Kommentáld a híreket

A Real Madrid mérkőzéseivel, átigazolásaival, aktuális edzőjével foglalkozó fórumrész.
Anthony
Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo
Kedvenc csapatod: Real Madrid

Re: Kommentáld a híreket

HozzászólásSzerző: Anthony » 2018. január 22., hétfő 12:21

Realista24 írta:Ezzel kapcsolatos, hogy maximalizálni akarják a profi szerződéssel rendelkező játékosok számát a csapatnál, 25 főben. A City vagy a ManU-nál ez a szám 60 körül van.
:lol:

Nem jön Kepa, ez annyira mondjuk nem zavar. De akkor mi lesz, nyáron kezdődik ismét a DeGea(Curtois) saga?

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2018. január 22., hétfő 12:01

BBeno írta:allitolag az uefa szabalyozni akarja az atigazolasi kiadasokat megpedig hogy max 100 millioval lehet tobb a kiadas mint a bevetel. francia cikk de remelem jol ertelmeztem.
Ezzel kapcsolatos, hogy maximalizálni akarják a profi szerződéssel rendelkező játékosok számát a csapatnál, 25 főben. A City vagy a ManU-nál ez a szám 60 körül van.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

Kerlon
Kedvenc csapatod: Levante

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2018. január 21., vasárnap 15:39

ericco írta:
Kerlon írta:Mbappenel én azt mondtam, hogy miért vagyunk spurok, ha folyt be egy csomó és a kassza is tele volt.
Akkor neked is csorgadozik sportmenedzseri vér az ereidben úgy látszik.
nem, de én nem jelentem ki, hogy ezt másnak is kellett volna látni. :D Én csak gondolkozás nélkül fektettem volna a gyerekbe.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K

ericco
Kedvenc csapatod: Real Madrid, Philadelphia Flyers
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: ericco » 2018. január 21., vasárnap 15:26

Kerlon írta:Mbappenel én azt mondtam, hogy miért vagyunk spurok, ha folyt be egy csomó és a kassza is tele volt.
Akkor neked is csorgadozik sportmenedzseri vér az ereidben úgy látszik.
Merci Zizou!

Kerlon

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2018. január 21., vasárnap 15:18

RaúlCF írta:ez egyik legtöbbet költjük fizetésekre. semmi baj a struktúrával. megvannak a sokat kereső emberek őket kell kirakni az újakért. Mbappénak is lehet 10et adni kezdésnek csak akkor egy másiknak mennie kell aki mondjuk Benzema hasonló fizetéssel. de az hogy mondjuk egy 18 éves kap 18 milliót és évente 2 évente emelni kell az nem reális modell mert tarthatatlan. amit pl Ronaldo kap az is brutális de már hányszor lett emelve és amikor idejött már mi volt ő maga ezt vesd össze mondjuk Mbappé nyári helyzetével. nem reális ilyen kezdő fizut adni. fmbe meg olaj országnak az pár évig aztán lesz ami lesz.
CR fizetése meg Bale fizetése miatt vagyunk mi annyira előre. Mondjuk egyik miatt sokat is nyertünk.
ericco írta:
Kerlon írta:Tevez kölcsönbe volt és ki kellett volna vásárolniuk a cégből, hogy az övék legyen.
Tökmindegy, évekig ott játszot úgy, hogy papiron nem az övék volt.

És ezt figyu, újabb jóslatom beteljesült. Amit te is leírtál lejjebb.
Nyáron, mikor írtam, hogy MBappét simán megtenném a második, harmadik legjobban keresőnek, és jöttek a fizetési struktúrás válaszok, ugyanezt mondtam, h jövőre majd ilyen Kane, Icardi miatt fog az borulni.
Nem kell ehhez jósnak lenni, csak egy picit gondolkodni kell és figyelni a tendenciákat.
Perez sosem szerette azokat, akik több pénzt kérek, mint amennyit ő megérdemeltnek tartott. Ez volt Mbappé esetében is. Majd most kényszerből megtanulja a leckét.
Nem tök mindegy, mert kettős tulajdonos nem lehet, a kölcsön meg nem probléma.

Mbappenel én azt mondtam, hogy miért vagyunk spurok, ha folyt be egy csomó és a kassza is tele volt.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K

BBeno

HozzászólásSzerző: BBeno » 2018. január 21., vasárnap 15:04

ez egyik legtöbbet költjük fizetésekre. semmi baj a struktúrával.
https://en.as.com/en/2018/01/17/footbal ... 06124.html

azért még 65 millióval jobbak vagyunk mint a barca.
GARETH:coffee:

RONCI A LEGENDA

Grande Pipita Higuaín

Ronaldo: Özil zseni

VAR<3

18/19: Perez nagy éve .lol. P3/L16/SF

Götze Gareth ReusRashford KdB Hazard Sterling Lukaku Mario Pogba Sané James Jesús

ericco
Kedvenc csapatod: Real Madrid, Philadelphia Flyers
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: ericco » 2018. január 21., vasárnap 15:02

Kerlon írta:Tevez kölcsönbe volt és ki kellett volna vásárolniuk a cégből, hogy az övék legyen.
Tökmindegy, évekig ott játszot úgy, hogy papiron nem az övék volt.

És ezt figyu, újabb jóslatom beteljesült. Amit te is leírtál lejjebb.
Nyáron, mikor írtam, hogy MBappét simán megtenném a második, harmadik legjobban keresőnek, és jöttek a fizetési struktúrás válaszok, ugyanezt mondtam, h jövőre majd ilyen Kane, Icardi miatt fog az borulni.
Nem kell ehhez jósnak lenni, csak egy picit gondolkodni kell és figyelni a tendenciákat.
Perez sosem szerette azokat, akik több pénzt kérek, mint amennyit ő megérdemeltnek tartott. Ez volt Mbappé esetében is. Majd most kényszerből megtanulja a leckét.
Merci Zizou!

RaúlCF
Kedvenc játékosaid: Raúl, Modric, Casillas, Zidane, Ronaldinho, Bellingham, Valverde

HozzászólásSzerző: RaúlCF » 2018. január 21., vasárnap 14:56

ez egyik legtöbbet költjük fizetésekre. semmi baj a struktúrával. megvannak a sokat kereső emberek őket kell kirakni az újakért. Mbappénak is lehet 10et adni kezdésnek csak akkor egy másiknak mennie kell aki mondjuk Benzema hasonló fizetéssel. de az hogy mondjuk egy 18 éves kap 18 milliót és évente 2 évente emelni kell az nem reális modell mert tarthatatlan. amit pl Ronaldo kap az is brutális de már hányszor lett emelve és amikor idejött már mi volt ő maga ezt vesd össze mondjuk Mbappé nyári helyzetével. nem reális ilyen kezdő fizut adni. fmbe meg olaj országnak az pár évig aztán lesz ami lesz.

Kerlon

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2018. január 21., vasárnap 14:51

A fizetési struktúránkkal lassan csak ilyen Theokat tudunk igazolni meg középszert.
K

Süti

HozzászólásSzerző: Süti » 2018. január 21., vasárnap 14:45

Mbappénál továbbra sem az igazolási díjjal volt a baj szerintem, hanem a fizetésével. Borítani a fizetési struktúrát egy félszezon miatt nem tett volna jót a játékosok teljesítményének...(Oh wait... :hmmm: :mrgreen: )
Legends Never Die.

...popped into the penalty area towards Zidaaaaane! Oh, fantastic... :sziv:

Real Madrid will be back.
You can put that on a poster.
Stick it on your wall.
Pray to it every night.
We will be back.

Kerlon

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2018. január 21., vasárnap 14:39

RaúlCF írta:ezek még mindig csak átigazolási összegek amit Mbappénál is lerakták a 150es ajánlatot.
a fizetési dolgok meg jogosak voltak egy félszezonos 18 évesért akkor is most is.
szerintem meg a piac diktál és most már azt diktálja, hogy fizetsz vagy lemaradsz, na most mi elindultunk a lemaradás útján, mert érthetetlen módon, amikor volt a kasszában és fizetésre is lett volna, mert James és Morata sem a keveset kapta
K

M1Ö
Kedvenc játékosaid: Zidane; Modric, Isco, Ramos; Nagy Ádám; Özil, Xabi

HozzászólásSzerző: M1Ö » 2018. január 21., vasárnap 14:37

Berti írta:Simán bennevan, hogy jó igazolás lesz. Nem értem, hogy amiatt hogy az angol játékosok nem szoktak bevállni, erre alapozva miért temeti mindenki.
Azért, mert ha beteszed CR mellé, akkor a k.pályának megint meg kell majd szakadjon és megint el fog fogyni az ötlet az ellen 16osánál. Ha jön, akkor CR-t el kell felejeteni. Ami úgy sem fog megvalósulni.
De Gea - Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo - Modric, Kroos, Verratti - Isco - Benzema, Agüero

RaúlCF
Kedvenc játékosaid: Raúl, Modric, Casillas, Zidane, Ronaldinho, Bellingham, Valverde

HozzászólásSzerző: RaúlCF » 2018. január 21., vasárnap 14:33

ezek még mindig csak átigazolási összegek amit Mbappénál is lerakták a 150es ajánlatot.
a fizetési dolgok meg jogosak voltak egy félszezonos 18 évesért akkor is most is.

Kerlon

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2018. január 21., vasárnap 14:30

RaúlCF írta:ha tudsz vmi belső infót mesélj
130 millió+bónusz volt Mbappe, Kaneből meg világ legdrágábbja lesz, ami neymar áránál több kis túlzás meg matek után talán neked sem lesz nehéz kiszámolnod
K

BBeno

HozzászólásSzerző: BBeno » 2018. január 21., vasárnap 14:29

annak fényében lesz nagyon nagy vicc ha 150 misit megadja perez és a nettó 15-t is. bappe 18 évesként nem kaphat ennyit de 1 évre rá mikor ég a ház akkor már kane is kaphat. én mondjuk nem vagyok kane ellen mert sok éve folyamatosan bizonyítja hogy mennyire gólerős, de könyörgöm egy bappe volt a mérleg másik oldalán...
GARETH:coffee:

RONCI A LEGENDA

Grande Pipita Higuaín

Ronaldo: Özil zseni

VAR<3

18/19: Perez nagy éve .lol. P3/L16/SF

Götze Gareth ReusRashford KdB Hazard Sterling Lukaku Mario Pogba Sané James Jesús

Berti

HozzászólásSzerző: Berti » 2018. január 21., vasárnap 14:25

Kerlon írta:A Times szerinte Kanet megtesszük a világ legdrágább igazolásának. GG WP :lol:
Simán bennevan, hogy jó igazolás lesz. Nem értem, hogy amiatt hogy az angol játékosok nem szoktak bevállni, erre alapozva miért temeti mindenki.
Nekem sem tartozik a kedvenceim közé és persze nem Mbappe kategoria, de egy tehetséges csatár és könnyen lehet hogy bevállik.

RaúlCF

HozzászólásSzerző: RaúlCF » 2018. január 21., vasárnap 14:21

ha tudsz vmi belső infót mesélj

Kerlon

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2018. január 21., vasárnap 14:19

Én azon röhögök, hogy MBappeért a felét sajnáltuk.
K

Yazid
Kedvenc játékosaid: Zidane

HozzászólásSzerző: Yazid » 2018. január 21., vasárnap 14:09

Kerlon írta:A Times szerinte Kanet megtesszük a világ legdrágább igazolásának. GG WP :lol:
Akarhogy viccelunk ő a legesélyesebb, hogy jönni fog. En már beletörődtem

Kerlon

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2018. január 21., vasárnap 13:35

A Times szerinte Kanet megtesszük a világ legdrágább igazolásának. GG WP :lol:
K

Vissza: