Egyéb sportok
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
Re: Egyéb sportok
Hajnalban Tyson bunyózik!
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
- Realfan1
- Kedvenc játékosaid: CR, Modric, Diego Milito , Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Hajnalban nem semmi, hogy fordított a Western Michigan 
Ha már ilyen semmilyen az EB meccsünk, lehet inkább alszom egyet és megnézem a Titans-Coltsot pár óra múlva, esélyes, hogy jobb szórakozást nyújtana.
Ha már ilyen semmilyen az EB meccsünk, lehet inkább alszom egyet és megnézem a Titans-Coltsot pár óra múlva, esélyes, hogy jobb szórakozást nyújtana.
-
poronty
- Kedvenc játékosaid: M. Laudrup, Modric, Kroos, Courtois, Fede
-----------Courtois
Fede--Jacquet--Bastoni--Mendes
------Tonali-----------Neves
Cherki------Musiala-----Diomande
-------------Haaland
https://www.youtube.com/watch?v=kRzMmt_MFko
-------------Haaland
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Abban én is, nem voltak egy szinten.Zsombor írta:Amúgy nagyon durva milyen gyors volt a transition a trianglebe.Realista24 írta: Khabib switched from his dad's favorite armbar to a triangle because he remembered Justin in pre-fight interviews saying he'd never tap & to finish the armbar he'd have to break his arm but didn't want Justin to suffer in front of Gaethje's parents.
Poirier elleni meccsen meg a mostanin is látszott, hogy tiszteli őket Khabib. McGregor ellen ment a ground and pound egész meccsen, őt megalázni akarta, biztos vagyok benne, hogy ha akarja, előbb befejezi azt a bunyót.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Amúgy nagyon durva milyen gyors volt a transition a trianglebe.Realista24 írta: Khabib switched from his dad's favorite armbar to a triangle because he remembered Justin in pre-fight interviews saying he'd never tap & to finish the armbar he'd have to break his arm but didn't want Justin to suffer in front of Gaethje's parents.
Poirier elleni meccsen meg a mostanin is látszott, hogy tiszteli őket Khabib. McGregor ellen ment a ground and pound egész meccsen, őt megalázni akarta, biztos vagyok benne, hogy ha akarja, előbb befejezi azt a bunyót.
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Khabib switched from his dad's favorite armbar to a triangle because he remembered Justin in pre-fight interviews saying he'd never tap & to finish the armbar he'd have to break his arm but didn't want Justin to suffer in front of Gaethje's parents.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Khabib Nurmagomedov - The Eagle (Original Bored Film Documentary)
Nézzétek meg, nagyon megéri, döbbenet a pali, majdhogynem még csak meg se sérült egyik meccsén se, azt letolt 13 UFC meccset
Aki nem követte ezt az embert az is nézze meg ezt a videót, le fog döbbeni garantálom.
Elképesztő ez a dominancia, amit mutatott és ez a meccse méltó lezárás volt minden szempontból, kerek lett ez az egész.
Nézzétek meg, nagyon megéri, döbbenet a pali, majdhogynem még csak meg se sérült egyik meccsén se, azt letolt 13 UFC meccset
Elképesztő ez a dominancia, amit mutatott és ez a meccse méltó lezárás volt minden szempontból, kerek lett ez az egész.
-
poronty
- Kedvenc játékosaid: M. Laudrup, Modric, Kroos, Courtois, Fede
Amúgy ez a tegnapi esti Rays-Dodgers 4. WS meccs kibaszott jó volt. Aki elkezdte nézegetni esetleg az MLB-t, de lemaradt róla, az sürgősen pótolja.
A Big 10 konferencia meg tegnap játszotta az első meccsét, és a Penn State rögtön kikapott. Fields nagyon erős első meccset hozott, illetve sajnos Waddle eltörte a bokáját. Mondjuk szerintem hozott annyit, hogy minimum WR2 lesz a drafton.
A Big 10 konferencia meg tegnap játszotta az első meccsét, és a Penn State rögtön kikapott. Fields nagyon erős első meccset hozott, illetve sajnos Waddle eltörte a bokáját. Mondjuk szerintem hozott annyit, hogy minimum WR2 lesz a drafton.
-----------Courtois
-------------Haaland
-------------Haaland
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Óriási ember hagyja maga mögött a sport világát.
Kezdeti pályafutását nem ismerem annyira, de úgy tapasztaltam, hogy egyedül talán Conor ellen volt "tiszteletlen" valamilyen szinten a meccs alatt, már ami a szájkaratét illeti.
Ahogy az ellenfelek vele, illetve ő az ellenfelekkel viselkedett előtte/utána vagy beszéltek egymásról, mindig is nagyon lenyűgözött.
Nem mellesleg madridista
Kezdeti pályafutását nem ismerem annyira, de úgy tapasztaltam, hogy egyedül talán Conor ellen volt "tiszteletlen" valamilyen szinten a meccs alatt, már ami a szájkaratét illeti.
Ahogy az ellenfelek vele, illetve ő az ellenfelekkel viselkedett előtte/utána vagy beszéltek egymásról, mindig is nagyon lenyűgözött.
Nem mellesleg madridista
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- lestat
- Kedvenc játékosaid: Beckham, Zidane, C.Ronaldo, Ramos
Igen, utana bejelentette hogy visszavonul. Megigerte az anyukajanak.
Cristiano Ronaldo
❼
2014-2024 Champions League Dynasty.
Danke Toni
Zinedine Zidane
92:48
2014-2024 Champions League Dynasty.
Danke Toni
Zinedine Zidane
92:48
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Na várj, én kiestem egy ideje a részletekből. Ez volt az utolsó harca?Zsombor írta:Le a kalappal előtte, eltörte a lábujját felkészülés közben, mumpszos is volt, mégis megcsinálta. Egészen elképesztő, sajnálom, hogy többé nem láthatom oktagonban.Realista24 írta:
Csóri, hogy kivolt, hogy faterja nélkül kellett bemennie és küzdenie.![]()
És az, ahogy utána Gaethje viselkedett és ahogy nyilatkozott lenyűgöző volt, eddig is nagyon szimpatikus volt, de ezek után rengeteget nőtt a szememben. Nagyon szurkolok neki.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Le a kalappal előtte, eltörte a lábujját felkészülés közben, mumpszos is volt, mégis megcsinálta. Egészen elképesztő, sajnálom, hogy többé nem láthatom oktagonban.Realista24 írta:Csóri, hogy kivolt, hogy faterja nélkül kellett bemennie és küzdenie.Zsombor írta: Khabib goat. Remélem utána Gaethje szerzi meg az övet, vagy Dustin.![]()
És az, ahogy utána Gaethje viselkedett és ahogy nyilatkozott lenyűgöző volt, eddig is nagyon szimpatikus volt, de ezek után rengeteget nőtt a szememben. Nagyon szurkolok neki.
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Csóri, hogy kivolt, hogy faterja nélkül kellett bemennie és küzdenie.Zsombor írta: Khabib goat. Remélem utána Gaethje szerzi meg az övet, vagy Dustin.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Khabib goat. Remélem utána Gaethje szerzi meg az övet, vagy Dustin.
- nmate
- Kedvenc játékosaid: Arbeloa
Van köztetek bárkinek tapasztalata ensportos futás edzéstervvel? Maraton szint érdekelne.
Eddig mindig magamnak szőttem őket (pontosabban Garmin), általában sérülés húzta keresztül a félmaraton lefutása után. Bőven benne van, hogy rossz volt a load-management, kéne valami feedback szerű, edzővel.
Eddig mindig magamnak szőttem őket (pontosabban Garmin), általában sérülés húzta keresztül a félmaraton lefutása után. Bőven benne van, hogy rossz volt a load-management, kéne valami feedback szerű, edzővel.
Jól van, Stidham megfutja a firstdownt, a spori el is indul egy vonalba, ahol meg is adták volna, erre hirtelen visszakacsázik egy fél métert balra, hogy meg ne adják

Kár az interceptionért
Kár az interceptionért
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
Alapvetően nem vártam itt extrát ma, pláne nem Cam nélkül. Viszont látva azt, hogy mennyire meccsben voltunk, így már inkább szomorú a helyzet.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots