Elektronika
-
Solari
- Kedvenc játékosaid: Isco, Marcelo, Pepe
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Re: Elektronika
igen + fizetned kell a csomagküldést értelemszerűen.
-
rashidm
- Kedvenc játékosaid: Alba, Busi, Alves... ja nem
És akkor ez mit fog változtatni? Hogy jóval hosszabb ideig lesz szervizben a telefon, mintha itthon vettem volna?Solari írta:frekvenciával már nem lesz gond. A garanciát itthon nem tudod elintézni. Amerikában fogják javitani ha valami gondja van.
Itthon max akkor foglalkoznának vele ha eun belül vetted volna.
-
Solari
frekvenciával már nem lesz gond. A garanciát itthon nem tudod elintézni. Amerikában fogják javitani ha valami gondja van.
- csababarca
- Kedvenc játékosaid: Messi, Iniesta, MBappé
- Kedvenc csapatod: FC Barcelona,Pats,Saints,Celtics, GSW.
persze, csak mondja a boltba, hogy olyat adjanak ami jó eu-s hálózatokon is. 4g-vel voltak gondok régen,de lehet már ez megoldódott.rashidm írta:Kedves ájfonhuszárok!![]()
Ha nővérem venne egy 7-est USA-ban és hazahozná a barátnője, akkor azt ugyanúgy tudnám használni itthon is, nem? Csak gondolom kelleni fognak a papírjai az esetleges garanciához.
papírok nem nagyon kellenek garihoz, legalábbis tőlem még sose kértek semmit, mikor bevittem a hivatalos szervízbe.
"Ma is itt ül lomhán, petyhüdten,
Fejét, jussát, szivét kobozzák
S ha nehányan nem kiáltoznánk,
Azt se tudná, hogy őt pofozzák."
Fejét, jussát, szivét kobozzák
S ha nehányan nem kiáltoznánk,
Azt se tudná, hogy őt pofozzák."
-
rashidm
- Kedvenc játékosaid: Alba, Busi, Alves... ja nem
Kedves ájfonhuszárok!
Ha nővérem venne egy 7-est USA-ban és hazahozná a barátnője, akkor azt ugyanúgy tudnám használni itthon is, nem? Csak gondolom kelleni fognak a papírjai az esetleges garanciához.
316i : Versenybe belemenni vele szigorúan tilos, vagy rendkívül körültekintően kell megválasztani az ellenfelet. Kispolszki, régi Skoda jöhet, 1200-es Zsiguli fenntartásokkal, kockalámpás kizárva.KAG írta:
Dobd fel a netre.
Sokan megveszik még 15-20 ért, mert alma.
Tudod, mint a 316i BMW...
Témára visszatérve. Egy 5-öst adok érte.
Viccet félre téve, alma ide vagy oda elég díszhuszárnak kell lenni aki ezt még megveszi és komolyan is gondolja magát
- L.Miki
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Igen köszönöm, már megoldódott .lestat írta:Lezárási gomb+Home gomb. Ha kell 1-2 percig nyomd.L.Miki írta:Van most nekem valami furcsa jelenség az ifon 5s telefonomnál... nem reagál semmire, fekete a kijelző, de a touch id a középső gomb meg egyre melegebb, forrósodik...![]()
![]()
Ez mi lehet? Tapasztaltatok már ilyet?
Ha elsőre nemjó probald meg egy 20 perc után. Nekem bevállt.
- KAG
- Kedvenc játékosaid: G.H#14 ; LuMo#19 ; M#12 ; SR#4 ; CR#7
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
sebydani írta:Srácok, rábukkantam a rég elfelejtett 4S-emre. Van még olyan hely Budapesten ahol ha beviszem megveszik ? Gondolok itt GSM boltokra stb. Nem várok érte sokat, egy estém állja aztán le van tudva a dolog.
Dobd fel a netre.
Sokan megveszik még 15-20 ért, mert alma.
Tudod, mint a 316i BMW...
ZIDANE
- sebydani
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Zidane, Modric, Bellingham
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Eagles
Igazából minden több mint a semmi alapon vagyok vele. Szóval aki tud opciót ne tartsa magában.
"A Barcelona történelme, amely az elmúlt 10 évből áll, soha nem lesz egyenlő a Real Madridéval.”- Álvaro Arbeloa
Attól függ, hogy mit vársz attól az estétől. Ha egy pizzát 2 sörrel meg egy mozijeggyel akkor annyi rendben...sebydani írta:Srácok, rábukkantam a rég elfelejtett 4S-emre. Van még olyan hely Budapesten ahol ha beviszem megveszik ? Gondolok itt GSM boltokra stb. Nem várok érte sokat, egy estém állja aztán le van tudva a dolog.
de abból a pénzből tuti nem fogsz hajnalig mulatni
- sebydani
Van egy 3G-m is, ha összedobjuk őket, valami eldugott kocsmában csak berúgunk jólh3x0r írta: Nekem van egy iphone 2G-m, ugyhogy en mar egy korso sorrel is beerem.
"A Barcelona történelme, amely az elmúlt 10 évből áll, soha nem lesz egyenlő a Real Madridéval.”- Álvaro Arbeloa
- h3x0r
Nekem van egy iphone 2G-m, ugyhogy en mar egy korso sorrel is beerem.sebydani írta:Srácok, rábukkantam a rég elfelejtett 4S-emre. Van még olyan hely Budapesten ahol ha beviszem megveszik ? Gondolok itt GSM boltokra stb. Nem várok érte sokat, egy estém állja aztán le van tudva a dolog.
- sebydani
Srácok, rábukkantam a rég elfelejtett 4S-emre. Van még olyan hely Budapesten ahol ha beviszem megveszik ? Gondolok itt GSM boltokra stb. Nem várok érte sokat, egy estém állja aztán le van tudva a dolog.
- lestat
- Kedvenc játékosaid: Beckham, Zidane, C.Ronaldo, Ramos
Lezárási gomb+Home gomb. Ha kell 1-2 percig nyomd.L.Miki írta:Van most nekem valami furcsa jelenség az ifon 5s telefonomnál... nem reagál semmire, fekete a kijelző, de a touch id a középső gomb meg egyre melegebb, forrósodik...![]()
![]()
Ha elsőre nemjó probald meg egy 20 perc után. Nekem bevállt.
Cristiano Ronaldo
❼
2014-2024 Champions League Dynasty.
Danke Toni
Zinedine Zidane
92:48
2014-2024 Champions League Dynasty.
Danke Toni
Zinedine Zidane
92:48
- L.Miki
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Van most nekem valami furcsa jelenség az ifon 5s telefonomnál... nem reagál semmire, fekete a kijelző, de a touch id a középső gomb meg egyre melegebb, forrósodik...
- Kercsó
- Kedvenc játékosaid: R9, Kroos, Guti, Zidane, Bellingham
Én Wowfixitet használok már több, mint féléve.hamesz írta:Egyébként vannak telefonokhoz különböző folyadékszerű dolgok, ami állítólag ha kiesik a telefon a kezedből nem törik össze meg nem karcolódik. Ez mennyire valós? Működik? Melyik a legjobb fajta?
Pengén véd a karcolás ellen; viszont kétlem, hogy törésállóvá tenné a telefont.
#whatisyourexcuse
Zinedine Zidane - When I retire I'll say, I managed Kroos.
"Mégis, ha legvégül össze kellene foglalnom a sikereim okát, csak annyit mondanék, hogy mindig én akartam jobban." Benedek Tibor
Zinedine Zidane - When I retire I'll say, I managed Kroos.
"Mégis, ha legvégül össze kellene foglalnom a sikereim okát, csak annyit mondanék, hogy mindig én akartam jobban." Benedek Tibor
-
Solari
pontosan.
+ esztétikusabb, de ezért nem fogok 20x annyit fizetni ami gyorsan elkopik a kijelződről a zsebből történő súrlódások miatt.
érdemesebb kijelzővédő üveget venni 300 ftért ebayről, minden más csak parasztvakitás.
+ esztétikusabb, de ezért nem fogok 20x annyit fizetni ami gyorsan elkopik a kijelződről a zsebből történő súrlódások miatt.
érdemesebb kijelzővédő üveget venni 300 ftért ebayről, minden más csak parasztvakitás.
- h3x0r
Attol, hogy befujod vele a telefont, meg siman osszetorhet, viszont a karcolas ellen tenyleg ved, lenyegeben a foliat helyettesiti.hamesz írta:Egyébként vannak telefonokhoz különböző folyadékszerű dolgok, ami állítólag ha kiesik a telefon a kezedből nem törik össze meg nem karcolódik. Ez mennyire valós? Működik? Melyik a legjobb fajta?
- hamesz
- Kedvenc játékosaid: Cristiano, Modric, James, Isco, Neymar, Iniesta, Ronaldo, Zidane
Egyébként vannak telefonokhoz különböző folyadékszerű dolgok, ami állítólag ha kiesik a telefon a kezedből nem törik össze meg nem karcolódik. Ez mennyire valós? Működik? Melyik a legjobb fajta?
Na alaposan utánaolvastam a témának, 3 versenyző tűnt megfelelőnek minősêg gyanánt is.ferni írta:Leírnád pontosan mi a transmittered neve?KAG írta:Nekem egy alis FM transmitter van, abból is egy drágább verzió.
Borzasztó szar, inkább hallgatok rádiót.![]()
Ha mákod van, akkor kazis a kocsid még és nem CD-s.
Akkor vegyél szintén aliról ilyen kazettás átjátszót. Az még viszonylag vállalhatót hoz.
Kazetta meg egy új fejegység sajna nem opció.
GOgroove FlexSMART X2
Nulaxy Wireless In-Car Bluetooth FM Transmitter
VicTsing Bluetooth FM Transmitter
Első és a második között vaciláltam főleg, de mivel a GOgroovet könnyebb volt itthon beszerezni ezt választottam.
Első benyomásra meglepően jó minőséget lehet ebből a cuccból kihozni, akinek rossz tapasztalata van ezekkel kapcsolatban vegyen egy jobb minőségűt, ezek már tényleg jók.