Vagyis a téma fontosabb a minőségnél.kettonull írta: El nem tudom dönteni melyik érdekel jobban.
Egy újabb Amerika kapitany film, vagy egy sorozat Batman világának rendőreiről.
A mai Hollywoodban illene megbecsülni, amit Matt Reeves művel.
HozzászólásSzerző: halamadrid » 2024. december 21., szombat 15:43
Vagyis a téma fontosabb a minőségnél.kettonull írta: El nem tudom dönteni melyik érdekel jobban.
Egy újabb Amerika kapitany film, vagy egy sorozat Batman világának rendőreiről.
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2024. december 20., péntek 10:20
HozzászólásSzerző: kettonull » 2024. december 20., péntek 9:59
HozzászólásSzerző: nmate » 2024. december 20., péntek 9:37
Meggyőztél, jöjjön helyette 10 évente új alsógatyás amerikakapitány, aki tud repülni és megment mindenkit mindenkitől. Mentem is játszani a figuráimmal.kettonull írta:Ez a világ? Ebbe kellene önteni a pénzt egy stúdiónak?
HozzászólásSzerző: realmadrid95 » 2024. december 20., péntek 9:32
Kedvenc sorozatom az odaat.(1-5s)Remy írta:Pedig O kell. Rohadtul megerdemelne mar egy blockbustert Jensen.P. Krisz írta: Odaátban jó volt, Soldier Boy szerepében is, de mint Batman az elég béndzsa fancasting lenne Ackles.
Legalább annyira mint Alan Ritchson.![]()
HozzászólásSzerző: kettonull » 2024. december 20., péntek 9:10
HozzászólásSzerző: nmate » 2024. december 20., péntek 9:02
HozzászólásSzerző: kettonull » 2024. december 20., péntek 8:53
Abból már a film is középszerű volt az operatőri munkát leszámítva.nmate írta: Inkább öntsék a manit a Pattinson-féle Batman világba, az fasza.
HozzászólásSzerző: Remy » 2024. december 20., péntek 8:50
Pedig O kell. Rohadtul megerdemelne mar egy blockbustert Jensen.P. Krisz írta: Odaátban jó volt, Soldier Boy szerepében is, de mint Batman az elég béndzsa fancasting lenne Ackles.
Legalább annyira mint Alan Ritchson.![]()
HozzászólásSzerző: P. Krisz » 2024. december 20., péntek 8:36
HozzászólásSzerző: nmate » 2024. december 20., péntek 8:18
HozzászólásSzerző: halamadrid » 2024. december 19., csütörtök 22:55
Szerintem erősen versenyzik a kapitány filmjeivel a legjobb trilógiáért, nekem a 2. is bejött (bár ezeket 90%-ban az akkori kamasz szememmel írom). Az első GOTG pedig simán TOP5-ös az egész MCU-ban.chronic írta: Galaxis őrzőiből konrkétan az első és a harmadik kurvajó, szerintem. A második egy fos.
HozzászólásSzerző: chronic » 2024. december 19., csütörtök 21:49
HozzászólásSzerző: Remy » 2024. december 19., csütörtök 21:47
HozzászólásSzerző: nzooli93 » 2024. december 19., csütörtök 21:44
HozzászólásSzerző: nmate » 2024. december 19., csütörtök 21:32
Nyugdíjalap hízik még picit Gunnak, másra nem lesz jó.halamadrid írta: Superman trailer: https://www.youtube.com/watch?v=uhUht6vAsMY
Asszem ez már az eredeti, nem a trailer trailere.
HozzászólásSzerző: realbeckham » 2024. december 19., csütörtök 20:24
HozzászólásSzerző: BLevi96 » 2024. december 19., csütörtök 17:39
Azt a k**varealbeckham írta: SZÖRFÖS NINDZSÁK : 90es évek. Mennnyi es mennyi kiváló gyerek/kaland/családi mozi készült akkor. Lehet csemegézni rendesen. Halovanyan emlékeztem erre a filmre gyerekkorombol es muszaj volt ujraznom. Nem bantam meg.
A hangulata, a jelmezek, a koreográfia, mint valami tmnt beat em up játék. Zsenialis.
2 fivérrol kiderul, hogy egy királyi család sarjai. Es céljuk ezentúl, hogy felszabadutsak a zsarnok uralma alá került szigetet. A királyi vér azonban nem csak titulust jelent, de magaval hordoz egy bizonyos mágikus harcművészetet is, amirol nekik fogalmuk sem volt. Bolond haverjukkal karoltve utra kelnek egy nem várt kalandra.
Lieslie Nielsen es a fiatal Rob Schneider sziporkázik, jó őket látni. A jobb sorsra hivatott Ernie Reyes pedig megcsillogtatja kvalitasait, ami a harcot illeti. En birom ezt a sracot. Emlekszem az amazonas kincsében arra a "dzsungel jiu jitsu" jelenetére, meg ahogy kinézett ott. Sokkal, sokkal tobb filmben kellett volna neki szerepelnie karrierje során. Már 52 évestelik az idő
Laza, az akkori kort jellemzően vagany, szellemes es poenos. Aranyos kis film. Jó volt újra látni.
HozzászólásSzerző: Barca1 » 2024. december 19., csütörtök 17:28
Minap néztem egy régi Sho Kosugi nindzsa filmet,mert emlékszem gyerekkoromban vhs en szinte minden nap megnéztem suli után a nyitójelenetet.Akkor nagyon tetszett a film mondom rákeresek és újranézem.Nagyon komoly jelenetek vannak bennerealbeckham írta: SZÖRFÖS NINDZSÁK : 90es évek. Mennnyi es mennyi kiváló gyerek/kaland/családi mozi készült akkor. Lehet csemegézni rendesen. Halovanyan emlékeztem erre a filmre gyerekkorombol es muszaj volt ujraznom. Nem bantam meg.
A hangulata, a jelmezek, a koreográfia, mint valami tmnt beat em up játék. Zsenialis.
2 fivérrol kiderul, hogy egy királyi család sarjai. Es céljuk ezentúl, hogy felszabadutsak a zsarnok uralma alá került szigetet. A királyi vér azonban nem csak titulust jelent, de magaval hordoz egy bizonyos mágikus harcművészetet is, amirol nekik fogalmuk sem volt. Bolond haverjukkal karoltve utra kelnek egy nem várt kalandra.
Lieslie Nielsen es a fiatal Rob Schneider sziporkázik, jó őket látni. A jobb sorsra hivatott Ernie Reyes pedig megcsillogtatja kvalitasait, ami a harcot illeti. En birom ezt a sracot. Emlekszem az amazonas kincsében arra a "dzsungel jiu jitsu" jelenetére, meg ahogy kinézett ott. Sokkal, sokkal tobb filmben kellett volna neki szerepelnie karrierje során. Már 52 évestelik az idő
Laza, az akkori kort jellemzően vagany, szellemes es poenos. Aranyos kis film. Jó volt újra látni.
HozzászólásSzerző: halamadrid » 2024. december 19., csütörtök 15:09
Jelenlévő fórumozók: 13 regisztrált és 0 vendég
CF Talavera
Real Madrid
Estadio El Prado
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem