HozzászólásSzerző: Tádám » 2016. december 12., hétfő 17:50
HozzászólásSzerző: Veidt » 2016. december 12., hétfő 15:43
HozzászólásSzerző: flori » 2016. december 12., hétfő 15:38
HozzászólásSzerző: Toti » 2016. december 12., hétfő 9:46
én sem rajongok ezért az egészért, nem azért írtam, mert vicsorgó pofával várom, h mi lesz, ki kapja, stb.. elmúltak már azok az idők. egyszerűen csak viccesnek tartottam így reggel. tudjátok, mikor az volt, hogy assziszt > gól, és társaik. hogy mindig képesek valamivel előrukkolni, valami meglepővel, valami újjal, ez azért, ha belegondolok, valahol elismerni való lenne, csak kár, h kapálózásnak hatericco írta:Én magasról le... az Aranlyabdát, a FIFA év játékosa díjat is, de főleg a barcásokat. Engem az érdekel, a Real hány kupát nyer.
Amúgy csak elég annyit tenni, hogy megkéred őket, sorolják fel a Messi-Ronaldo korszak előtti Aranylabdásokat és a FIFA év játéksa díj nyerteseit. Az előbbi sokkal könnyebben fog nekik menni. Ennyit a nívósságról.
HozzászólásSzerző: ericco » 2016. december 12., hétfő 9:35
HozzászólásSzerző: rashidm » 2016. december 12., hétfő 9:30
Az a baj, hogy ezt sokan tényleg el is hiszik... Bl+Eb egyenlő a bajnoki meg a kupával?Toti írta:hungarokatalánok elkezdték a vergődést.
ha valóban így lesz, ahogy R24 írta, h aranylabda Cé és FIFA év játékosa díj Messi, akkor készüljön mindenki, ugyanis már most elkezdtek jönni a hangok, h ez utóbbi nívósabb és magasabb rangot képvisel így valóban Messi a legjobb játékos ezért is kapja meg azt a díjat. mármint ez a barcelona szurkolók által összerakott kép így ma reggelre virradóan.
![]()
![]()
HozzászólásSzerző: Toti » 2016. december 12., hétfő 9:28
HozzászólásSzerző: füst » 2016. december 12., hétfő 9:17
Talán. Mondjuk ahhoz nem ártana ha legalább ebből a csapatból kiemelkedne. Tavasszal meglátjuk mire lesz képes, mindenesetre iparkodnia kell majd, mert most messze nem elég amit nyújt. Pedig a gólokat már most is lőnie kellene mert azok a jövő évi statisztikákban is megjelennek majd. Drukkolok neki, de őszintén szólva nem izgat hogy kinyeri az aranylabdát. Már jópár éve.El Unico írta:Abban biztos lehet mindenki, hogy ha CR megnyeri a La Ligat es golkiraly lesz, mellette pedig megvedjuk a BL cimet, es lo egy ket fontosabb golt, akkor o lesz a gyoztes ismet, 5-5 es be is kene szuntetni az egeszet.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2016. december 12., hétfő 8:14
HozzászólásSzerző: RealVazquez » 2016. december 11., vasárnap 22:01
Amugy az lenne fair, ha Pepe lenne az ev jatekosa.Realista24 írta:A hírek szerint CR nyeri az Aranylabdát, de esélyes, hogy Messi lesz a FIFA év játékosa.
HozzászólásSzerző: Remy » 2016. december 11., vasárnap 20:24
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2016. december 11., vasárnap 20:22
HozzászólásSzerző: RealVazquez » 2016. december 10., szombat 14:37
HozzászólásSzerző: Berti » 2016. december 10., szombat 14:29
Egyetértek.Ladislao írta:..
HozzászólásSzerző: Ladislao » 2016. december 10., szombat 13:03
Jelenleg a barcából senkit Messin kívül. Suarez szerintem kizárt, ahhoz vagy 70 gólt kellene rámolnia vagy iszonyú fontos gólokat lőnie egy bő 50 gól mellé. De ezek a dolgok is sokkal jobban meg vannak Messiben. Neymarra se látok túl sok esélyt...Berti írta:Azt tőled kérdeztem volna, gondolom te azt is tudod.Realista24 írta:Lottószámok is kellenek?
Nem amúgy, tök kiváncsi vagyok hogy más ember kit tart jelen helyzetben elképzelhetőnek jövő évi győztesnek CRen és Messin kívűl.
Bale,Griez,Hazard,Suarez,Lewa?
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2016. december 8., csütörtök 22:55
Mekkora oltás...Berti írta:Azt tőled kérdeztem volna, gondolom te azt is tudod.Realista24 írta:Lottószámok is kellenek?
Nem amúgy, tök kiváncsi vagyok hogy más ember kit tart jelen helyzetben elképzelhetőnek jövő évi győztesnek CRen és Messin kívűl.
Bale,Griez,Hazard,Suarez,Lewa?
HozzászólásSzerző: Berti » 2016. december 8., csütörtök 22:35
Azt tőled kérdeztem volna, gondolom te azt is tudod.Realista24 írta:Lottószámok is kellenek?
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2016. december 8., csütörtök 20:55
Jelenlévő fórumozók: 9 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem