Egy dolgot vegyél figyelembe, mivel már kint van közel 2 éve, nem nagyon fog már android frissítést kapni, míg az SE folyamat kapja az IOS-t. Ha neked ez nem probléma, akkor viszont nyugodtan, kollégám is azt használ és még semmi rosszat nem mondott róla, nekem személy szerint az már túl nagy, de ez egyénfüggő.transcend írta:Ha már az OFF ban úgy is feljött a téma:
Lenne lehetőségem most venni egy Samsung Galaxy S6 Edge telefont, elég jó áron. Van valakinek tapasztalata vele kapcsolatban? Nagyon szemeztem, hogy áttérek iPhone-ra(SE), viszont ez a telefon, ilyen árkategóriában (40-50.000 Ft) nagyon elcsábított, viszont nem tudom, hogy nem-e jön elő még ebben a magasabb kategóriában is a tipikus android betegségek?

Elektronika
- MesQueUnClub
- Kedvenc játékosaid: Ronaldinho, Ronaldo, Zizou, Kaká, Messi, Eto'o, CR, Deco
- Kedvenc csapatod: Barca
Re: Elektronika
♠Ronaldo♣Ronaldinho♥Zidane♦
-
- Kedvenc játékosaid: Raúl, S.Ramos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Ha már az OFF ban úgy is feljött a téma:
Lenne lehetőségem most venni egy Samsung Galaxy S6 Edge telefont, elég jó áron. Van valakinek tapasztalata vele kapcsolatban? Nagyon szemeztem, hogy áttérek iPhone-ra(SE), viszont ez a telefon, ilyen árkategóriában (40-50.000 Ft) nagyon elcsábított, viszont nem tudom, hogy nem-e jön elő még ebben a magasabb kategóriában is a tipikus android betegségek?
- e.gergo
- Kedvenc játékosaid: David Beckham
- Kapcsolat:
Mi a tapasztalatotok a "hajtogatható" laptopokról? Kinéztem egy 14 colos Lenovót (Yoga 510) i7-es procival, 1 terra tárhellyel és 8 giga rammal, és ez is ilyen nyitogatható kivitelezésű. Mindenképp elszakadnék a 15,6"-os kijelzőtől, valami kisebbet keresek és ez nagyon megtetszett.
Arra lennék kíváncsi, hogy használ-e itt valaki hasonló 2 az 1-ben gépet (esetleg ugyanezt a típust?), és ha igen, meg van-e elégedve vele
Szerk.: céges gép lesz, játszani nem akarok, de szolgáljon ki megbízhatóan három-négy évig.
Arra lennék kíváncsi, hogy használ-e itt valaki hasonló 2 az 1-ben gépet (esetleg ugyanezt a típust?), és ha igen, meg van-e elégedve vele

Szerk.: céges gép lesz, játszani nem akarok, de szolgáljon ki megbízhatóan három-négy évig.

Hát, igazából zavar is, meg kényelmetlen is ölben tartani nekem a laptopot órákon át, szóval ezért került a képbe az e-book, abból is a paperwhite kijelzősek, ami ugye majdnem olyan mintha papírról olvasnál.Süti írta:Én próbáltam hosszabb távon tableten olvasni, nekem fájt tőle a szemem. Viszont gépen se szeretek hosszabb szöveget. Ha az nem zavar, szerintem a tablet se fog. Én megmaradok a papírnál.
Csak azért dobtam be a témát, hátha tud valaki valami jó kis tabletet fasza felbontással, viszonylag korrekt áron.

- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
Az E-book kímélőbb, de én pl tabletről tanultam utolsó egyetemi évemben, nem lett tőle semmi bajom. Azért legyen egy rendes felbontása meg hd kijelzője.
De attól is függ, ha másra is használnád a tablettát, akkor az jobban megéri, ha sokat olvasol és másra nem kéne a lapos, akkor egy e-book jó befektetés.
De attól is függ, ha másra is használnád a tablettát, akkor az jobban megéri, ha sokat olvasol és másra nem kéne a lapos, akkor egy e-book jó befektetés.
Nem illik.
- Süti
Én próbáltam hosszabb távon tableten olvasni, nekem fájt tőle a szemem. Viszont gépen se szeretek hosszabb szöveget. Ha az nem zavar, szerintem a tablet se fog. Én megmaradok a papírnál.

Legends Never Die.
...popped into the penalty area towards Zidaaaaane! Oh, fantastic...
Real Madrid will be back.
You can put that on a poster.
Stick it on your wall.
Pray to it every night.
We will be back.
...popped into the penalty area towards Zidaaaaane! Oh, fantastic...

Real Madrid will be back.
You can put that on a poster.
Stick it on your wall.
Pray to it every night.
We will be back.
Sziasztok!
Tablet vásárlásban kellene egy kis segítség. Egyetem mellett marha sok elektronikus jegyzetet olvasok, és elég kényelmetlen laptopról megoldani, ezért kellene valami alternatíva. Egy közép-alsó kategóriás tabletben gondolkodom, nem kell csúcsgép, kvázi csak olvasni kéne, viszont nem igazán vagyok otthon a piacon.
A másik dilemma ami ide kapcsolódik, hogy gondolkodtam még e-book olvasóban is, ami felbontás és szemkímélés miatt talán a jobbik megoldás lenne, viszont ezt ugye másra nem lehet használni.
Valakinek valami tapasztalat az ügyben?
Tablet vásárlásban kellene egy kis segítség. Egyetem mellett marha sok elektronikus jegyzetet olvasok, és elég kényelmetlen laptopról megoldani, ezért kellene valami alternatíva. Egy közép-alsó kategóriás tabletben gondolkodom, nem kell csúcsgép, kvázi csak olvasni kéne, viszont nem igazán vagyok otthon a piacon.
A másik dilemma ami ide kapcsolódik, hogy gondolkodtam még e-book olvasóban is, ami felbontás és szemkímélés miatt talán a jobbik megoldás lenne, viszont ezt ugye másra nem lehet használni.
Valakinek valami tapasztalat az ügyben?
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
Hagyd el a fórumot.lordgabi írta:Már a set-top-box-nál is csinálta a Sharp Smart tévénk távirányítója, hogy a +hangerő gomb megnyomása a dekóderen folyamatosan írta a 3-ast, a Menü gomb, az 1-est, most van egy U2C típusú készülékem, IPTV, Google, Youtube, egyéb alkalmazások, mindent tud, és ugyanez a helyzet vele...mi a teendő? Nem találtam a beállításokban semmit, nagyon zavaró, hogy nézem a meccset, feljebb akarom vinni a hangerőt, és feljebb is viszi a tévén, de közben 3333333!!!!!![]()
![]()
Köszi előre is, ha tudtok valami megoldást!

Nem illik.
- reeed_ati
- Kedvenc játékosaid: Zinedine Zidane
Nekem 4 éves a Dell-em, hibátlan még mindig, pedig párszor reptettem is már..Kerlon írta:Dell itt is megy 6 éve, melegszik már meg minden,hangos hűtés stb, de gond nélkül viszi a FHD filmeket.

Ja és 17"-os, szerintem egyáltalán nem hülyeség én mióta ez meg van, lusta vagyok pendrive-ra másolgatni a filmeket, mert ezen is baromi jó nézni

Meg utoljára mikor lanozni vittem, ott sem volt hátrány a nagyobb képernyő.

- lordgabi
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Puskás, CR, R9, RC, Zidane, Casillas, Ramos, Marcelo, Guti, Nacho
Már a set-top-box-nál is csinálta a Sharp Smart tévénk távirányítója, hogy a +hangerő gomb megnyomása a dekóderen folyamatosan írta a 3-ast, a Menü gomb, az 1-est, most van egy U2C típusú készülékem, IPTV, Google, Youtube, egyéb alkalmazások, mindent tud, és ugyanez a helyzet vele...mi a teendő? Nem találtam a beállításokban semmit, nagyon zavaró, hogy nézem a meccset, feljebb akarom vinni a hangerőt, és feljebb is viszi a tévén, de közben 3333333!!!!!

Ex-szerkesztő.
2015. november 25.
UEFA Bajnokok Ligája - Shakhtar Donetsk 3-4 Real Madrid C.F.
Arena Lviv, Lemberg - A nagy találkozás!

2015. november 25.
UEFA Bajnokok Ligája - Shakhtar Donetsk 3-4 Real Madrid C.F.
Arena Lviv, Lemberg - A nagy találkozás!

- KAG
- Kedvenc játékosaid: G.H#14 ; LuMo#19 ; M#12 ; SR#4 ; CR#7
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
írtam még, hogy "furán" mozog a kép a TV-ben
Kiderült, hogy konkrét neve is van ennek a dolognak, mégpedig Soap opera effect.
Hála az égnek javítható a beállítások 5-10 perces buzerálását követően.

Kiderült, hogy konkrét neve is van ennek a dolognak, mégpedig Soap opera effect.
Hála az égnek javítható a beállítások 5-10 perces buzerálását követően.

ZIDANE
Dell itt is megy 6 éve, melegszik már meg minden,hangos hűtés stb, de gond nélkül viszi a FHD filmeket.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- peti_madrid
- Kedvenc játékosaid: Zizou, Guti, Modric, CR
Én mondtam a gyereknek, hogy faszság a 17 col, de a szülők kötik az ebet a karóhoz. Mindenesetre köszi!
- h3x0r
En is ezt a forumot tudom ajanlani. Elso hsz-t olvasd el, ott megmondjak miket kell kitolteni. Ennyibol szerintem kijon egy 17", i5, full hd, 8gb memoria meg egy 240-es ssd. (utobbit valoszinuleg kulon kell megvedd hozza, 30 ezer alatt van)peti_madrid írta:Egyik cimbi szülei akarnak venni egy laptopot, max 250k értékben. Egyetlen kikötésük lenne, hogy 17 colos legyen a gép. Valakinek van valami tuti tippje? Én eddig a Lenovókat ajánlottam nekik, de nem vagyok annyira topon laptopok tekintetében, szóval inkább kikérem a véleményeteket. Köszi előre is!
-
- Kedvenc játékosaid: Alba, Busi, Alves... ja nem
Mindenképp utána kell nézni, hogy jó-e az anyaghasználata meg a hűtése, valamint mennyire dícsérik a fórumokon. Mobilarena.hu-n lévő "milyen gépet vegyek" topicban segítenek. Én is onnan tájékozódtam, én dell 7559-t vettem +ssd-vel. Az mondjuk nem 17 col. De 250k-ért lehet h nem kapsz minőségi 17 colost.peti_madrid írta:Egyik cimbi szülei akarnak venni egy laptopot, max 250k értékben. Egyetlen kikötésük lenne, hogy 17 colos legyen a gép. Valakinek van valami tuti tippje? Én eddig a Lenovókat ajánlottam nekik, de nem vagyok annyira topon laptopok tekintetében, szóval inkább kikérem a véleményeteket. Köszi előre is!
- L.Miki
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Szintén DELL! Két laptopom volt eddig, mindkettő DELL az egyik már 10 éves és hibátlan, a másik most lesz 2. Szóval DELL!soadroli írta:DELLpeti_madrid írta:Egyik cimbi szülei akarnak venni egy laptopot, max 250k értékben. Egyetlen kikötésük lenne, hogy 17 colos legyen a gép. Valakinek van valami tuti tippje? Én eddig a Lenovókat ajánlottam nekik, de nem vagyok annyira topon laptopok tekintetében, szóval inkább kikérem a véleményeteket. Köszi előre is!

Köszönöm, hobbi sporthoz kellene meg csak kiegészítőnek, ahhoz jó lesz akkor első körben a xiaomi.
Laptopban kukk mind1 milyen márka a 3-4-5 nagy közül, mindegyiknek van jó és kevésbé jó sorozata. Én egy acert tépek most, nagyon meg vagyok vele elégedve.
A lényeg,hogy ennyi pénzért full hd és ssd legyen benne, ez alap. A vinyó már nyilván egyéni döntés mekkora kell, a videókártya szintén legyen rendben.
Dell, Asus, Acer az én 3 ajánlásom, lenovoval még nem dolgoztam.
Laptopban kukk mind1 milyen márka a 3-4-5 nagy közül, mindegyiknek van jó és kevésbé jó sorozata. Én egy acert tépek most, nagyon meg vagyok vele elégedve.
A lényeg,hogy ennyi pénzért full hd és ssd legyen benne, ez alap. A vinyó már nyilván egyéni döntés mekkora kell, a videókártya szintén legyen rendben.
Dell, Asus, Acer az én 3 ajánlásom, lenovoval még nem dolgoztam.
- soadroli
- Kedvenc csapatod: a másik
DELLpeti_madrid írta:Egyik cimbi szülei akarnak venni egy laptopot, max 250k értékben. Egyetlen kikötésük lenne, hogy 17 colos legyen a gép. Valakinek van valami tuti tippje? Én eddig a Lenovókat ajánlottam nekik, de nem vagyok annyira topon laptopok tekintetében, szóval inkább kikérem a véleményeteket. Köszi előre is!

- H.E.H.E.
- Kedvenc játékosaid: R9
- Kedvenc csapatod: mi
ASUS.peti_madrid írta:Egyik cimbi szülei akarnak venni egy laptopot, max 250k értékben. Egyetlen kikötésük lenne, hogy 17 colos legyen a gép. Valakinek van valami tuti tippje? Én eddig a Lenovókat ajánlottam nekik, de nem vagyok annyira topon laptopok tekintetében, szóval inkább kikérem a véleményeteket. Köszi előre is!
taking currency fluctuation into account, the most expensive player in history would be Ronaldo Nazário at €433m 
patotomadrid2019jan
"a jutuboskodás 1 szakma, a városvezetés meg 1 másik szakma"

patotomadrid2019jan
"a jutuboskodás 1 szakma, a városvezetés meg 1 másik szakma"
- peti_madrid
- Kedvenc játékosaid: Zizou, Guti, Modric, CR
Egyik cimbi szülei akarnak venni egy laptopot, max 250k értékben. Egyetlen kikötésük lenne, hogy 17 colos legyen a gép. Valakinek van valami tuti tippje? Én eddig a Lenovókat ajánlottam nekik, de nem vagyok annyira topon laptopok tekintetében, szóval inkább kikérem a véleményeteket. Köszi előre is!