Arda Güler - 15
- nzooli93
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Re: Arda Güler - 15
“He is spectacular. He is a young player who has just arrived," Valverde told reporters on Tuesday (h/t Managing Madrid). "He has a great future at Real Madrid. For us it is a pleasure to have him.
"He has all the qualities to be an idol at this club and leave his mark at Real Madrid. I went through the same thing when I arrived. Most young players had to go out on loan, be on the bench, wait for many games.... But that makes you mature and makes you grow. That’s what makes you ready for when the day comes and Arda is very prepared.”
Közben vannak kósza pletykák,hogy Luis Enrike nagyon akarja,es úgy gondolják,ha Carlo marad az edző,akkor mozdítható is lesz.
"He has all the qualities to be an idol at this club and leave his mark at Real Madrid. I went through the same thing when I arrived. Most young players had to go out on loan, be on the bench, wait for many games.... But that makes you mature and makes you grow. That’s what makes you ready for when the day comes and Arda is very prepared.”
Közben vannak kósza pletykák,hogy Luis Enrike nagyon akarja,es úgy gondolják,ha Carlo marad az edző,akkor mozdítható is lesz.
- _Bushido_
- Kedvenc játékosaid: CR,Lebron
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, LA Lakers
- Kapcsolat:
Akármennyire is szűk a keret, elment Kroos, tchu védőt játszik, cama sérült volt sokáig, Valverde már védő, a 40 éves Modric állandóan előrébb van, akár meccseket játszik végig... Full érthetetlen!nzooli93 írta: Mennek szép számmal a videók neten, hogy milyen csalódott fejet vág mikor megint megmondják neki,hogy nem kell beállni. Hetek óta leamortizált teljesen unott fejjel csak ül a padon. 2025-ben 6 bajnoki alatt kapott 31 percet összesen. Nemtudom ennek így mi értelme. Mehetett volna Leverhez simán, Xabi nagyon akarta.
Az a minimum, hogy Güler-Modric felváltva játsszon, a horvát is max 60 percig jó, tehát Güler simán jöhetne akkor csereként. De carlo "utálja" a fiatalokat....

Asencio se játszott volna 1 percet se, ha Militao nem sérül rá az ACLre és vagy tchu/Rudi nem dől ki.
- nzooli93
Mennek szép számmal a videók neten, hogy milyen csalódott fejet vág mikor megint megmondják neki,hogy nem kell beállni. Hetek óta leamortizált teljesen unott fejjel csak ül a padon. 2025-ben 6 bajnoki alatt kapott 31 percet összesen. Nemtudom ennek így mi értelme. Mehetett volna Leverhez simán, Xabi nagyon akarta.
- BLevi96
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Fede Valverde
Fiatal kora ellenére nagyon jól látja a játékot és van benne akarat és AMBÍCIÓ!! Sokkal több időt kell kapnia hogy kiderítsük huzamosabb időn keresztül hogy teljesít és megtalálni a posztját.
- RealRaúl77
- Kedvenc játékosaid: Raúl; Modric; Marcelo
Az is tetszik, hogy egyre korábban be meri hozni Carlo. 72. körül jött, nem is rossz.
Többet hozzá tett, mint Brahim és Rodrygo együttvéve.
Többet hozzá tett, mint Brahim és Rodrygo együttvéve.
"Modric más dimenzió..a labda jobb helyen van nála mint magzat az anyja hasában." R.M.C.F.
https://www.youtube.com/watch?v=bIIO0WT1nX4
kurvara tetszik a jateka, okosan technikasan játszik
keruljek el a serulesek es worldclass emberunk lesz
keruljek el a serulesek es worldclass emberunk lesz
valamelyik univerzumban:
----------------tbo---------------
hakimi-militao-rüdiger-davies---
camavinga-tchouaméni-bellingham
---brahim-haaland-mbappe---
edzo: xabi apo

----------------tbo---------------
hakimi-militao-rüdiger-davies---
camavinga-tchouaméni-bellingham
---brahim-haaland-mbappe---
edzo: xabi apo
- RealRaúl77
Azt egyelőre felesleges keresnünk, hogy a gála 11-be hova férne be, mert még sehova. Nagyon szeretem a kis török játékát, személyiségét, de egyelőre nem több tökéletes kiegészítő embernél, aki fejlődik, és idővel betonkezdő is lehet. Addigra meglátjuk, hol lesz helye, egyáltalán mit játszunk, ki irányítja a csapatot.
Addig én csupán annyit szeretnék, amit nem valószínű, hogy Carlo fog megadni, hogy stabilan kapja a 20, de inkább 30 perceket. Minden 5. or so meccsen pihentesse Jude-ot egy könnyedebb ligameccsen, kapjon lehetőséget a kupában, és így tovább, ezzel szerezve a rutint, és a perceket.
Aztán, ha lép az egyik brazil, akkor lehet be tudja verekedni magát a támadóharmad jobb oldalára, ha szerez egy kis védekező rutint, akkor mehet egy Kroos féle szerepkörbe, de ezt még nehéz megjósolni, hogyan fejlődik, és mi hogyan alakul.
Addig én csupán annyit szeretnék, amit nem valószínű, hogy Carlo fog megadni, hogy stabilan kapja a 20, de inkább 30 perceket. Minden 5. or so meccsen pihentesse Jude-ot egy könnyedebb ligameccsen, kapjon lehetőséget a kupában, és így tovább, ezzel szerezve a rutint, és a perceket.
Aztán, ha lép az egyik brazil, akkor lehet be tudja verekedni magát a támadóharmad jobb oldalára, ha szerez egy kis védekező rutint, akkor mehet egy Kroos féle szerepkörbe, de ezt még nehéz megjósolni, hogyan fejlődik, és mi hogyan alakul.
"Modric más dimenzió..a labda jobb helyen van nála mint magzat az anyja hasában." R.M.C.F.
Egyrészt nekem (és a vezetőségnek) sem bizonyította Brahim, hogy rendszeres kezdő tagsággal tudna e állandóan kiemelkedőt nyújtani (ugye róka fogta csuka, mert ehhez meg rendszeres kezdőnek kellene lennie), de ami fontosabb, hogy jelenleg Rodrygo az első számú opció a jobboson, szóval ezért mérem hozzá.Tjacks írta:Maradjunk annyiban hogy elfogadom ha szerinted Rodrygonál jobb lehet,de valakit elfelejtettél: brahim. Jelenlegi keretből azon a poszton vele vagyunk a legjobbak.kiserik írta:
Nem vagyok biztos benne, elég kicsi a merítés még, de szerintem Rodrygo sebességét simán hozza a kis török. Sok minden másban meg köröket ver rá. Aztán idővel, ha úgy alakul és felszed egy kis védekező rutint, mehet kkp-be Kroos posztra.
A legértelmesebb döntés szerintem a kkp.
Kkp-ra szerintem jelenleg még kevés lenne. Főleg 2 fős belső középpályára, amit manapság játszani szoktunk. Talán egy gyémántban, ahol Jude van a tetején , Tchou meg az alján, de akkor meg pont azt vesszük el Gulertől, amiért Jude-ot előre tesszük, a kapu előtti dolgok.
Nem egyszerű a kis török helyzete, de az biztos, hogy sok van benne, amit valahogyan ki kellene használni.
Járjatok nyitott szemmel, legyetek bátorak!
-
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Robi Carlos, Modric
Maradjunk annyiban hogy elfogadom ha szerinted Rodrygonál jobb lehet,de valakit elfelejtettél: brahim. Jelenlegi keretből azon a poszton vele vagyunk a legjobbak.kiserik írta:Nem vagyok biztos benne, elég kicsi a merítés még, de szerintem Rodrygo sebességét simán hozza a kis török. Sok minden másban meg köröket ver rá. Aztán idővel, ha úgy alakul és felszed egy kis védekező rutint, mehet kkp-be Kroos posztra.Tjacks írta:
Az oké, de a tempója a szélső poszthoz nincs meg, 10-esbe Judeot kéne legyűrni, azzal meg gondolom még Te se -- vitatkozol hogy kié elsődlegesen az a poszt.
Így marad szerintem a kkp, ami rohadt fontos poszt, kell oda egy labdabiztos ember aki segít felhozni a labdát, ha kell lassítja a tempót majd kulcspasszokat ad.
A legértelmesebb döntés szerintem a kkp.
Nem vagyok biztos benne, elég kicsi a merítés még, de szerintem Rodrygo sebességét simán hozza a kis török. Sok minden másban meg köröket ver rá. Aztán idővel, ha úgy alakul és felszed egy kis védekező rutint, mehet kkp-be Kroos posztra.Tjacks írta:Az oké, de a tempója a szélső poszthoz nincs meg, 10-esbe Judeot kéne legyűrni, azzal meg gondolom még Te se -nzooli93 írta: Kapu elé is brutál jol erkezik, es befejezésekben is erős. Sokoldalú játékos lehet belőle.- vitatkozol hogy kié elsődlegesen az a poszt.
Így marad szerintem a kkp, ami rohadt fontos poszt, kell oda egy labdabiztos ember aki segít felhozni a labdát, ha kell lassítja a tempót majd kulcspasszokat ad.
Járjatok nyitott szemmel, legyetek bátorak!
- nzooli93
Nyilvan Jude elé nem raknam be, meg szélsőnek se allandora. Csak irtam ,hogy sokoldalú játékos, egy olyan világban,ahol nincsenek túlságosan kötött posztok,es eredmeny meg ellenfel,
es rotáció függvényében vannak forgatva a játékosok,eleg sok szerepkörben lehetne ra szamitani.
es rotáció függvényében vannak forgatva a játékosok,eleg sok szerepkörben lehetne ra szamitani.
- RealRaúl77
Olyasmire emlékszem, hogy ő is mindenáron maradni akart.Yazid írta: Én még mindig azt mondom jobban jartunk volna, ő is ha kölcsön adjuk egy kiscsapatba és minden héten jatszik. Cuki ez a modriccal meg a nagyokkal edzeni, de lehet kaptunk volna nyáron egy komplex jatekost.
Akárhogyan nézem, jelenleg Ceba, Güler, és Modric (kizárólag az utolsó 20-30 percre) tudja hozni az észt a középpályára. Sajnos előrébb tényleg sokan vannak előtte.Tjacks írta:Az oké, de a tempója a szélső poszthoz nincs meg, 10-esbe Judeot kéne legyűrni, azzal meg gondolom még Te se -nzooli93 írta: Kapu elé is brutál jol erkezik, es befejezésekben is erős. Sokoldalú játékos lehet belőle.- vitatkozol hogy kié elsődlegesen az a poszt.
-
Az oké, de a tempója a szélső poszthoz nincs meg, 10-esbe Judeot kéne legyűrni, azzal meg gondolom még Te se -nzooli93 írta: Kapu elé is brutál jol erkezik, es befejezésekben is erős. Sokoldalú játékos lehet belőle.

- nzooli93
Kapu elé is brutál jol erkezik, es befejezésekben is erős. Sokoldalú játékos lehet belőle.
-
Egyértelműen Modric szerepkörében számítanék rá, nem is kell sokat várniaRealRaúl77 írta: Volt a meccsen 2-3 zseniális passza![]()

- nzooli93
Klub nem engedte. Carlo meg év elején azt mondogatta,hogy sok szerepe lesz.Yazid írta: Én még mindig azt mondom jobban jartunk volna, ő is ha kölcsön adjuk egy kiscsapatba és minden héten jatszik. Cuki ez a modriccal meg a nagyokkal edzeni, de lehet kaptunk volna nyáron egy komplex jatekost.
Lever, Dortmund is vitte volna.
Én még mindig azt mondom jobban jartunk volna, ő is ha kölcsön adjuk egy kiscsapatba és minden héten jatszik. Cuki ez a modriccal meg a nagyokkal edzeni, de lehet kaptunk volna nyáron egy komplex jatekost.
- RealRaúl77
- wZoLee7
- Kedvenc csapatod: REAL MADRID
Viniciust eladnám és a Bappe-Jude párossal mennék elölRaúlCF írta:Ezt a 352-t, hogy kéne elképzelni? Elől a 2 fix Vini és Mbappé és az 5ből akkor 2 szélsővédő marad 3 ami Jude és Arda és akkor marad 1 ember középre védekezni? Vagy hogy lenne leosztva most nem látom magam előtt?wZoLee7 írta: Ha meg 2 szélen jól támadó védőnk van inkább mennék 352-t. Nagy a potenciál a törökben

A kp két szélén simán megélnének a szélső védők, de jó lenne oda Miguel is, szerintem Rodrygo is, Valverde is. Középen meg ott van Arda, Ceba, Cama, vannak opciók
- RaúlCF
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Modric, Casillas, Zidane, Ronaldinho, Bellingham, Valverde
Ezt a 352-t, hogy kéne elképzelni? Elől a 2 fix Vini és Mbappé és az 5ből akkor 2 szélsővédő marad 3 ami Jude és Arda és akkor marad 1 ember középre védekezni? Vagy hogy lenne leosztva most nem látom magam előtt?wZoLee7 írta: Ha meg 2 szélen jól támadó védőnk van inkább mennék 352-t. Nagy a potenciál a törökben