egy jó song-maskeránó lehozzaRealista24 írta:Francba, Piqué két hétre kiesett. Nőnek az esélyeik.

HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2014. február 23., vasárnap 15:14
egy jó song-maskeránó lehozzaRealista24 írta:Francba, Piqué két hétre kiesett. Nőnek az esélyeik.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2014. február 23., vasárnap 15:10
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2014. február 23., vasárnap 15:08
egyszer, akár..ha nem lesz ribery meg robben, az adidas komoly összeggel segítene..de sok esély nincs rá szerintemdzsi91 írta: tudom,hogy sokan elképzelhetetlennek tartják,de szerintem váltani fog előbb utóbb.A bayernt tökéletes célpontnak tartanám,guardiola,tiki-taka, Adidas stb...persze ez most még eljépzelhetelen sokak számára, de túl rövid egy focista pályafutása,főleg egy ekkora játékosé,hogy megvárja amíg a Barca újraépíti magát, ami lehet 2-3 de akolár 5-6 év is.
HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2014. február 23., vasárnap 15:03
Szerintem Félreértessz, Puyol mellett Messi az egyetlen a Barcából akit "kedvelek".Csak egyszerűen megvagyok győződve róla,hogy a kétszeres aranylabdás Messi sokkal jobb focista volt mint a 4szeres...egyszerűen R9 utolsó éveire emlékeztet az egész ember,nem hajt el sétálgat,ha kap egy labdát még megmutatja azért mire képes, de fontos meccseken már 2 éve nem igazán alkotott maradandót...Minden madridizmusomat félre téve is szerintem új közegre új motivációra van szüksége, mert egyszerűen látványosan jóllakott az ember, és ez sem a barcának sem neki nem jó.Az időnként gúnyos megjegyzéseim pedig a folyamatos felszopásának szól, nem a személyének.csababarca írta: Dzsi, kicsit nagyobb tisztelettel is beszélhetnél Messiről, mert amiket írsz,hogy nem megy neki a nagy csapatok ellen, ez részben igaz, és csak az utóbbi másfél évben. Előtte csak összekapart 18 gólt ellenetek, 2 bl döntőn gólt rúgott, stb...szóval elfogadom hogy mostanában kevésbé megy neki úgy összességében,de túlozni nem kell.
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2014. február 23., vasárnap 14:59
luiz és piqué együtt, na ott köszönt be az aranykorszak...madridbanKerlon írta:Én örülnék, ha Luiz menne hozzájuk, lassú favágó, ráadásul könnyen elszáll fejben és egy vé egyben alázható... Nagyjából csak akkor hasznos a gyerek, ha olyan zárt védekezést alkalmaznak, mint a Chelseanél, a Barcánál meg nem nagyon lesz olyan- Nem csoda, hogy Terry és Cahill mellett ritkán játszik.
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2014. február 23., vasárnap 14:51
HozzászólásSzerző: csababarca » 2014. február 23., vasárnap 14:48
HozzászólásSzerző: Mike » 2014. február 23., vasárnap 14:46
amúgy jogos a kérdés...R.M.C.F írta:Sok kommentben előjön és meg akartam már kérdezni hogy Neymar mitől van folyamatosan témában? mitől szempont ő ami alexis vagy pedro meg nem? mit tett amitől ő mindig szempont? mintha valami nagy veszélyes játékos lenne. .....
HozzászólásSzerző: csababarca » 2014. február 23., vasárnap 14:41
HozzászólásSzerző: morientes » 2014. február 23., vasárnap 14:27
Odaírtam én...ja Pedrot nem.Na akkor pótolom.Messi,Alexis,Pedro,NeymarR.M.C.F írta:Sok kommentben előjön és meg akartam már kérdezni hogy Neymar mitől van folyamatosan témában? mitől szempont ő ami alexis vagy pedro meg nem? mit tett amitől ő mindig szempont? mintha valami nagy veszélyes játékos lenne. .....
HozzászólásSzerző: ericco » 2014. február 23., vasárnap 14:24
HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2014. február 23., vasárnap 14:21
HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2014. február 23., vasárnap 14:15
HozzászólásSzerző: pheco » 2014. február 23., vasárnap 14:12
HozzászólásSzerző: morientes » 2014. február 23., vasárnap 14:10
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2014. február 23., vasárnap 14:03
HozzászólásSzerző: pheco » 2014. február 23., vasárnap 13:57
Xavi, Puyol..hehe írta: hamarosan egy korszak lezárul, a különbség az, hogy a barcánál tudni fogják, hogy mikor kell és kit elküldeni nyugdíjba, míg nálunk anno nevekbe kapaszkodtunk pl egy raul esetében és nem pedig a teljesítménybe, ami a lényeg lenne.
HozzászólásSzerző: madridronie » 2014. február 23., vasárnap 13:50
---->Valami nagyon nem stimmel katalánéknál.
Ugyanaz történik velük mint korábban minden "nagy csapattal"; ergo egyszer mindennek vége!ehhez nem kell atomfizikusnak lenni, a barca magja kiégett, ez a világ rendje, nem lehet azt a teljesítményt hozni annyi évig. szépen kiöregednek, lesznek helyettük mások.
1-1 meccsre még felpörögnek, tehát a kupadöntőt még simán kiszophatjuk tőlük és messze is mehetnek a béellben, de a védelmük évek óta gyenge és már a kp sem tudja azt a stabilitást hozni, a fentebb említett okok miatt, amit korábban.
a barcások helyében én élveznék minden jó meccset, hamarosan egy korszak lezárul, a különbség az, hogy a barcánál tudni fogják, hogy mikor kell és kit elküldeni nyugdíjba, míg nálunk anno nevekbe kapaszkodtunk pl egy raul esetében és nem pedig a teljesítménybe, ami a lényeg lenne.
HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2014. február 23., vasárnap 13:11
Szerencsére most már nincs is más választása Pellének, nem okoskodhat már.Sipszó után 300%, én képesek tartom a Cityt rá hogy a Nou Campban kiharcolja a továbbjutást, de ehhez most már egy jó adag szerencse is kéne (korai gól).1et tuti lő a barca,szóval ha én lennék Pelle azt mondanám ,hogy 3 lőtt gólig nincs megállás.Az is benne van a pakliban,hogy a barca kitömi a kinyíló Cityt.L.Miki írta:Láttunk már néhány csodát a futball történelme során. Én eltudnám képzelni azt, ahogyan a City minden erejüket beleadva, a saját játékukat játszva a maguk javára billentené a továbbjutást. Képesek lennének rá, az első meccsen is képesek lettek volna rá. Csak Pellegrini nagyon okosnak akart látszani, de valójában akkor lenne okos, ha szabadjára engedné a csapatot, vagyis magukat és játszatok, ahogyan szoktatok mondván.Kerlon írta:A City szerintem maximálisan elszúrta az első meccset és most ehetik majd, amit főztek. Egyszerűen nem tudom elképzelni, hogy ne kapjanak gólt, mivel kontrázhat kedvére a Barca, amiben életveszélyesek. Szerintem minimum 3 gólt kéne verniük és minél előbb kellene az első kettőt. Hazai pályán neki kellett volna menni a Barcának úgy, hogy mire kihúzzák a seggükből a kapufát már 2-3-mal mennek. Ehelyett felálltak kivárásra hazai pályán és jól leszoptak. Ezt kellett volna idegenbe pár gólos vezetésnél.
De sanszos, hogy ismét valami újat akar húzni Pelle a visszavágóra, ami végül ismét a kárára fog elsülni.
HozzászólásSzerző: L.Miki » 2014. február 23., vasárnap 13:00
Láttunk már néhány csodát a futball történelme során. Én eltudnám képzelni azt, ahogyan a City minden erejüket beleadva, a saját játékukat játszva a maguk javára billentené a továbbjutást. Képesek lennének rá, az első meccsen is képesek lettek volna rá. Csak Pellegrini nagyon okosnak akart látszani, de valójában akkor lenne okos, ha szabadjára engedné a csapatot, vagyis magukat és játszatok, ahogyan szoktatok mondván.Kerlon írta:A City szerintem maximálisan elszúrta az első meccset és most ehetik majd, amit főztek. Egyszerűen nem tudom elképzelni, hogy ne kapjanak gólt, mivel kontrázhat kedvére a Barca, amiben életveszélyesek. Szerintem minimum 3 gólt kéne verniük és minél előbb kellene az első kettőt. Hazai pályán neki kellett volna menni a Barcának úgy, hogy mire kihúzzák a seggükből a kapufát már 2-3-mal mennek. Ehelyett felálltak kivárásra hazai pályán és jól leszoptak. Ezt kellett volna idegenbe pár gólos vezetésnél.
Jelenlévő fórumozók: 10 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem