Ez pont olyan, hogy sok esetben a repjegy olcsobb, mint egy 20 kg borond ara...mar aki megveszi nyilvan.hehetheoriginal írta: baba ingyen, kutyáért meg felárat kell fizetni, milyen elbaszott világ![]()
OFF
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
Re: OFF
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- hehetheoriginal
- Kedvenc játékosaid: elfenomeno
- Dupla D
- Kedvenc játékosaid: Guti, Carvajal
Köszi a válaszokat. 
Szeretnénk gyerekkel is menni. Amíg pici, addig inkább csak pihenős úticélra, ahol a szállásról nem nagyon kell kimozdulni. Családdal Horvát valami parthoz közeli szálláson, török/egyiptomi all inclusive (Egyiptomtól ódzkodik a feleségen az egészségügyi kockázatok miatt), esetleg Maldív, de az már bőven más kategória. Viszont két éves koráig repjegyért csak a teljes ár 10%-át kell fizetni és a legtöbb szálláson egy baba ingyen lehet.
Szeretnénk gyerekkel is menni. Amíg pici, addig inkább csak pihenős úticélra, ahol a szállásról nem nagyon kell kimozdulni. Családdal Horvát valami parthoz közeli szálláson, török/egyiptomi all inclusive (Egyiptomtól ódzkodik a feleségen az egészségügyi kockázatok miatt), esetleg Maldív, de az már bőven más kategória. Viszont két éves koráig repjegyért csak a teljes ár 10%-át kell fizetni és a legtöbb szálláson egy baba ingyen lehet.
"Louie, I think this is a beginning of beautiful friendship" - Garga Pitic.
- nmate
- Kedvenc játékosaid: Arbeloa
istimester írta:csak ragaszkodik hozzá, hogy én is menjek
Nekem szerencsém van, csípem apóst, anyóst is. Hallgattam az ősi közhelyre, úgy választottam feleséget.
Egyébként viccet félretéve, ilyenkor nyáron tényleg jobb máshol. Jobban fárad a gyerek is, több mindent is lát, jobban alszik fáradtan, a meleg is elviselhetőbb, a klíma sem dübörög egész nap. Majd télen olvasunk meg babázunk meg építőkockázunk, ráér az akkor.
- istimester
- rex madridistae
- Kedvenc játékosaid: Iván Helguera, Raúl
- Kedvenc csapatod: DAC
Legjobb az anyósékkal utazni. Mindig próbálom rábeszélni a szebbik felemet közös nyaralásra, de a végén csak ragaszkodik hozzá, hogy én is menjeknmate írta: Nagyon utálok gyerekkel utazni.
De otthon lenni a lakásban rosszabb.![]()
Somebody?istimester írta:
Ha már élménybeszámoló Valaki levezetett/kompozott már Loparra(Rab sziget), mikor vágjak neki/érjek a komphoz, hogy ne idegeljem szét magama feleslegesen az araszolás/balkáni suttyóság keverékén?
Aki amugy Sue Ellen volt eredetileg.hehetheoriginal írta: Be kell nyugtatozni oket, mint samantha a dallasbol![]()
Mondjuk Larry Hagman se Jockey volt, hanem John Ross Ewing.
- hehetheoriginal
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Halfkey írta:Azt hinnéd, de nekem pl pont az a repülés volt necces, ami full alvásidőben történt, és minden emberi számítás szerint aludnia kellett volna. Hát lófasztRealista24 írta:
Nyilvan, persze, de azert na, egy kicsinel eleg jol lehet idoziteni az alvast es kajalast.
Egyszeru praktika indulas elott megkajaltatni, aztan jon a kajakoma. Ha az ember nem vallal tobbet egy 2-3 oras repuloutnal, akkor ott bizony vegig alvas van jo esellyel.
En imadok a kolyokkel utazni, foleg, hogy egyre nagyobb es onallobb.![]()
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Azt hinnéd, de nekem pl pont az a repülés volt necces, ami full alvásidőben történt, és minden emberi számítás szerint aludnia kellett volna. Hát lófasztRealista24 írta:Nyilvan, persze, de azert na, egy kicsinel eleg jol lehet idoziteni az alvast es kajalast.Halfkey írta: Realista: azt azért remélem érzed hogy ez a ritka kivétel, nem a tipikus eset
Hehe: királyi többes szám ez remélem, vagy van valaki aki szerinted felér hozzád?![]()
Egyszeru praktika indulas elott megkajaltatni, aztan jon a kajakoma. Ha az ember nem vallal tobbet egy 2-3 oras repuloutnal, akkor ott bizony vegig alvas van jo esellyel.
En imadok a kolyokkel utazni, foleg, hogy egyre nagyobb es onallobb.
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Nyilvan, persze, de azert na, egy kicsinel eleg jol lehet idoziteni az alvast es kajalast.Halfkey írta: Realista: azt azért remélem érzed hogy ez a ritka kivétel, nem a tipikus eset
Hehe: királyi többes szám ez remélem, vagy van valaki aki szerinted felér hozzád?![]()
En imadok a kolyokkel utazni, foleg, hogy egyre nagyobb es onallobb.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Pad'em
Fixen kell utána még egy hét szabi, hogy kipihend a nyaralástFaust írta: Hat igen, azt vedd figyelembe, ha gyerekkel mentek, nem pihenni mentek.![]()
"Down for Rodrygo... Éder Militao. Carvajal. It's Carvajal's cross... RODRYGOOO, oooh it's extraordinary!!! They prayed for miracles and miracles arrived! REAL MADRID, THE TEAM OF DREAMS. Where has that come from? How did that happen?!"
Hat igen, azt vedd figyelembe, ha gyerekkel mentek, nem pihenni mentek.
vegre egy oszinte kommentnmate írta: Nagyon utálok gyerekkel utazni.
De otthon lenni a lakásban rosszabb.![]()
valamelyik univerzumban:
----------------tbo---------------
hakimi-militao-rüdiger-davies---
camavinga-tchouaméni-bellingham
---brahim-haaland-mbappe---
edzo: xabi apo
----------------tbo---------------
hakimi-militao-rüdiger-davies---
camavinga-tchouaméni-bellingham
---brahim-haaland-mbappe---
edzo: xabi apo
Utazzatok batran, ha belefer, csak ne tervezzetek be sok mindent. 1-2 progi max, napkozbeni alvassal kalkulalva, es az esti rutint nagyjabol, foltokban probaljatok tartani, kulonben az esti altatas/alvas lehet problemas.
Realista: azt azért remélem érzed hogy ez a ritka kivétel, nem a tipikus eset 
Hehe: királyi többes szám ez remélem, vagy van valaki aki szerinted felér hozzád?
Hehe: királyi többes szám ez remélem, vagy van valaki aki szerinted felér hozzád?
- hehetheoriginal
félbebassza
érződik a kijelzőn keresztül minden
most se vagy elég hálás, hogy ilyen legendáris kaliberekkel együtt fórumozhatsz.nem voltam elég hálás.
thereisonly1ronaldo
- L.Miki
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Nálunk az első komolyabb utazás a gyerek születése után kb. 4 hónappal volt, belföldön, szabolcsból Zalakarosra, kocsival. Az elején persze kicsit izgultunk, hogy milyen lesz, de végül meglepően jól ment. Az a titok, hogy nem szabad túl nagy elvárásokkal nekivágni – nem lesz minden úgy, mint régen, de attól még lehet nagyon jó élmény, más lesz az biztos.Dupla D írta: Ha már itt tartunk. Az itteni apukáknak bedobnék egy témát, mert lassan aktuális lesz a kérdés nálunk.
Utazás gyerek születése után. Mik a tapasztalataitok?![]()
Mi nagyon élveztük, mert kiszakított a hétköznapokból, ráadásul jó volt látni, hogy a kicsi is mennyire érdeklődve fürkészik. Túl sok program nem fér bele, ugye a kicsi tempója és napirendje a mérvadó.
Sógorék már bátrabbak voltak, szinten 4 hónapos volt a pici Autóval Horvátországot tűzték ki, és minden a legnagyobb rendben volt, szinte végig tudta aludni az utat a pici, voltak a tengerben is
.
Ha tudtok menjetek, minél jobban szokjon hozza, mert utána később nehezebben fogja viselni. Másik sógorék pl 3 éves gyerekkel nem mernek elindulni Pestre mert mivel az elején nem vitték (mondjuk nem tudom hogy ennek függvénye e, de látok összefüggést) így rettenetesen viseli a hosszabb autó utakat, ami mondjuk több mint 30 perc.
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
14 ev alatt egyszer nem sirt, es nem egy repules volt a 14 ev alattRepülni igazából a pofádon múlik, a gyerek ki fogja bírni de lesz benne sírás, ami a többi utast zavarni fogja. Ha téged ez nem zavar akkor bármikor lehet repülni, ha zavar akkor azért az ovis kort érdemes megvárni.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Több gyerekkel hotel az kuka teljesen, csak apartmanok/airbnb. Nyilván van olyan hogy hotelben családi szoba, de nem abban az árban amit szerintem megér. Előtte egy ilyen 2 személyes wellnes hétvégés booking az tipikus volt nekünk, azóta meg inkább az hogy kiveszek egy lakást.
Azt hogy mit tudsz egy nap csinálni, félbebassza hogy a gyereknek van egy napirendje - nálunk az hogy délben alvás. Tehát egész napos program egy darabig teljesen kizárt, olyat tudsz ami fél nap, alvás, majd még fél nap valami más.
Kocsis utazás tekintetében nekünk az vált be hogy egy ütemben 5-6 órás kocsiutat bírnak max, benne féluton egy kajaszünettel. Olaszországban így köztes szállásokkal voltunk, Mariborban illetve Zágrábban megálltunk oda meg vissza.
Repülni igazából a pofádon múlik, a gyerek ki fogja bírni de lesz benne sírás, ami a többi utast zavarni fogja. Ha téged ez nem zavar akkor bármikor lehet repülni, ha zavar akkor azért az ovis kort érdemes megvárni.
És az egész kibaszott drága
Mindenből nagy kell, minden jegyből sok kell, stb. Teljesen átértékeltem azt hogy gyerekként hova utaztam, és abszolút úgy gondolom nem voltam elég hálás.
Azt hogy mit tudsz egy nap csinálni, félbebassza hogy a gyereknek van egy napirendje - nálunk az hogy délben alvás. Tehát egész napos program egy darabig teljesen kizárt, olyat tudsz ami fél nap, alvás, majd még fél nap valami más.
Kocsis utazás tekintetében nekünk az vált be hogy egy ütemben 5-6 órás kocsiutat bírnak max, benne féluton egy kajaszünettel. Olaszországban így köztes szállásokkal voltunk, Mariborban illetve Zágrábban megálltunk oda meg vissza.
Repülni igazából a pofádon múlik, a gyerek ki fogja bírni de lesz benne sírás, ami a többi utast zavarni fogja. Ha téged ez nem zavar akkor bármikor lehet repülni, ha zavar akkor azért az ovis kort érdemes megvárni.
És az egész kibaszott drága