Jim írta:
raul 4 ever írta:
Nem kell emiatt többet ekézni az öreget, mint amit érdemel. Akkor ha marad Vdb, ua lett vna mint most volt --> lényegi erősítés nélkül vergődik 1 legenda a padon.
ezt nem értem
2003-ban még toppon volt a keret, inkább az volt a nagyobb bravúr, hogy utána az új edzőknek nem sikerült címeket nyerni velük évekig
Az a keret minden volt csak nem top. Hasonló helyzet volt mint 2017-18 után a 2018-19es szezon.Csak amíg 18-19ben a támadórészlegünk kapott léket addig 2003-04ben a védelmünk.
2002-03 baszó keret baszó edző aztán léket kapott a keret egyszerre távozott makelele és hierro helyettük meg érkezett beckham és egy lopi szintű edző.
Ráadásul ha jól emlékszem Vdb nem azért távozott mert bármi gond lett volna hanem mert nem akarta Makelelet beckhamre cserélni. Szóval ugyanúgy mint 2018ban az edző inkább távozott hibás vezetőségi döntések miatt minthogy összerúgta volna a port bárkivel(Zidane-Cr-bale mizéria).
Perez nem egy szent kb ugyanannyi hibás döntése van mint pozitív. Ettől függetlenül én pont leszarom,hogy mit mondott Casillasról meg Raulról,tudtuk ezt itt mind,hogy mennyire rátelepedtek az öltözőre.
Ami inkább aggasztó,hogy kihívta maga ellen a sorsot a szuperligás mizériával amiben szintén egyetértek vele viszont ezt nek a Real elnökeként kéne csinálni. Megvan a hatalma és kapcsolatai,hogy akár az uefa elnöke is lehessen vagy létrehozzon egy új szövetséget.Amikor az én klubomat vezeti ne foglalkozzon mással. Csak szívunk amióta volt ez a szuperligás mizéria.
És kb mindenben egyetértek vele Raul casillas szuperliga uefa maffia. De ezt akkorsem most kellett volna.
Nekünk viszont lassan el kell kezdeni az öreg nélkül tervezni mert egyrészt bármikor jöhet valami olyan ujságíró aki aztán olyat tud,hogy elviszi a népharag már perezt másrészt már rohadtul benne van a korban.
Nem vagyok képben ki a jó opció de remélem perez azért megtalálta már saját utódját is mert elég tudatos vén rókának néz ki.
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams