Aranylabda
- Veidt
- Kedvenc játékosaid: guti, de rossi, arbeloa
- Kedvenc csapatod: real madrid
Re: Aranylabda
Uefa ev játékosa es az Aranylabda mellett lesz egy 3. díj is amit a FIFA szervez, neve most nem ugrik be. Eredményt 50 százalékban befolyásolja az edzők es szövetségi kapitányok szavazata, 25-ben az ujsagiroke es 25-ben a szurkolok véleménye netes szavazás soran.
JUANITO MARAVILLA
LM19 - TK8
LM19 - TK8

- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
Valaki világosítson fel. Most az egyszerű ember mire szavazhat a FIFA honlapján?
Nehány megtévesztő posztból arra következtettem hogy befolyásolja az aranylabdát. De gondolom ez hülyeség.
Nehány megtévesztő posztból arra következtettem hogy befolyásolja az aranylabdát. De gondolom ez hülyeség.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
Respect.Olhats (Griezmann ügynöke): "Már elfogadtuk, hogy Griezmann idén nem fog Aranylabdát nyerni, ugyanis Cristiano viszi majd haza."

2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
- numberone1
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F., Ferencvaros
Ha Bajner Bálint is benne lenne a legjobb 50-en, akkor most o vezetne a Franc Footbal olvasoi szavazasat.

Casillas--Cafu,Hierro,Ramos,Robi Carlos--Kroos,Redondo,Modrics--Ronaldo,Benzema,Zidane
34. Liga, 13. BL
Merci Zizou
KAK 
34. Liga, 13. BL

Merci Zizou

- ericco
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Philadelphia Flyers
- Kapcsolat:
Nana Realista, klasszikuskat csak pontosan idézünk...
amúgy Griezmann tényleg hatalmas vicc lenne.

amúgy Griezmann tényleg hatalmas vicc lenne.
Merci Zizou!
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
hunmadridista írta:Szerintem meg idén nem CR kapja...
1. Messi
2. Griezmann
3. CR
Ez lesz a vége...max. az argentin és a francia helyet cserél...
Cristiano szezonja a két kupa nélkül szerintem kuka lenne.

Szerencse hogy becsúszott két Miki Eger kupa

Grizes mint győztes? Big joke, nagy vicc.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- dzsi91
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Az uefansl sem került be a legjobb 3ba énerre alapozok.Az meg,hogy nem volt annyira rossz éve,tavasszal hány fontos meccsetek volt és azokon mit csinált? Clasico-Atma és még egy kupadöntő...hát finoman szólva sem szólt róla egyik meccs sem.A Copa-t nem is említem, mist attól hogy őszre összeszedte magát szerintem még nem kéne odaférjen.palesz77 írta:Alapbol nem is volt annyira rossz eve, ez elott a honap elott se, de szerinted nem lesz benne? Dehogynem, masodik is lesz raadasul, pont mint tavaly CR, es egy evvel elotte pont o. Amig ilyen a rendszer, az elso 2 hely boritekolhato szerintem, csinaljon barki barmit. Ezert nincs is akkora nivoja a szememben mar egy ideje..dzsi91 írta:Csont nélkül Cr lesz.Inkább arra leszek kiváncsi,hogy Messit megpróbálják-e beerőszakopni a top 3ba egy ilyen év után vagy sem.
De természetesen nem lepődök meg ha másodikbak odaér.kapja meg Cé legyen 5-4 a vége és akkor jövőre valami komolyabb aranylabdát osszanak ki ha már váltani akarnak.
Ui.: fabtasztikus amugy,higy ez a mostani rendszermessi megjelenésétől pályafutása "végéig" tart

"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams
- numberone1
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F., Ferencvaros
Szerintem annyira kiemelkedo szezonja senkinek sem volt. Mindenkinel lehetne vmit talalni, h miert ne kapja....legalabbis egyeni szempontbol. Ami donteni fog, az a valogatottban elert siker. Ezert fogja CR nyerni es nem Grizmann v Messi....szerintem.
Casillas--Cafu,Hierro,Ramos,Robi Carlos--Kroos,Redondo,Modrics--Ronaldo,Benzema,Zidane
34. Liga, 13. BL
Merci Zizou
KAK 
34. Liga, 13. BL

Merci Zizou

- pheco
- Kedvenc játékosaid: Beckham, CR, Ramos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
A gólok így is ott vannak. BL gólkirály. Szóval lehet finnyáskodni Realosként, de simán neki kell kapnia. Messi mire kapná? Egy jó őszre? Griez meg esélytelen szerintem.hunmadridista írta:Szerintem meg idén nem CR kapja...
1. Messi
2. Griezmann
3. CR
- hunmadridista
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Figo, Beckham, Ronaldo, CR
Szerintem meg idén nem CR kapja...
1. Messi
2. Griezmann
3. CR
1. Messi
2. Griezmann
3. CR
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
Elvileg idén már az új rendszer alapján ítélik oda a díjat.palesz77 írta:Amig ilyen a rendszer, az elso 2 hely boritekolhato szerintem, csinaljon barki barmit. Ezert nincs is akkora nivoja a szememben mar egy ideje..

2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
- Veidt
Egy olyan meccse volt amikor a hatara vette a csapatot, erre gondoltam. Ha nem itt focizna, mindenki azt mondana hogy gyengén teljesített.
JUANITO MARAVILLA
LM19 - TK8
LM19 - TK8

-
- Kedvenc játékosaid: Xavi, Iniesta, Verratti, Dahoud
- Kedvenc csapatod: Barcelona
Alapbol nem is volt annyira rossz eve, ez elott a honap elott se, de szerinted nem lesz benne? Dehogynem, masodik is lesz raadasul, pont mint tavaly CR, es egy evvel elotte pont o. Amig ilyen a rendszer, az elso 2 hely boritekolhato szerintem, csinaljon barki barmit. Ezert nincs is akkora nivoja a szememben mar egy ideje..dzsi91 írta:Csont nélkül Cr lesz.Inkább arra leszek kiváncsi,hogy Messit megpróbálják-e beerőszakopni a top 3ba egy ilyen év után vagy sem.
- Remy
- Kapcsolat:
Csak tudnám, akkor minek akarja egy rakás ember Pepének adni, ha CR volt a nagy ász a csapatban. Kicsit ellentmondásos a dolog.Veidt írta: Nem o vitte egyedul a hatan? Egyetlen ilyen meccse volt.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
- Veidt
Nem o vitte egyedul a hatan? Egyetlen ilyen meccse volt. En emlékszem arra is hogy ha az első két csoportmeccsen belo akar egyet is a számtalan helyzetéből meg 8 méterről nem rug luftot, akkor eleve veszélybe se kerültek volna a portugálok. En sokakkal ellentétben nem Ronaldonak adnam, hanem Kroosnak. Januar/februar ota nem csak papíron világklasszis es top1 a feladatkörében, Eb-n a németek legjobbja volt, nulla gyenge meccs. Ősszel eddig ugyanez. Mindezt ugy hogy szinte az osszes merkozesen jatszik.Remy írta: Amúgy nem tudom, hogy vagytok vele, de ha CR így folytatja, akkor nem vagyok benne biztos, hogy Ő nyeri. Lényegében EB óta gyenge, és hiába nyertek a portugálok EB-t, nem CR vitte egyedül a hátán a csapatot.
JUANITO MARAVILLA
LM19 - TK8
LM19 - TK8

Szerintem Grízes kizárt... mire? Mit nyert? Azért ne már... ahhoz, h cím nélkül nyerjen kellene vagy 70 gól az évben
- Remy
- Kapcsolat:
Kéne, de a régi rendszerben sem igazán nyertek hátvédek aranylasztit, pedig voltak "szintekkel" jobbak, mint Pepe.Kerlon írta:C, Griezmann, Pepe, oszt jó napot. Régi rendszerben ezt Pepenek kéne nyernie.
Amúgy nem tudom, hogy vagytok vele, de ha CR így folytatja, akkor nem vagyok benne biztos, hogy Ő nyeri. Lényegében EB óta gyenge, és hiába nyertek a portugálok EB-t, nem CR vitte egyedül a hátán a csapatot.
Remélem Ő nyer, de...
Viccen kívül, nem lennék meglepve, ha Griezmann nyerné. (Nem neki szurkolok, mielőtt valaki megint rákezd a hülyeségre...)
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
- dzsi91
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Bale,Suarez,Grízes Pepe és még sokan masok előtte vannak idén,októbert írtunk amikor Messi formába lendült.Ha az uefa sem rakta be a top 3ba,szerintem a fifabak sem kéne azért mert vert 6 gólt 1 hét alatt.Ladislao írta:én aztán kedvelem annyira CR-t, hogy csont nélkül oda adnám neki a következő 3 aranylabdát is azért amit az elmúlt 7 évben tett a Real Madridban, de azért Messit nem lenne nagy tudomány "beerőszakolni" a TOP3-ba.dzsi91 írta:Csont nélkül Cr lesz.Inkább arra leszek kiváncsi,hogy Messit megpróbálják-e beerőszakopni a top 3ba egy ilyen év után vagy sem.
Az őszi szezonban elég jól tolja.. és bár önmagához képest gyenge tavasza volt azért én nem érezném túl erősnek azt a TOP3-at főképp ha marad a mostani formája decemberig.
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams