igazad van, hogy sok fiatal nem vált be mostanábandannen írta: nekem tetszik. amig nem kap lehetoseget hosszutavon ahol valoszinuleg kiderul, hogy nem szint,
de hogy kötözködjek ki a szint?
egyik szélső támadónk sem az, ha szigorúak vagyunk
HozzászólásSzerző: Jim » 2019. április 26., péntek 15:32
igazad van, hogy sok fiatal nem vált be mostanábandannen írta: nekem tetszik. amig nem kap lehetoseget hosszutavon ahol valoszinuleg kiderul, hogy nem szint,
HozzászólásSzerző: reeed_ati » 2019. április 26., péntek 11:36
Szerintem nem fog annyi percet kapni a padról, hogy megfelelően fejlődjön.kiserik írta:Kölcsön? Asensio összes percét nyugodtan adnám nekireeed_ati írta: Fú skacok az mi kötő volt.., már csak ezért megérte megnézni a meccset![]()
Én két évre kölcsönadnám, folyamatos kezdő lenne valamelyik első osztályú csapatnál, aztán nem kérdés, hogy lehetne itt jövője, hogy padon, vagy a kezdőben, az meg csak rajta áll.Hazard/Vini - ???/Brahim szélekkel el is lennénk. A ??? nálam Felix lenne, a hírek Sanchot emlegetik, de attól félek ZZ Asensiora szavaz majd, mondjuk ez sem rossz, mert őt Brahim hamar beárazza majd
![]()
HozzászólásSzerző: kiserik » 2019. április 26., péntek 11:29
Kölcsön? Asensio összes percét nyugodtan adnám nekireeed_ati írta: Fú skacok az mi kötő volt.., már csak ezért megérte megnézni a meccset![]()
Én két évre kölcsönadnám, folyamatos kezdő lenne valamelyik első osztályú csapatnál, aztán nem kérdés, hogy lehetne itt jövője, hogy padon, vagy a kezdőben, az meg csak rajta áll.
HozzászólásSzerző: reeed_ati » 2019. április 26., péntek 11:21
HozzászólásSzerző: p.csabi1 » 2019. április 26., péntek 11:17
HozzászólásSzerző: Remy » 2019. április 26., péntek 11:12
HozzászólásSzerző: Torquemada » 2019. április 26., péntek 8:26
HozzászólásSzerző: kodo » 2019. április 25., csütörtök 23:32
HozzászólásSzerző: Santi » 2019. április 25., csütörtök 23:23
HozzászólásSzerző: Jim » 2019. április 21., vasárnap 23:48
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2019. április 21., vasárnap 22:47
HozzászólásSzerző: Jim » 2019. április 21., vasárnap 22:43
az nem feltétlenül bajziro4vr írta: Semmi komoly nem lesz a srácból, tipikus 13.-14. szintű ember.
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2019. április 21., vasárnap 22:41
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2019. április 21., vasárnap 22:34
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2019. április 21., vasárnap 22:32
Mondjuk én bírtam volna ha leadja az üresen álló Isconak közepén de nem gond hogy mégpróbálta.dannen írta: o meg nagyon akar, kar, hogy nem ment ma be a helyzete.
HozzászólásSzerző: Faust » 2019. április 1., hétfő 16:14
Nekem is teljes mertekben James jutott eszembe rola, bar meg nincs az a szint - de meg lehet. Es ha a kolumbiaival ellentetben elfogadja a statuszat, hasznos lehet. Persze elso meccse, hosszutavu kovetkezteteseket nem illik levonni.RealMadridFanatic írta: Hát lehet én ültem háttal, de szerintem semmi extra. Gyengébb Isco, vagy James nekem. Nincs dinamika a mozgásában. Technikailag hiába van rendben, azért nem ültek az 1v1-ek, mert nincs sebesség.
Fiatal gyerek még, lehet hasznos, de a sete-sutának induló Vinicius sokkal jobb játékos lehet.
Ettől függetlenül ha itt van, akkor idén nyomatni kell, hogy kiderüljön érdemes-e rá számítani, vagy menjen kölcsönbe stabilan játszani.
HozzászólásSzerző: Jim » 2019. április 1., hétfő 14:06
extra tényleg nem voltRealMadridFanatic írta: Hát lehet én ültem háttal, de szerintem semmi extra.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2019. április 1., hétfő 10:47
HozzászólásSzerző: RealMadridFanatic » 2019. április 1., hétfő 8:34
HozzászólásSzerző: KAG » 2019. április 1., hétfő 8:32
Jelenlévő fórumozók: 10 regisztrált és 0 vendég
CF Talavera
Real Madrid
Estadio El Prado
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem