6 éve, melegszik már meg minden,hangos hűtés stb, de gond nélkül viszi a FHD filmeket.
Nekem 4 éves a Dell-em, hibátlan még mindig, pedig párszor reptettem is már.. :mrgreen:
Ja és 17"-os, szerintem egyáltalán nem hülyeség én mióta ez meg van, lusta vagyok pendrive-ra másolgatni a filmeket, mert ezen is baromi jó nézni :)
Meg utoljára mikor lanozni vittem, ott sem volt hátrány a nagyobb képernyő. :)

lordgabi
Kedvenc játékosaid: Raúl, Puskás, CR, R9, RC, Zidane, Casillas, Ramos, Marcelo, Guti, Nacho

HozzászólásSzerző: lordgabi » 2017. február 4., szombat 19:50

Már a set-top-box-nál is csinálta a Sharp Smart tévénk távirányítója, hogy a +hangerő gomb megnyomása a dekóderen folyamatosan írta a 3-ast, a Menü gomb, az 1-est, most van egy U2C típusú készülékem, IPTV, Google, Youtube, egyéb alkalmazások, mindent tud, és ugyanez a helyzet vele...mi a teendő? Nem találtam a beállításokban semmit, nagyon zavaró, hogy nézem a meccset, feljebb akarom vinni a hangerőt, és feljebb is viszi a tévén, de közben 3333333!!!!! :cens: :mrgreen:

Köszi előre is, ha tudtok valami megoldást!
Ex-szerkesztő.

2015. november 25.
UEFA Bajnokok Ligája - Shakhtar Donetsk 3-4 Real Madrid C.F.
Arena Lviv, Lemberg - A nagy találkozás! :sziv: :salute:

KAG
Kedvenc játékosaid: G.H#14 ; LuMo#19 ; M#12 ; SR#4 ; CR#7
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F

HozzászólásSzerző: KAG » 2017. február 4., szombat 11:34

írtam még, hogy "furán" mozog a kép a TV-ben :mrgreen:

Kiderült, hogy konkrét neve is van ennek a dolognak, mégpedig Soap opera effect.
Hála az égnek javítható a beállítások 5-10 perces buzerálását követően. :salute:
ZIDANE

Kerlon
Kedvenc csapatod: Levante

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2017. február 3., péntek 15:35

Dell itt is megy 6 éve, melegszik már meg minden,hangos hűtés stb, de gond nélkül viszi a FHD filmeket.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K

peti_madrid
Kedvenc játékosaid: Zizou, Guti, Modric, CR

HozzászólásSzerző: peti_madrid » 2017. február 3., péntek 14:42

Én mondtam a gyereknek, hogy faszság a 17 col, de a szülők kötik az ebet a karóhoz. Mindenesetre köszi!

h3x0r

HozzászólásSzerző: h3x0r » 2017. február 2., csütörtök 13:40

peti_madrid írta:Egyik cimbi szülei akarnak venni egy laptopot, max 250k értékben. Egyetlen kikötésük lenne, hogy 17 colos legyen a gép. Valakinek van valami tuti tippje? Én eddig a Lenovókat ajánlottam nekik, de nem vagyok annyira topon laptopok tekintetében, szóval inkább kikérem a véleményeteket. Köszi előre is!
En is ezt a forumot tudom ajanlani. Elso hsz-t olvasd el, ott megmondjak miket kell kitolteni. Ennyibol szerintem kijon egy 17", i5, full hd, 8gb memoria meg egy 240-es ssd. (utobbit valoszinuleg kulon kell megvedd hozza, 30 ezer alatt van)

rashidm
Kedvenc játékosaid: Alba, Busi, Alves... ja nem

HozzászólásSzerző: rashidm » 2017. február 2., csütörtök 12:52

peti_madrid írta:Egyik cimbi szülei akarnak venni egy laptopot, max 250k értékben. Egyetlen kikötésük lenne, hogy 17 colos legyen a gép. Valakinek van valami tuti tippje? Én eddig a Lenovókat ajánlottam nekik, de nem vagyok annyira topon laptopok tekintetében, szóval inkább kikérem a véleményeteket. Köszi előre is!
Mindenképp utána kell nézni, hogy jó-e az anyaghasználata meg a hűtése, valamint mennyire dícsérik a fórumokon. Mobilarena.hu-n lévő "milyen gépet vegyek" topicban segítenek. Én is onnan tájékozódtam, én dell 7559-t vettem +ssd-vel. Az mondjuk nem 17 col. De 250k-ért lehet h nem kapsz minőségi 17 colost.

L.Miki
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.

HozzászólásSzerző: L.Miki » 2017. február 2., csütörtök 12:46

soadroli írta:
DELL
Szintén DELL! Két laptopom volt eddig, mindkettő DELL az egyik már 10 éves és hibátlan, a másik most lesz 2. Szóval DELL! :coffee:

Babinho

HozzászólásSzerző: Babinho » 2017. február 2., csütörtök 10:49

Köszönöm, hobbi sporthoz kellene meg csak kiegészítőnek, ahhoz jó lesz akkor első körben a xiaomi.

Laptopban kukk mind1 milyen márka a 3-4-5 nagy közül, mindegyiknek van jó és kevésbé jó sorozata. Én egy acert tépek most, nagyon meg vagyok vele elégedve.
A lényeg,hogy ennyi pénzért full hd és ssd legyen benne, ez alap. A vinyó már nyilván egyéni döntés mekkora kell, a videókártya szintén legyen rendben.
Dell, Asus, Acer az én 3 ajánlásom, lenovoval még nem dolgoztam.

soadroli
Kedvenc csapatod: a másik

HozzászólásSzerző: soadroli » 2017. február 2., csütörtök 10:45

DELL
Kép

H.E.H.E.
Kedvenc játékosaid: R9
Kedvenc csapatod: mi

HozzászólásSzerző: H.E.H.E. » 2017. február 2., csütörtök 10:45

ASUS.
taking currency fluctuation into account, the most expensive player in history would be Ronaldo Nazário at €433m :sziv:

patotomadrid2019jan
"a jutuboskodás 1 szakma, a városvezetés meg 1 másik szakma"

peti_madrid
Kedvenc játékosaid: Zizou, Guti, Modric, CR

HozzászólásSzerző: peti_madrid » 2017. február 2., csütörtök 10:43

Egyik cimbi szülei akarnak venni egy laptopot, max 250k értékben. Egyetlen kikötésük lenne, hogy 17 colos legyen a gép. Valakinek van valami tuti tippje? Én eddig a Lenovókat ajánlottam nekik, de nem vagyok annyira topon laptopok tekintetében, szóval inkább kikérem a véleményeteket. Köszi előre is!

Vissza: