Hatalmas kár lenne érte, ha nem lehetne fejben rendberakni.
Pintust ráküldeném, hogy ha sétálni látja egyszer is meccsen, akkor kihajtja a belét is edzésen, szóval ő is jobban járna ha meccsen futva közlekedne
HozzászólásSzerző: ferni » 2023. július 25., kedd 8:40
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2023. július 25., kedd 8:38
Yazid írta: Nem is a technikával van a baj, hanem egy lusta dög. Remélem idén obadasz bízok benne
HozzászólásSzerző: Yazid » 2023. július 25., kedd 8:30
HozzászólásSzerző: whitemadrid » 2023. július 25., kedd 7:46
Maradhat....gutihaz14 írta: https://twitter.com/totalcristiano/stat ... cM61A&s=19
HozzászólásSzerző: gutihaz14 » 2023. július 25., kedd 6:23
HozzászólásSzerző: Anthony » 2023. június 5., hétfő 13:35
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2023. június 5., hétfő 13:29
Engem jobban érdekel ha pl Valverde is formában van, akkor ki fog játszani a 4-ből és ki milyen poszton. Ezekből egyik sem tűnik tipikus CM-nek, van egy teljesen vkp, egy aki vagy az vagy támadóbb, de semmiképp nem szervező, és akkor ott vannak azok akik egyértelműen támadóbb középpályások. Meg itt lesz még Kroos is. Elnézve a rém gyenge szélünket, lehet elkéne engedni a 433-at, de majd meglátjuk Carlo mit főz ki, alapanyag az van bővenAnthony írta:
Bellingham - Tchua - Camavinga hármas elég jól hangzik, de kinek mi a posztja, mi a feladata ez itt a kérdés.
HozzászólásSzerző: Anthony » 2023. június 5., hétfő 13:25
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2023. június 5., hétfő 13:15
hajlok en is, aki egyszer pogba, az örökke pogba.Torquemada írta: Szerintem veszett fejsze. Én szemrebbenés nélkül engedném el egy jó ajánlatért cserébe.
Valóban nem láttunk még tőle mindent, de ez a hozzáállás, játékfelfogás, amit képvisel itt eddig, ez édeskevés. Egy francia válogatottól főleg.
HozzászólásSzerző: Torquemada » 2023. június 5., hétfő 12:42
HozzászólásSzerző: besteve7 » 2023. június 5., hétfő 12:24
Szerintem a kettő teljesen más. Camavinganak azért tavaly jóval kevesebb lehtősége volt, h megmutassa magát, nála főleg a fiatalságából adódó hibák jellemezték ezt a rossz játékot, amit még azért most is gyakorta előjönnek, mig Tsu a végén már futni is alig akart, nemhogy focizni.wZoLee7 írta:Camavingának is volt egy elég hosszú rossz időszaka az alajén. Tchou jól kezdett ezzel szemben és utána lett rossz. Szerintem nem lesz vele baj, a képességei megvannak és ahogy kapja a lehetőséget és sikerül a rendszerbe beilleszkednie nagy erősség lesz. Mondjuk ehhez nem ártana a csapat védekezését úgy teljes mértékben feljavítani, mert az nem állapot, hogy sokszor mind a két szélre kell egyszerre kisegítenibesteve7 írta: Remélhetőleg nyáron sikerül kipihenni magát, összerakni a dolgokat fejben, mert ez összességében nagyon gyenge év volt. Madridban nagyon kevesen kapnak második esélyt.
Nagyon össze kell kapnia magát különben mehet olaszba levezetni. Mert ez nagyon kevés.
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2023. június 5., hétfő 11:43
Camavingának is volt egy elég hosszú rossz időszaka az alajén. Tchou jól kezdett ezzel szemben és utána lett rossz. Szerintem nem lesz vele baj, a képességei megvannak és ahogy kapja a lehetőséget és sikerül a rendszerbe beilleszkednie nagy erősség lesz. Mondjuk ehhez nem ártana a csapat védekezését úgy teljes mértékben feljavítani, mert az nem állapot, hogy sokszor mind a két szélre kell egyszerre kisegítenibesteve7 írta: Remélhetőleg nyáron sikerül kipihenni magát, összerakni a dolgokat fejben, mert ez összességében nagyon gyenge év volt. Madridban nagyon kevesen kapnak második esélyt.
Nagyon össze kell kapnia magát különben mehet olaszba levezetni. Mert ez nagyon kevés.
HozzászólásSzerző: besteve7 » 2023. június 5., hétfő 11:18
HozzászólásSzerző: Toti » 2023. május 7., vasárnap 11:04
HozzászólásSzerző: ELSiete » 2023. május 7., vasárnap 10:51
HozzászólásSzerző: Torquemada » 2023. április 8., szombat 23:11
HozzászólásSzerző: Tjacks » 2023. április 8., szombat 23:06
HozzászólásSzerző: ELSiete » 2023. április 8., szombat 23:05
Nen tudom, én még igazán kiemelkedő meccsére nem emlékszem._Bushido_ írta:Ősszel remek volt, VB-n is. De azóta kuka.ELSiete írta: Eddig ez nagyon gyenge.
A VBn remek voltál, itt azonban levered a lécet.
Camavinga épp ellenkezőleg. ő pozitív irányba fejlődött.
de érthetetlen ez a lejtmenet Tchuouameninél.
Mostmár nem tenném kezdőbe, max Liga meccseken - kisebb csapatok ellen.
Úgy tűnik Villarreal félék már magas szint neki.
HozzászólásSzerző: lzoltan » 2023. április 8., szombat 23:04
HozzászólásSzerző: kiserik » 2023. április 8., szombat 22:59
Az. Kb Hazard mentalitás. Ha ott van csinálja, de nem fog megszakadni a mezért.Faust írta: Future Pogba.![]()
Jelenlévő fórumozók: 1 regisztrált és 0 vendég
Real Madrid
Betis
Estadio Santiago Bernabéu
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem