Serie A
Re: Serie A
Wojciech Szczesny Instagram fiókján búcsúzott el a roma szurkoloktol. lehet a donnarumma ugyre vart a juve es most mar eldontottek hogy jphet a lengyel?
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
Pedig már gépeltem a hsz-t.Berti írta:Nice tryBBeno írta:marmint evi 6 milliot keres. nem annyival jobban. csak lefelejtettem a pontot.igy lehet nem fog leszabni realista.

Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Nice tryBBeno írta:marmint evi 6 milliot keres. nem annyival jobban. csak lefelejtettem a pontot.

marmint evi 6 milliot keres. nem annyival jobban. csak lefelejtettem a pontot.
ala is irt a sky szerint. evi 6 millioval jobban keres mint buffon.
- Mickey
- Kedvenc játékosaid: bappe
- Kedvenc csapatod: párizs saint germain
Milan teljesen jó életkorban lesz a jelenlegiek szerint.
Igazolásaik is jók ahhoz, hogy ebben a szezonban 4. helyre oda érjenek és BL -ben vitézkedjenek jövőre.
( Magában a sorozatban nem lesznek még egy darabig meghatározóak sztm )
Piacképes, megfizethető és tehetséges/bevált játékosokat igazolnak, ettől több sztm most nem várható el odaát.
Eddig érkezett 6 ember, ebből 4 sztm biztos kezdő lesz , és még én várok 2-3 további igazolást.
Donna (18)
Ricardo Rodriguez ( 24)---Musacchio ( 26)----Romagnoli(22)---Conti( 23)?/De Sciglio(24)
Kessie(20)
Bonaventura(27)------Calhanoglu( 23)
Suso( 23)---------Andre Silva(22)---------Baldé(22)?
Padra is marad még játékos, tapasztaltabb és fiatalabb is akik beugróknak jók lehetnek, vagy akár kezdőbe kerülésért is lehet harc pár helyen.
Biglia esetleg ha érkezik még, akkor ő valószínűleg középpályán kezdő lenne.
Illetve ha Baldet vagy egy másik szélsőt nem sikerülne behúzni akkor még a 4-2-3-1 is befigyelhet náluk.
Térjenek vissza a BL-be , ideje lenne már.
Igazolásaik is jók ahhoz, hogy ebben a szezonban 4. helyre oda érjenek és BL -ben vitézkedjenek jövőre.
( Magában a sorozatban nem lesznek még egy darabig meghatározóak sztm )
Piacképes, megfizethető és tehetséges/bevált játékosokat igazolnak, ettől több sztm most nem várható el odaát.
Eddig érkezett 6 ember, ebből 4 sztm biztos kezdő lesz , és még én várok 2-3 további igazolást.
Donna (18)
Ricardo Rodriguez ( 24)---Musacchio ( 26)----Romagnoli(22)---Conti( 23)?/De Sciglio(24)
Kessie(20)
Bonaventura(27)------Calhanoglu( 23)
Suso( 23)---------Andre Silva(22)---------Baldé(22)?
Padra is marad még játékos, tapasztaltabb és fiatalabb is akik beugróknak jók lehetnek, vagy akár kezdőbe kerülésért is lehet harc pár helyen.
Biglia esetleg ha érkezik még, akkor ő valószínűleg középpályán kezdő lenne.
Illetve ha Baldet vagy egy másik szélsőt nem sikerülne behúzni akkor még a 4-2-3-1 is befigyelhet náluk.
Térjenek vissza a BL-be , ideje lenne már.
"jo de te ilyen gyuros kis sportbuzi lehetsz, aztan az ejszakaban is csak hajtod meg futsz a nok utan, azt hallottam."

azert ha hosszabbit donna meger egy kort korbenezni a milanosoknal hogy mennyien fogjak ujra eltetni es imadni azok utan amit lenyomtak 3 hete 
a masik oldala hogy donna duplan nevetteti ki magat.

a masik oldala hogy donna duplan nevetteti ki magat.
- numberone1
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F., Ferencvaros
Andre Silvanak is talan jot tett volna, ha inkabb keresett volna egy olyan csapatot amely a fiatalok felepitesere helyezik a hangsulyt, nem biztos hogs a Milan jo valaztas volt a reszerol.
Casillas--Cafu,Hierro,Ramos,Robi Carlos--Kroos,Redondo,Modrics--Ronaldo,Benzema,Zidane
34. Liga, 13. BL
Merci Zizou
KAK 
34. Liga, 13. BL

Merci Zizou

Semmi bajom az igazolásaikkal, ár-érték-lehetőség arányban tökéletesek, ezzel semmi gondom
csak nem látom benne a jövőt, utánpótlás nélkül, amit egy olasz csapatnál sem látok. régen aranybánya volt néha olaszország, olyan tehetségeket találtak és neveltek ki, legyen az olasz vagy külföldi.
Silva gyerek tényleg ügyes. És ha megbukik? Nincs kihez nyúlni. Én csak erre hívtam fel a figyelmet, hogy idén végre igazolnak, attól még ez nem biztos, hogy koncepció. De persze lehet benne, csak ezt még nem lehet látni, csak hosszútávon. Ahhoz, hogy visszatérjenek sokkal de sokkal több kell, amit pusztán kínai pénzzel nem kapnak meg. Stabil klubmodell, szakemberek, akadémia, stadion projekt, szurkolók visszacsábítása....és ez nem csak milan probléma mint írtam, hanem az olasz focié. Pont ezért lesz nehezebb kimászni belőle. Mint a szegregátum

Silva gyerek tényleg ügyes. És ha megbukik? Nincs kihez nyúlni. Én csak erre hívtam fel a figyelmet, hogy idén végre igazolnak, attól még ez nem biztos, hogy koncepció. De persze lehet benne, csak ezt még nem lehet látni, csak hosszútávon. Ahhoz, hogy visszatérjenek sokkal de sokkal több kell, amit pusztán kínai pénzzel nem kapnak meg. Stabil klubmodell, szakemberek, akadémia, stadion projekt, szurkolók visszacsábítása....és ez nem csak milan probléma mint írtam, hanem az olasz focié. Pont ezért lesz nehezebb kimászni belőle. Mint a szegregátum

evekig nem lesznek meghatarozok europaban szerintem sem.
- numberone1
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F., Ferencvaros
Szerintem varjuk meg, h mi a tervuk az azsiaiaknak a Milannal. De azt adom en is, h komoly nev vagy nagy tehetseg nem fog oda igazolni par evig.
Casillas--Cafu,Hierro,Ramos,Robi Carlos--Kroos,Redondo,Modrics--Ronaldo,Benzema,Zidane
34. Liga, 13. BL
Merci Zizou
KAK 
34. Liga, 13. BL

Merci Zizou

- RaúlCF
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Modric, Casillas, Zidane, Ronaldinho, Bellingham, Valverde
ezekkel a nevekkel simán elvárható lesz a bl hely a Milannak. szépen lassan egy stabil alapot csinálnak és kimászhatnak a pöcegödörből amibe cirka 10 éve vannak. aztán ha fix európa meg a fejlődő project akkor mennek oda egy fokkal értelmesebbek majd megint és megint. nem egyik évről a másikra de ez egy jó indulás lehet.
- Galacticos
Seria a is felkapottabb lesz egy jo milannal.ziro4vr írta:Gala értsd már meg, hogy egy higanynál jobb játékos nem fog odamenni a pályája csúcsán.
A Milanba meg pláne nem fog, 3 év múlva sem. Szép dolog a brand meg a múlt, pont nem érdekli a mai focistákat. Bayern, Real, Barca, PL vagy Kína.
En ertem, azt probaltam megcafolni hogy a juve scoutjai mennyire jok es az igazolasaik.
En azt mondtam h a milan elindult egy jarhato uton. Ez nekem jobban tetszik (mar maga az is hogy egy nagy multu klubba fektettek es probaljak visszahozni az elitbe nem meg egy manchester citybe) es az is jobban tetszik hogy nem atlag jatekosokat probalnak odavinni irrealis aron. Hanem ar/ertek alapjan eddig jokat igazoltak.
Mégis milyen játékosokat kellene vegyenek? Egy full középszer csapatba nem tehetsz be 1-2 komoly igazolást, hogy oldják meg. Ugyanaz lenne mint CR és a válogatott esete. Az utánpótlás megoldása meg nem egy egy nyári probléma. Elindultak egy úton, ami hosszú és rögös. Nincs mindenkinek La Massiája, hogy szarja a világsztárokat évről évreBabinho írta:A juventusnak van 70-90 milliója is egy játékosra, mivel el is adnak néha ennyiért...meg stabilak, mint állat.
A védelmet össze fogják rakni, olaszok...max nem fognak 2 évente bl döntőzni, de a 16-8 között stabilan ott vannak és lesznek.
A hoffeinheim meg pl egy lipcse nem kell, hogy külföldi számára vonzó legyen. Német gyerekekkel olyat fociztak idén néha, mint a milan 5 éve nem.
De szívesen meglepődnék, ha mégis összejönne a milannak. Csak sztem a foci nem erre tart, amit ők akarnak.

Járjatok nyitott szemmel, legyetek bátorak!
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
Gala értsd már meg, hogy egy higanynál jobb játékos nem fog odamenni a pályája csúcsán.
A Milanba meg pláne nem fog, 3 év múlva sem. Szép dolog a brand meg a múlt, pont nem érdekli a mai focistákat. Bayern, Real, Barca, PL vagy Kína.
Nem illik.
- Galacticos
De most mi a bajod a milan igazolasaival? Andre silva peldaul a portugal foci egyik legigeretesebbje, barmi lehet belole annak ellenere h a konfod kupan szar volt. Annyira nem is volt draga.Babinho írta:A juventusnak van 70-90 milliója is egy játékosra, mivel el is adnak néha ennyiért...meg stabilak, mint állat.
A védelmet össze fogják rakni, olaszok...max nem fognak 2 évente bl döntőzni, de a 16-8 között stabilan ott vannak és lesznek.
A hoffeinheim meg pl egy lipcse nem kell, hogy külföldi számára vonzó legyen. Német gyerekekkel olyat fociztak idén néha, mint a milan 5 éve nem.
De szívesen meglepődnék, ha mégis összejönne a milannak. Csak sztem a foci nem erre tart, amit ők akarnak.
Juvenak van 70-80millioja igazolni, de a scoutjaik es a menedzsmentet igazolja hogy gonzalo higuaint vesznek 90millioert hogy blt nyerjenek? Miert?
En orulok h a milant befektetok probaljak felhuzni, jobb mintha egy livornot probalnanak es abba olnek a penzt.
A juventusnak van 70-90 milliója is egy játékosra, mivel el is adnak néha ennyiért...
meg stabilak, mint állat.

- Galacticos
Attol lesz a milan jobb mint a nemet bajnoksag 4.je hogy ok a milan.
A nevuk miatt ha elerik tartosan a blt (2-3evig) akkor ujra vonzo csapat lesz akar kozel top jatekosoknak is. Es elobb fog elmenni a milanba egy fiatal igeretes jatekos mint a hoffenheimbe. Bl adott de a milannak van egy brandje meg akkor is ha az utobbi evekben sehol sincsenek.
En nagyon szurkolok nekik, hianyoznak a blbol.
Juventusba meg ennek a buffon barzagli bonucci chiellini 4esnek hany jo eve lehet meg? 2 max 3? Utana leszek kivancsi hogy kikkel fogjak oket potolni.. Lesz ott visszaeses.
A nevuk miatt ha elerik tartosan a blt (2-3evig) akkor ujra vonzo csapat lesz akar kozel top jatekosoknak is. Es elobb fog elmenni a milanba egy fiatal igeretes jatekos mint a hoffenheimbe. Bl adott de a milannak van egy brandje meg akkor is ha az utobbi evekben sehol sincsenek.
En nagyon szurkolok nekik, hianyoznak a blbol.
Juventusba meg ennek a buffon barzagli bonucci chiellini 4esnek hany jo eve lehet meg? 2 max 3? Utana leszek kivancsi hogy kikkel fogjak oket potolni.. Lesz ott visszaeses.
- istimester
- rex madridistae
- Kedvenc játékosaid: Iván Helguera, Raúl
- Kedvenc csapatod: DAC
A Milanba is visszatérnek, amint a csapat újra stabilan ott lesz a BL-ben. Kell az átmeneti időszak, ez akár 2-3 évig is eltarthat.ziro4vr írta:A sztárok nem mennek olaszba'. Csak akik nem elég jók a realba, a bayernbe vagy a barcába. De azok is csak a juventusba.
A mostani igazolásaik természetesen nem az A-listáról jönnek, de az elmúlt évekhez képest már most ég és föld a különbség. Ha okosan csinálják, 2020-ra újra tényezők lehetnek(= ott lehetnek tavasszal a BL-ben).
A jövő úgyis az utánpótlás nevelésé és a fiatalok felépítéséé.
Jól látszik, hogy mit művelünk mi, csak ez lehet sikeres és fenntartható. Asensiok, Ceballosok stb. stb.
A Bayern is ezt műveli. A Ronaldokat és a kellő pluszt megveszed, de ha 30-40 milliókért veszel közepes embereket akkor abból nem lesz siker, hiszen annyira elszabadultak az árak, hogy nem egyenesen arányos az átigazolási összeg a letett teljesítménnyel. Meg lehet nézni mennyit költenek angliába játékosokra...több a pénzük, mint a megvehető valós kiugró teljesítmény.
A milannal és alapvetően olaszországban pedig óriási gondban van az utánpótlás és a fiatalok menedzselése. Ebből a Milanból 10 éven belül se lesz semmi elismerésre méltó véleményem szerint. A juventus más tészta. Nekik jók a scoutjaik, és képesek dybalakat, pogbákat megtalálni, kiaknázni. A védelmük gyakorlatilag az olasz válogatotté, nem kellett már nekik sok a sikerhez. De rajtuk kívül az olasz foci hulla gyenge. A napoli, roma, inter mind mind esélytelen bármi komolyabb sikeres koncepciót letenni az asztalra. Már a nézők is kopnak, stadionok lepukkannak, sztárok nincsenek, szponzor pénz a többihez képest elenyésző, nézettség meg már mitől lenne. Én évek óta nem néztem meg egy milan-intert sem.
Elérheti e a bl-t a milan jövőre? Igen...és? Mitől lesz több mint a német bajnokság 4-je? Csoportból ha valahogy továbbmegy mindenki őt akarja majd kapni...én ennek nem örülnék milanosként. Kínaiak milliárdja....
Jól látszik, hogy mit művelünk mi, csak ez lehet sikeres és fenntartható. Asensiok, Ceballosok stb. stb.
A Bayern is ezt műveli. A Ronaldokat és a kellő pluszt megveszed, de ha 30-40 milliókért veszel közepes embereket akkor abból nem lesz siker, hiszen annyira elszabadultak az árak, hogy nem egyenesen arányos az átigazolási összeg a letett teljesítménnyel. Meg lehet nézni mennyit költenek angliába játékosokra...több a pénzük, mint a megvehető valós kiugró teljesítmény.
A milannal és alapvetően olaszországban pedig óriási gondban van az utánpótlás és a fiatalok menedzselése. Ebből a Milanból 10 éven belül se lesz semmi elismerésre méltó véleményem szerint. A juventus más tészta. Nekik jók a scoutjaik, és képesek dybalakat, pogbákat megtalálni, kiaknázni. A védelmük gyakorlatilag az olasz válogatotté, nem kellett már nekik sok a sikerhez. De rajtuk kívül az olasz foci hulla gyenge. A napoli, roma, inter mind mind esélytelen bármi komolyabb sikeres koncepciót letenni az asztalra. Már a nézők is kopnak, stadionok lepukkannak, sztárok nincsenek, szponzor pénz a többihez képest elenyésző, nézettség meg már mitől lenne. Én évek óta nem néztem meg egy milan-intert sem.
Elérheti e a bl-t a milan jövőre? Igen...és? Mitől lesz több mint a német bajnokság 4-je? Csoportból ha valahogy továbbmegy mindenki őt akarja majd kapni...én ennek nem örülnék milanosként. Kínaiak milliárdja....