Aranylabda

Foci a Real Madridon túl...
Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kedvenc csapatod: Real Madrid
Kapcsolat:

Re: Aranylabda

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2016. november 21., hétfő 16:00

A Puskás díj 2016 jelöltjei:
https://pbs.twimg.com/media/Cxy2AHCW8AU5FH8.jpg
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

L.Miki
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.

HozzászólásSzerző: L.Miki » 2016. november 8., kedd 18:51

Erre csak egy magyar közmondással tudok reagálni:
,,Kár a bolondra szép szót vesztegetni." :coffee:

BBeno

HozzászólásSzerző: BBeno » 2016. november 8., kedd 11:13

piquet megint senki nem kérdezte, úgyhogy elmondta a véleményét ezzel kapcsolatban.
GARETH:coffee:

RONCI A LEGENDA

Grande Pipita Higuaín

Ronaldo: Özil zseni

VAR<3

18/19: Perez nagy éve .lol. P3/L16/SF

Götze Gareth ReusRashford KdB Hazard Sterling Lukaku Mario Pogba Sané James Jesús

Chris
Kedvenc játékosaid: Roberto Carlos, Zidane

HozzászólásSzerző: Chris » 2016. november 7., hétfő 17:11

Évszázad vicce :lol: :lol: :lol: Ja nem az. Az a VB MVP volt :lol:
Az, de CR idei aranylabdája sem annyira indokolt, ahogy Messié még annyira sem volt az, amikor 2010-ben elvitte a hollandok (Sneijder vagy Robben) elől.
A Wolfsburg ellen megvolt a mesterhármas az ok, kiélezett meccs volt, meg volt egy Wales elleni fejese. De a nagy meccseken nem csak a gólok hiányoztak, hanem eltűnt a pályáról folyamatosan. Nem mondom hogy nem kaphat épp aranylabdát, de hol lenne ez a Real az emlegetett Kroos-Modric kettős nélkül? Bale, ha gólokat nem is lőtt, de a hátán cipelte Walest és végigküzdötte jó játékkal a Real tavaszát. Én idén neki adnám egyébként. Vagy akár Ramos szóba sem kerül sose, amikor védőként két BL-t döntött el kis túlzással. És a válogatott sikere sem hiszem, hogy aranylabdát hozott volna neki idén. (Pepe sem merül ugye fel igazán).
Valóban korszakos játékos Messi és CR, de én már várom, hogy jöjjenek a helyükre hasonló kaliberek (lehet aztán 10 évet várhatunk erre fene tudja).

Chris
Kedvenc játékosaid: Roberto Carlos, Zidane

HozzászólásSzerző: Chris » 2016. november 7., hétfő 17:02

Suarez a VB-s eset után szubjektív díjat nem fog kapni, marad neki az aranycipő, azt nem lehet elvenni tőle :lol: . Szerintem egyébként jelenleg ő a legjobb csatár a világon. Mondjuk kevésbé feltűnő Neymar, Messi mellett, Griezmann könnyebben villoghat Torres vagy épp Carrasco mellett.

palesz77
Kedvenc játékosaid: Xavi, Iniesta, Verratti, Dahoud
Kedvenc csapatod: Barcelona

HozzászólásSzerző: palesz77 » 2016. november 7., hétfő 16:51

donor írta:Amúgy lóf@szt sem érnek ezek a díjak. Legjobb példa a legutóbbi La Liga díjjak. Legjobb játékos: Griezman (aki ugye támadó), legjobb támadó (értelem szerűen): Grie.... lóf@szt :lol: , Messi. Évszázad vicce :lol: :lol: :lol: Ja nem az. Az a VB MVP volt :lol:
Kroosos, Modricos, gyengebb EB-s resszel nem ertek egyet, Kroos talan a legjobb kozeppalyas volt az EB-n is. Modriccsal meg nem egymas elol veszik el a rivaldafenyt, hanem kiegeszitik egymast. Tokeletes kettos az ovek, hasonloan jo a kemia szerintem, mint az Ini-Xavi duonal volt. CR Aranyat se gondolta jogosnak mindenki az EB utan se, de mindegy, emiatt irok igazabol. Itt a La Liga dijahoz egy kis pontositas. Azt en se ertem, hogy miert lett Messi a legjobb csatar, ha Suarez a legjobb kulfoldi jatekos - vagy mit is nyert -, de Griezmann a statisztikak szerint lett a legjobb, nem a szavazok szerint. Volt valami sajat adatbazisuk, ami az egesz szezonos statok alapjan Griezmannt hozta ki a legmeghatarozobb jatekosnak az elozo szezonban, ezert kapta o ezt a dijat.

kiserik

HozzászólásSzerző: kiserik » 2016. november 7., hétfő 16:27

Van itt minden, mint a búcsúban :lol: , Messi. Évszázad vicce :lol: :lol: :lol: Ja nem az. Az a VB MVP volt :lol:
Járjatok nyitott szemmel, legyetek bátorak!

Ladislao

HozzászólásSzerző: Ladislao » 2016. november 7., hétfő 14:54

L.Miki írta: ez a bevett szokás a Messi & Ronaldo egyed uralomig... így kaphatott ugye aranylasztit Cannavaro is, ugye középpályás, védő, támadó egyaránt.
Cannavaro érdekes példa mert ő nyilván a VB-s produktumára kapta kifejezetten a bogyót. Előtte sem emlékszem, hogy extrát nyújtott volna, de ősszel a Realban kifejezetten bizonytalan volt még az ideigazolása után.
Egyébként sok igazság volt a többi általad írt dologban is, de inkább elengedem a témát.
Most az, hogy szerinted Kroos vagy Griezmann nem potenciális aranylabda esélyes, az a te egyéni látásmódod, de attól még másnál lehet. Ezt értsd meg, mielőtt legközelebb elküldesz egy kommentet a témában.
Értem, rendben.

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2016. november 7., hétfő 14:52

Ladislao írta:
Realista24 írta:
A focit gólra játsszák valóban, de mégis tizenegyen vannak egyszerre a pályán. Pont az ilyen idióta gondolkodásmód miatt tart ott ez a díj, ahol van most. Mi az hogy csak előröl lehet nevet írni? Ki vagy te hogy megszabd hogy mások szerint ki volt a legjobb? :lol:
Azt írtam, hogy reálisan gondolkozva kikről lehet szó mint potenciális nyertes. Sajnos ez nem lehet az említett nevek mint Modric vagy Neuer vagy régen Casillas akinek én szívem szerint adtam volna.
Ez nem az én gondolkodásmódom hanem a jelenlegi trend. És ez nem is fog változni még akkor sem ha személyeskedsz velem.
Most az, hogy szerinted Kroos vagy Griezmann nem potenciális aranylabda esélyes, az a te egyéni látásmódod, de attól még másnál lehet. Ezt értsd meg, mielőtt legközelebb elküldesz egy kommentet a témában.
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

MesQueUnClub
Kedvenc játékosaid: Ronaldinho, Ronaldo, Zizou, Kaká, Messi, Eto'o, CR, Deco
Kedvenc csapatod: Barca

HozzászólásSzerző: MesQueUnClub » 2016. november 7., hétfő 14:50

Továbbra is a legnagyobb hülyeség hogy tavasz-őszre adják.
♠Ronaldo♣Ronaldinho♥Zidane♦

L.Miki
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.

HozzászólásSzerző: L.Miki » 2016. november 7., hétfő 14:47

Ladislao írta:
Kik? De olyanokat írj akik tényleg potenciális aranylabda jelöltek lehetnek mert tetszik vagy nem ezt a sportot gólra játszák és amíg így van addig mindenki tesz rá magasról, hogy Modric szépen lefordulgat vagy Neuer mekkorákat véd... Előlről meg várom akkor a neveket ki voltak bőven jobb játékosok idén.

És nem kerültem ellenmondásba magammal csak Te nem érted mit próbálok megmagyarázni.

Értsük már meg, hogy nyilván hasonló gólszám vagy gólpont esetén már természetesen számít a nyert trófeák is. Ezért nyilván nem fogja Higu kapni. Suarez meg gyanítom 3.-4. helyen végez majd. Nyert országon beüli címeket, de két nemzetközi címmel nem összehasonlítható.
Ezt a sportot gólra játsszák, az aranylabdát meg a naptári évben a legjobban teljesítő játékos kell, hogy kapja... volt ez a bevett szokás a Messi & Ronaldo egyed uralomig... így kaphatott ugye aranylasztit Cannavaro is, ugye középpályás, védő, támadó egyaránt. Ha csak gólra akarunk díjazni az aranycipőt kell adni, aranylabda meg az egyéni teljesítmény, részvétel a meccseken. Ezt vedd úgy pl. hogy a tanulók kapnak osztályzatot egyes dolgozatok és cetlik után, majd egy év végi jegyet, ami egy összesítő jegy, az összes többi jegy alapján.
Nos, ez az Aranylabda célja, hogy az focista kapja, aki a leginkább kiemelkedett a többiek közül, aki a legjobban teljesített, amikor égett ház, eloltotta tűzet és a legfontosabb meccseken nem játszott szellemet. Így kell ezt érteni. Manapság nem így történik a díjkiosztás, felesleges is rajta rágódni. CR fogja kapni. Elkorcsult ez az egész.

Ladislao

HozzászólásSzerző: Ladislao » 2016. november 7., hétfő 14:46

Realista24 írta:
A focit gólra játsszák valóban, de mégis tizenegyen vannak egyszerre a pályán. Pont az ilyen idióta gondolkodásmód miatt tart ott ez a díj, ahol van most. Mi az hogy csak előröl lehet nevet írni? Ki vagy te hogy megszabd hogy mások szerint ki volt a legjobb? :lol:
Azt írtam, hogy reálisan gondolkozva kikről lehet szó mint potenciális nyertes. Sajnos ez nem lehet az említett nevek mint Modric vagy Neuer vagy régen Casillas akinek én szívem szerint adtam volna.
Ez nem az én gondolkodásmódom hanem a jelenlegi trend. És ez nem is fog változni még akkor sem ha személyeskedsz velem.

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2016. november 7., hétfő 14:41

Kik? De olyanokat írj akik tényleg potenciális aranylabda jelöltek lehetnek mert tetszik vagy nem ezt a sportot gólra játszák és amíg így van addig mindenki tesz rá magasról, hogy Modric szépen lefordulgat vagy Neuer mekkorákat véd... Előlről meg várom akkor a neveket ki voltak bőven jobb játékosok idén.
Lassan visszavehetsz az arcból meg a stílusból, mert kezdesz az agyamra menni.

Tous avec Karim
Je Suis Benzema

Ladislao

HozzászólásSzerző: Ladislao » 2016. november 7., hétfő 14:38

Veidt írta:Idén CR-nél voltak bőven játékosok akik egyénileg jobban teljesítettek,

És nem kerültem ellenmondásba magammal csak Te nem érted mit próbálok megmagyarázni.
Amúgy meg aki a gólokkal jön, Higu is vágott sokat, Suarez is. Mégsem fognak egy deka aranylasztit sem kapni.
Értsük már meg, hogy nyilván hasonló gólszám vagy gólpont esetén már természetesen számít a nyert trófeák is. Ezért nyilván nem fogja Higu kapni. Suarez meg gyanítom 3.-4. helyen végez majd. Nyert országon beüli címeket, de két nemzetközi címmel nem összehasonlítható.

Veidt
Kedvenc játékosaid: guti, de rossi, arbeloa
Kedvenc csapatod: real madrid

HozzászólásSzerző: Veidt » 2016. november 7., hétfő 14:33

Galacticos írta: Mond mar el legyszi hogy ki teljesitett annyira sokkal jobban crnel? Vagy kik?
Es ne griezmant ird kerlek mert sokkal tobb golt lott es golpasszt adott ronaldo.
R24 leírta a lényeget. Nem érdemtelenül kapná meg CR, de az biztos hogy ha rajtam múlna én nem neki adnám.
JUANITO MARAVILLA

LM19 - TK8 :sziv:

MesQueUnClub
Kedvenc játékosaid: Ronaldinho, Ronaldo, Zizou, Kaká, Messi, Eto'o, CR, Deco
Kedvenc csapatod: Barca

HozzászólásSzerző: MesQueUnClub » 2016. november 7., hétfő 14:28

Amúgy meg aki a gólokkal jön, Higu is vágott sokat, Suarez is. Mégsem fognak egy deka aranylasztit sem kapni. Az meg, hogy többet rúgott Griezmannal, szép is jo csak a francia több mint 10 kieséses meccsen talált be bl+Eb-n, csak ugye pont Ronaldo csapatai ellen bukott. Igy a köztudatban is igy maradt meg az éve, hiába lőtt nagyon fontos gólokat.
♠Ronaldo♣Ronaldinho♥Zidane♦

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2016. november 7., hétfő 14:22

CR nagyon régóta nem emelkedik ki játékban, ezért érhetőek azok a hangok, hogy miért is neki kéne nyernie az Aranylabdát, illetve nem az, hogy miért neki kéne, hanem hogy miért csak ő nyerheti, hiszen voltak nála jobban teljesítő játékosok, ha a posztjukat nézzük.
Itt jön képbe, hogy az egész nem szakmai, hanem pofadíj. Aki még ennyi év után is ezen tud pörögni, annak baromi sok ideje van :lol:

Amit ezzel ki akarok fejezni az az, hogy ha megkapja, akkor nem érdemtelenül kapja, de ha más kapná sem lenne feltétlenül meglepő.

És igen, bizonyos szempontok alapján megkaphatná Messi, Kroos és Griezmann is akár.

Ez pont olyan, hogy ha rajtam múlna, akkor Karim kapná. Nagyjából így tudom legjobban definiálni azt, ahová ennek a díjnak a renoméja került.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

palesz77
Kedvenc játékosaid: Xavi, Iniesta, Verratti, Dahoud
Kedvenc csapatod: Barcelona

HozzászólásSzerző: palesz77 » 2016. november 7., hétfő 14:18

Szerintem meg Realon belul se o volt a legjobb ebben a naptari evben, Kroos peldaul magasabb szinten telesitett, es o az EB-n is remekelt. Nyilvan nem fogja megkapni a posztja miatt, nem olyan latvanyosan jarul hozza a gyozelmekhez, es keves meccsdonto villanasa van, de attol meg nem sok jatekost tudnek mondani, aki az o szintjen jatszott. CR meg magahoz kepest nem volt jo, volt hogy ennel jobb szezonokert nem kapott Aranylabdat, de most nyilvan a ket cim miatt o fogja, ezt nem vitatom. De szerintem a relative jo tavasz ellenere nem emelkedett ki egesz evet nezve nagyon a mezonybol, a goljaival max, jatekban semmikepp - osszel meg ezek is hianyoztak. De ez csak sajat velemeny persze.

Galacticos

HozzászólásSzerző: Galacticos » 2016. november 7., hétfő 13:46

Veidt írta:Nem teljesen érted, hogy miért jutsz önellentmondásra. Idén CR-nél voltak bőven játékosok akik egyénileg jobban teljesítettek, de a két nagy trófeagyőzelem miatt megérdemli sokak szerint. Viszont korábban (2013 pölö) épp azért kapta meg mert egyénileg kiemelkedett, még ha nem is nyert trófeákat. Akkor hogy is van ez, mire adják?
Mond mar el legyszi hogy ki teljesitett annyira sokkal jobban crnel? Vagy kik?
Es ne griezmant ird kerlek mert sokkal tobb golt lott es golpasszt adott ronaldo.

Veidt
Kedvenc játékosaid: guti, de rossi, arbeloa
Kedvenc csapatod: real madrid

HozzászólásSzerző: Veidt » 2016. november 7., hétfő 13:41

Nem teljesen érted, hogy miért jutsz önellentmondásra. Idén CR-nél voltak bőven játékosok akik egyénileg jobban teljesítettek, de a két nagy trófeagyőzelem miatt megérdemli sokak szerint. Viszont korábban (2013 pölö) épp azért kapta meg mert egyénileg kiemelkedett, még ha nem is nyert trófeákat. Akkor hogy is van ez, mire adják?
JUANITO MARAVILLA

LM19 - TK8 :sziv:

Vissza: