Real Madrid vs. Barcelona

A Real Madrid mérkőzéseivel, átigazolásaival, aktuális edzőjével foglalkozó fórumrész.
Anthony
Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo
Kedvenc csapatod: Real Madrid

Re: Real Madrid vs. Barcelona

HozzászólásSzerző: Anthony » 2014. március 24., hétfő 9:17

delPotro írta:Az el classicokon nem lehet egyszerű bírásokodni. Mindkét gárdában vannak jócskán színészek, reklamálnak mintha muszáj lenne, sőt alattomos emberke is van mindkét oldalon. Szerintem lehetetlen egy ilyen meccset hiba nélkül lehozni. Mindig voltak hibák, lesznek is. Láttam a meccset, megvannak a véleményeim bizonyos szituációkról, de még mindig nem értem (legyen az madridista vagy akár barcás) hogy miért kell ezzel ilyen szinten foglalkozni? Volt ide is, oda is tévedés. 1 pont az előny, meg kell tartani.
Persze, amikor nyertek akkor semmi gond.
Fordított esetben csaló madrid, másképp nem tudnak nyerni, franco a hibás, blablabla

delPotro
Kedvenc játékosaid: Villa
Kedvenc csapatod: Swansea, Barcelona

HozzászólásSzerző: delPotro » 2014. március 24., hétfő 9:13

Az el classicokon nem lehet egyszerű bírásokodni. Mindkét gárdában vannak jócskán színészek, reklamálnak mintha muszáj lenne, sőt alattomos emberke is van mindkét oldalon. Szerintem lehetetlen egy ilyen meccset hiba nélkül lehozni. Mindig voltak hibák, lesznek is. Láttam a meccset, megvannak a véleményeim bizonyos szituációkról, de még mindig nem értem (legyen az madridista vagy akár barcás) hogy miért kell ezzel ilyen szinten foglalkozni? Volt ide is, oda is tévedés. 1 pont az előny, meg kell tartani.

nmate
Kedvenc játékosaid: Arbeloa

HozzászólásSzerző: nmate » 2014. március 24., hétfő 9:10

De nem fújta be bazmeg :lol: A foci nem ilyen, kb. 10 centik döntöttek ott, ez benne van, nem keresztbe kell elfutni az ellenfél mögött kedves Ramos, pláne ha az illetőt Neymarnak hívják, aki én összeborítanék a 70 kilómmal. Rutinosabb volt a Barca, kikaptunk. Ilyen játék a foci. Nyeljétek már le.

Ronaldo nyilatkozata meg rémes, bár az álszent "tiszteletben tartjuk a bíró döntését" sablon szarok a barcelonai oldalról még inkább hányingerre késztetnek.

L.Miki
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.

HozzászólásSzerző: L.Miki » 2014. március 24., hétfő 9:07

Öregen ezek az acélos nyilatkozatok, egyik jobb, mint a másik mindkét oldalon. Ronaldo és Ramos kiadták a dühüket, de Xavit még mindig nem értem. Kicsit sem volt hatással a kiállítás az eredményre, á dehogyis. Nem lepődnék meg egy esetleges büntetésen a "rágalmak" miatt.

BBeno

HozzászólásSzerző: BBeno » 2014. március 24., hétfő 9:03

nincs több kérdésem, akkor eleve nem kell arról beszélni hogy neymar mitől homorított mert jelentéktelen.
GARETH:coffee:

RONCI A LEGENDA

Grande Pipita Higuaín

Ronaldo: Özil zseni

VAR<3

18/19: Perez nagy éve .lol. P3/L16/SF

Götze Gareth ReusRashford KdB Hazard Sterling Lukaku Mario Pogba Sané James Jesús

csabi87

HozzászólásSzerző: csabi87 » 2014. március 24., hétfő 9:01

Les volt.Előrébb van a lába.
Azért arra kiváncsi leszek,hogy a mi csapatunknak mikor fognak befújni két 11-est Barcelonában. :lol: Ja meg ugye a piroslap.Ez a majom már az ősszel is köcsög volt a csapatunkal,nem is értettem miért őt küldték a meccsre.Gratulálok hozzá. :agree:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára csabi87 2014. március 24., hétfő 9:04-kor.
Ez a videó tökéletesen bemutatja, hogy a FIFA mennyire tisztel engem, a klubomat és az országomat. Sok minden érthetővé vált.

BBeno

HozzászólásSzerző: BBeno » 2014. március 24., hétfő 8:44

lesen volt vagy nem volt lesen neymar a piros előtt?
GARETH:coffee:

RONCI A LEGENDA

Grande Pipita Higuaín

Ronaldo: Özil zseni

VAR<3

18/19: Perez nagy éve .lol. P3/L16/SF

Götze Gareth ReusRashford KdB Hazard Sterling Lukaku Mario Pogba Sané James Jesús

realistahuni
Kedvenc játékosaid: Zidane, Van Nistelrooy, Modric,
Kedvenc csapatod: Los negros

HozzászólásSzerző: realistahuni » 2014. március 24., hétfő 8:39

nem volt annyira látványos dolog, de ahhoz pont elég, hogy neymar köszönje szépen, és elessen, a bíró meg be is fújta.
ha pedig megadja, akkor piros lap, mert már csak lopez volt a brazillal szemben.
szerintem ez inkább ramos hülyesége volt, mintsem a játékvezető szarvashibája.

Ez így van, nincs miért szépíteni. Állítólag évek óta nálunk van a legjobb védőpáros Pepe és Ramos személyében, de fontos meccseken rendre szopunk főleg a spanyol miatt, de azért Pepe bayern elleni tizenegyesét sem könnyű elfelejteni. Persze azt is megjegyezném itt, hogy ez a nejmár ritka egy szimuláns köcsög cigány, de hát ezt már régóta tudtuk, úgylátszik Ramos nem. A bíró botrányos volt, én mindig kimondom ha a bírón múlik egy meccs, de ez nem rajta ment el, hanem az egyéni hibákon és a hibák ellenére is meglett volna minimum az X ha Ramos nem bassza el.

Mike
Kedvenc játékosaid: Guti, Özil, Ronaldo, Zidane, Varane
Kedvenc csapatod: Real Madrid, Colts

HozzászólásSzerző: Mike » 2014. március 24., hétfő 8:32

sander írta:Miért lennénk fejben gyengék ? :hmmm: Nagyon jó meccset játszottunk addig amíg Ramost ki nem állították. Rúghattunk volna akár 5-6 gólt is. Benzema ha egy kicsit jobb napot fog ki akkor körülbelül 20 perc alatt lő egy mesterhármast. Ha meg még egy kicsit összeszedi magát akkor meg gólkirály lett volna tegnap belőle....Az az igazság hogy Ramos kiállításánál megtört a csapat
tehát gyengék fejben, te magad is leírtad hogy többek között miért.

Ramos állandóan csinál vmi ostobaságot nagy meccsen, Xabi néha mintha egy zöldfülű tinédzser lenne, olyan hibákat csinál, DM ma jól játszott, a legjobbunk volt, de általánosságban ő is rengeteg butaságot csinál, a helyzetkihasználást te is említetted, Marcelo megint csak pislogott néha, Ronaldo meg túlgörcsöli ezeket a meccseket, még szerencse hogy Arbeloa nem játszott...

szép az a 31 veretlen meccs, csak a nagy rangadón megint előjöttek a gondok.
"Mesut Ozil is my successor. I have never seen such quality in a player. " -Zidane

h3x0r

HozzászólásSzerző: h3x0r » 2014. március 24., hétfő 8:15

'shutterisland írta:nem volt a helyzet magaslatán a játékvezetői hármas. :)
A talalkozo elejen kis ideig neztem a birot es mar akkor lattam rajta hogy ma gyenge lesz. Tiszta piros volt a feje, latszott rajta hogy be van tojva es hogy mennyire izgul.

'shutterisland
Kedvenc játékosaid: LM / GD
Kedvenc csapatod: fcb / esp / arg

HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2014. március 24., hétfő 8:09

gondolom egyedül vagyok a véleményemmel, de a képeken ( 1 , 2 , 3 ) látszik, hogy megvan a kontakt neymar és ramos lába között, és az is, hogy ramos fogja neymar vállát.
nem volt annyira látványos dolog, de ahhoz pont elég, hogy neymar köszönje szépen, és elessen, a bíró meg be is fújta.
ha pedig megadja, akkor piros lap, mert már csak lopez volt a brazillal szemben.
szerintem ez inkább ramos hülyesége volt, mintsem a játékvezető szarvashibája.
ennél az esetnél a les a fő kérdés, hogy az volt e, vagy még egyvonal.

egyébként ha jól rémlik, még 2-2-nél lesről elengedték csőziccerben benzemát (más kérdés, hogy valdes megfogta,így nyilván elfelejtődik) aztán kaptatok egy, az előbbi esetnél is vitathatóbb büntetőt, nem volt a helyzet magaslatán a játékvezetői hármas. :)

Toti

HozzászólásSzerző: Toti » 2014. március 24., hétfő 7:59

beszarok, h ilyenkor milyen kurva diplomatikusan tudnak nyilatkozni a barca játékosok a játékvezetőről. piqué, xavi.. közben meg ők is állandóan szapulják őket.

undorító az egész gárda.

sergio ramos : "Egész véletlenül mindig ők a jófiúk"

ennyi és pont.
még ők is látják és tisztában vannak vele.
"A gólöreme nem volt szép nekem mégis óriási örömöt okozott mert abban a pillanatban tudtam mennyi Real\Cr gyülölő rohad el belülről életük legszörnyűbb élménye az agyukba is beleégett úgy odarakta a köcsögöknek..." - dzsi91

Ramioli
Kedvenc játékosaid: Zidane, , Redondo, Modric, Benzema

HozzászólásSzerző: Ramioli » 2014. március 24., hétfő 7:01

Hol van meg a vege!!! Nem kell azert temetni a csapatot!! Sevillaban sem a Sevilla lesz az eselyes azert akkorat nem fordult a vilag-:) nehezebbnek tunik valoban a Madrid sorsolasa..de az meg nem azt jelenti hogy nem tudjak hozni..es meg lesz egy kielezett meccs a kis taknyok meg a barca kozott..az Atletico tuti nem lesz bajnok attol nem kell tartani..a betist alig tudtak megverni es eszre veheto sokszor a faradsag jele a jatekukon..a donto az lesz ki botlik mi vagy a barca tobbet.

sander
Kedvenc játékosaid: Varane

HozzászólásSzerző: sander » 2014. március 24., hétfő 5:43

Mike írta:olyan szinten gyengék vagyunk fejben, hogy csoda hogy a cipőjét be tudja kötni pár ember egy ilyen komolyabb meccs előtt.

Miért lennénk fejben gyengék ? :hmmm: Nagyon jó meccset játszottunk addig amíg Ramost ki nem állították. Rúghattunk volna akár 5-6 gólt is. Benzema ha egy kicsit jobb napot fog ki akkor körülbelül 20 perc alatt lő egy mesterhármast. Ha meg még egy kicsit összeszedi magát akkor meg gólkirály lett volna tegnap belőle.... Amugy ehhez visszatérve mármint hogy fejben nem vagyunk elég erősek.... téged nem idegesítene állandóan az hogy ellened majdnem mindent befújnak amíg az ellenfél játékosai ellen nem. Téged nem idegesítene az hogy már megint egy csapattársadat kiállították ? Téged nem idegesítene az hogy végre megy a jó kis játék a nagy és híres Barca ellen és valaki olyan szinten belenyúl a mérkőzésbe hogy én többet a játékvezetői ruha közelébe sem engedném . ? Engem rohadtul idegesít és ahogy elnéztem a játékosokat is. Az az igazság hogy Ramos kiállításánál megtört a csapat mert már megint ez volt. Mou is annak idején megmondta... szóljanak neki ha egyszer 11 ember fejezi be a meccset. Amugy itt lehet mondani hogy a Barca és Atletico ellen egyszer sem sikerült nyerni a bajnokságban .... de ha jól tudom még mindig mi vezetjük a bajnokságot!!!! Ehhez még ennyit hozzáfűznék :
hát könnyen lehet, hogy megint itt a válasz rá, a kiegyensúlyozott, stabil teljesítmény alapjáraton a legfontosabb, még mindig ti vagytok a legnagyobb esélyesek annak ellenére is, hogy a 12-ből 1 pontot szereztetek meg az atletico és barca elleni meccseken.
ezek a meccsek is fontosak, sőt, de köbö semmit nem érnek, ha az itt megszerzett pontokat vagy előnyt ilyen granadák meg valladolidok ellen elbukja az adott csapat.
ebben az esetben meg már csak szépségtapasz, hogy jajj, nyertünk mind a két klasszikuson, a 38 meccsre osztják a bajnoki címet.
És még annyit hozzá fűznék a meccshez hogy szerintem sokkal jobbak voltunk mind a Barca. És számomra Di Maria is nagyot lépett előre. Nagyon jól játszott az első félidőben és megadta azt a pluszt amit vártunk tőle. Carloval is meg vagyok elégedve mert szerintem jó kis taktika volt ez. Talán annyi volt a baj hogy sokszor nagyon magunkra húztuk a Barcát. De ettől függetlenül ez a meccs most nem Carlon ment el. És szerintem nem is rajtunk.....

realcamp
Kedvenc játékosaid: Ronaldo, Iker, Varane

HozzászólásSzerző: realcamp » 2014. március 24., hétfő 5:15

Átnéztem a másik oldalra megnézni a reakciókat,talán életemben először.Náluk általános vélekedés,hogy az ő büntetőik és a kiállítás ugye jogos,csak a mi javunkra tévedtek.Egyesek szerint mi vagyunk azok,akik folyamatosan bíróznak,Mourinhoval is kamubajnokságot nyertünk és segítenek bennünket a bírók.Ellenben nálunk, az az általános vélekedés,hogy szétfújták a meccset a Barca javára,őket segítik a bírók állandóan és ők foglalkoznak mindig a bírókkal.Ez számomra annyira megmosolyogtató :) Tűz és víz a két szurkolótábor,de ez mondhatni normális is.Ilyen meccsek után szoktam a semleges szurkolók véleményére adni,ők talán jobban átlátják.A mai meccsről a véleményem,hogy CR tizije nem volt az,de a Neymar esetet túlzónak éreztem,és véleményem szerint a piroslappal a bíró megpecsételte a sorsunkat.Szóval ennél az esetnél túl szigorú volt.Mily meglepő vélemény ugye :D Azonban mindig elismerem a másik csapatot,ma jobban jött ki nekik a lépés,gratula :)

hunmadridista
Kedvenc játékosaid: Zidane, Figo, Beckham, Ronaldo, CR

HozzászólásSzerző: hunmadridista » 2014. március 24., hétfő 0:24

Remy írta:Hétvégén Espanyol - Barca és Bilbao - Atletico

Espanyol és a Bilbao is kedden játszik. A barca - Atletico meg szerdán, majd szombaton lesznek a meccseik. Kemény hetük lesz, és egyáltalán nem adnám oda a 3 pontot a két riválisnak.
A Barcelona ezzel a győzelemmel óriási lökést kapott, ők már szerintem nagyon nem fognak botlani. Az Atleticoban benne van a hibázás, de messze nem annyi mint azt sokan gondolják, nagyon kiegyensúlyozottak, nem mellesleg most vezetik a tabellát is, ez is hajtja őket.
A mi sorsunk a következő pár fordulóban eldől...

'shutterisland
Kedvenc játékosaid: LM / GD
Kedvenc csapatod: fcb / esp / arg

HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2014. március 24., hétfő 0:22

majdnem minden évben összedurrantam valakivel vagy fb-n, vagy az eurobarcán, vagy valahol, mikor az volt a téma, hogy mennyit számítnak a "nagy meccsek" a bajnokságban, és mennyit a többi 30 akárhány kis- és középcsapatok elleni találka.

hát könnyen lehet, hogy megint itt a válasz rá, a kiegyensúlyozott, stabil teljesítmény alapjáraton a legfontosabb, még mindig ti vagytok a legnagyobb esélyesek annak ellenére is, hogy a 12-ből 1 pontot szereztetek meg az atletico és barca elleni meccseken.
ezek a meccsek is fontosak, sőt, de köbö semmit nem érnek, ha az itt megszerzett pontokat vagy előnyt ilyen granadák meg valladolidok ellen elbukja az adott csapat.
ebben az esetben meg már csak szépségtapasz, hogy jajj, nyertünk mind a két klasszikuson, a 38 meccsre osztják a bajnoki címet.

a meccsről nem fogok regényt írni.
2-1-nél az akadozó streamek miatt a második félidőig kinyomtam, annyi kellett, hogy ne kapjak idegösszeroppanást a védelmünk és a rohadt diavetítős streamelés miatt.

örülök, hogy nyertünk, örülök, hogy 4-et rúgunk a bernabeuban, örülök messi rekordjának, viszont csalódott vagyok, hogy kaphattunk volna mi is 6-7 gólt akár, és csalódott vagyok a miatt, hogy ilyen védelemmel nem lehet majd bl-t nyerni.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára 'shutterisland 2014. március 24., hétfő 0:26-kor.

Ramioli
Kedvenc játékosaid: Zidane, , Redondo, Modric, Benzema

HozzászólásSzerző: Ramioli » 2014. március 24., hétfő 0:11

Nyílt lett a bajokság, véleményem szerint az Atletico botlani fog még, egy X meg egy zakó simán bennük van , a Barca kijött a gödörből nem igen fog botlani ha így játszanak , de idén nagyon bele tudnak kényelmesedni egy kis csapat elleni meccsbe , Sevilla meg a Real Sociedad húzós meccseknek tűnnek , ez egy derbi volt! háromesélyes meccs , benne volt a vereség is , a kiállítás eldöntötte a meccset! ez van! az tény hogy bosszantó , hogy a Barcelonai meccs óta veretlenek voltunk, és pont megint a Barcánál szakadt meg ez a jó sorozat, jól játszott a csapat mert küzdöttek.. de azt is hozzá kell tenni hogy a Barcelona is jól játszott, az X igazságosabb lett volna, de nincsen olyan hogy volna, egy Ronaldoval kevesebbek voltunk ma, mert nagyon rosszul játszott, és kell az ő klasszisa hogy az ilyen meccseket megnyerjék! szoros lesz a vége!!

Remy
Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Remy » 2014. március 24., hétfő 0:01

Hétvégén Espanyol - Barca és Bilbao - Atletico

Espanyol és a Bilbao is kedden játszik. A barca - Atletico meg szerdán, majd szombaton lesznek a meccseik. Kemény hetük lesz, és egyáltalán nem adnám oda a 3 pontot a két riválisnak.

Tény, hogy mi is kemény meccset tolunk szerdán, de ők sem dőlhetnek majd hátra a héten.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.

Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!

Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick

New England Patriots

realistahuni
Kedvenc játékosaid: Zidane, Van Nistelrooy, Modric,
Kedvenc csapatod: Los negros

HozzászólásSzerző: realistahuni » 2014. március 23., vasárnap 23:58

hunmadridista írta:Könnyű meccsek jönnek a Barcelonának, nekünk pedig nagyon kemény menet kezdődik...a lélektani előny már a Barcelonánál van.
Bizony. Én azt mondom ha Sevilla-Sociedad meccsek közül legalább egyiken pontokat fogunk veszíteni, onnantól meg a barcán múlik, meg az atletin, hogy hozzák-e a sajátjaikat. És most lehet jönni oltani, hogy máris temetem a csapatot, hajrá! :lol:

Vissza: