Kerlon írta:
Látod ez a fórumozás legszebb dolga, amikor olyan dolgot adsz a másik szájába, amit ő nem is mondott. Leírta, hogy megint idejön mindenki fikázni holott máshol is komoly problémák voltak. Modric tegnap egy nagy lófasz volt kb. 70 percig, akkor volt pár jó megindulása és ennyi is volt. CR kb. ugyanazt csinálta, mint Karim csak előtt 2 szabadot meg kihagyott egy hatalmas ziccert. Marcelo totál vakon volt, védekezése nulla volt kb. Mégis mindenki csak itt van és habzó szájjal Benzemázik, szerinted meg azt mondta Realista, hogy ő az alfa meg az omega, de gondolom csodálkozol, hogy miért nem reagál már rá.
Hagyjuk már. Nem adtam én senkinek sem semmit a szájába. Feltettem egy kérdést. Nekem a "Karim volt az
egyetlen 45 percig akinél jo helyen volt a labda" félmondat azt sugallja, hogy ő volt a legjobb az első felesben, míg a "Ott egyedül a lövésben volt hiba, fejben szarul tette össze. Elment rajta ket pont." azt jelentheti, hogy igen, CR-en ment el a győzelem. Emellett megkaptuk, hogy mivel mi a TV-ben láttuk, így lófaszt se láttunk. Erre kérdeztem rá, arra, hogy élőben tényleg így látszott e, vagy csak félreértettem a félmondatokat, de persze választ nem kaptam.
El kellene már dönteni, hogy mégis mi a fenét akarunk a játékosoktól. A CR menjen ki szélre, mert ott talán több haszna van (ezt meg is teszi rendre) meg a Karim mezőnyben jó, ezért 20-30 méterre dolgozzon a kaputól NEM opció, mert ez a 2 db csatárunk van télig (a nagyok szerint év végéig). Ennek a 2 embernek 1 fő feladata van: gólt szerezni. Ez az ő idei feladatuk. Tegnap láttuk, hogy míg CR a 2 szabadon kívül 5-ször vállalkozott lövésre, addig Karim 0, azaz NULLA alkalommal próbálta meg elvégezni a fő feladatát. De hasonlóan siralmas a Key Pass aránya, mert hár Karimnak inkább az lenne a feladata: 2-0. Azt hiszem nem túlzó, ha előveszi az egyszeri szurker azt a játékost, aki meg sem próbálja elvégezni a feladatát (itt megjegyzem, hogy nem jöttem fikázni Karimot, sőt, valamilyen szinten védtem is másik topikban). Tudom, ezek csak statisztikák, de sajnos nekünk, akik csak a TV előtt nézzük a meccseket, csak ez maradt. És még valami. Lehet nem úgy kellene megvédeni egy játékost, hogy más is szar volt. Modric nem volt jó. Sőt. De a feladatát próbálta elvégezni, 90% körül passzolt 75-ször, emellett volt 4 szerelése 2 labdaszerzés mellett.