már elég csak rágondolnod egy adott térségre, rögtön jön egy háború, természeti katasztrófa, bármiRemy írta: Mondom tavasszal kéne menni Jordániába, és talán átugrani Izraelbe.
Mai hírek alapján lehet offolni kéne. Jó ez a világ megint...

HozzászólásSzerző: El Sie7e » 2023. október 7., szombat 12:01
már elég csak rágondolnod egy adott térségre, rögtön jön egy háború, természeti katasztrófa, bármiRemy írta: Mondom tavasszal kéne menni Jordániába, és talán átugrani Izraelbe.
Mai hírek alapján lehet offolni kéne. Jó ez a világ megint...
HozzászólásSzerző: Remy » 2023. október 7., szombat 11:56
HozzászólásSzerző: Csabi » 2023. október 6., péntek 21:04
simeckarolistimester írta:
Kiről terjesztették?Csabi írta:
nálunk múlt héten, a választások előtt 1 héttel bedobtak egy ellenzéki politikusról egy deepfake hanganyagot, amiben "azt mondja", hogy a sör árát jócskán meg kell emelni, mert abból lesz nagy bevétele az államnak.
irdatlanul sok helyen átvették, mert a hang tényleg az övé volt, csak nem ő mondta.
BTW Ódorék most tényleg javasolják az alkohol és a cukros élemiszerek magasabb adóztatását + egy százalékpontos áfa emelést. Már látom magam előtt ahogy Fico & co. ezzel kezdik a kormányzást![]()
HozzászólásSzerző: gutihaz14 » 2023. október 6., péntek 20:28
tegyel be egy homerot a fagyoba, egybol kiderul tenyleg hul-e vagy semtomi_b írta: Közben csináltam még egy restartot, a hűtő már megy, venti pörög de a mélyhűtőben egyáltalán nem érződik most se hogy menne a hűtés, de a kijelző szerint folyamatosan csökken hőmérséklet.
Samsung BRB30715EWW a kedves kis gépezet.
Hívom hétfőn a supportot bármi is lesz, nem akarok azon aggódni, hogy ez a szar éppen jó e vagy nem.
HozzászólásSzerző: tomi_b » 2023. október 6., péntek 20:02
HozzászólásSzerző: Nika91127 » 2023. október 6., péntek 19:51
Azta. Melyik típus?tomi_b írta:Mivel költöztünk nem nagyon figyelgettem, viszont az elmúlt napokban talán kicsit hangosnak találtam, valószínű sokat ment a kompresszor.___Samy___ írta: Mukodesben nem vettel eszre szokatlant? Allandoan megy a kompresszor, ilyesmi.
Épp most viszont visszadugtam mert 1 órája kihúztam, már el sem indul hátul a ventillátor, hűtő sem hűt.
280ezres Samsung hűtő...
HozzászólásSzerző: ___Samy___ » 2023. október 6., péntek 19:17
HozzászólásSzerző: tomi_b » 2023. október 6., péntek 19:16
Mivel költöztünk nem nagyon figyelgettem, viszont az elmúlt napokban talán kicsit hangosnak találtam, valószínű sokat ment a kompresszor.___Samy___ írta: Mukodesben nem vettel eszre szokatlant? Allandoan megy a kompresszor, ilyesmi.
HozzászólásSzerző: ___Samy___ » 2023. október 6., péntek 19:13
HozzászólásSzerző: tomi_b » 2023. október 6., péntek 19:10
Augusztusban rendeltük, helyére beraktuk és több mint 1 napot állt, utána lett elindítva. Költözés miatt eddig nem volt fagyasztott cuccunk, de hétvégén vettünk fagyit, ami megfolyt, pedig -16 fokra van állítva. A hűtő pedig igen jól hűtött szóval nem gyanakodtunk..___Samy___ írta:Es az a huto hogy volt szallitva? Mert ha nem allva, akkor 24 ora utan lenne szabad bekapcsolni a gaz miatt.tomi_b írta: Járt már valaki úgy, hogy a hűtője jól működött, de annak a fagyasztó része meg nem?
Most vettünk vadiúj kombi hűtőt és azt vettem észre, hogy elfolyt a fagyi.. Nem tudom mi lehet a hiba..
Valakinek esetleg jótanács?
Végignéztem a leírást is meg a beüzemelési útmutatót mégegyszer és semmi ilyet nem láttam sajna.gutihaz14 írta:tuti valami nofrost megoldas van a hatterben. elsore erre tippelek. valszeg valami gombot kell keresnedtomi_b írta: Járt már valaki úgy, hogy a hűtője jól működött, de annak a fagyasztó része meg nem?
Most vettünk vadiúj kombi hűtőt és azt vettem észre, hogy elfolyt a fagyi.. Nem tudom mi lehet a hiba..
HozzászólásSzerző: ___Samy___ » 2023. október 6., péntek 19:07
Es az a huto hogy volt szallitva? Mert ha nem allva, akkor 24 ora utan lenne szabad bekapcsolni a gaz miatt.tomi_b írta: Járt már valaki úgy, hogy a hűtője jól működött, de annak a fagyasztó része meg nem?
HozzászólásSzerző: raul 4 ever » 2023. október 6., péntek 18:41
HozzászólásSzerző: gutihaz14 » 2023. október 6., péntek 18:26
tuti valami nofrost megoldas van a hatterben. elsore erre tippelek. valszeg valami gombot kell keresnedtomi_b írta: Járt már valaki úgy, hogy a hűtője jól működött, de annak a fagyasztó része meg nem?
HozzászólásSzerző: tomi_b » 2023. október 6., péntek 18:25
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2023. október 5., csütörtök 13:17
Egyiket se.Remy írta: Amugy, ha mar Klopp poenkodott az ujrajatszassal, ki, melyik meccset tolna ujra?
Csak egyet lehet.
- ha biroi kozremukodes miatt valasztok, akkor lehet a barca elleni BL meccset.
- ha nem szamit a biro, akkor a Bayern ellenit Mourinhoval.
HozzászólásSzerző: Remy » 2023. október 5., csütörtök 13:14
HozzászólásSzerző: istimester » 2023. október 5., csütörtök 12:40
Csak ha muszajferni írta:És ők is reggelig lovagoltak rajtad?istimester írta: https://rtl.hu/kulfold/2023/10/04/13-fi ... las-borton
Én mindig csak összehugyozott csövesekkel talalkoztam![]()
![]()
HozzászólásSzerző: ferni » 2023. október 5., csütörtök 12:07
És ők is reggelig lovagoltak rajtad?istimester írta: https://rtl.hu/kulfold/2023/10/04/13-fi ... las-borton
Én mindig csak összehugyozott csövesekkel talalkoztam![]()
HozzászólásSzerző: istimester » 2023. október 5., csütörtök 11:39
HozzászólásSzerző: dortev » 2023. október 5., csütörtök 1:16
Mégis mi lenne? Az emberek többsége sekélyes, informálatlan, együgyű, mindemellett a szándék sincs meg bennük arra, hogy ezen javítsanak. Nem ők a hibásak azért, mert joguk van számos országban a közügyekbe beleszólni, pusztán amiatt, mert léteznek. Az ilyen rendszerek a meritokratikusság teljes antitézisei; nem lehet érdemelvű egy olyan mechanizmus, ahol a közügyekben való részvételt nem kell kiérdemelni. Felesleges minden hasonlót elvárni, az M1 csak egy reality check a sok közül.gutihaz14 írta: mi lesz a 3 millió okossal akik az m1-en es az oriasplakaton latottakat is siman beszopjak hat meg ha AI is hulyiti oket![]()
![]()
Jelenlévő fórumozók: 12 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem