úgyvanÚszómester írta:ja, ha meg Marcelo csinálja akkor istenkirály , legnagyobb arc a világon

egyébként én bírom neymart is

HozzászólásSzerző: csabi* » 2014. március 22., szombat 12:05
úgyvanÚszómester írta:ja, ha meg Marcelo csinálja akkor istenkirály , legnagyobb arc a világon
HozzászólásSzerző: Remy » 2014. március 22., szombat 11:57
Úszómester írta:ja, ha meg Marcelo csinálja akkor istenkirály , legnagyobb arc a világon
HozzászólásSzerző: Csabi » 2014. március 22., szombat 11:56
HozzászólásSzerző: Úszómester » 2014. március 22., szombat 11:54
HozzászólásSzerző: Csabi » 2014. március 22., szombat 11:51
értelmes ember, olyan pont barcelonába való
HozzászólásSzerző: h3x0r » 2014. március 21., péntek 19:26
öööö... igen.Boky írta:én szeretem fikázni a hírességek publikus retardkodásait, főleg ha barca focistáról van szó, de szerintem jópofa ez a videó, nincs vele semmi gondmért ne szórakozhatna szabad idejében így, búslakodjon egy sötét szoba sarkában kuporogva mert 4 ponttal le vannak maradva?
Szerintem meg pont hogy nem. A legtobben ugy gondoljuk hogy rohadt nehez meccs lesz es nagyon fontos lenne behuzni. Az mas dolog hogy sokszor elpoenkodjuk hogy ilyen meg olyan zakot kap a barca. Max par ember lehet akik tenyleg ugy gondoljak hogy sima meccs lesz. Az meg hogy facebookon mit irnak... Ott Kaka is isten volt eveken keresztul.realistahuni írta:Pedig jópár embernél meg lehet ezt figyelni, tisztelet a kivételnek.Nem azt mondom,hogy nagy a mellény itt a fórumon
HozzászólásSzerző: realistahuni » 2014. március 21., péntek 19:20
Pedig jópár embernél meg lehet ezt figyelni, tisztelet a kivételnek.Nem azt mondom,hogy nagy a mellény itt a fórumon
HozzászólásSzerző: adamzz » 2014. március 21., péntek 19:14
HozzászólásSzerző: Boky » 2014. március 21., péntek 19:02
én szeretem fikázni a hírességek publikus retardkodásait, főleg ha barca focistáról van szó, de szerintem jópofa ez a videó, nincs vele semmi gond
HozzászólásSzerző: ferni » 2014. március 21., péntek 18:57
HozzászólásSzerző: Banán » 2014. március 20., csütörtök 12:05
HozzászólásSzerző: GT37 » 2014. március 19., szerda 18:24
pátkán írta:Iniesta: "Amikor valami rossz dolog történik és mélyponton vagy, érzed az ismeretlen emberek szeretetét és ez sok erőt ad neked. A feleségem és a családom értékelik ezt a szeretet. A Real Madrid játékosai is kinyilvánították szeretetüket felém. Vannak sokkal fontosabb dolgok is, mint egy futball meccs."
Ahova nem érdemes szavakat fecsérelni. Csak párral látnák többen így itt a fórumon is.. Mert valóban, ez "csak" egy mérkőzés.
HozzászólásSzerző: csababarca » 2014. március 19., szerda 17:31
HozzászólásSzerző: Remy » 2014. március 19., szerda 16:03
HozzászólásSzerző: madridronie » 2014. március 18., kedd 17:14
Elvileg akkor is; vagyis akinek Bl. meccse van az pihenhet utána!És ha csak az egyik éli túl?
HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2014. március 18., kedd 17:00
És ha csak az egyik éli túl?madridronie írta:Amennyiben a 2 spanyol gigász túlélné a negyeddöntőket és elődöntőbe kerülne a Bl.-ben, úgy a 2 csapat Kupadöntőt követő hétvégi meccsei elmaradnának és május elején pótolnák azokat, hogy a Barca és a Real Madrid is tudjon 1 hetet pihenni a Bl. meccsek előtt!![]()
HozzászólásSzerző: madridronie » 2014. március 18., kedd 15:46
Amennyiben a 2 spanyol gigász túlélné a negyeddöntőket és elődöntőbe kerülne a Bl.-ben, úgy a 2 csapat Kupadöntőt követő hétvégi meccsei elmaradnának és május elején pótolnák azokat, hogy a Barca és a Real Madrid is tudjon 1 hetet pihenni a Bl. meccsek előtt!Nem eppen szerencses sorsolas. A Klasszikus utan azonnal Sevilla, mint ahogy a ket BL meccs kozott is egy nehez meccs a Sociedad ellen, raadasul mindketto idegenben. Raadasul a kupadonto utan is (ami lehet akar 120 perc is) idegenben jatszunk.
Ugye tegnap azt nyilatkozta, hogy ő maradni szeretne, már ha a Barca is úgy akarja; ergo ha a katalán vezetés katonásan tejel és eleget tesz a követeléseinek!Nettó 25 millió![]()
HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2014. március 18., kedd 15:44
HozzászólásSzerző: Donát » 2014. március 18., kedd 15:42
HozzászólásSzerző: Remy » 2014. március 18., kedd 15:26
Jelenlévő fórumozók: 13 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem