Na de így is Hala Madrid!

HozzászólásSzerző: Mickey » 2020. február 1., szombat 15:03
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2020. február 1., szombat 15:02
HozzászólásSzerző: Tádám » 2020. február 1., szombat 15:01
HozzászólásSzerző: Tottinho » 2020. január 29., szerda 22:49
HozzászólásSzerző: Fenoo » 2020. január 29., szerda 22:48
Steve írta:kiserik írta:
El kellett volna mennie kölcsönbe. Valószínűleg ZZ már előre tudta, hogy a 2 brazil előtte lesz a sorban kb 90 millió ok miatt.
Pedig neki lenne jó kapni a perceket és a bizalmat.
Szerintem ha a 3 játékost, mint egyént nézem, akkor ő a legkomplettebb. Így sehova sem fog jutni. Látszik, hogy nincs felépített terv vele, mint a két brazillal.
HozzászólásSzerző: Faust » 2020. január 29., szerda 22:48
Tanulhatnanak toluk Madridban.babaking írta:Brutál. Imádom az ilyen szurkolótáborokat, meg stadionokat ahol négy gólos hátrányban mindenki énekelSeraf írta: ezek a zaragoza fanok elég kegyetlenek, ha már a csapat nem![]()
![]()
HozzászólásSzerző: Steve » 2020. január 29., szerda 22:46
kiserik írta:El kellett volna mennie kölcsönbe. Valószínűleg ZZ már előre tudta, hogy a 2 brazil előtte lesz a sorban kb 90 millió ok miatt.Faust írta: Brahim jo zsugas, jatszhatna tobbet.
Kovetkezo kor mar ketmeccses lesz?
Én is. De jelenleg nagyon nem passzol ide, vagy ebbe stílusba, vagy erre a szintre. Pedig jó lenne..rashidm írta:Kár. Pedig bíztam benne hogy beválik.Steve írta: Brahimot erőltetni kellene. Van ott tehetség.
Röviden? Kevés.
Hosszabban kielemzik majd biztos mások.
HozzászólásSzerző: rashidm » 2020. január 29., szerda 22:45
Kár. Pedig bíztam benne hogy beválik.Steve írta: Brahimot erőltetni kellene. Van ott tehetség.
Röviden? Kevés.rashidm írta:Nem nézem/néztem a meccset, Jovic milyen volt?
Hosszabban kielemzik majd biztos mások.
HozzászólásSzerző: lordgabi » 2020. január 29., szerda 22:44
Dupla 0.rashidm írta: Nem nézem/néztem a meccset, Jovic milyen volt?
Neked hová lett a kék színű szöveged?Faust írta: Brahim jo zsugas, jatszhatna tobbet.
HozzászólásSzerző: babaking » 2020. január 29., szerda 22:43
Brutál. Imádom az ilyen szurkolótáborokat, meg stadionokat ahol négy gólos hátrányban mindenki énekelSeraf írta: ezek a zaragoza fanok elég kegyetlenek, ha már a csapat nem![]()
HozzászólásSzerző: kiserik » 2020. január 29., szerda 22:43
El kellett volna mennie kölcsönbe. Valószínűleg ZZ már előre tudta, hogy a 2 brazil előtte lesz a sorban kb 90 millió ok miatt.Faust írta: Brahim jo zsugas, jatszhatna tobbet.
HozzászólásSzerző: Kercsó » 2020. január 29., szerda 22:42
kibsztt szimpatikusak. (azt leszámítva, hogy fél tonna szemetet dobáltak be a pályára)Seraf írta: ezek a zaragoza fanok elég kegyetlenek, ha már a csapat nem![]()
HozzászólásSzerző: Galacticos » 2020. január 29., szerda 22:41
HozzászólásSzerző: Steve » 2020. január 29., szerda 22:41
Röviden? Kevés.rashidm írta:Nem nézem/néztem a meccset, Jovic milyen volt?
HozzászólásSzerző: kiserik » 2020. január 29., szerda 22:41
16 labda érintés. Ennyi.rashidm írta: Nem nézem/néztem a meccset, Jovic milyen volt?
HozzászólásSzerző: LiamGallagher » 2020. január 29., szerda 22:41
Gyenge, ennyit Mayoral is hozna.rashidm írta: Nem nézem/néztem a meccset, Jovic milyen volt?
HozzászólásSzerző: kodo » 2020. január 29., szerda 22:41
Semmirol nem maradtál le.rashidm írta: Nem nézem/néztem a meccset, Jovic milyen volt?
HozzászólásSzerző: Seraf » 2020. január 29., szerda 22:40
HozzászólásSzerző: Halfkey » 2020. január 29., szerda 22:40
Mint mindig, semmilyen.rashidm írta: Nem nézem/néztem a meccset, Jovic milyen volt?
HozzászólásSzerző: rashidm » 2020. január 29., szerda 22:40
Jelenlévő fórumozók: 18 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem