vezet a valladolid. erre hazaérni felbecsülhetetlen.

HozzászólásSzerző: Toti » 2014. március 8., szombat 16:25
HozzászólásSzerző: Drake » 2014. március 8., szombat 10:07
HozzászólásSzerző: Géci » 2014. március 8., szombat 0:46
Mi lenne... Az a sok sz*r amivel tele tömte már magát.Realista24 írta:Messi a hányásairól.“It happens to me regularly in games, in training, when I’m at home. I don’t really know what it is. I’ve had thousands of tests. Sometimes it happens to me before the match. I start to retch, I end up almost vomiting and then it passes.”
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2014. március 7., péntek 22:42
Messi a hányásairól.“It happens to me regularly in games, in training, when I’m at home. I don’t really know what it is. I’ve had thousands of tests. Sometimes it happens to me before the match. I start to retch, I end up almost vomiting and then it passes.”
HozzászólásSzerző: DavieS » 2014. március 7., péntek 17:12
ez az ember hogyan tudott ilyen mértékben leépülni azt én nem tudom feldolgozni, pár éve magasan a legjobb volt, az interes Maiconnal tudott versenyezni, sőt szerintem akkor még nála is jobb volt...de az elmúlt 2 évben mi lett belőle..GT37 írta:igen, Alves távozásáról én is olvastam, de nem tartom valószínűnek..
HozzászólásSzerző: GT37 » 2014. március 7., péntek 15:48
Ja igen, Alves távozásáról én is olvastam, de nem tartom valószínűnek... Egyszerűen nem tudnánk kit hozni a helyére. Montoya (még?) kevés, és alig-alig van normális, elérhető, megfizethető jobbhátvéd a piacon. Erről a fiorentinás Cuadrado gyerekről írnak, de az alapján, amit olvastam róla (nem követem az olasz bajnokságot egyébként), ő is inkább jobb oldali középpályásnak/jobbszélsőnek tűnik, mint jobbhátvédnek.madridronie írta:Dani Alves, Alexis Sánchez helye is erősen kérdéses, ezért említenek könnyűszerrel 4 érkezőt.
HozzászólásSzerző: Drake » 2014. március 7., péntek 15:44
HozzászólásSzerző: madridronie » 2014. március 7., péntek 15:38
Dani Alves, Alexis Sánchez helye is erősen kérdéses, ezért említenek könnyűszerrel 4 érkezőt.Négy igazolás pedig szerintem biztosan nem lesz.
1. Ter Stegen
2. egy középhátvéd (Vertonghen/Mangala)
3. esetleg még egy középhátvéd, ha Mascherano távozik
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2014. március 7., péntek 13:38
HozzászólásSzerző: GT37 » 2014. március 7., péntek 13:25
A cikk szerint Messi kiábrándult a barcelonai életbőlpheco írta:Ha csak el nem viszi a City Messititt a cikk Hápog, de én el tudom képzelni, hogy 1-2 év múlva eligazol Messi, bár inkább a Bayernbe tudom. Mondjuk ennyi pénzből vehetnétek két top khv-t egy Reust meg egy Agüerot is, szóval lehet nem járna jól a Real ezzel az üzlettel.
HozzászólásSzerző: pheco » 2014. március 7., péntek 13:10
Ha csak el nem viszi a City MessitGT37 írta: A támadósorral nekem nincs problémám, Messi, Neymar kiváló, Sánchez és Pedro is jó szezont fut.
HozzászólásSzerző: GT37 » 2014. március 7., péntek 13:00
Azért a katalán újságírók fantáziájára még mindig nem lehet panaszmadridronie írta:Szép lista, úgy látszik nagy bevásárlásra készül a Barca, minimum 4 érkezőre számíthatnak a katalán drukkerek! :Đ A teljesség igénye nélkül, akik már szóba kerültek: Ter Stegen, Laporte, David Luiz, IÑigo Martínez, Hummels, Vertonghen, Mangala, Musacchio, SchÄR, Fazio, Cuadrado, ZúÑiga, Vidal, Gündogan, Müller, Kroos, Bruno, Ramíres, Koke, Agüero, Van Persie + a kölcsönben szereplő tehetségek --> nos ezek közül több szerintem alapól felejtős kategória, de változások lesznek, la.is elégé úgy tűnik!Kérdés persze, hogy milyen szinten?
HozzászólásSzerző: madridronie » 2014. március 7., péntek 12:53
HozzászólásSzerző: nmate » 2014. március 7., péntek 9:25
HozzászólásSzerző: PEEtör » 2014. március 7., péntek 7:49
Minden viccet félretéve, szerintem kezd beütni a sok "szer", lehet, hogy a sok növekedési hormon, lehet hogy más, hogy pontosan mik, csak ő tudhatja.
Azért ezt kötve hiszem, hogy egészséges testi reakció akár/még/főleg egy sztársportoló esetében.The vomiting is nothing that has not happened to me before," he told a TV channel in quotes reported by Barcelona-based newspaper Sport. "It is something that always happens to me,"
HozzászólásSzerző: torjack » 2014. március 6., csütörtök 22:17
Szatmári szilvára gyanakszom.
HozzászólásSzerző: h3x0r » 2014. március 6., csütörtök 22:10
HozzászólásSzerző: GT37 » 2014. március 6., csütörtök 21:30
Ebben reménykedem én is, csak nem akartam túlzott vehemenciával véleményt nyilvánítani a srácról, mivel még nem láttam sokszor játszani.Realista24 írta:Nem lenne rossz? Enyhe kifejezés. Jó lesz a srác, nagyon jó.
Nem lesz rá szükség, Pintótól különórákat vesz majd, aztán halálnyugodtan fogja kicselezni a rátámadó csatárt, ahogy Pinto szopatta annak idején Adebayort.ziro4vr írta:vagy ha nem, vissza kell állni a hosszú kirúgásra, meg a szorult helyzetben oldalra kib.szásra
HozzászólásSzerző: Mike » 2014. március 6., csütörtök 21:19
HozzászólásSzerző: cart » 2014. március 6., csütörtök 21:07
Nekem is tetszik a kép a kivetítőnRealista24 írta:Hol a hiba?
Jelenlévő fórumozók: 28 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem