Egyetértek, a barca annyit adott ki magából amennyi kell azt meg ,hogy ez a maximum vagy van még bennük több is majd kiderül...Ott vannak a 8 között mindenki jól járt, kívéve a City de csak magukat okolhatják...Jöhet a Chelsea-Real(azért a Schalke-n jussunk túl előtte) és Barca-Bayern párharc :Đcsababarca írta:City még annyit se csinált mint mi, a kiállításig sem,pedig ők voltak otthon.pheco írta:Tényleg nem az utálat mondatja velem, de semmit nem csinált igazából tegnap a Barca. Konkrét kialakított helyzetre nem is emlékszem tőlük a tiziig. Ott meg ugye tudjuk a körülményeket. Sőt 0-1-nél is inkább a Citynek voltak helyzetei. Egyik Barcás haverom meg azt mondta, hogy momentuma sem volt a Citynek, köze nincs a Barcához... Meg azt is elárulta nekem, hogy a Realt sokkal jobban segítik a bírókAz a baj, hogy ezzel a 70+%-os labdabirtoklással úgy tűnik, mintha a Barca dominálna minden meccsen közben sokszor semmit nem csinálnak. Ha az én csapatom csinálná ezt engem baromira idegesítene.
Engem is idegesít általában a semmittevés, BL-odavágón idegenben a City ellen el tudom fogadni. Főleg,hogy ez a semmittevés most olyan volt,hogy látszott, ha nem rúg luftot Piqué,vagy lepkézik Valdes,akkor itt nem kapunk gólt. Fejben ott voltunk tegnap nagyon,szerintem. És igen, a várakozásokhoz képest a City marha keveset csinált, mondhatni nem volt közük a meccshez, mert semmit sem akartak/tudtak (nézőpont kérdése) csinálni.
Ha ezt a meccset otthon kezeljük így,akkor egyetértenék, de idegenben ez bőven okés volt.
Ez szerintem egyértelmű,hogy a Bayern még egyszer nem fogja így lesimázni a Barcát...Nem tudom nagyon erős csapat a Bayern meg ők az első számú esélyesek de én valamiért nem tartok tőlük annyira, szerintem a Chelsea és a Madrid tudná ütni őket két meccsen, a Barca egy döntőben megfoghatná őket, nekik azért a védelmük függetlenül a City meccstől még kevés két meccsen a Bayern ellen, meg hát Guardiola jobban ismeri a Barcát mint Tata...
Az meg nem tudom mennyire előny,hogy 100pontal vezetik a bajnokságot és kb barátságos meccseket tolnak a Bundesligaban, aztán hirtelen jön egy BL meccs...Tavaly ebből profitáltak,de akkor habzott a szájuk a BL trófeáért,senki nem álhatott az útjukba ,idén azért más a helyzet.Meg hát a hagyományok miatt se nyerhetnek :Đ