HozzászólásSzerző: Remy » 2024. november 28., csütörtök 8:41
HozzászólásSzerző: nmate » 2024. november 28., csütörtök 8:39
Én amúgy egyetértek veled, de azért pontosan tudod, mit fogsz itt kiváltani az emberekből, amikor ezekről a filmekről írsz, ugye?Remy írta: Amennyi ember, annyi szokas. Nem mindenki ugyanazert filmezik.
HozzászólásSzerző: Remy » 2024. november 28., csütörtök 8:06
Szorakoztatoipar. Ahogy a zene is, itt is kulonbozo mufajok vannak. En peldaul gyulolom a magyar rappet, de biztos, hogy van benne nem trash szintu zene. Ki donti el, hogy mi az igenytelen vagy igenyes? Nincs merce.Realista24 írta:Igen, az alkoholista is tudja, hogy alkoholt iszik, mas meg csak alkalmakkor iszik alkoholt, csak mast keres benne, mint az atlag.Remy írta: Szar pelda. Mert en tisztaban vagyok azzal, hogy egy bizonyos retege a filmeknek, amit nezek es szeretek, azok nem a filmmuveszet csucsai. Csak en mast keresek bennuk, mint te.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2024. november 28., csütörtök 8:02
HozzászólásSzerző: realbeckham » 2024. november 28., csütörtök 7:55
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2024. november 28., csütörtök 7:40
Igen, az alkoholista is tudja, hogy alkoholt iszik, mas meg csak alkalmakkor iszik alkoholt, csak mast keres benne, mint az atlag.Remy írta: Szar pelda. Mert en tisztaban vagyok azzal, hogy egy bizonyos retege a filmeknek, amit nezek es szeretek, azok nem a filmmuveszet csucsai. Csak en mast keresek bennuk, mint te.
HozzászólásSzerző: Remy » 2024. november 28., csütörtök 7:38
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2024. november 28., csütörtök 7:36
Az alkoholista sem tudja magarol, hogy alkoholista.Remy írta: Nem vagy egy fokkal sem igenyesebb, csak neked mas jelent a szorakozas. En sem csak ezeket a filmeket fogyasztom.![]()
HozzászólásSzerző: Remy » 2024. november 28., csütörtök 7:34
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2024. november 28., csütörtök 7:32
Hogy jon ide a 80as evek? Johogy nem azt irod, hogy jobb, mint az 1800as evek, amikor meg tv sem volt, es oruljunk hogy van legalabb ez.Remy írta:80as evek nem errol szolt? De. Tele anti-szineszekkel. Filmsztarok. Amikor ember miatt mentel moziba, nem a film miatt. Nekem ez nagyon hianyzik. Legjobb evtized volt.Realista24 írta: Szegyen gyalazat, hogy ide jutott a filmes szakma, hogy ilyen(ek)re van igeny.
Csak a zs kategoria, olyan emberekkel, akiknek egy idealis vilagban meg egy tv reklamban sem lenne a helye, nemhogy egy filmben, amit moziban jatszanak.
Felelmetes, mert sajnos lassan ez a Remy fele felfogas kepviseli a tobbseget. Pankratorok, lecsuszott harcmuveszek, mindenfele szar celebek...roncs.
Ma ki ilyen? Cruise? DiCaprio?
HozzászólásSzerző: Remy » 2024. november 28., csütörtök 7:29
80as evek nem errol szolt? De. Tele anti-szineszekkel. Filmsztarok. Amikor ember miatt mentel moziba, nem a film miatt. Nekem ez nagyon hianyzik. Legjobb evtized volt.Realista24 írta: Szegyen gyalazat, hogy ide jutott a filmes szakma, hogy ilyen(ek)re van igeny.
Csak a zs kategoria, olyan emberekkel, akiknek egy idealis vilagban meg egy tv reklamban sem lenne a helye, nemhogy egy filmben, amit moziban jatszanak.
Felelmetes, mert sajnos lassan ez a Remy fele felfogas kepviseli a tobbseget. Pankratorok, lecsuszott harcmuveszek, mindenfele szar celebek...roncs.
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2024. november 28., csütörtök 7:27
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2024. november 28., csütörtök 7:23
HozzászólásSzerző: realbeckham » 2024. november 28., csütörtök 7:19
HozzászólásSzerző: Remy » 2024. november 28., csütörtök 6:51
Azt barmikor. Johet is a Hobbs & Shaw 2be. Statham lecsapja. Jo kis angol vs ir bunyo.hehetheoriginal írta: En tobb tirpak mcgregort elneznek a filmvásznon![]()
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2024. november 28., csütörtök 6:41
HozzászólásSzerző: Remy » 2024. november 28., csütörtök 6:09
Az szerintem ma már nem múködne, mármint úgy, mint Dupla dinamit. Ott kellett egy JCVD, Bolo névsor, most ha újrázza is valaki, akkor kivel? JCVD már öreg egy folytatáshoz sajnos...realbeckham írta:
Egy dupla dinamit remake nek jobban örülnék. Vagy a sequelnek, ami anno tervben volt.
HozzászólásSzerző: realbeckham » 2024. november 27., szerda 23:46
HozzászólásSzerző: Remy » 2024. november 27., szerda 23:25
HozzászólásSzerző: nmate » 2024. november 27., szerda 16:39
Jelenlévő fórumozók: 5 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem